2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
bu demir ilacı değil d vitamini

Tortikollis bebeğin başını tek tarafa çevirmesi, tek tarafa yatması hatta diğer tarafa hiç çevirememesi durumu.boyun kaslarından birinin kısa olmasına veya kasta kitle olması sebep oluyor.bazense pozisyonel oluyormuş.mesela benim gebelikte suyum azdı.çok hareket ettirememiş ve bu şekilde kalmış olabilir dedi.esnetme ve germe egzersizleri yaptık.başındaki şekil bozukluğu da buna bağlı tek tarafa yatmaktan.büyük ölçüde düzeldi.
msjıma cvp veren ve beğenen arkadaşlar saolun

Kıyamam ya belki atakta falandır

Evet canim. Yarin asilari var zaten doktora bahsetcem bu konuyu kismetse. Artik hayirlisi neyse o olsun insallah. Canim lavmandan sonra agladi veya acisi oldumu, kolay bi islemmiydi. Ayrica kan tahlili falanda istedimi doktor

İnşallah banyosunu yapmış rahatça uyuyordur kuzun şu an. Eşinin izinleri iptal gece çalışıyor derken anlamadım? Mesaisi mi değişti? Ama bak ne güzel en azından ilgileniyormuş Elifle az da olsa rahatlarsın. O bakarken sen uyuyup dinlenmeye çalış bari canım

Hala uyumadik esim dönüşümlü calisiyor cmm 8 gun gece 8 gun gündüz normalde arada izni oluyordu izinler iptal oldu calisma sureleri uzadi ilgileniyor sag olsun o da özlüyor elifi. Gündüz ancak yemek yap temizlik yap geciyor zaman pek dinlenemiyorum ama idare ediyorum yinede cnm :)

Ozelde de yaptirmazdim o zaman. benim dedigim yaklasik 3 4 sene once civa ve aliminyum ile karsilastim asilarda. Aşida fazla civa, alimunyunm tespit edildi. cok zehirli maddeler bunlar ve asiyi korumak icin koyuyorlar. bu da digrudan bebege giriyor. ilerde envai cesit hastalik sebebi. simdi bu maddeleri azaltmislar diyorum. Bu maddelerin miktari dusmeseydi asiyi hic yaptirmazdim

bu demir ilacı değil d vitamini
Vitamin demistim zaten, biri sordu onun icin yukledim

Merhaba kizlar. Hiziniza yetisemiyorum her actigimde 40-50 sayfa yazi var
Kamuda calisan anneeleee sormak istiyorum. 15 aralikt iznim bitiyor. 2015 ten hic izin kullanmadim. Yani 20 gunum var. 15 aralik itibari ile kullanabiliyor muyum? 5 gunum yanar mi?
Bir arkadasim 20 gunun hepsini kullanabilecegimi soyledi ama mudurmum kullanamazsin dedi. Kullanabiliyorsam hangi madde ile ispatlayavilirim acaba?
Yardimci olursaniz sevinirim

Ya evet valla çok haklısın ben doğumdan sonraki bir hafta annem falan burdayken çocuk uyudu mu uyuyordum ama ondan sonra ev bana bakıyo tabi dediğin gibi yemek yap sil süpür ki bi de bebeler artık ilk doğdukları günlerde olduğu gibi çok uzun da uyumuyorlar bize uyumaya fırsat kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…