Merhaba ağustosun güzel anneleri her ne kadar yazamasamda severek takip ediyorum sizleridaha önce yazmıştım ama Arada kaynayıp gittim okurken dikkatimi çekti bebeğinin hareketlerini hissedenler olmuş sanırım kızlar bu haftalarda dışardan dokunarak bebeğin hareketlerini hissetmeniZ imkansız evet ultrasondan hareketlerini görebiliriz ama onun haricinde Bebek bu haftalarda anne adayına hareketiyle varlığını hissetiremez
İlk gebeliğimde 18 haftanın içinde hissetmiştim ama zaten öyle el ayak hareketleriyle deil seğirme şeklinde hissediliyor..sende ilki kaç haftalıktıAynı fikirdeyim.. 17. Haftalarda 100-150 gramlara ulasacaklar o zaman daha mümkün geliyorsuan daha 10 lu gramlarda ve milim büyüklük ....
Evet canim hissede bilirsin kayar karninda dalgalanma gibi ama hissetmen icin demekki asada bebegin benimde kizim kasigimdaydi kayyodu icimde ama bu yukarxa tecrubeliyim hic hissedemiyorum ozellikle uzaninca sirt usttu bi cikolata ye bak artik kipir kipircanım bağırsak hareketini anlayacak yaştayım çok şükür benim bebek ortada olsa tamam derim ama en sağ kasığımın olduğu yerde yani yırt edebileceğim bi yerde ayrıca öyle büyük bi hareket değil ama hisseyiyorsun 12ci haftaya girince ye çikolatını ve bi dene olur mu?
ben de onu söylüyorum ama bazı arkadaşlar inanmıyor imkansız diyorlar sanki yalan söylicemEvet canim hissede bilirsin kayar karninda dalgalanma gibi ama hissetmen icin demekki asada bebegin benimde kizim kasigimdaydi kayyodu icimde ama bu yukarxa tecrubeliyim hic hissedemiyorum ozellikle uzaninca sirt usttu bi cikolata ye bak artik kipir kipir
İlk gebeliğimde 18 haftanın içinde hissetmiştim ama zaten öyle el ayak hareketleriyle deil seğirme şeklinde hissediliyor..sende ilki kaç haftalıktı
Disardan gozle gorulmez ama bazi bebekler kasikta oldumu hissediliyor canim dr la konustum dogrulunu onayladi 8 haftalik hissettim kizimi ve 20 haftalarda elile hissediyordum bu gebeligim 13 haftalik tecrubeliyim hissetmiyorum halaMerhaba ağustosun güzel anneleri her ne kadar yazamasamda severek takip ediyorum sizleridaha önce yazmıştım ama Arada kaynayıp gittim okurken dikkatimi çekti bebeğinin hareketlerini hissedenler olmuş sanırım kızlar bu haftalarda dışardan dokunarak bebeğin hareketlerini hissetmeniZ imkansız evet ultrasondan hareketlerini görebiliriz ama onun haricinde Bebek bu haftalarda anne adayına hareketiyle varlığını hissetiremez
Amin cumlemizin kini inşaallahAllahım tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin cnm ben kız olarak düşündüm ama yine nasip tabi
Ben erkeğe benzettim canım tabi tahmin sadece Allah gönlüne göre versin inşallah[/QUOT
Amin cumlemizinkini inşaallah sağlıklı hayırlı evlatlarimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşaallah
Sakın beni yanlış anlamayın siZe karşı çıkmak ya da herhangi bir şey ima etmek için yazmıyorum.anlıyorum sizi hissettim diyorsunuz ama o hissetttiginiz Bebeğin size attığı tekmeler olamaz o gramda o santimdeki bir bebeğin hareketini hissetmeniz imkansız gaz bağırsak hareketinden başka birşey olamaz 8 haftalık bir cenin tekme Atamaz oluru yok.. Ha tabiki anne hisseder varlığını ultrasondan görür burda der orda hareket eder ki zaten Bebeklerin çoğu aynı yerde aynı şekilde oluşmaya başlar..mesela bende bebeğimin şuanda nerde olduğunu hissediyorum ayağa aniden kalktığımda bulunduğu yere KESK'in kramplar giriyor Ağrı'larım orda oluyor keza ultrasonda da elimi koyduğum yerde çıkıyor ama hareket etti ordan anladım deil yaniDisardan gozle gorulmez ama bazi bebekler kasikta oldumu hissediliyor canim dr la konustum dogrulunu onayladi 8 haftalik hissettim kizimi ve 20 haftalarda elile hissediyordum bu gebeligim 13 haftalik tecrubeliyim hissetmiyorum hala
Kocaman maşallah
Teşekkür ederim :)Selam
konunun ilk sayfasında (yani burada http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-agustos-anneleri.857237/) gebe takip listesi var. oraya ekliyorum herkesi. daha sonra cinsiyetleri de güncelleyeceğim öğrendikçe.
bilgilerin yeterli ekledim canım :)
Hoş geldin canım. Uzun zamandır ses seda çıkmadı senden. Endişelendik. Ama maaşallah iyisinizmerabalar Türkiyedeyiiim :) giremedim uzun bir süre.. iyiyim ben şükr bebişim de iyi hamdolsun.. sizler nasılsınız ? :)
Aynen katılıyorum sana merturcum ana yüreği işte her şey Bebek'ten bir sinyal gibi geliyorBende 17 18 de hissetmiştim anlamamıştımsonra 19 20 lerde anladım. Hele ilk hamilelikte daha zor bence şimdi nasıl bi hareket olduğunu biliyoruz. Segirme
,kelebek uçması gibi olan hareketlerde çok yumuşak hafif hareketler anlaşılması ayırt etmesi zor bence. Kış aylarındayız ayaklarımız azıcık açık kalsa bağırsak hareketleri herseyi bastırıp yanılgıya dusuruyor
Yeni imajın hayırlısı olsun canım hem zaten hormonlardan dolayı saçlar da daha çabuk uzuyormuş hamilelikte :)Saol canım,
Kestirdim valla, omuz olsun ddim ama bayağı da kaçırmışız,kat girince kısacık oldu saçlar,olsun.en azından daha rahat edicem şimdi..
Maaşallah ikinize de. Ben benzetemiyorum yaa. Zor yani. Nasıl anlıyorsunuz. Tecrübesizim maalesef
Canim saten tekme degil oynama bi kayma olusuyor yani tekme attigi zmn disardan da belli oluyor buda en az 20 haftaya yakin ama diger arkadasa kesinlikle katiliyorum olabiliyo yani belki sizde yoktur normal cunku bu gebelikte bende hic bisey hissetmiyorum ve 13 haftaligim farkli yani hepimizin ki yani bende okuyunca biraz sert yazmis geldim yanlis anlama kirmak istememSakın beni yanlış anlamayın siZe karşı çıkmak ya da herhangi bir şey ima etmek için yazmıyorum.anlıyorum sizi hissettim diyorsunuz ama o hissetttiginiz Bebeğin size attığı tekmeler olamaz o gramda o santimdeki bir bebeğin hareketini hissetmeniz imkansız gaz bağırsak hareketinden başka birşey olamaz 8 haftalık bir cenin tekme Atamaz oluru yok.. Ha tabiki anne hisseder varlığını ultrasondan görür burda der orda hareket eder ki zaten Bebeklerin çoğu aynı yerde aynı şekilde oluşmaya başlar..mesela bende bebeğimin şuanda nerde olduğunu hissediyorum ayağa aniden kalktığımda bulunduğu yere KESK'in kramplar giriyor Ağrı'larım orda oluyor keza ultrasonda da elimi koyduğum yerde çıkıyor ama hareket etti ordan anladım deil yani
Al benden de o kadar iç karnımız mı dar acaba öyle derler ya :)Ayyy topik ruh gibi sessiztabi Tr de saat daha geç ondandır .
Kızlar size bir gün göbeğimin resmini koyacam valla . 5 aylık gibi şiştim yaff şindiden
Gündüz 3-4 aylık akşam 5-6 aylık gibi pffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?