2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ne damakmis arkadas ya çocuğu uyutmuyor damak kasimak için uyaniyor emzigi tutup cekmeyi öğrendi bide ah benim yaramaz kızım
Dişi kabarmis mi canım peki?

Geçecek inşaAllah bugünlerde. Tadini cikarmaya bakalım. Bugün kızım oyle büyümüş geldi ki gözüme dedim ne ara buyudun sen.. keske daha cok sarılıp opseydim.. zorluklar geçecek inşaAllah.

Ben idareciydim okulda, izin ocakda sifirlaniyordu bizim malesef sizin de oyle olabilir sanirim

Valla bizim kiz yarim saate uyaniyor babasi basinda bekliyor ancak oyle 1 saate tamamlıyoruz zar zor bizim kizin gece ve gunduz karakteri de farklı :) aksamlari uykuya zor dalan ve ağlayan bir bebek Ata kuzusu akıllı masallah bu arada hayırlı olsun gelin :) Neva kuzusuyla Ata pek tatliydi el ele :)

Aynen cnm kendi kendime diyorum sakin ol o bebek. Ben farkettim ki kiz uyumadikca hirslaniyorum ve bu bende sinir yapiyor artik sakin davraniyorum nasilsa uyuyacak bosver diyorum kendi kendime :) disleri kabarmis mi anlamadim nasil anliycam onu açmıyor ki ağzını kız da laf inadı var

Benim kizu da emzikle birlikte parmagini sokuyor agzina. Emzik dusunce de agliyor. Deli ediyor bazen beni ikisi birden agzinda olsun istiyor :)))

Benimki de yapıyor onu :) emzigi yana cekip parmagini da sokuyor :) bazen emzigi çıkarıp elinde salliyor sonra tekrar agzina sokmaya çalışıyor falan :) benim ki normalde emzik almiyor aksam saatlerinde disleri kasininca alıyor uykudan önce

Oyle oluyor zaten insan hirslanip sinirleniyor ya sabırrrrr diyecegiz mecbur.
Elini sok agzina gezdir. Bi de açıp bakmaya çalış. Hafif kirmizili patlak patlak olması lazım.

Bazı bebekler kundak istemiyor. Hani rahatlatıyor falan deniyor ya o olmuyor işte.
Gündüz neyse de gece insan dayanamıyor Allah sabır versin. Yıkamak kolay..hiç korkma büyütme de. Becerirsin sen!

Bizimki uzun bir sure yarim kundakla uyudu aslinda ama alıştı özgürlüğe tabi simdi istemiyor banyo yaptırdım gayet guzel geçti giyinirken de supurge sesi açtım güle oynaya giyindik :) aynen akşama insanin pili bitiyor artik bide sakinlik istiyor tek basina aksamlari cok zor oluyor

Benim kizu da emzikle birlikte parmagini sokuyor agzina. Emzik dusunce de agliyor. Deli ediyor bazen beni ikisi birden agzinda olsun istiyor :)))
Ah o parmaklar yok mu o parmaklar bazen elini komple alıyor ağzına çok tatlı herhalde ben de bi gün yicem onun ellerini bazen bi de tırnağı varsa acıtıyor galiba bi çığlık kaldı ki 3 günde bir kesiyom

Oyle oluyor zaten insan hirslanip sinirleniyor ya sabırrrrr diyecegiz mecbur.
Elini sok agzina gezdir. Bi de açıp bakmaya çalış. Hafif kirmizili patlak patlak olması lazım.

Yarin bakayim canim damaklarinda beyazlik vardi doktora gosterim bisey degil onlar demişti. Ama simdi bilmiyorum ne durumda yarin bakmaya calisayim. Geçen saglik ocaginda hemsire acmaya çalıştı bakayim diye bizimki acmiyor bide dil cikartiyor :) kizima dil cikartmayi ogrettim de ona cikartiyorum hosuna gidiyor o da beni taklit ede ede öğrendi :)

Bizimkide kisacik tirnakla uyurken yüzünü çiziyor sonra çığlık çığlığa uyaniyor :) bakiyorum kipkirmizi cizgi :)

Ay çok sağol tatlım çok şükür binlerce şükür Rabbim nazardan korusun valla uyku olayını çözüyoruz her geçen gün iyiye gidiyor hiiiiç bozulmaz inşallah. Bu arada evet La Lune ile dünür olucaz artık gerçi Neva hanımın talibi de çok olur ya bakalım napıcaz

Benimkinin alt damağında da beyazlık var bir haftadır ve salya had safhada. Ayrıca yine alt damakta delikimsi gibi diş yerleri belli bakalım ne zaman çıkacak? Ay dil çıkarma olayını ben de yapıyorum deniyor gibi ama henüz beceremedi yalnız ben fena bişi de yaptım. Dudaklarımla püüürp der gibi haha nası anlatılır ki bu da şimdi develer gibi yani onu öğrettim güzel bişeymiş gibi sanki. Şimdi sürekli yapıp gülüyo daha çok salya akıtıyo yakında emerken de yapmaya başlarsa yandım artık yapmıyom ama öğrendi bi kere

Canim yarin asilari var zaten. Doktora bilgi vericem.Artik yapcak bisey yok gercekten baya uzadi bu durumcanim senin dedigin lavman mi baska bir yontem mi oluyo. Sen yaptirdin mi bebegine daha once
Bi gece acile götürdüm çok gazı vardı. Lavman yapalım dediler. Yaptılar. Basit bir şey yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…