- 27 Temmuz 2014
- 1.071
- 624
- 133
bu demir ilacı değil d vitaminiEki Görüntüle 1921845
Bunu aldirdi. bha dedigimiz madde az miktarda kanserojen olabilir ama suan kesin birsey yok, ilerde cikarsa tehlikesi diye onlem olarak veriyorum dedi. istege bagli yani. 27 liraydi fiyati sanirim. ben doktorlarin her dedigine hemen he demem bi arastiririm. saglik ocaklarina pek guvenmiyorum ondan aldim, daha once yapilan asilarda asiri derece civa varmis mesela. cok tehlikeli bisey. asilari saklama uzun sureli olsun diyeymis, simdi civa miktari azaltildi, o yuzden saatli veriyorlar asilari.
Oylr olmasa ozelde falan yaptiracaktim asilarini
Tortikollis bebeğin başını tek tarafa çevirmesi, tek tarafa yatması hatta diğer tarafa hiç çevirememesi durumu.boyun kaslarından birinin kısa olmasına veya kasta kitle olması sebep oluyor.bazense pozisyonel oluyormuş.mesela benim gebelikte suyum azdı.çok hareket ettirememiş ve bu şekilde kalmış olabilir dedi.esnetme ve germe egzersizleri yaptık.başındaki şekil bozukluğu da buna bağlı tek tarafa yatmaktan.büyük ölçüde düzeldi.Canım tortikolis nedir? Ben ilk kez duyduminşallah tamamen düzelir ve bir şeyciği kalmaz.
Görümcemin kızının kafası da birazcık yamuk;hep aynı tarafa yatmaktan. Dr bir şey dememiş sanırım (sordu mu onu da bilmiyorum) annem düzelir diyor ama bilemiyorum
Canım zaten her mızırdanmasına mutlaka acıkıyo diye uyanıyorum hemen emziriyorum. Önceden emince memeyi burakıp uyumaya devam ediyodu. Bazende gazından uyanıyodu emdikten bi yarım saat sonra ben tabi uyku sersemi heralde iki saat falan oldu acıktı diye memeyi dayıyodum. Emiyodu o da garibim sonra fazla gelip kusuyodu. Açlıktan da değildi dünkü uyanmalar. Bilemedim valla
Evet canim. Yarin asilari var zaten doktora bahsetcem bu konuyu kismetse. Artik hayirlisi neyse o olsun insallah.Alıntı yapmıştım ama kaybolmuş, 17 gün yapmadı diyen sendin değil mi?
Hala yapmadıysa 18 oldu.
Çok uzun bu bırak yapsınlar lavman.
Yani etrafımda en uzun kendiminkini duydum, araştırınca 15 falan gördüm, sizin 20 olacak nerdeyse.
Biz 12. mi 13. gün mü unutuyorum götürdük, muayeneden sonra lavmana gönderdi.
Bi dahakini 12.gün kendi yaptı.
Yani bi yolu yordumı da yok sanıyorum.
Çok ağlaması yoksa 15, varsa 2-3 günde götürülmesi taraftarıyım.
Bekletmeyin kuzuyu yazık.
Sana da canımGüzel akşamlar.
İnşallah banyosunu yapmış rahatça uyuyordur kuzun şu an. Eşinin izinleri iptal gece çalışıyor derken anlamadım? Mesaisi mi değişti? Ama bak ne güzel en azından ilgileniyormuş Elifle az da olsa rahatlarsın. O bakarken sen uyuyup dinlenmeye çalış bari canımKizlar öyle bunaldim kieşimin izinleri iptal oldu gece calisiyor gündüz evde sag olsun erkenden kalkıp bakiyor elife uyutuyor falan gun icerisinde ama aksamlari benim kiz cok huysuz oldugundan yoruyor beni simdi de aksam 5den sonra damak kasinmalari başladı emzikle uyutayim diyorum emzigi tutmak istiyor tutunca da agzindan cikartiyor sil baştan basliyoruz ee bu zamanda da iyice yoruluyor basliyor aglamaya az önce kundak yaptım yine ağladı kollarini hareket ettiremedigi için. Bakalim bu akşam banyo yaptiricam tek başıma insallah becerebilirim ve insallah banyodan sonra rahatlar da guzelce uyur
Ne aşısı canım?14'ünde aşımız var hayirlisi bakalim. Bu ay ne güzel aşı yoktu stres yapmamıştık :)
17. Hafta atağını atlattık biz de ama 22. Hafta atağı çok kötü geçmiştiBizde atak hafifledi gibi.
Sizde nasıl kızlar?
Canim neden iptal oldu izinler? Tek olmak çok zor insan nasıl vakit geçireceğini şaşırıyor bazen.
Sen rahat 9 ayı gözden cikarmistin canım ya. Çok şükür.
İnşallah banyosunu yapmış rahatça uyuyordur kuzun şu an. Eşinin izinleri iptal gece çalışıyor derken anlamadım? Mesaisi mi değişti? Ama bak ne güzel en azından ilgileniyormuş Elifle az da olsa rahatlarsın. O bakarken sen uyuyup dinlenmeye çalış bari canım
Bahar gelse de bebislerle gezip tozsak rahatça :)) avm'lerden ziyade parkta, bahçede, sokakta ohh miss.
Özeldeki alı farklımı sanıyosun sağlık bakanlığı aynı aşıları orayada ücretsiz veriyor yani aynı aşı hatta saklama koşullarını beğenmiyorum özelin ben doktor odalarında mini buzdolabında saklıyolar oysaki o aşılar orada bozulur 2 ve 8 derece arası olmalı ddolap bak ben asm de hemşireyim bizim dolaplarımızda sağlık bakanlığına bağlı derece ölçerler var 2nin altına düşünce 8 in üstüne çıkınca bakanlık telefon açıyo hatta 24 saat gece bile arandık biz direk aşılr imha oluyo ve bu aşıların paraları bize borç geliyo bir kez oldu bizde 7000 tl ödedik evet 7 milyar eski parayla bu yüzden hiçbir aile hekimi ve hemşiresi bu duruma düşmek istemiyo jeneratörümüz var inan sadece aşı dolabına bağlı ve denetimler feci çok 2 gündür başladım 2 gündede denetim geldi aşı dolabına aşı dışı bişi koymak yasak gözğmüz gibi bakıyoz sorun aile hekimlerinize aynı şeyi anlatır o yüzden özel hikaye oğlum 11,5 yaşında hepsini özelde yaptırdım yeni mezundum çalışmamıştım bilmiyodum pişmanım
Vitamin demistim zaten, biri sordu onun icin yukledimbu demir ilacı değil d vitamini
Hala uyumadikesim dönüşümlü calisiyor cmm 8 gun gece 8 gun gündüz normalde arada izni oluyordu izinler iptal oldu calisma sureleri uzadi ilgileniyor sag olsun o da özlüyor elifi. Gündüz ancak yemek yap temizlik yap geciyor zaman pek dinlenemiyorum ama idare ediyorum yinede cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?