İyi akşamlar herkese mutlu haberli mutlu haftasonları. bir sorum var herkese. hamile kaldığımda ilk zamanlar hafifçe, daha sonraları daha belirgince kendini hissettiren belimin 5.cm aşağısında kalça üstü bel gibi oluyor bir sızlama hissediyorum kemik acısı, özellikle sol kalça üstü. Durduk yerde hissetmiyorum sol bacağımın üstüne yüklendiğimde hissediyorum. Kalça üstü bel acısı yaşayanlar varsa neden oluyor çaresi neler?
Benim ilk hamileliğimde hiç böyle bişi olmamıştı bunda oldu ileriki safhalarda artmaz inşallah. Acaba yaşım ilerledi ondan mı diyorum? Ya da bebek biraz daha yukarı mı yerleşti acaba diyorum? Çalışıyorum genelde oturma halindeyim canım hamileliğimi öğrendiğimden beri var sanki yorulmaktan ziyade hamileliktenmiş gibi...Benzeri benim sağ bacağımda 6. Ayımda fln başlamıştı. Bu sefer hafif bi sizlama şeklinde aynı yerden kendini hissettiriyor.sanki bir ay geçse aynı şekil ağrı başlayacak gibi.ayakta fazla durma mecbur duruyorsan da sık sık otur bi ayaklarını uzat kendini dinlendirmeye çalış
Yok yanlış anlamadım arkadaşımCanim saten tekme degil oynama bi kayma olusuyor yani tekme attigi zmn disardan da belli oluyor buda en az 20 haftaya yakin ama diger arkadasa kesinlikle katiliyorum olabiliyo yani belki sizde yoktur normal cunku bu gebelikte bende hic bisey hissetmiyorum ve 13 haftaligim farkli yani hepimizin ki yani bende okuyunca biraz sert yazmis geldim yanlis anlama kirmak istemem
Benim ilk hamileliğimde hiç böyle bişi olmamıştı bunda oldu ileriki safhalarda artmaz inşallah. Acaba yaşım ilerledi ondan mı diyorum? Ya da bebek biraz daha yukarı mı yerleşti acaba diyorum? Çalışıyorum genelde oturma halindeyim canım hamileliğimi öğrendiğimden beri var sanki yorulmaktan ziyade hamileliktenmiş gibi...
Kıyamam kız sana :) masallah ne güzel mutfaga girebiliyosunCanim kısır istedi, malzemelerle nasıl uğraştım kuruladım vs. Hiç güzel olmadıbirde bir sürü malzeme koydum ona yanarim
Yarasın bebişine afiyet olsun bir tabak alırızCanim kısır istedi, malzemelerle nasıl uğraştım kuruladım vs. Hiç güzel olmadıbirde bir sürü malzeme koydum ona yanarim
Kıyamam kız sana :) masallah ne güzel mutfaga girebiliyosun
Yarasın bebişine afiyet olsun bir tabak alırız
Afiyet olsun ikinize bu seferlik böyle olsun maksat yemiş olmakGüzel olsa gelin buyrun , hiç güzel olmadı yaacan çekmesi işte yedim yine
İlki kız canım. Seninde kızın olur inşallah. isteyenlere kız, isteyenlere erkek evlat versin Rabbim hayırlısından sağlıklısından sizlere duam olsun.Ayaklarını uzatmaya çalış. Yaşla alakası var mıdır bilmiyorum . İlk bebeğin ne . Benm oğlum var belki seninde oğlandır ondan böyledir . Ama yorgunluğa bağlı bence hamilelikte çalışmakta zor
Benim ilk hamileliğimde hiç böyle bişi olmamıştı bunda oldu ileriki safhalarda artmaz inşallah. Acaba yaşım ilerledi ondan mı diyorum? Ya da bebek biraz daha yukarı mı yerleşti acaba diyorum? Çalışıyorum genelde oturma halindeyim canım hamileliğimi öğrendiğimden beri var sanki yorulmaktan ziyade hamileliktenmiş gibi...
Evet fransa dayim ben baya tecrubeliyim 6 ci gebeligim hepsi farkli farkliydi yanliz 3 u nasip olmadi insallah bunu kazasiz aliriz kucamaYok yanlış anlamadım arkadaşım
Ben şimdi dikkat ettim Fransa da mı yaşıyorsun
Kizlar benim agrili oluyor tabi benim vucutta belkide ozellikle kasiklarİlki kız canım. Seninde kızın olur inşallah. isteyenlere kız, isteyenlere erkek evlat versin Rabbim hayırlısından sağlıklısından sizlere duam olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?