2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende öyle oluyorum kızım diye sevesim geliyor sonra diyorum erkekse kuserkocalara bakarsan hep hayırlısı diyorlar ama erkekten yana gönülleri hep benim esimde erkek istediğini düşünüyorum

Akşam yemeğimi boşalttım. Şimdi uykuya hazırlanıyorum. Midemde nasıl aç. Bişi yersem yine kussam en iyisi yememek. Herkese iyi gecelerrr.

Bendede Şiş bir karın ve sertleşmede var.

Vay canina ilk defa duydum hemen deneyecegim :)

Merhaba kizlar uzun zamandir yazamadimm...takip ediyorum ara sira ama yazma firsatim olmadi..hamileligim şükür sıkıntısiz bir sekilde ilerliyor..mide bulantisi yok..yalniz bel agrisindan muzdaribim azicik ayakta kalayim bacagimin üzerine basamiyorum belime igne batiriyorlar gibi oluyor..oturmayla da olmuyor her yer dagiliyor toplamayinca..yemek yapmak bile yoruyor artik bu 9 ay nasil gececek bu yorgunlukla..

Hay masaallah bu ne hiz birkac gun girmedim baya bi ilerlemissiniz

bana da göstermeli bak burda bende ikna olmalıyım yaa yoksa inanamamki :) çünkü 3 doktora gittim 3üde haftalığını farklı söyledi hangisine inanayım ki ben şimdi biri kız biri erkek der :)

bende eşimle mücadele ediyorum çok fena grip olmuş her tarafa virüs saçıyor bide nazlı ki sorma öleyim de kurtul benden falan diyor sanki ben adamı hasta ettim onun yerine hasta olmayı tercih ederim ama bebişim var kusura bakmasın sana da geçmiş olsun canım portakal mandalina zamanı geçmeden tüket onları bide nane limon kaynat canım kendini terletki atasın hastalığı üstünden
Kaçıncı haftadasın canım.Normalmiş baş ağrıları ama sinüzit gibiyse üşütmüşsündür.

Kızlar karnınız şertleşti mi bende var sertleşme
benim de sertleşti canım hatta yanlara doğru geniş olana göbek bölgen yuvarlaklaşıyor gittikçe normalde de göbekliyim şimdi daha da oldu

Ayyy topik ruh gibi sessiz tabi Tr de saat daha geç ondandır .
Kızlar size bir gün göbeğimin resmini koyacam valla . 5 aylık gibi şiştim yaff şindiden
Gündüz 3-4 aylık akşam 5-6 aylık gibi pffff
aynen bende öyleyim canım ya m giyerdim şimdilerde xl bile sıkıyor göbek ben burdayım dio her kıyafette

Akşam yemeğimi boşalttım. Şimdi uykuya hazırlanıyorum. Midemde nasıl aç. Bişi yersem yine kussam en iyisi yememek. Herkese iyi gecelerrr.

Bendede Şiş bir karın ve sertleşmede var.
canım annem de doğum yapan arkadaşlarım da hep derki bana istediğin kadar kus ama ye çünkü vitamin sende kalıyor bebeğini besinsiz bırakma derler sende öyle yapmaya çalış biliyorum çok zor benimde içim dışıma çıkıyor ama bulantıları yiyerek bastırıyorum mecburen

Hamur işini birak düzelir

İşte işin tuhafıda o Can'ım , ben hamuru neredeyse hiç yemiyorum. Haftasonu eşim çocuklara pizza alır yada yapar anca ozaman bir iki dilim yerim.Ve yemeklerin yanında bile ekmek kullanmam ,çünkü sevmem sadece kahvaltıda .normaldede bu böyleydi zaten.
Diğer türlü iştahım açıldı ama porsiyonlarım 1 se 1 buçuğa çıktı ,Can'ım çok tatlı şeyler çektiği için onları çok yiyorum sanırım ondan böyle olmalı

[QUOTE="anatkh018, post: 44797407, member: 494639"

aynen bende öyleyim canım ya m giyerdim şimdilerde xl bile sıkıyor göbek ben burdayım dio her kıyafette

Şişmesine zaten şişecezde bukadar erken olması beni geleceğim için korkuttu yaf

Neyse canım sana bişey soracam .sadece isim etiketleyerek mesaj yazma Nasıl oluyor . Ben beceremiyorumda

hayalimsin1 canımm @ bu işaretten sonra o kişinin ismini yaz zaten çıkıyor liste üstüne tıkla sonra mesajını yaz

bende erken şiştim diye düşünüyorum hamile pantolonu giyiyorum 1 haftadır yani

Tamam çok sağol ya ,anlamamıştım birtürlü
Merak etme yanlız değilsin seninlayım bende 1 haftadır hamilelik giyiyorum 59 la başladım şimdi 63 üm, yani 64 e de yaklaştım gibi Hihi

Tamam çok sağol ya ,anlamamıştım birtürlü
Merak etme yanlız değilsin seninlayım bende 1 haftadır hamilelik giyiyorum 59 la başladım şimdi 63 üm, yani 64 e de yaklaştım gibi Hihi
rica ederim tatlım bi dene bakalım oluyor mu ben kilo almadım tatlım mide bulantılarım yüzünden doğru düzgün yiyemiyorum hergün tartılıyorum 72.3üm şuanda ki ben 73ü geçiyordum hamile olduğumu öğrendiğimde keşke sen gibi 64lerde olaydım

Anladım Canım
Benimde bulantım çoktu hep çıkarıyordum ama Allahtan 1 hafta önce birden bire kesildi ,ve tabi geldi kilolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…