Canım ablamın kızda 7 aylık bizimki daha yeni dönüyo diyor. Bebekten bebeğe fark ediyor işte. Bir de benim bızdık doğduğundan beri maşallah çok hareketliydi.Allah rahmet eylesin, geride kalanlara sabır versin...
Çok mu terliyor?
Bizimkinin battaniyesi falan nemli oluyor, değiştirmiyorum hiç.
Daha fazla terlese bi bez falan koyarım herhalde.
Oyy erken değil mi ya maşallah :)
Bizimki çok tembel veya, 1 aylıkken koltukta bırakamazdım çok hareketliydi, şimdi keyfini bozmuyor ne döncem diyor.
Bi fikrim de yok, yeni keşfettiyse heveslidir derdim ama uykusunda da çabalıyor diyorsun.
Maşallah yavruna iyi ki erken farkedilmiş,sende doktorun dediklerini yapabilmişsin.Mrb Kızlar oğlumda tortikolis şüphesi ve buna bağlı başında şekil bozukluğu vardı.buraya yazmıştım belki hatırlarsınız.merak eden haber verirsin diyen arkadaşlar vardı.fizik tedavi egzersiz vermişti.onları uyguladım ve sola yatırdım.dünde çocuk druna kontrolümüz vardı."ben öyle herkesi farklı branşlara yollamam.baya kötüydü.ama egzersizlerle çok iyi toparlamış.bu şekilde devam ederseniz 6 ayda tamamene yakındüzelir"dedi.bende düzeldiğini fark etmiştim.ama drdan duyunca daha bi mutlu oldum.
İnşallah tamamen düzelir ve hiç bir şeyi kalmaz çok geçmiş olsun kuzuyaMrb Kızlar oğlumda tortikolis şüphesi ve buna bağlı başında şekil bozukluğu vardı.buraya yazmıştım belki hatırlarsınız.merak eden haber verirsin diyen arkadaşlar vardı.fizik tedavi egzersiz vermişti.onları uyguladım ve sola yatırdım.dünde çocuk druna kontrolümüz vardı."ben öyle herkesi farklı branşlara yollamam.baya kötüydü.ama egzersizlerle çok iyi toparlamış.bu şekilde devam ederseniz 6 ayda tamamene yakındüzelir"dedi.bende düzeldiğini fark etmiştim.ama drdan duyunca daha bi mutlu oldum.
Ben varım gerçek Can'ım biraz daha sabret geçecek benim bildigin huzurum kalmamıştı hergün onunla ağlıyordum hayatta da düzelmez diyordum ama şükür geçti gitti biliyorum imkansız geliyor ama İnan düzelecek Allah güç sabır versinKiizzlaarr yokmu bebegi kolik olupta bu aylarda duzelen. Benim gazli ve kolik bi bebegim var, ekim annesiyim. Gecer 3. Ayda diolar ama hikayemi gercekmi ya
Hangi vitamini aldirdi canm?
Ben de demiri soracaktm ya, saglik ocaginin verdiginde paraben var kizlar, ben henuz baslamadm arastiriyorm. Sizler naptinizz?? Bi de direk baslamali mi bu demire ya daha eksik mi ne bildik berip duruyoruz bebeklerimizee??
Benimki de 3 aylik vala he aksam ayni saatte basliyodu yatana kadar zir zir zirKiizzlaarr yokmu bebegi kolik olupta bu aylarda duzelen. Benim gazli ve kolik bi bebegim var, ekim annesiyim. Gecer 3. Ayda diolar ama hikayemi gercekmi ya
Mekani cennet olsun Allah rahmet eyleye ..Kızlar selamlar hepinize, hepiniz ve bebeleriniz iyidir inşallah, ben anneanemi kaybettim, yaşı vardı ama benim için büyük acı ve yoksunluk hissi verdi.. atlatmaya çalışıyorum.. sizlere bir şey soracağım; benim kızlar büyüdüğü için hatırlamıyorum, bebekleriniz terleyince ne yapıyorsunuz uykusunda terliyor maya bende değiştirsem mi yoksa ellemesem mi bilemedim ? Var mı fikri olan
Bazı bebekler kundak istemiyor. Hani rahatlatıyor falan deniyor ya o olmuyor işte.Kizlar öyle bunaldim kieşimin izinleri iptal oldu gece calisiyor gündüz evde sag olsun erkenden kalkıp bakiyor elife uyutuyor falan gun icerisinde ama aksamlari benim kiz cok huysuz oldugundan yoruyor beni simdi de aksam 5den sonra damak kasinmalari başladı emzikle uyutayim diyorum emzigi tutmak istiyor tutunca da agzindan cikartiyor sil baştan basliyoruz ee bu zamanda da iyice yoruluyor basliyor aglamaya az önce kundak yaptım yine ağladı kollarini hareket ettiremedigi için. Bakalim bu akşam banyo yaptiricam tek başıma insallah becerebilirim ve insallah banyodan sonra rahatlar da guzelce uyur
Amin canim ya aminn.. İnsallah gecer, gercekten cok zor o yavrunun aci cektigini gormek.Ben varım gerçek Can'ım biraz daha sabret geçecek benim bildigin huzurum kalmamıştı hergün onunla ağlıyordum hayatta da düzelmez diyordum ama şükür geçti gitti biliyorum imkansız geliyor ama İnan düzelecek Allah güç sabır versin
Canım tortikolis nedir? Ben ilk kez duydumMrb Kızlar oğlumda tortikolis şüphesi ve buna bağlı başında şekil bozukluğu vardı.buraya yazmıştım belki hatırlarsınız.merak eden haber verirsin diyen arkadaşlar vardı.fizik tedavi egzersiz vermişti.onları uyguladım ve sola yatırdım.dünde çocuk druna kontrolümüz vardı."ben öyle herkesi farklı branşlara yollamam.baya kötüydü.ama egzersizlerle çok iyi toparlamış.bu şekilde devam ederseniz 6 ayda tamamene yakındüzelir"dedi.bende düzeldiğini fark etmiştim.ama drdan duyunca daha bi mutlu oldum.
Yarın unutmazsam bende alayım o çaydan. İnşallah tadı güzeldirNaturpy milk tea diye bitkisel bir karisim var ondan soz ediyoruz, ben tesadufen ictim ve ise yaradigini gordum en azindan humana vb. gore daha etkili.
Canım benim ev çok sıcak. Aslan inçe pijama ve yazlık battaniyeyle yatıyor yine terliyorKızlar selamlar hepinize, hepiniz ve bebeleriniz iyidir inşallah, ben anneanemi kaybettim, yaşı vardı ama benim için büyük acı ve yoksunluk hissi verdi.. atlatmaya çalışıyorum.. sizlere bir şey soracağım; benim kızlar büyüdüğü için hatırlamıyorum, bebekleriniz terleyince ne yapıyorsunuz uykusunda terliyor maya bende değiştirsem mi yoksa ellemesem mi bilemedim ? Var mı fikri olan
17 gün ciddi uzun bir süre canımCanim zaten bu hafta kontrolu asilari falan var. Gidince kismetse sorucam doktora. Cok kucuklerya tahlil lagman vs. yapacaklar diyede endiseleniyorum acikcasi
Tadi bence guzel, birazcik sekerli . Ilk ictigimdeki gibi sut danlamiyor ama memelerimdenYarın unutmazsam bende alayım o çaydan. İnşallah tadı güzeldir
Canim neden iptal oldu izinler? Tek olmak çok zor insan nasıl vakit geçireceğini şaşırıyor bazen.Kizlar öyle bunaldim kieşimin izinleri iptal oldu gece calisiyor gündüz evde sag olsun erkenden kalkıp bakiyor elife uyutuyor falan gun icerisinde ama aksamlari benim kiz cok huysuz oldugundan yoruyor beni simdi de aksam 5den sonra damak kasinmalari başladı emzikle uyutayim diyorum emzigi tutmak istiyor tutunca da agzindan cikartiyor sil baştan basliyoruz ee bu zamanda da iyice yoruluyor basliyor aglamaya az önce kundak yaptım yine ağladı kollarini hareket ettiremedigi için. Bakalim bu akşam banyo yaptiricam tek başıma insallah becerebilirim ve insallah banyodan sonra rahatlar da guzelce uyur
Sen rahat 9 ayı gözden cikarmistin canım ya. Çok şükür.Ben varım gerçek Can'ım biraz daha sabret geçecek benim bildigin huzurum kalmamıştı hergün onunla ağlıyordum hayatta da düzelmez diyordum ama şükür geçti gitti biliyorum imkansız geliyor ama İnan düzelecek Allah güç sabır versin
Canim yarin asilari var zaten. Doktora bilgi vericem.Artik yapcak bisey yok gercekten baya uzadi bu durum17 gün ciddi uzun bir süre canımbu kadar beklemiş olman bilemiyorum korkulacak endişelenecek bir şey Yok. Bebeğe makattan ilaç sıkacaklar,canı yanmayacak, 1-2 dakikaya varmadan güzelce rahatlayacak.
Özeldeki alı farklımı sanıyosun sağlık bakanlığı aynı aşıları orayada ücretsiz veriyor yani aynı aşı hatta saklama koşullarını beğenmiyorum özelin ben doktor odalarında mini buzdolabında saklıyolar oysaki o aşılar orada bozulur 2 ve 8 derece arası olmalı ddolap bak ben asm de hemşireyim bizim dolaplarımızda sağlık bakanlığına bağlı derece ölçerler var 2nin altına düşünce 8 in üstüne çıkınca bakanlık telefon açıyo hatta 24 saat gece bile arandık biz direk aşılr imha oluyo ve bu aşıların paraları bize borç geliyo bir kez oldu bizde 7000 tl ödedik evet 7 milyar eski parayla bu yüzden hiçbir aile hekimi ve hemşiresi bu duruma düşmek istemiyo jeneratörümüz var inan sadece aşı dolabına bağlı ve denetimler feci çok 2 gündür başladım 2 gündede denetim geldi aşı dolabına aşı dışı bişi koymak yasak gözğmüz gibi bakıyoz sorun aile hekimlerinize aynı şeyi anlatır o yüzden özel hikaye oğlum 11,5 yaşında hepsini özelde yaptırdım yeni mezundum çalışmamıştım bilmiyodum pişmanımEki Görüntüle 1921845
Bunu aldirdi. bha dedigimiz madde az miktarda kanserojen olabilir ama suan kesin birsey yok, ilerde cikarsa tehlikesi diye onlem olarak veriyorum dedi. istege bagli yani. 27 liraydi fiyati sanirim. ben doktorlarin her dedigine hemen he demem bi arastiririm. saglik ocaklarina pek guvenmiyorum ondan aldim, daha once yapilan asilarda asiri derece civa varmis mesela. cok tehlikeli bisey. asilari saklama uzun sureli olsun diyeymis, simdi civa miktari azaltildi, o yuzden saatli veriyorlar asilari.
Oylr olmasa ozelde falan yaptiracaktim asilarini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?