Güzel akşamlarGüzel akşamlar.
Bizde atak matak yok. İyiyiz çok şükür. Maşallahı var yaniBizde atak hafifledi gibi.
Sizde nasıl kızlar?
Tahlil istemedi.Evet canim. Yarin asilari var zaten doktora bahsetcem bu konuyu kismetse. Artik hayirlisi neyse o olsun insallah.Canim lavmandan sonra agladi veya acisi oldumu, kolay bi islemmiydi. Ayrica kan tahlili falanda istedimi doktor
Ah kuzum ya acep diş mi çıkaracak. Diş çıkarma işleri çok zor çok. Öyle ataklara falan benzemezNe damakmis arkadas ya çocuğu uyutmuyor damak kasimak için uyaniyoremzigi tutup cekmeyi öğrendi bide ah benim yaramaz kızım
Benimkinin alt damağında da beyazlık var bir haftadır ve salya had safhada. Ayrıca yine alt damakta delikimsi gibi diş yerleri belli bakalım ne zaman çıkacak? Ay dil çıkarma olayını ben de yapıyorum deniyor gibi ama henüz beceremediyalnız ben fena bişi de yaptım. Dudaklarımla püüürp der gibi haha nası anlatılır ki bu da şimdi develer gibi yani onu öğrettim güzel bişeymiş gibi sanki. Şimdi sürekli yapıp gülüyo daha çok salya akıtıyo yakında emerken de yapmaya başlarsa yandım artık yapmıyom ama öğrendi bi kere
Bizde atak matak yok. İyiyiz çok şükür. Maşallahı var yani
Ah kuzum ya acep diş mi çıkaracak. Diş çıkarma işleri çok zor çok. Öyle ataklara falan benzemezAllah yardımcısı olsun kuzumun
Aşılar kar zarar bakılarak yapılır inan karı zararından çok fazla etrafına bak çocuk felci boğmaca difteri tetanoz daha nice hastalık yok oldu aşıyla evet civa var ama çok düşükOzelde de yaptirmazdim o zaman. benim dedigim yaklasik 3 4 sene once civa ve aliminyum ile karsilastim asilarda. Aşida fazla civa, alimunyunm tespit edildi. cok zehirli maddeler bunlar ve asiyi korumak icin koyuyorlar. bu da digrudan bebege giriyor. ilerde envai cesit hastalik sebebi. simdi bu maddeleri azaltmislar diyorum. Bu maddelerin miktari dusmeseydi asiyi hic yaptirmazdim
Vitamin demistim zaten, biri sordu onun icin yukledim
Merhaba kizlar. Hiziniza yetisemiyorum her actigimde 40-50 sayfa yazi var
Kamuda calisan anneeleee sormak istiyorum. 15 aralikt iznim bitiyor. 2015 ten hic izin kullanmadim. Yani 20 gunum var. 15 aralik itibari ile kullanabiliyor muyum? 5 gunum yanar mi?
Bir arkadasim 20 gunun hepsini kullanabilecegimi soyledi ama mudurmum kullanamazsin dedi. Kullanabiliyorsam hangi madde ile ispatlayavilirim acaba?
Yardimci olursaniz sevinirim
Rabbim yardım ediyor çok şükür. Benim 1 numara çok fena. Bebekken de fenaydıMasallah o zaman size :) ee tecrübeli annenin hali başka
Belki erken diş çıkaracak..olabilir yani. Belki sizde diş maratonu erken başlayacakAnlamadim ki cnm :) geçen hemsire bakacakti acmadi ağzını inatçı. Ama bulduğu herseyi agzina goturuyor. Bizim kız cok minik ama daha diş için erken24 ağustos doğumlu 40. Haftasi 9 eylulde dolacakti. Zamaninda dogsaydi daha 3 aylik bile degildi
17 gün çok ya fitil ile de mi yapmadı şu bildiğimiz gliserin fitili Benim kızım da az yapıyor en son bir haftayı geçince çok sıkıntı yaptı poposunu zeytinyağı sürdüm kulak çubuğuyla yapmadı sonra sabun koydum yaptı doktor fitil verdi zeytinyağı içir dedi bir kaç çay kaşığı en son doktorun verdiği fitili kullandım ondan sonra gerek kalmadı zeytinyağı işe yaradı düzene girdi iki günde bir yapıyor artık senin bebeğinde yapmıştır belki ne durumdasınız şu anKizlar merhaba. Canim cok sikkin. Bebegim 5. Ayinin icerisinde. ilk aylarda hergun kakasini yaparken sonralari haftada bir yapmaya basladi.Ama en son 17 gun once yaptibisiklet cevirme hareketi yaptirdim, su verdim, aci elma yagiyla masaj yaptim, fitil denedim sonuc yok malesef suana kadar bebegim gaz cikariyor ama kaka yapmadigi icinde bir sikintisi yok cok sukur. Fakat 17 gunde cok fazla bir surebebegi 12 gun falan yapmayan arkadaslar olmustu sanirim. Sizler ne yaptiniz tecrubelerinizi paylasirsaniz cok sevinirim.
Hiç bir salıncak uzun süreli kullanılmaz canım yaKızlar bu arada salıncak alan var mı?
Ben çocuğu uyutamıyorum tırlatmaya az kaldı.
Ama salıncağa koyar koymaz gidiyor.
Yemişim uyku eğitimini, bana 'çok memnunum çok sağlam 5 yıl götürür çocuğu, üstüne de ikinci çocuğu büyütür' diyeceğiniz bir salıncak var mı?
Civilde gördüm salıncak 7dine kadar indşrimdeydi bi bak istersen kardeşim aynısını ebebekten aldı memnun 1,5 yaş onunkiKızlar bu arada salıncak alan var mı?
Ben çocuğu uyutamıyorum tırlatmaya az kaldı.
Ama salıncağa koyar koymaz gidiyor.
Yemişim uyku eğitimini, bana 'çok memnunum çok sağlam 5 yıl götürür çocuğu, üstüne de ikinci çocuğu büyütür' diyeceğiniz bir salıncak var mı?
Diş uzun süruyormuş ya canım.Anlamadim ki cnm :) geçen hemsire bakacakti acmadi ağzını inatçı. Ama bulduğu herseyi agzina goturuyor. Bizim kız cok minik ama daha diş için erken24 ağustos doğumlu 40. Haftasi 9 eylulde dolacakti. Zamaninda dogsaydi daha 3 aylik bile degildi
Ay ne bileyim kullananlar da büyük rahatlık diyorlar.Hiç bir salıncak uzun süreli kullanılmaz canım yasağlam olabilir ama Bebek hareketlendikçe tehlikeli olur. Şuanda dardasın fenalardasın çok iyi anlıyorum ama salıncak falan kısa vadeli çözümler gittiğin yer yere salıncağını götüremezsin. Bebekler Yeni bir şeye en uzun 3-4 günde alışıyorlar. İlk gün aşırı zor geçer 2.gün zor 3.gün alışır. Ben yaptım olmuyor demeden önce ben pes ettim demek daha doğru olur.
Çok aradayım.Civilde gördüm salıncak 7dine kadar indşrimdeydi bi bak istersen kardeşim aynısını ebebekten aldı memnun 1,5 yaş onunki
Canim benim bebe atakta giremiyorum cok çıldırmaya ramak kaldi
Ay ne bileyim kullananlar da büyük rahatlık diyorlar.
Uyutamıyorum ya inşallah atakla ilgilidir ama bir iki hata oldu.
Ağla ağla emerken bayılıyor da uyuyor artık.
Yeni yöntem bulayım bi şey yapayım o zaman.
Çok aradayım.
Çok rahat bir şey ya.
Bi bakayım canım sağol.
Ne tarafa çekilsem gidecek halim var şu an :)
Canim gliserin fitilini bilmiyordum malesef. Baska bir fitil kullanmistim bir defa. Hala tik yok canim17 gün çok ya fitil ile de mi yapmadı şu bildiğimiz gliserin fitili Benim kızım da az yapıyor en son bir haftayı geçince çok sıkıntı yaptı poposunu zeytinyağı sürdüm kulak çubuğuyla yapmadı sonra sabun koydum yaptı doktor fitil verdi zeytinyağı içir dedi bir kaç çay kaşığı en son doktorun verdiği fitili kullandım ondan sonra gerek kalmadı zeytinyağı işe yaradı düzene girdi iki günde bir yapıyor artık senin bebeğinde yapmıştır belki ne durumdasınız şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?