2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İyi akşamlar herkese mutlu haberli mutlu haftasonları. bir sorum var herkese. hamile kaldığımda ilk zamanlar hafifçe, daha sonraları daha belirgince kendini hissettiren belimin 5.cm aşağısında kalça üstü bel gibi oluyor bir sızlama hissediyorum kemik acısı, özellikle sol kalça üstü. Durduk yerde hissetmiyorum sol bacağımın üstüne yüklendiğimde hissediyorum. Kalça üstü bel acısı yaşayanlar varsa neden oluyor çaresi neler?

Benzeri benim sağ bacağımda 6. Ayımda fln başlamıştı. Bu sefer hafif bi sizlama şeklinde aynı yerden kendini hissettiriyor.sanki bir ay geçse aynı şekil ağrı başlayacak gibi.ayakta fazla durma mecbur duruyorsan da sık sık otur bi ayaklarını uzat kendini dinlendirmeye çalış

Benim ilk hamileliğimde hiç böyle bişi olmamıştı bunda oldu ileriki safhalarda artmaz inşallah. Acaba yaşım ilerledi ondan mı diyorum? Ya da bebek biraz daha yukarı mı yerleşti acaba diyorum? Çalışıyorum genelde oturma halindeyim canım hamileliğimi öğrendiğimden beri var sanki yorulmaktan ziyade hamileliktenmiş gibi...

Yok yanlış anlamadım arkadaşım
Ben şimdi dikkat ettim Fransa da mı yaşıyorsun

Ayaklarını uzatmaya çalış. Yaşla alakası var mıdır bilmiyorum . İlk bebeğin ne . Benm oğlum var belki seninde oğlandır ondan böyledir . Ama yorgunluğa bağlı bence hamilelikte çalışmakta zor

Canim kısır istedi, malzemelerle nasıl uğraştım kuruladım vs. Hiç güzel olmadı birde bir sürü malzeme koydum ona yanarim
Kıyamam kız sana :) masallah ne güzel mutfaga girebiliyosun

nymeria-burcu masallah bebise önden mi gidiyor

1 hafta geride normalde, satı ona göre yazdırdık. Herhalde aradaki farkı bir kaç ay içinde kapatacak. Şuanda 3 gün ileri çıktı. Normal saatinden 4 gün geride sayılır.

Herkese duaları için çok teşekkür ederim. Gaz sıkışması yaşamışız meğersem. Doktor herşey çok düzenli görünüyor vesvese yapma lütfen diyor ama elimde değil. Hemen panikliyorum..

İlki kız canım. Seninde kızın olur inşallah. isteyenlere kız, isteyenlere erkek evlat versin Rabbim hayırlısından sağlıklısından sizlere duam olsun.

Ayni şeyleri bende yasiyorum tarcin.benim de ilk hamileligimde boyle agrim yoktu. Ta ki son haftalarda arada oluyordu .simdi dokuz aylik gibi hareket ediyorum.aniden oturduğum yerden kalkayim bicak saplanmis gibi oluyor .nefesim kesiliyor.sol kalcam özellikle .ben de evde hareket ediyorum .aslında yürüyüş mu yapmak gerek bilemedim.ikinci gebeligimiz
Ama agri daha çok sanki.:)
Nasilsin canim ,sen ne zamana gidiyorsun kontrole .

Kızlar iyi akşamlar ben acaip çok yiyorum elimde değil ama mutfağa gidiyorum bişey alıyorum gelip yiyorum 1 saat sonra tekrar acıkır gibi oluyorum. Halbuki midemde acaip yanıyor anlamıyorum bi türlü ne yapacağımı sizlerde böylemisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…