- 21 Mart 2011
- 69
- 176
- 93
Dikkatimden kacmasaymis da bu kadar sacma sapan seyi kullanmak zorunda kalmasaymisimEvet muhteşem bisey o çay
Bende buraya yazmıştım ilk günler kullanın diye
Şiddetle tavsiye ederim bendee
@cetrina ohhh cok sevindim barismaniza :))
@servey bende tanidim hemen ki :)) hamileyken resmini koymuştun lune de öyle :) masallah fıstıklara ve size ahhh bir de fındık var ortada tabi :)bluetweety
Yerim ben senin o kızının agu agu diyen dilleriniıslık ıslık çok ama çok tatlısınuZ maşallah:) bizim kızbluetweety in oğluna vurulmuş, agu agu dedi:) nasıl biblo gibi ya 41 kere maşallah. La Lune cnm neva nasıl tontik,nasıl şaşkın:) maşallah annesi. Ayrıca senin copy paste miş:)
@servey maşallah kuzuna, boylu poslu esmer güzeli :) tekrar nazar değmesin maşallah
Bu iki saati hep pispislayip mi basariyorsun peki?
Bende 2 ay sallamadim cok huysuz bir bebeğim var 2 aydan sonra başladım artık. Bazen en azından aglamiyor sallanırken. Yoksa agla aglaa hem o hem biz helak oluyorduk. Bu niye agliyo diyenlerde cabası
Valla bilmiyorum bacimki napcaz :)Napacaz biz bu yaramazlarlaaaa
Ay me güzel haberrrçokk sevindim büyükle barış imzalamanızaaa ohhh
Çizgi film izliyor ama öyle tüm gün değil onunla konuşurken göz hizasına gelip konuşuyorum ama pek oralı olmuyor ..bu hafta oğlumla barıştık resmen..kardeşini doğurduktan sonra bana küsmüştü yazmıştım buraya sadece onun işlerini halleden bir hizmetçiymişim gibi davranıyordu bana ..ama bu hafta gelip öptü beni sardı kokladı barıştı benimle auyyy ağlıcaktım resmen Allah ıma şükürler olsun bari bunu düzelttik
Valla bilmiyorum bacimki napcaz :)
Gunaydin kizlar kontrolden geldik.
7800 cikti tartida 200 gram dustuk 7600 pasammasallah
64 de boy
40,50 cm de kafa :)
Rotayi da yarin yaptiriyorum siparis verdim.
Fitik olmassam iyi bunun yuzundenMaşallah sizeeevelet kocaman olmuşşş.
Rotayı bence iyi etmişsin canımm.
Yaaa ben dun avm ye gittim, bizim arabanin pusetini cikardim, cocuuda disari dogru dik bir sekilde bagladim, inanki giki cikmadi acayup sevdi etrafi izlemeyi, herkese gulucuk satti,arabaniz varmi canim boyle daha kolay okur belki, ben kanguru sling hepsini biraktim ustelik dhaa 6. Kilo ve benim belim kopuyornymeria-burcu haklısın canım aynen korkmamaliyim ama işte hem soğuk hem de artık ağır oldular ondan cekiniyorum. Bugün kollarim nasil ağrıyor bir bilsen dünden dolayi :) kucak istiyosa illa kucaga alinacak o kadar cadı kızım benim :)
masallah :))Valla bilmiyorum bacimki napcaz :)
64 de boy
Bunlar 3 aylık kilolar mi maşallah ya ne yapıyorsunuz bana da söyleyin biz hala 6 bucuklardayizmasallah :))100 gr gerideyiz hemen emzirmem lazim
3 ayiz evet ben bisey yapmadim şahsen, genetik sanirsam. cunku ben iri ve uzunum. Adeta bir yarmagülümBunlar 3 aylık kilolar mi maşallah ya ne yapıyorsunuz bana da söyleyin biz hala 6 bucuklardayiz
Hahaaa Allah iyiliğini versin3 ayiz evet ben bisey yapmadim şahsen, genetik sanirsam. cunku ben iri ve uzunum. Adeta bir yarmagülümbabamiz da oyle
Saglikli ise dert etmeyin bence gerisini
Kız ben kaç kere yükledim ki sen denk gelmemişsin demek.Neva kuzusu gösterd kendini sonunda, hepsine tü tü tü maaşallah, çok güzel çıkmışsınız, keşke balıkesirde de olaydı birileri
Evet tatlim 10 puan 5 yıldız.Maşallah maşallah maşallah (burda bisürü kalp var)
@servey biliyorum en sondaki seninle Ela kuzusu, ortadaki sarışın prens Ata bey vebluetweety , sondaki de luneciğimle Neva fıstığı:))
Allah muhabbetinizi artırsın çok hoş olmuşsunuz :)
Üzgünüm canım ya. Bizim kızla ata işi pişirdi.ıslık ıslık çok ama çok tatlısınuZ maşallah:) bizim kızbluetweety in oğluna vurulmuş, agu agu dedi:) nasıl biblo gibi ya 41 kere maşallah. La Lune cnm neva nasıl tontik,nasıl şaşkın:) maşallah annesi. Ayrıca senin copy paste miş:)
@servey maşallah kuzuna, boylu poslu esmer güzeli :) tekrar nazar değmesin maşallah
Gerçekten çok keyifli ve rahattı.La Lune bluetweety @servey
Çok keyifli olmuştur eminim Ucunuzde ne guzelsiniz, maşallah bebisler de çok tatlı ya
Ah evet ya. Hemen de tanıdınız. Biz tahmin alıp az oynayacaktık.@cetrina ohhh cok sevindim barismaniza :))
@servey bende tanidim hemen ki :)) hamileyken resmini koymuştun lune de öyle :) masallah fıstıklara ve size ahhh bir de fındık var ortada tabi :)bluetweety
Oh masallah pasama.Valla bilmiyorum bacimki napcaz :)
64 de boy
1 cm gerideyiz daha cok yikamam uzatmam lazim bebeyimasallah :))100 gr gerideyiz hemen emzirmem lazim
Hic tavsiye etmem artik tasinmiyo kucaktaHahaaa Allah iyiliğini versintabi ki dert etmiyorum çok şükür saglikliyiz da ama biraz daha tombik olsa tadından yenmez
Amin teyzesi tsk ederizOh masallah pasama.
Allah sağlık ömür versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?