2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
en güzelini en hayırlısını Rabbim bilir ki korunurken olmuş bebeğin eşin senin destekçin olsun gerisini boşver ay ben peşpeşe getirsem millet havaya uçar ikiz üçüz olsun diye dua ederlerdi ki sana nasıl bunu diyorlar ya Allah ımın en güzel mucizesi bence kendini şanslılardan say canım ne niceler var bebek hasreti çekiyor ki bende 18 ay ağlaya ağlaya bekledim bebeğimi sen yeterki ben bakarım çocuklarıma kimseye ihtiyacım yok de ikisine de yetersin bizim gibi tecrübesiz de deeğilsin ikinci bebeğin çünkü sana laf edenlere de Rabbim hidayet versin canım ne diyim..

Allah bin kere razı olsun sizdende...

Bence mutlu olmalısın. Benim ilk hamileliğim ve çok zor oldu. Dr'um 2. Yi istiyorsanız hemen 6 ay sonrasında yapın daha kolay olur dedi. Bence korunmana rağmen olduysa özel bi bebek ve ancak bu konuşanları sen güçlü durarak susturabilirsin. Mutlu ol ve bebeğini bekle anın tadını çıkar

üzülme canım.
benim kızlarımın arası 18 ay. bana da neler dediler neler. büyük kızım hala emiyordu ve doğum yapana kadar emzirdim. 3. gebeliğime kadar ikisini beraber emzirdim. hamile olduğumu öğrenince büyüğe bıraktırdım ama küçük kızımı hala emziriyorum.
emzirmemden doğurmama kadar neler dediler, yok rızkını kesmişim, yok yazık etmişim, yok ikisine yetişemezmişim vs. annelik mükemmel olmak değil, elinden geleni yapmak bana göre.
kıskançlık konusunu ise dert etme, koca koca insanlar birbirini çekemiyor da çocuklar elbette kıskanır.

Son düzenleme:
Kizlar merhaba, grip oldum ilac kullanmadim balli limonlu sicak su yapiyorum ama duzeltemedim kendimi henuź. Birde hapsırıyorum surekli korkuyorum bebege birsey olacak diye. 9+2 oldum yarinda kontrolumuz var insallah hersey yolundadir. Siz griple mucadele icin ne yapiyorsunuz?

Canım ben hiç bişi yapmıyorum. En önemlisi toplu ortama girmemek.bol bol da portakal mandalina yemek faydalı.

Kimseyle öpüşme nolur nolmaz.

Gecms olsn canmmm ama hapsiriktan oksurukten falan bebise hic bi sey olmaz oncelikle bunu bilesinn...

Ayrica dr una da kesin gorun ama atesin falan da yoksa belki de atlatirsn kendin.. Yani bol dinlen bol su ic bol c vitaminli ozellikle meyve ye.. Sutu ilik ic balli tarcinli ic.. Ben de iki gundur bunlari yapiyorm cunku direniyorm hossediyorm dusmemem lazmmm

Canım sen bakma etrafa , benim ikincide herkez ama herkes erkek dedi , benim içime kız doğuyo diyorum , yok yok bu erkek dediler hep ısrarla , ama kız oldu . Sen ne hissedersen o oluyo genelde

Benim de nedense hep kızım diye sevesim geliyor. Ama erkek olurda diye de haksızlık etmek istemiyorum

Eşim hayırlısı diyor ama sanki o erkek istiyor gibi geliyor bana

Aslında ilk bebişimiz Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah.

Canım sıkma nolur canını. İnsanları bilmiyor musun ağzı olan konuşur. Akıl vermeye gelince herkes de akıl çok, gel yardıma desen kaçarlar.

Demek ki hayırlısı buymuş. Allah bilmiyor mu sanki oğlunu, onun ihtiyaçlarını. Her işte bir hayır vardır.

Belki başta yoracaktır seni biraz ama sonra bir bakacaksın bir arada büyütmüşsün. Allah rızkını da verir gücünü de yardımını da...

Hangi doktora desem 14. Haftadan önce karından ultrasonla cinsiyet tahmini yapan doktorlar az buçuk sallıyormuş. Ne olduğu daha tam belli olmadan söylemeyince yanılma payı yüksek olur. Neyse... Zaten tutturma olasılığı baya yüksek %50

Canım hepimiz bazen bazı gerçekleri unutuyoruz. Rabbim Nasıl uygun gördüyse öyle oluyor. Biz istediğimiz kadar plan yapalım. Rabbim sana 2.çocuğu bu Zaman yazmış. Üzülmekte kafana takmakta sonucunu düşünmekte çok haklısın. Rabbim yardım edecektir inşallah.
Oğlun kaç aylık? Doğumdan sonra 10 ay yanlarında olacaksan çok güzel. Ayrıca büyüğünü kreşe vermek bana çok mantıklı geldi.

cnm hemen hemen ayni zamanlardayiz gebelikte ... bende cok kotu grip olmustum bol bol mandalina portakal ye dedi doktorum ve bol su ic dedi ... tup bebek ile oldugu icin sakin bitkisel caylar icme dedi biraz zor gecti ama sukur atlattim ins sende kolay atlatirsin

Arkadaşların her biri güzel tavsiyelerde bulunmuş ...Benim de bir önerim olacak.Evdeki tüm odalara tabak içinde kesilmemiş soyulmamis soğan koy.Grip mikrobunu topladığı söylenir. 5 yıldır yaparım çok faydasını gordum.
Benim oturma odamda Kitaplığın üstünde yatak ve çocuk odasında gardırop üstünde tabakla durur görünmez de ayda bir falan eskisini atar yeni soğan koyarım. Denemek te fayda var

Kaç Yaşında oglun

Merhaba kızlar,
Kalçasına kramp giren, bel ağrısı olanlar var mı?

benim sağ kalçama kramp giriyor ya yürürken bir hafta on gündür var. Galiba rahim leğen kemiğine yerleşmeye çalıştığı için oluyormuş
ay hem de nasıl biraz ayakta dursam üzerine basamıyorum

ne kadarlık ki cocugun

Canim hic bisey olmaz kimseyide takma benim kizlarim 7 yas ben cok zorlandim butun kiskancliklar simdi hic oynamiyolar yas farki cok bugun arkadasim geldi cocuklarin arasi 8 ay cok da guzel oynuyolar basta oda ben gibi zorlandi ama rahat benim kiler hala anlasamiyolar

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Ben şu ana kadar grip olmadım. Çayıma küçük bir limon dilimi atıyorum. İştahım pek yok ama meyve yiyebiliyorum. Sıkıntı yok. Kendine çok dikkat et.

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Ben şu ana kadar grip olmadım. Çayıma küçük bir limon dilimi atıyorum. İştahım pek yok ama meyve yiyebiliyorum. Sıkıntı yok. Kendine çok dikkat et.

Kızlar merhaba benim 2 gündür. Sinüzit bas ağrısı gibi başım arıyor.Sürekli uyukluyorum.Sizce normalmi, yada böyle sikayetleriniz oldumu

Kızlar merhaba benim 2 gündür. Sinüzit bas ağrısı gibi başım arıyor.Sürekli uyukluyorum.Sizce normalmi, yada böyle sikayetleriniz oldumu
Kaçıncı haftadasın canım.Normalmiş baş ağrıları ama sinüzit gibiyse üşütmüşsündür.

Kızlar karnınız şertleşti mi bende var sertleşme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…