2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kaç küp attın sen araştırdım biraz3.4 küp diyo sanki fazla gibi

Canim zaten bu hafta kontrolu asilari falan var. Gidince kismetse sorucam doktora. Cok kucuklerya tahlil lagman vs. yapacaklar diyede endiseleniyorum acikcasi

Alıntı yapmıştım ama kaybolmuş, 17 gün yapmadı diyen sendin değil mi?
Hala yapmadıysa 18 oldu.
Çok uzun bu bırak yapsınlar lavman.
Yani etrafımda en uzun kendiminkini duydum, araştırınca 15 falan gördüm, sizin 20 olacak nerdeyse.
Biz 12. mi 13. gün mü unutuyorum götürdük, muayeneden sonra lavmana gönderdi.
Bi dahakini 12.gün kendi yaptı.
Yani bi yolu yordumı da yok sanıyorum.
Çok ağlaması yoksa 15, varsa 2-3 günde götürülmesi taraftarıyım.
Bekletmeyin kuzuyu yazık.

Kızlar selamlar hepinize, hepiniz ve bebeleriniz iyidir inşallah, ben anneanemi kaybettim, yaşı vardı ama benim için büyük acı ve yoksunluk hissi verdi.. atlatmaya çalışıyorum.. sizlere bir şey soracağım; benim kızlar büyüdüğü için hatırlamıyorum, bebekleriniz terleyince ne yapıyorsunuz uykusunda terliyor maya bende değiştirsem mi yoksa ellemesem mi bilemedim ? Var mı fikri olan

Kaç küp attın sen araştırdım biraz3.4 küp diyo sanki fazla gibi
Kızlar süt arttıran bir şeyden bahsediyorsunuz sanırım, bana da bilgi verseniz ya, uzun zamandır giremedim.. yarın hastane tipi süt sağma makinası kiralayacağım, sadece sabah uyku sersemi ve gece uykuluyken emiyor mememi , 15 dakika ve beş dakika arası değişiyor.. doğumdan beri süt sıkıntım var, hamilelikte aldığım kiloları iki gğnde verdim eve geldikten sonra 3 ay 24 günde 8,5 kğ aldım hep süt olsun diye yediklerim yaptı kiloları ama ben sütümü arttıramadım..

Ya kızlar benim bu kız iki gündür koyduğum yerde durmuyo sürekli yüzüstü dönmeye çalışıyo,dönüyoda. Döndükten sonrada geri sırtüstü dönemiyorum diye ağlıyo. Dün gece iyiydik ama bugün uykusunda da sürekli dönmeye çalıştığından uyandı. O sıra kaka yaptı altını değiştir falan derken iyice uykusu açıldı. Anakucağında sallıyorum şuan ama uykuya direniyo bızdık. Napcam ben bu kızı ya kundakta işe yaramadı.

Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun kalanlarınıza uzun ömürler versin tatlım ..yatarken çok mu kalın giyiyor ya da uyku tulumu giyiyor mu giyiyorsa pijamalarını en ince olanlarından seç eğer yanında da yatıyorsa Şen'inde sıcağını alır terler

Maşallah ona hareketlenmek istiyor artık demek ki umarım uyumuştur benim oğlanda gece sürekli uyanıp sar başa yaptırıyor

Naturpy milk tea diye bitkisel bir karisim var ondan soz ediyoruz, ben tesadufen ictim ve ise yaradigini gordum en azindan humana vb. gore daha etkili.

Burada daha once tavsiye edilmis zaten, aslinda kullanan varsa uzun sureli ise yariyor mu acaba?

Son düzenleme:
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin ben ince tulum üstüne kalın uyku tulumu giydiriyorum canım önceden tulumunu da kalın giydiriyordum hep terli oluyordu oda sıcaklığı 21-22 bu arada

Kıyamam o kuzuya ben öğrenir tekrar gerş dönmeyi kısa zamanda annesi bak ozaman nası keyiflenecej başardım diye. Tabii gece kendini uyandırmasını çözmek lazım da aklıma kundak geldi benim de o da fayda etmedi diyorsun. Aç olmadığından da eminsin dimi canım? Bazen benimki de çok aşırı hareket ediyor acaba aç mı diye memeye alıyorum iştahla emiyo çocuk

arkadaş naturpy milk tea diye bişeyden bahsetti çok güzel sütü arttırıyomuş 1 gün içmiş faydasını görmüş eczane ve aktarlarda varmış 20 tl netten bi araştır istersen

Yegenim kac kup atarak hazirladi bilmiyorum ben uc kup attim bu gun ama bir bardak ictim sadece , yarin iki bardak icecegim
Sende de ise yaradi mi canim?
almadım daha ben dün işe başladım etrafımda aktar yok arabada yok eczanelere sorcam ama malüm ilk günler çok vaktim yok öğle molaları bile eve emzirmeye gidiyorum uykusuzlk cabası alcam ama sanırım aylıktan sonra 15 inden sonra yani hem alışverişe çıkarım iki işi hallederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…