2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
@cetrina ohhh cok sevindim barismaniza :))
@servey bende tanidim hemen ki :)) hamileyken resmini koymuştun lune de öyle :) masallah fıstıklara ve size ahhh bir de fındık var ortada tabi :) bluetweety

Genel olarak sakin canım :) ama tuttu mu sarı damarı susmak bilmez. Bak şimdi de emmek istemiyo 7den beri anca sağdım verdim biraz sonra aldın memeye öyle emdi

Yerim ben senin o kızının agu agu diyen dillerini

Evet canım ana ben doğduğu günden bu yana hep yatağına koydum kısa pışpış hep kendi uyudu geceleri pışpış ta yapmıyorum artık yatağına koyuyorum emziğini veriyorum kendi kendine uyuyor ama dediğim gibi doğduğu ilk günden beri bunu yaptım. Ama gündüzleri yerine başka bş bebek geliyordu sanki:) o yüzden yöntem denedim hep ve evet ağladığında kucağıma alup sakinleştirip yatağına geri koyup pışpıl yapıyorum ellerini tutuyorum bi uyku arkadaşı var bez gibi onunla yüzünü kapatıyorum mutlaka dalıyor mesela hep 10 dk 20 dk uyurken sonra 20 dk sonra pışpış ve bu dediklerimle tekrar daldırmaya başladım başta 2 saat uykuyu tamamlatmak için 20 dk sonra uyandı yaptım 10 dk sonra uyandı yaptım genelde 4-5 defa kalkıyordu ama birkaç gündür 2 saat uykuda sadece bir keze düştü uyanması

Napacaz biz bu yaramazlarlaaaa

Ay me güzel haberrr çokk sevindim büyükle barış imzalamanızaaa ohhh
Valla bilmiyorum bacimki napcaz :)

Gunaydin kizlar kontrolden geldik.
7800 cikti tartida 200 gram dustuk 7600 pasam masallah
64 de boy
40,50 cm de kafa :)
Rotayi da yarin yaptiriyorum siparis verdim.

Oyy çok sevindim inşallah herşey daha güzel olur

Yaaa ben dun avm ye gittim, bizim arabanin pusetini cikardim, cocuuda disari dogru dik bir sekilde bagladim, inanki giki cikmadi acayup sevdi etrafi izlemeyi, herkese gulucuk satti,arabaniz varmi canim boyle daha kolay okur belki, ben kanguru sling hepsini biraktim ustelik dhaa 6. Kilo ve benim belim kopuyor

Benim bebe 7500 olmus, 65 cm, yalniz kafayi yamultmusuz. hep saga cevirdigi icin basini, bas hafif saga dogru cekmis. kizdi bi de doktorumuziki gram uyku uyuyo onda da nasil yatarsa oyke birakiyorumdedim, duzeltcekmisim yine de.. uyaninca sen bakarsin dicektim hehe
Bir de kizlar saglik ocaginin verdigi vitaminde bha var, o madde biraz kansorejen madde icerebilir diyerek bana baska bi vitamin aldirdi doktor. bha icermeyen. bilgi vereyim dedim.

Neva kuzusu gösterd kendini sonunda, hepsine tü tü tü maaşallah, çok güzel çıkmışsınız, keşke balıkesirde de olaydı birileri
Kız ben kaç kere yükledim ki sen denk gelmemişsin demek.
Evet tatlim 10 puan 5 yıldız.

Üzgünüm canım ya. Bizim kızla ata işi pişirdi. Senin kıza başka yakışıklı bulalım.
La Lune bluetweety @servey

Çok keyifli olmuştur eminim Ucunuzde ne guzelsiniz, maşallah bebisler de çok tatlı ya
Gerçekten çok keyifli ve rahattı.

masallah :)) 100 gr gerideyiz hemen emzirmem lazim
1 cm gerideyiz daha cok yikamam uzatmam lazim bebeyi
Hahaaa Allah iyiliğini versin tabi ki dert etmiyorum çok şükür saglikliyiz da ama biraz daha tombik olsa tadından yenmez
Hic tavsiye etmem artik tasinmiyo kucakta
Oh masallah pasama.
Allah sağlık ömür versin.
Amin teyzesi tsk ederiz hepimize ve bebislerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…