- 18 Mart 2012
- 7.365
- 6.403
- 198
yok tatlım ikili testimi bile yapamadım 2kez gittim pozisyon alamadık çünkü oynamıyor aynı şekilde yatıyor12+5im ptesi 13.haftalık olcam 16cı haftada gidcem inşaAllah
Anladım Canım
Benimde bulantım çoktu hep çıkarıyordum ama Allahtan 1 hafta önce birden bire kesildi ,ve tabi geldi kilolar.
benimde bitse keşke çıkaramıyorum ama öğürmekten içim acıyorHmm nekadar doğru bilmem ama usg gitmeden yarım saat bir saat öncesi çikolata yersen Bebek hareketlenirmiş içerde . Bi dene bakalım :)
Gunayydiiin..guzel bir hafta sonu gecirmek temennisiylee...yok tatlım ikili testimi bile yapamadım 2kez gittim pozisyon alamadık çünkü oynamıyor aynı şekilde yatıyor12+5im ptesi 13.haftalık olcam 16cı haftada gidcem inşaAllah
günaydın çalışan için pek bi güzel olmuyo ya canımGunayydiiin..guzel bir hafta sonu gecirmek temennisiylee...
GGobusunuz belli oluyor mu canim disaridan.ilk gebeligin mi bir de .
Ben erkeğe benzettim canım tabi tahmin sadece Allah gönlüne göre versin inşallahGünaydın güzel bir hafta sonu geçirmesini dileğiyle
Bizde muane olduk cok şükür herşey gayet iyi gidiyor çarşamba günü 2 li test yaptırmaya gideceğim
Bu da benim bebeğim keşke tahmin yapan biri olsa
Çikolata cok tehlikeli. Kilo yapar. Bagimlilik yapar. Kolay degil biliyorum. Ama mecbur dikkat etmek gerekirİşte işin tuhafıda o Can'ım , ben hamuru neredeyse hiç yemiyorum. Haftasonu eşim çocuklara pizza alır yada yapar anca ozaman bir iki dilim yerim.Ve yemeklerin yanında bile ekmek kullanmam ,çünkü sevmem sadece kahvaltıda .normaldede bu böyleydi zaten.
Diğer türlü iştahım açıldı amaporsiyonlarım 1 se 1 buçuğa çıktı ,Can'ım çok tatlı şeyler çektiği için onları çok yiyorum sanırım ondan böyle olmalı
GünaydınlarTamam çok sağol ya ,anlamamıştım birtürlü
Merak etme yanlız değilsin seninlayımbende 1 haftadır hamilelik giyiyorum 59 la başladım şimdi 63 üm, yani 64 e de yaklaştım gibi Hihi
Aaaa Nasıl yani? Şimdiden hareketlerini hissedebiliyor musun?benimde bitse keşke çıkaramıyorum ama öğürmekten içim acıyoro çikolata falan doğru canım doğru biri daha demişti bana tabi hastane sonrasında bi yiyeyim dedim yedim bebeğin hareketlerini hissettim ya bu kadar olur yani doktor deseydi yer 10 dakka sonra yine baktırırdım ama işte geçti maalesef bi daha izin alıp gidemem zaten sıra beklemek sıkıcı ve yorucu bende 2 günde bi çikolata yer bebişimin hareketlerini takip ediyorum
hisseden arkadaşlarım vardı onlar dedi bana takip et hissetcen dedi ve doğru çıktı çünkü elleri bacakları oynuyor şuanda ekranda da görüyorsun onu karnında gurultu olur ya onun gibi ama sadece bebeğin olduğu bölümde elini koy tatlını ye bak nasıl hissediyon minik bi itme falan oluyorAaaa Nasıl yani? Şimdiden hareketlerini hissedebiliyor musun?Erken değil mi? 16. Haftada hissedildiğini biliyordum ben
Allahım tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin cnm ben kız olarak düşündüm ama yine nasip tabiGünaydın güzel bir hafta sonu geçirmesini dileğiyle
Bizde muane olduk cok şükür herşey gayet iyi gidiyor çarşamba günü 2 li test yaptırmaya gideceğim
Bu da benim bebeğim keşke tahmin yapan biri olsa
hadi gözünaydın nerdeki hastaneye gittin?merabalar Türkiyedeyiiim :) giremedim uzun bir süre.. iyiyim ben şükr bebişim de iyi hamdolsun.. sizler nasılsınız ? :)
canım bağırsak hareketini anlayacak yaştayım çok şükür benim bebek ortada olsa tamam derim ama en sağ kasığımın olduğu yerde yani yırt edebileceğim bi yerde ayrıca öyle büyük bi hareket değil ama hisseyiyorsun 12ci haftaya girince ye çikolatını ve bi dene olur mu?Bence hisseden arkadaşlar bağırsak hareketleriyle karıştırıyor olabilir . Zaten 20 gramcik kuzucuklar o da senin gibi 12. 13. Haftasında olanlar bizimkiler 10 gr bile değiller daha
evet canım seviyorum ama ben göbüşlü olmayı ya hele ki içinde bebeişimin olduğunu bilmek daha da mutlu ediyor beniBenim de artik gobegim saklammiyor dar giydigimde özellikle
Arkadaşım neden kendini bu kadar üzüp yıpratıyorsun ki benimde oğlum daha çok küçük isteyerek ikinci bebeğime hamile kaldım ailelerimiz çok sevindi ama dışardan aldığım tepki ve duyduklarım görülmeye değerdi doğrusu1 saattir ağlıyorum.. hamile olduğumu öğrenen herkesin tepkisi şu "ayyyy oğlun daha çok küçüktü yazık olmuş ona" ya sanki isteyerek yaptım biliyorum oğlumun küçük olduğunu zaten sürekli kafamda bu var ; oğlum nolacak çokmu kıskanıcak onun ihtiyaçlarına yetişebilecekmiyim benden soğuyacakmı? birileri bunu yüzüme vurunca iyice üzülüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?