2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Evet canim. Yarin asilari var zaten doktora bahsetcem bu konuyu kismetse. Artik hayirlisi neyse o olsun insallah. Canim lavmandan sonra agladi veya acisi oldumu, kolay bi islemmiydi. Ayrica kan tahlili falanda istedimi doktor
Tahlil istemedi.
Huzursuz mu dedi, sürekli huzursuzluğu yok dedim, belki ondan istemedi.
Bi sorun olsa çok huzursuz olur çünkü.

Lavmanda bir şey yok, sadece üstünüz başınız fena batacak, mümkünse evde temizlenin.
Bizimki babasının kucağında bakındı gülüştü, 10-15 dakika sonra yaptı kakasını.

Ne damakmis arkadas ya çocuğu uyutmuyor damak kasimak için uyaniyor emzigi tutup cekmeyi öğrendi bide ah benim yaramaz kızım
Ah kuzum ya acep diş mi çıkaracak. Diş çıkarma işleri çok zor çok. Öyle ataklara falan benzemez Allah yardımcısı olsun kuzumun

Salya bizde de öyle ya masallah canim ya uyusun da büyüsün oyuncak bebeğim Ata :) Neva hanım da evet esmer güzeli saclar falan fena afet :) masallah hepsine kuzucuklarin :) hepsinin yüzleri gibi ömürleri de cok cok güzel olsun insallah... Oyy canım anladim ogrettigim seyi :) neyse unutur o zamanla sen yapmadikca :) dil cikarma komik oluyor ama kendisi dil cikariyor ama nasil kendini şekilden şekle sokuyor :) oyy ya insan uyutmak icin cabaliyor uyuyunca da özlüyor :)

Ah kuzum ya acep diş mi çıkaracak. Diş çıkarma işleri çok zor çok. Öyle ataklara falan benzemez Allah yardımcısı olsun kuzumun

Anlamadim ki cnm :) geçen hemsire bakacakti acmadi ağzını inatçı. Ama bulduğu herseyi agzina goturuyor. Bizim kız cok minik ama daha diş için erken 24 ağustos doğumlu 40. Haftasi 9 eylulde dolacakti. Zamaninda dogsaydi daha 3 aylik bile degildi

Oooy oy evde olmadığımız için mi bu atak beni benden aldı.
Evde olsak daha rahat olacak sanki.
En kötü eşime ağlarım falan rahatlarım.
O kadar istedin 2 saat bakmakla babalık olmuyor deyip başının etini falan yerim, onu da strese boğarım.
Az önce annem trajik bir şekilde kavga ediyordu bebekle :)
Uyku saatinden 1 saat önce uyudu, yani erken uyanacak.

Allah tüm ataklılara akıl sağlığı versin.

Kızlar bu arada salıncak alan var mı?
Ben çocuğu uyutamıyorum tırlatmaya az kaldı.
Ama salıncağa koyar koymaz gidiyor.

Yemişim uyku eğitimini, bana 'çok memnunum çok sağlam 5 yıl götürür çocuğu, üstüne de ikinci çocuğu büyütür' diyeceğiniz bir salıncak var mı?

Aşılar kar zarar bakılarak yapılır inan karı zararından çok fazla etrafına bak çocuk felci boğmaca difteri tetanoz daha nice hastalık yok oldu aşıyla evet civa var ama çok düşük

İzinlerimiz iki yılda bir yandığı için kullanamazsım canım, sadece 15 gününü kullanırsın, öyle bi madde yok ispat edemezsin

Masallah o zaman size :) ee tecrübeli annenin hali başka
Rabbim yardım ediyor çok şükür. Benim 1 numara çok fena. Bebekken de fenaydı bi hareketli alana bi sakin bedava
Belki erken diş çıkaracak..olabilir yani. Belki sizde diş maratonu erken başlayacak 15 gün erken doğmuş. Aslında gayet normal.
Burda okuyorum beklenen Doğum tarihi (BDT) şuydu şu zaman doğdu BDT göre hesaplama yapılıyor. Prematüre olmadıkça doğduğu tarih bebeğin normal gelişimini tamamladığını gösterir.

17 gün çok ya fitil ile de mi yapmadı şu bildiğimiz gliserin fitili Benim kızım da az yapıyor en son bir haftayı geçince çok sıkıntı yaptı poposunu zeytinyağı sürdüm kulak çubuğuyla yapmadı sonra sabun koydum yaptı doktor fitil verdi zeytinyağı içir dedi bir kaç çay kaşığı en son doktorun verdiği fitili kullandım ondan sonra gerek kalmadı zeytinyağı işe yaradı düzene girdi iki günde bir yapıyor artık senin bebeğinde yapmıştır belki ne durumdasınız şu an

Hiç bir salıncak uzun süreli kullanılmaz canım ya sağlam olabilir ama Bebek hareketlendikçe tehlikeli olur. Şuanda dardasın fenalardasın çok iyi anlıyorum ama salıncak falan kısa vadeli çözümler gittiğin yer yere salıncağını götüremezsin. Bebekler Yeni bir şeye en uzun 3-4 günde alışıyorlar. İlk gün aşırı zor geçer 2.gün zor 3.gün alışır. Ben yaptım olmuyor demeden önce ben pes ettim demek daha doğru olur.

Civilde gördüm salıncak 7dine kadar indşrimdeydi bi bak istersen kardeşim aynısını ebebekten aldı memnun 1,5 yaş onunki

Diş uzun süruyormuş ya canım.
Dişleri kaşınıp 2-3 ay sonra da çıkarabilir.
Tabii erken de çıkarabilir belli olmaz.
Benimki emerken kavga ediyor ediyor memeyi çıkarıp ellerini sokuyor ve artık ellerini emmiyor ısırıyor.
Bizim genlerde bildiğim erken diş de yok, bakalım.

Ay ne bileyim kullananlar da büyük rahatlık diyorlar.
Uyutamıyorum ya inşallah atakla ilgilidir ama bir iki hata oldu.
Ağla ağla emerken bayılıyor da uyuyor artık.
Yeni yöntem bulayım bi şey yapayım o zaman.

Civilde gördüm salıncak 7dine kadar indşrimdeydi bi bak istersen kardeşim aynısını ebebekten aldı memnun 1,5 yaş onunki
Çok aradayım.
Çok rahat bir şey ya.
Bi bakayım canım sağol.

Ne tarafa çekilsem gidecek halim var şu an :)

Bence al gitsin çok bunaldiysan. En önemli şey annenin rahatı ben artık öyle düşünüyorum.
Alismasin dersen, çok sıkıştığında kullanirsin sadece fazla sıkıntı olmaz.

Canim gliserin fitilini bilmiyordum malesef. Baska bir fitil kullanmistim bir defa. Hala tik yok canim Artik yarin ne olcaksa olacak bakalim doktor ne dicek. Allahim bebislerimize saglik sihhat versin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…