- 15 Aralık 2015
- 791
- 2.295
- 63
- 41
Aynısını yapıyo benimki de bugünlerde emziği çıkarıp damak kaşıyoNe damakmis arkadas ya çocuğu uyutmuyor damak kasimak için uyaniyoremzigi tutup cekmeyi öğrendi bide ah benim yaramaz kızım
Dişi kabarmis mi canım peki?Ne damakmis arkadas ya çocuğu uyutmuyor damak kasimak için uyaniyoremzigi tutup cekmeyi öğrendi bide ah benim yaramaz kızım
Bahsettigini z ataklat nedir. Benim kizim 106 gunluk?17. Hafta atağını atlattık biz de ama 22. Hafta atağı çok kötü geçmişti
Ben idareciydim okulda, izin ocakda sifirlaniyordu bizim malesef sizin de oyle olabilir sanirimMerhaba kizlar. Hiziniza yetisemiyorum her actigimde 40-50 sayfa yazi var
Kamuda calisan anneeleee sormak istiyorum. 15 aralikt iznim bitiyor. 2015 ten hic izin kullanmadim. Yani 20 gunum var. 15 aralik itibari ile kullanabiliyor muyum? 5 gunum yanar mi?
Bir arkadasim 20 gunun hepsini kullanabilecegimi soyledi ama mudurmum kullanamazsin dedi. Kullanabiliyorsam hangi madde ile ispatlayavilirim acaba?
Yardimci olursaniz sevinirim
Benim kizu da emzikle birlikte parmagini sokuyor agzina. Emzik dusunce de agliyor. Deli ediyor bazen beni ikisi birden agzinda olsun istiyor :)))Aynısını yapıyo benimki de bugünlerde emziği çıkarıp damak kaşıyo
Bilmiyorum ki.. 2016 yili icinde o aylandigi icin kullanabikirsin demisti arkadasim ama o da com emin degildi. Bugunlerde 1 gun bile onemli benim icinBen idareciydim okulda, izin ocakda sifirlaniyordu bizim malesef sizin de oyle olabilir sanirim
Ya evet valla çok haklısın ben doğumdan sonraki bir hafta annem falan burdayken çocuk uyudu mu uyuyordum ama ondan sonra ev bana bakıyo tabi dediğin gibi yemek yap sil süpür ki bi de bebeler artık ilk doğdukları günlerde olduğu gibi çok uzun da uyumuyorlar bize uyumaya fırsat kalmıyor
Dişi kabarmis mi canım peki?
Geçecek inşaAllah bugünlerde. Tadini cikarmaya bakalım. Bugün kızım oyle büyümüş geldi ki gözüme dedim ne ara buyudun sen.. keske daha cok sarılıp opseydim.. zorluklar geçecek inşaAllah.
Benim kizu da emzikle birlikte parmagini sokuyor agzina. Emzik dusunce de agliyor. Deli ediyor bazen beni ikisi birden agzinda olsun istiyor :)))
Oyle oluyor zaten insan hirslanip sinirleniyorAynen cnm kendi kendime diyorum sakin ol o bebek. Ben farkettim ki kiz uyumadikca hirslaniyorum ve bu bende sinir yapiyor artik sakin davraniyorum nasilsa uyuyacak bosver diyorum kendi kendime :) disleri kabarmis mi anlamadim nasil anliycam onu açmıyor ki ağzını kız da laf inadı var
Bazı bebekler kundak istemiyor. Hani rahatlatıyor falan deniyor ya o olmuyor işte.
Gündüz neyse de gece insan dayanamıyorAllah sabır versin. Yıkamak kolay..hiç korkma büyütme de. Becerirsin sen!
Ah o parmaklar yok mu o parmaklar bazen elini komple alıyor ağzına çok tatlı herhalde ben de bi gün yicem onun elleriniBenim kizu da emzikle birlikte parmagini sokuyor agzina. Emzik dusunce de agliyor. Deli ediyor bazen beni ikisi birden agzinda olsun istiyor :)))
Oyle oluyor zaten insan hirslanip sinirleniyorya sabırrrrr diyecegiz mecbur.
Elini sok agzina gezdir. Bi de açıp bakmaya çalış. Hafif kirmizili patlak patlak olması lazım.
Ah o parmaklar yok mu o parmaklar bazen elini komple alıyor ağzına çok tatlı herhalde ben de bi gün yicem onun ellerinibazen bi de tırnağı varsa acıtıyor galiba bi çığlık kaldı ki 3 günde bir kesiyom
Ay çok sağol tatlımValla bizim kiz yarim saate uyaniyor babasi basinda bekliyor ancak oyle 1 saate tamamlıyoruz zar zorbizim kizin gece ve gunduz karakteri de farklı :) aksamlari uykuya zor dalan ve ağlayan bir bebek Ata kuzusu akıllı masallah bu arada hayırlı olsun gelin :) Neva kuzusuyla Ata pek tatliydi el ele :)
Yarin bakayim canim damaklarinda beyazlik vardi doktora gosterim bisey degil onlar demişti. Ama simdi bilmiyorum ne durumda yarin bakmaya calisayim. Geçen saglik ocaginda hemsire acmaya çalıştı bakayim diye bizimki acmiyor bide dil cikartiyor :) kizima dil cikartmayi ogrettim de ona cikartiyorum hosuna gidiyor o da beni taklit ede ede öğrendi :)
Bi gece acile götürdüm çok gazı vardı. Lavman yapalım dediler. Yaptılar. Basit bir şey yani.Canim yarin asilari var zaten. Doktora bilgi vericem.Artik yapcak bisey yok gercekten baya uzadi bu durumcanim senin dedigin lavman mi baska bir yontem mi oluyo. Sen yaptirdin mi bebegine daha once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?