Kaçıncı haftadasın canım.Normalmiş baş ağrıları ama sinüzit gibiyse üşütmüşsündür.
Kızlar karnınız şertleşti mi bende var sertleşme
12 haftama girdim canim.usutmeyi bir turlu atlatamiyorum.1 hafta iyiyim 1 hafta başlıyor. Karnimda benimde sertleşme var
Bende öyle oluyorum kızım diye sevesim geliyor sonra diyorum erkekse kuserBenim de nedense hep kızım diye sevesim geliyor. Ama erkek olurda diye de haksızlık etmek istemiyorum
Eşim hayırlısı diyor ama sanki o erkek istiyor gibi geliyor bana
Aslında ilk bebişimiz Allah hayırlısını sağlıklısını versin inşallah.
Vay canina ilk defa duydum hemen deneyecegim :)Arkadaşların her biri güzel tavsiyelerde bulunmuş ...Benim de bir önerim olacak.Evdeki tüm odalara tabak içinde kesilmemiş soyulmamis soğan koy.Grip mikrobunu topladığı söylenir. 5 yıldır yaparım çok faydasını gordum.
Benim oturma odamda Kitaplığın üstünde yatak ve çocuk odasında gardırop üstünde tabakla durur görünmez de ayda bir falan eskisini atar yeni soğan koyarım. Denemek te fayda var
Hamur işini birak düzelirAyyy topik ruh gibi sessiztabi Tr de saat daha geç ondandır .
Kızlar size bir gün göbeğimin resmini koyacam valla . 5 aylık gibi şiştim yaff şindiden
Gündüz 3-4 aylık akşam 5-6 aylık gibi pffff
bana da göstermeli bak burda bende ikna olmalıyım yaaHangi doktora desem 14. Haftadan önce karından ultrasonla cinsiyet tahmini yapan doktorlar az buçuk sallıyormuş. Ne olduğu daha tam belli olmadan söylemeyince yanılma payı yüksek olur. Neyse... Zaten tutturma olasılığı baya yüksek %50
bende eşimle mücadele ediyorum çok fena grip olmuş her tarafa virüs saçıyor bide nazlı ki sorma öleyim de kurtul benden falan diyor sanki ben adamı hasta ettimKizlar merhaba, grip oldumilac kullanmadim balli limonlu sicak su yapiyorum ama duzeltemedim kendimi henuź. Birde hapsırıyorum surekli korkuyorum bebege birsey olacak diye. 9+2 oldum yarinda kontrolumuz var insallah hersey yolundadir. Siz griple mucadele icin ne yapiyorsunuz?
benim de sertleşti canım hatta yanlara doğru geniş olana göbek bölgen yuvarlaklaşıyor gittikçe normalde de göbekliyim şimdi daha da olduKaçıncı haftadasın canım.Normalmiş baş ağrıları ama sinüzit gibiyse üşütmüşsündür.
Kızlar karnınız şertleşti mi bende var sertleşme
aynen bende öyleyim canım ya m giyerdim şimdilerde xl bile sıkıyorAyyy topik ruh gibi sessiztabi Tr de saat daha geç ondandır .
Kızlar size bir gün göbeğimin resmini koyacam valla . 5 aylık gibi şiştim yaff şindiden
Gündüz 3-4 aylık akşam 5-6 aylık gibi pffff
canım annem de doğum yapan arkadaşlarım da hep derki bana istediğin kadar kus ama ye çünkü vitamin sende kalıyor bebeğini besinsiz bırakma derler sende öyle yapmaya çalış biliyorum çok zor benimde içim dışıma çıkıyor ama bulantıları yiyerek bastırıyorum mecburenAkşam yemeğimi boşalttım. Şimdi uykuya hazırlanıyorum. Midemde nasıl aç. Bişi yersem yine kussam en iyisi yememek. Herkese iyi gecelerrr.
Bendede Şiş bir karın ve sertleşmede var.
Hamur işini birak düzelir
hayalimsin1 canımm @ bu işaretten sonra o kişinin ismini yaz zaten çıkıyor liste üstüne tıkla sonra mesajını yaz
bende erken şiştim diye düşünüyorum hamile pantolonu giyiyorum 1 haftadır yani
rica ederim tatlım bi dene bakalım oluyor muTamam çok sağol ya ,anlamamıştım birtürlü
Merak etme yanlız değilsin seninlayımbende 1 haftadır hamilelik giyiyorum 59 la başladım şimdi 63 üm, yani 64 e de yaklaştım gibi Hihi
yok tatlım ikili testimi bile yapamadım 2kez gittim pozisyon alamadık çünkü oynamıyor aynı şekilde yatıyor
rica ederim tatlım bi dene bakalım oluyor muben kilo almadım tatlım mide bulantılarım yüzünden doğru düzgün yiyemiyorum hergün tartılıyorum 72.3üm şuanda ki ben 73ü geçiyordum hamile olduğumu öğrendiğimde keşke sen gibi 64lerde olaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?