2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Aynı fikirdeyim.. 17. Haftalarda 100-150 gramlara ulasacaklar o zaman daha mümkün geliyor suan daha 10 lu gramlarda ve milim büyüklük ....

Aynı fikirdeyim.. 17. Haftalarda 100-150 gramlara ulasacaklar o zaman daha mümkün geliyor suan daha 10 lu gramlarda ve milim büyüklük ....
İlk gebeliğimde 18 haftanın içinde hissetmiştim ama zaten öyle el ayak hareketleriyle deil seğirme şeklinde hissediliyor..sende ilki kaç haftalıktı

Evet canim hissede bilirsin kayar karninda dalgalanma gibi ama hissetmen icin demekki asada bebegin benimde kizim kasigimdaydi kayyodu icimde ama bu yukarxa tecrubeliyim hic hissedemiyorum ozellikle uzaninca sirt usttu bi cikolata ye bak artik kipir kipir

ben de onu söylüyorum ama bazı arkadaşlar inanmıyor imkansız diyorlar sanki yalan söylicem aşağıda canım evet 3 kere doktorda ultrasona girdim artık yerini biliyorum hepte aynı yerde duruyo bende arkadaşım söyledi diye denedim gerçektende oldu yani yorumun için teşekkür ederim ayrıca

İlk gebeliğimde 18 haftanın içinde hissetmiştim ama zaten öyle el ayak hareketleriyle deil seğirme şeklinde hissediliyor..sende ilki kaç haftalıktı

Bende 17 18 de hissetmiştim anlamamıştım sonra 19 20 lerde anladım. Hele ilk hamilelikte daha zor bence şimdi nasıl bi hareket olduğunu biliyoruz. Segirme
,kelebek uçması gibi olan hareketlerde çok yumuşak hafif hareketler anlaşılması ayırt etmesi zor bence. Kış aylarındayız ayaklarımız azıcık açık kalsa bağırsak hareketleri herseyi bastırıp yanılgıya dusuruyor

Disardan gozle gorulmez ama bazi bebekler kasikta oldumu hissediliyor canim dr la konustum dogrulunu onayladi 8 haftalik hissettim kizimi ve 20 haftalarda elile hissediyordum bu gebeligim 13 haftalik tecrubeliyim hissetmiyorum hala

Allahım tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin cnm ben kız olarak düşündüm ama yine nasip tabi
Amin cumlemizin kini inşaallah
Sağlıklı hayırlı evlatlarimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşaallah
Dedigin gibi kız olur benim içime doğan kız hayırlısı ins

Disardan gozle gorulmez ama bazi bebekler kasikta oldumu hissediliyor canim dr la konustum dogrulunu onayladi 8 haftalik hissettim kizimi ve 20 haftalarda elile hissediyordum bu gebeligim 13 haftalik tecrubeliyim hissetmiyorum hala
Sakın beni yanlış anlamayın siZe karşı çıkmak ya da herhangi bir şey ima etmek için yazmıyorum.anlıyorum sizi hissettim diyorsunuz ama o hissetttiginiz Bebeğin size attığı tekmeler olamaz o gramda o santimdeki bir bebeğin hareketini hissetmeniz imkansız gaz bağırsak hareketinden başka birşey olamaz 8 haftalık bir cenin tekme Atamaz oluru yok.. Ha tabiki anne hisseder varlığını ultrasondan görür burda der orda hareket eder ki zaten Bebeklerin çoğu aynı yerde aynı şekilde oluşmaya başlar..mesela bende bebeğimin şuanda nerde olduğunu hissediyorum ayağa aniden kalktığımda bulunduğu yere KESK'in kramplar giriyor Ağrı'larım orda oluyor keza ultrasonda da elimi koyduğum yerde çıkıyor ama hareket etti ordan anladım deil yani

Son düzenleme:
merabalar Türkiyedeyiiim :) giremedim uzun bir süre.. iyiyim ben şükr bebişim de iyi hamdolsun.. sizler nasılsınız ? :)
Hoş geldin canım. Uzun zamandır ses seda çıkmadı senden. Endişelendik. Ama maaşallah iyisiniz artık hep Türkiye desiniz değil mi? Hangi şehir?

Aynen katılıyorum sana merturcum ana yüreği işte her şey Bebek'ten bir sinyal gibi geliyor
Benim ilkinde çektiklerim neler aman aman hiç geçmiçek gibi gelirdi şimdikinde 10 dakka dişarda üşüsem 2 saat feci Ağrı'lar çekiyorum kasıklarım patlıcak diyorum.. İnşallah sağ salim bu günleri geçirip kucaklarımıza alırız kuzularımızı

Canim saten tekme degil oynama bi kayma olusuyor yani tekme attigi zmn disardan da belli oluyor buda en az 20 haftaya yakin ama diger arkadasa kesinlikle katiliyorum olabiliyo yani belki sizde yoktur normal cunku bu gebelikte bende hic bisey hissetmiyorum ve 13 haftaligim farkli yani hepimizin ki yani bende okuyunca biraz sert yazmis geldim yanlis anlama kirmak istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…