- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Üzgünüm canım ya. Bizim kızla ata işi pişirdi.Eki Görüntüle 1921185 Senin kıza başka yakışıklı bulalım.
Gerçekten çok keyifli ve rahattı.
aaa gercekten flort ediyorlar:) biz șoookk:)Üzgünüm canım ya. Bizim kızla ata işi pişirdi.Eki Görüntüle 1921185 Senin kıza başka yakışıklı bulalım.
Kız ben kaç kere yükledim ki sen denk gelmemişsin demek.
Evet tatlim 10 puan 5 yıldız.
Nevaya bayıldım maşallah çok tatlı :)Üzgünüm canım ya. Bizim kızla ata işi pişirdi.Eki Görüntüle 1921185 Senin kıza başka yakışıklı bulalım.
Ooo hem de nasıl asıl flörtu çekemedim. Emzirme odasında bir bakışmalar bir elele tutusmalar baba yok nasılsa diye coştu bizim hatun.aaa gercekten flort ediyorlar:) biz șoookk:)
Ehehehe Ela da abi var zor o iş.Maşallah size hepiniz çok tatlısınız ela da başka bi yakışıklıyı kesiyo heralde
Sağol kuzumAaa kaçırmışım demek canım, maşallah kara kuzuya
Teşekkür ederim canım.Nevaya bayıldım maşallah çok tatlı :)
Benim kizimda gunduz uyumuyoCanım benim memede uyuyakaldığı için yatağına koyunca kısa süre sonra bi bakıyo ki ben memedeydim şimdi neden burdayım o yüzden ağlıyor. Memede uyuyakalsa da al kucağına sırtını sıvazla zaten o derin uykuda değil o sırada. Kısa süre sonra koy yatağına evet biraz zor böyle anlatırken kolay gibi ama ne bileyim işte inşallah yardımı olur. Bu arada mutlaka kitabını al çok daha detaylı ve sorularına yanıt bulursun
maşallah güzellikler bir araya gelmiş.
Cok guzel gorunuyorsunuzAh evet ya. Hemen de tanıdınız. Biz tahmin alıp az oynayacaktık.
Internete biraz baktim da kitapta gece emzirmeyin diyo, siz gece emzirmiyor musunuzBenim kizimda gunduz uyumuyo
Bu durumda da cok yoruluyorum
Kitabi alayimda okuyacak firsati verir insallah kizim
Aynen canım ya. Zaman çok çabuk geçiyor. Daha çok vakit geçirmeli bebeklerle.maşallah güzellikler bir araya gelmiş.
dün karnımızda olan yavrular kucakta oturacak kadar büyüdü maşallah.
:)))
Teşekkür ederim canım.Cok guzel gorunuyorsunuz
Masallah
Rabbim korusun sizleri
Terar masallah
ek gıda zamanı gelince gece uykuları uzuyor.Internete biraz baktim da kitapta gece emzirmeyin diyo, siz gece emzirmiyor musunuz
Esim gelince bebegi ina birakip kitaba bakmaya gideyi,
Blw yi alacaktim, birde bunu alayim
Tabi esim gelinceye kadar gucum kalirsa alabilirim
Tesekkur ederız teyzesıı@cetrina ohhh cok sevindim barismaniza :))
servey bende tanidim hemen ki :)) hamileyken resmini koymuştun lune de öyle :) masallah fıstıklara ve size ahhh bir de fındık var ortada tabi :) bluetweety
Tesekkur ederızzz canımmm
:))ek gıda zamanı gelince gece uykuları uzuyor.
ben 2013 ten bu yana bebek emziriyorum. sadece 1 sene sabret. düzelecek inşallah
Canim zaten bu hafta kontrolu asilari falan var. Gidince kismetse sorucam doktora. Cok kucuklerya tahlil lagman vs. yapacaklar diyede endiseleniyorum acikcasiTTlım bi doktora götürsen belki bi fitil verir bebeğe
İnşallah işine yarar ben çok faydalandımBenim kizimda gunduz uyumuyo
Bu durumda da cok yoruluyorum
Kitabi alayimda okuyacak firsati verir insallah kizim
Benim pertim çıktıKızlzaaar nerelerdesiniz çok mu yordu bebeler
Aynen canim cok uzun sure oldu yapmayali.Canım bende balkon, pencereden filan bakamam ama uçakta hic öyle olmuyorgeçen biri daha seyahat etmişti o da rahat gitti. Hic korkma.
yaa gözünü korkutmak istemedim tatlım bizim ivir zivirimiz çok fazlaymış onu farkettim. Son zamanlarda çocuk da olunca az eşya çok huzur moduna girdim elime geleni atıyorum yine de bitmiyor.
sizi boba paklamadiysa gerisi teferruatsatmak istersen de babywearing turkiye sayfasinda mutlaka alıcısı çıkar aklında bulunsun.
sadece anne sütün de bile 10 gün normal olan canım 17 çok uzun bir süre. Doktora bi görünün bence
Valla bilmiyorum bacimki napcaz :)
Gunaydin kizlar kontrolden geldik.
7800 cikti tartida 200 gram dustuk 7600 pasammasallah
64 de boy
40,50 cm de kafa :)
Rotayi da yarin yaptiriyorum siparis verdim.
Evet bize de doktorumuz multitabs verdi onu kullanıyoruzBenim bebe 7500 olmus, 65 cm, yalniz kafayi yamultmusuz. hep saga cevirdigi icin basini, bas hafif saga dogru cekmis. kizdi bi de doktorumuziki gram uyku uyuyo onda da nasil yatarsa oyke birakiyorumdedim, duzeltcekmisim yine de.. uyaninca sen bakarsin dicektim hehe
Bir de kizlar saglik ocaginin verdigi vitaminde bha var, o madde biraz kansorejen madde icerebilir diyerek bana baska bi vitamin aldirdi doktor. bha icermeyen. bilgi vereyim dedim.
Ah ah o da bişey mi 4 gün sonra 4 ay bitecek en son geçen hafta 6kg 30 gramdı Ata oğlanBunlar 3 aylık kilolar mi maşallah ya ne yapıyorsunuz bana da söyleyin biz hala 6 bucuklardayiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?