en güzelini en hayırlısını Rabbim bilir ki korunurken olmuş bebeğin eşin senin destekçin olsun gerisini boşver ay ben peşpeşe getirsem millet havaya uçar ikiz üçüz olsun diye dua ederlerdi ki sana nasıl bunu diyorlar ya Allah ımın en güzel mucizesi bence kendini şanslılardan say canım ne niceler var bebek hasreti çekiyor ki bende 18 ay ağlaya ağlaya bekledim bebeğimi sen yeterki ben bakarım çocuklarıma kimseye ihtiyacım yok de ikisine de yetersin bizim gibi tecrübesiz de deeğilsin ikinci bebeğin çünküçok teşekkür ederim kızlar, Allah razı olsun. bir Allahın kuluda sizin dışınızda kendi annem dahil ayy hayırlısı olsun demedi diyemedi ya. ben korunurken hamile kaldığımdan benim için yeterince şok oldu zaten, bunları duyuncada ne biliyim zaten 2. çocuktan oldum olası korkardım şimdi iyice korkuyorum. çünkü ben çalışıyorum biliyorsunuz günde 12 saat evden uzaktayım oyüzden birinden birine haksızlık yapmaktan öyle çok korkuyorumki...
Allahimmm insanlara neyms kii.. Boyle bi mucizeyi elestirmek onlara mi kalms yahuu... Ya ikiz dogursaydnnn aaa birine cok yazik mi diceklerdiii tovbeee...
Canm gereksz yere uzmusler seni hic kendini de bbeisini de uzme bos yere herkes bi sey der konusur bos bos bazn.. Ben mesela kist ameliyati oldm kimselere demedm bi sey cok yakinm haricinde.. Neden mi biz cocuk dusunmezken bile kesn soylenti cikardi heralde ameliyattan olmuyo cocuk.. Bu kadr dusuncesiz ve acimasz cunku insanlarn elestirileri hicc uzulme lutfenn
en güzelini en hayırlısını Rabbim bilir ki korunurken olmuş bebeğin eşin senin destekçin olsun gerisini boşver ay ben peşpeşe getirsem millet havaya uçar ikiz üçüz olsun diye dua ederlerdi ki sana nasıl bunu diyorlar ya Allah ımın en güzel mucizesi bence kendini şanslılardan say canım ne niceler var bebek hasreti çekiyor ki bende 18 ay ağlaya ağlaya bekledim bebeğimi sen yeterki ben bakarım çocuklarıma kimseye ihtiyacım yok de ikisine de yetersin bizim gibi tecrübesiz de deeğilsin ikinci bebeğin çünküsana laf edenlere de Rabbim hidayet versin canım ne diyim..
Bence mutlu olmalısın. Benim ilk hamileliğim ve çok zor oldu. Dr'um 2. Yi istiyorsanız hemen 6 ay sonrasında yapın daha kolay olur dedi. Bence korunmana rağmen olduysa özel bi bebek ve ancak bu konuşanları sen güçlü durarak susturabilirsin. Mutlu ol ve bebeğini bekle anın tadını çıkarcalamtykoma .!.:1 saattir ağlıyorum.. hamile olduğumu öğrenen herkesin tepkisi şu "ayyyy oğlun daha çok küçüktü yazık olmuş ona" ya sanki isteyerek yaptım biliyorum oğlumun küçük olduğunu zaten sürekli kafamda bu var ; oğlum nolacak çokmu kıskanıcak onun ihtiyaçlarına yetişebilecekmiyim benden soğuyacakmı? birileri bunu yüzüme vurunca iyice üzülüyorum..
üzülme canım.1 saattir ağlıyorum.. hamile olduğumu öğrenen herkesin tepkisi şu "ayyyy oğlun daha çok küçüktü yazık olmuş ona" ya sanki isteyerek yaptım biliyorum oğlumun küçük olduğunu zaten sürekli kafamda bu var ; oğlum nolacak çokmu kıskanıcak onun ihtiyaçlarına yetişebilecekmiyim benden soğuyacakmı? birileri bunu yüzüme vurunca iyice üzülüyorum..
Kizlar merhaba, grip oldumilac kullanmadim balli limonlu sicak su yapiyorum ama duzeltemedim kendimi henuź. Birde hapsırıyorum surekli korkuyorum bebege birsey olacak diye. 9+2 oldum yarinda kontrolumuz var insallah hersey yolundadir. Siz griple mucadele icin ne yapiyorsunuz?
Kizlar merhaba, grip oldumilac kullanmadim balli limonlu sicak su yapiyorum ama duzeltemedim kendimi henuź. Birde hapsırıyorum surekli korkuyorum bebege birsey olacak diye. 9+2 oldum yarinda kontrolumuz var insallah hersey yolundadir. Siz griple mucadele icin ne yapiyorsunuz?
Canım sen bakma etrafa , benim ikincide herkez ama herkes erkek dedi , benim içime kız doğuyo diyorum , yok yok bu erkek dediler hep ısrarla , ama kız oldu . Sen ne hissedersen o oluyo genelde
1 saattir ağlıyorum.. hamile olduğumu öğrenen herkesin tepkisi şu "ayyyy oğlun daha çok küçüktü yazık olmuş ona" ya sanki isteyerek yaptım biliyorum oğlumun küçük olduğunu zaten sürekli kafamda bu var ; oğlum nolacak çokmu kıskanıcak onun ihtiyaçlarına yetişebilecekmiyim benden soğuyacakmı? birileri bunu yüzüme vurunca iyice üzülüyorum..
Hangi doktora desem 14. Haftadan önce karından ultrasonla cinsiyet tahmini yapan doktorlar az buçuk sallıyormuş. Ne olduğu daha tam belli olmadan söylemeyince yanılma payı yüksek olur. Neyse... Zaten tutturma olasılığı baya yüksek %50bende adımı görünce şaşırdım çünkü yazıp yazıp sildim cinsiyet belli olsun öyle yollim dedim bekledim hala da beklemedeyimbu arada benim 1 ağustos doğum nasip olursa ama benden sonrakiler nasıl oluyor da öğreniyor daha ptesi gittim doktora ben çünkü detaylı mı bakıyorlar yada başka bişey mi benim bilmediğim?
Canım hepimiz bazen bazı gerçekleri unutuyoruz. Rabbim Nasıl uygun gördüyse öyle oluyor. Biz istediğimiz kadar plan yapalım. Rabbim sana 2.çocuğu bu Zaman yazmış. Üzülmekte kafana takmakta sonucunu düşünmekte çok haklısın. Rabbim yardım edecektir inşallah.1 saattir ağlıyorum.. hamile olduğumu öğrenen herkesin tepkisi şu "ayyyy oğlun daha çok küçüktü yazık olmuş ona" ya sanki isteyerek yaptım biliyorum oğlumun küçük olduğunu zaten sürekli kafamda bu var ; oğlum nolacak çokmu kıskanıcak onun ihtiyaçlarına yetişebilecekmiyim benden soğuyacakmı? birileri bunu yüzüme vurunca iyice üzülüyorum..
cnm hemen hemen ayni zamanlardayiz gebelikte ... bende cok kotu grip olmustum bol bol mandalina portakal ye dedi doktorum ve bol su ic dedi ... tup bebek ile oldugu icin sakin bitkisel caylar icme dedi biraz zor gecti ama sukur atlattim ins sende kolay atlatirsinKizlar merhaba, grip oldumilac kullanmadim balli limonlu sicak su yapiyorum ama duzeltemedim kendimi henuź. Birde hapsırıyorum surekli korkuyorum bebege birsey olacak diye. 9+2 oldum yarinda kontrolumuz var insallah hersey yolundadir. Siz griple mucadele icin ne yapiyorsunuz?
Arkadaşların her biri güzel tavsiyelerde bulunmuş ...Benim de bir önerim olacak.Evdeki tüm odalara tabak içinde kesilmemiş soyulmamis soğan koy.Grip mikrobunu topladığı söylenir. 5 yıldır yaparım çok faydasını gordum.Kizlar merhaba, grip oldumilac kullanmadim balli limonlu sicak su yapiyorum ama duzeltemedim kendimi henuź. Birde hapsırıyorum surekli korkuyorum bebege birsey olacak diye. 9+2 oldum yarinda kontrolumuz var insallah hersey yolundadir. Siz griple mucadele icin ne yapiyorsunuz?
1 saattir ağlıyorum.. hamile olduğumu öğrenen herkesin tepkisi şu "ayyyy oğlun daha çok küçüktü yazık olmuş ona" ya sanki isteyerek yaptım biliyorum oğlumun küçük olduğunu zaten sürekli kafamda bu var ; oğlum nolacak çokmu kıskanıcak onun ihtiyaçlarına yetişebilecekmiyim benden soğuyacakmı? birileri bunu yüzüme vurunca iyice üzülüyorum..
Merhaba kızlar,
Kalçasına kramp giren, bel ağrısı olanlar var mı?
ay hem de nasıl biraz ayakta dursam üzerine basamıyorumbenim sağ kalçama kramp giriyor ya yürürken bir hafta on gündür var. Galiba rahim leğen kemiğine yerleşmeye çalıştığı için oluyormuş
Canim hic bisey olmaz kimseyide takma benim kizlarim 7 yas ben cok zorlandim butun kiskancliklar simdi hic oynamiyolar yas farki cok bugun arkadasim geldi cocuklarin arasi 8 ay cok da guzel oynuyolar basta oda ben gibi zorlandi ama rahat benim kiler hala anlasamiyolar1 saattir ağlıyorum.. hamile olduğumu öğrenen herkesin tepkisi şu "ayyyy oğlun daha çok küçüktü yazık olmuş ona" ya sanki isteyerek yaptım biliyorum oğlumun küçük olduğunu zaten sürekli kafamda bu var ; oğlum nolacak çokmu kıskanıcak onun ihtiyaçlarına yetişebilecekmiyim benden soğuyacakmı? birileri bunu yüzüme vurunca iyice üzülüyorum..
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Ben şu ana kadar grip olmadım. Çayıma küçük bir limon dilimi atıyorum. İştahım pek yok ama meyve yiyebiliyorum. Sıkıntı yok. Kendine çok dikkat et.Arkadaşların her biri güzel tavsiyelerde bulunmuş ...Benim de bir önerim olacak.Evdeki tüm odalara tabak içinde kesilmemiş soyulmamis soğan koy.Grip mikrobunu topladığı söylenir. 5 yıldır yaparım çok faydasını gordum.
Benim oturma odamda Kitaplığın üstünde yatak ve çocuk odasında gardırop üstünde tabakla durur görünmez de ayda bir falan eskisini atar yeni soğan koyarım. Denemek te fayda var
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Ben şu ana kadar grip olmadım. Çayıma küçük bir limon dilimi atıyorum. İştahım pek yok ama meyve yiyebiliyorum. Sıkıntı yok. Kendine çok dikkat et.Kizlar merhaba, grip oldumilac kullanmadim balli limonlu sicak su yapiyorum ama duzeltemedim kendimi henuź. Birde hapsırıyorum surekli korkuyorum bebege birsey olacak diye. 9+2 oldum yarinda kontrolumuz var insallah hersey yolundadir. Siz griple mucadele icin ne yapiyorsunuz?
Kaçıncı haftadasın canım.Normalmiş baş ağrıları ama sinüzit gibiyse üşütmüşsündür.Kızlar merhaba benim 2 gündür. Sinüzit bas ağrısı gibi başım arıyor.Sürekli uyukluyorum.Sizce normalmi, yada böyle sikayetleriniz oldumu
12 haftama girdim canim.usutmeyi bir turlu atlatamiyorum.1 hafta iyiyim 1 hafta başlıyor. Karnimda benimde sertleşme varKaçıncı haftadasın canım.Normalmiş baş ağrıları ama sinüzit gibiyse üşütmüşsündür.
Kızlar karnınız şertleşti mi bende var sertleşme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?