Kızda kasıklarım ağrıyordu ilk zamanlar samyelicim. Sonra yukarı çıktıkça geçti. 28. Haftada tekrar kasıklar ta ki doğuma kadar. Bunda kasık ağrısı yaşamadım şükür. Bunda da dediğim gibi hamileliğimi öğrendiğimden beri kalça üstü bel sızlaması. Özellikle sol ayağımın üstüne ağırlığımı verdiğimde tak batıyor hemen. 12 bitsinde gidicem canım. Senin sonucunu mutlaka bildir. Resim at.Ayni şeyleri bende yasiyorum tarcin.benim de ilk hamileligimde boyle agrim yoktu. Ta ki son haftalarda arada oluyordu .simdi dokuz aylik gibi hareket ediyorum.aniden oturduğum yerden kalkayim bicak saplanmis gibi oluyor .nefesim kesiliyor.sol kalcam özellikle .ben de evde hareket ediyorum .aslında yürüyüş mu yapmak gerek bilemedim.ikinci gebeligimiz
Ama agri daha çok sanki.:)
Nasilsin canim ,sen ne zamana gidiyorsun kontrole .
Ben mutfagın önünden zor geciyorumKızlar iyi akşamlar ben acaip çok yiyorum elimde değil ama mutfağa gidiyorum bişey alıyorum gelip yiyorum 1 saat sonra tekrar acıkır gibi oluyorum. Halbuki midemde acaip yanıyor anlamıyorum bi türlü ne yapacağımı sizlerde böylemisiniz
Allah gönlündekini hayırlı etsin inşallah canımKizlar benim agrili oluyor tabi benim vucutta belkide ozellikle kasiklar
Ben zorla yiyip, sonrada çıkardığım için. Genelde hep açım. Eski iştahım olsa keşke. Eğer yiyebiliyordunuz ve midende kalıyorsa tadını çıkar. Sağlıklı şeyler ye bence.Kızlar iyi akşamlar ben acaip çok yiyorum elimde değil ama mutfağa gidiyorum bişey alıyorum gelip yiyorum 1 saat sonra tekrar acıkır gibi oluyorum. Halbuki midemde acaip yanıyor anlamıyorum bi türlü ne yapacağımı sizlerde böylemisiniz
Aynı ben canım. Sürekli bişeyler yemek istiyorum..Ama herseyi yiyemiyorum.Iyi şeyler yemek istiyorum bir de .Kocami gonderip duruyorum aldirmayaKızlar iyi akşamlar ben acaip çok yiyorum elimde değil ama mutfağa gidiyorum bişey alıyorum gelip yiyorum 1 saat sonra tekrar acıkır gibi oluyorum. Halbuki midemde acaip yanıyor anlamıyorum bi türlü ne yapacağımı sizlerde böylemisiniz
Ben mutfagın önünden zor geciyorum
Ben zorla yiyip, sonrada çıkardığım için. Genelde hep açım. Eski iştahım olsa keşke. Eğer yiyebiliyordunuz ve midende kalıyorsa tadını çıkar. Sağlıklı şeyler ye bence.
Aynı ben canım. Sürekli bişeyler yemek istiyorum..Ama herseyi yiyemiyorum.Iyi şeyler yemek istiyorum bir de .Kocami gonderip duruyorum aldirmayayada okuldan gelirken kendim alıyorum Dönere taktım bu ara .Eşim de bu kiz daha doğmadan masraflı çıktı diyor
NiyeMumkun oldugu kadar sağlıklı yemekler pisirmeye calışıyorum. Meyve yemeye calışıyorum ama gidişhat cok kötü. :)
Evet fransa dayim ben baya tecrubeliyim 6 ci gebeligim hepsi farkli farkliydi yanliz 3 u nasip olmadi insallah bunu kazasiz aliriz kucama
:) :) az kaldi sabirsizlaniyorum .ankara Zübeyde hanim kadim doğum araştırma hastanesinden siradan bir erkek Dr aldim randevu .tavsiye edilen Dr lari bulamdim orada. Bakalimm.kismet nasil bir doktor. Bebigimi saglikli göreyim de .çok degisigim karnimda bir bebek var büyüdü mu ki ..cinsiyeti daha söyleme De miii..ama soracamKızda kasıklarım ağrıyordu ilk zamanlar samyelicim. Sonra yukarı çıktıkça geçti. 28. Haftada tekrar kasıklar ta ki doğuma kadar. Bunda kasık ağrısı yaşamadım şükür. Bunda da dediğim gibi hamileliğimi öğrendiğimden beri kalça üstü bel sızlaması. Özellikle sol ayağımın üstüne ağırlığımı verdiğimde tak batıyor hemen. 12 bitsinde gidicem canım. Senin sonucunu mutlaka bildir. Resim at.
Kizlar soslu fistik yedim biraz önce bayagi yedim .arada da olsa cips yiyorum.bu gebeligimde canimin cektiginden yiyorum sikinti olurmu bebegime
Benim de evde misafirlerim var 20 gündür kayınvalidem ve kaynim .Her gün en az 2 çeşit yemek yapıyorum ama yiyemiyorum...Masaya bile oturamiyorum...Ekmek arası domates peynir yedim günlerce sadece...Şimdi de öyle kuru kuru ekmek arası ,meyve kuruyemiş ,falan yiyorum .Mumkun oldugu kadar sağlıklı yemekler pisirmeye calışıyorum. Meyve yemeye calışıyorum ama gidişhat cok kötü. :)
3 kilo aldım çünkü ilerde diyetisyen yolu gözükecek bana
Sor er ya da geç öğrenicez ne de olsa. Hayırlısı inşallah. Şeninde kızın var oğlun olsun inşallah.:) :) az kaldi sabirsizlaniyorum .ankara Zübeyde hanim kadim doğum araştırma hastanesinden siradan bir erkek Dr aldim randevu .tavsiye edilen Dr lari bulamdim orada. Bakalimm.kismet nasil bir doktor. Bebigimi saglikli göreyim de .çok degisigim karnimda bir bebek var büyüdü mu ki ..cinsiyeti daha söyleme De miii..ama soracam
Merak ediyoruz.kizimda 12.haftada söylemez diye sormaya bile cesaret edememistim .ama baskalarina sorunca söylemiş. Her Dr bir olmuyor.kimi ¹6.haftayi bekliyor .
Ben normalde cips yemem ama geçen hafta çocuklar yerken acayip koktu burnuma .Eve giderken hemen aldım bir paket oturdum yedim.Sonra hepsini kustum..Cips hep kötü yapar midemi zaten...Ben böyle zararlı şeylerin sürekli olmamak kaydıyla canımız istediğinde yenebilecegini düşünüyorum ...Ara sıra ve azKizlar soslu fistik yedim biraz önce bayagi yedim .arada da olsa cips yiyorum.bu gebeligimde canimin cektiginden yiyorum sikinti olurmu bebegime
Allah yardımcin olsun...Oğluma hamileyken çok kusardim .2 kere de hastaneye yatırılmistim...13 haftadan sonra iyileşmistim.Umarim senin ki de en kisa zamanda geçer. .her bünye farkli her hamilelik farklı...Ama yaşadığın zorlukları tahmin edebiliyorum...6 kilo verdim kizlar 9 haftalik olduk ve ben her gece aç.nefes alamıyorum sanki cigerlerim yetmiyo dün gece acile gittik ve kalbimde ritim bozuklugu cikti hemen baska hastaneye sevk ettiler simdilik beklemedeyiz hafta ici kardiyolojiye gidicem insallah bebegim iyidir ama ben hic iyi degilim günlerim cok zor geçiyo
6 kilo verdim kizlar 9 haftalik olduk ve ben her gece aç.nefes alamıyorum sanki cigerlerim yetmiyo dün gece acile gittik ve kalbimde ritim bozuklugu cikti hemen baska hastaneye sevk ettiler simdilik beklemedeyiz hafta ici kardiyolojiye gidicem insallah bebegim iyidir ama ben hic iyi degilim günlerim cok zor geçiyo
Anlayışın icin teşekkr ederim canm. En yakn zamanda gecer diye bekliyorum bendeAllah yardımcin olsun...Oğluma hamileyken çok kusardim .2 kere de hastaneye yatırılmistim...13 haftadan sonra iyileşmistim.Umarim senin ki de en kisa zamanda geçer. .her bünye farkli her hamilelik farklı...Ama yaşadığın zorlukları tahmin edebiliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?