2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızda kasıklarım ağrıyordu ilk zamanlar samyelicim. Sonra yukarı çıktıkça geçti. 28. Haftada tekrar kasıklar ta ki doğuma kadar. Bunda kasık ağrısı yaşamadım şükür. Bunda da dediğim gibi hamileliğimi öğrendiğimden beri kalça üstü bel sızlaması. Özellikle sol ayağımın üstüne ağırlığımı verdiğimde tak batıyor hemen. 12 bitsinde gidicem canım. Senin sonucunu mutlaka bildir. Resim at.

Ben mutfagın önünden zor geciyorum

Ben zorla yiyip, sonrada çıkardığım için. Genelde hep açım. Eski iştahım olsa keşke. Eğer yiyebiliyordunuz ve midende kalıyorsa tadını çıkar. Sağlıklı şeyler ye bence.

Aynı ben canım. Sürekli bişeyler yemek istiyorum..Ama herseyi yiyemiyorum.Iyi şeyler yemek istiyorum bir de .Kocami gonderip duruyorum aldirmaya yada okuldan gelirken kendim alıyorum Dönere taktım bu ara .Eşim de bu kiz daha doğmadan masraflı çıktı diyor

Ben mutfagın önünden zor geciyorum

Ben zorla yiyip, sonrada çıkardığım için. Genelde hep açım. Eski iştahım olsa keşke. Eğer yiyebiliyordunuz ve midende kalıyorsa tadını çıkar. Sağlıklı şeyler ye bence.

Mumkun oldugu kadar sağlıklı yemekler pisirmeye calışıyorum. Meyve yemeye calışıyorum ama gidişhat cok kötü. :)

Evet fransa dayim ben baya tecrubeliyim 6 ci gebeligim hepsi farkli farkliydi yanliz 3 u nasip olmadi insallah bunu kazasiz aliriz kucama

Bnde fransadayım
Amin umarım hayırlısıyla alırız kucağımıza 3 evladın mı var maşallah kuzucuklarına

:) :) az kaldi sabirsizlaniyorum .ankara Zübeyde hanim kadim doğum araştırma hastanesinden siradan bir erkek Dr aldim randevu .tavsiye edilen Dr lari bulamdim orada. Bakalimm.kismet nasil bir doktor. Bebigimi saglikli göreyim de .çok degisigim karnimda bir bebek var büyüdü mu ki ..cinsiyeti daha söyleme De miii..ama soracam
Merak ediyoruz.kizimda 12.haftada söylemez diye sormaya bile cesaret edememistim .ama baskalarina sorunca söylemiş. Her Dr bir olmuyor.kimi ¹6.haftayi bekliyor .

Kizlar soslu fistik yedim biraz önce bayagi yedim .arada da olsa cips yiyorum.bu gebeligimde canimin cektiginden yiyorum sikinti olurmu bebegime

Mumkun oldugu kadar sağlıklı yemekler pisirmeye calışıyorum. Meyve yemeye calışıyorum ama gidişhat cok kötü. :)
Benim de evde misafirlerim var 20 gündür kayınvalidem ve kaynim .Her gün en az 2 çeşit yemek yapıyorum ama yiyemiyorum...Masaya bile oturamiyorum...Ekmek arası domates peynir yedim günlerce sadece...Şimdi de öyle kuru kuru ekmek arası ,meyve kuruyemiş ,falan yiyorum .

3 kilo aldım çünkü ilerde diyetisyen yolu gözükecek bana

Sıkma Can'ını, baktın ayda çok kilo almaya başlıyorsun. Gidersin diyetisyene. Ben yemediğim halde ve kustuğum halde 2 kilo almışım. Bence bunu vücut yapıyor. Vücut bu dönem onu korumak için yağlanmak istiyor. Ne yediğimizde çok önemli olmayabilir yani.

Sor er ya da geç öğrenicez ne de olsa. Hayırlısı inşallah. Şeninde kızın var oğlun olsun inşallah.

Kizlar soslu fistik yedim biraz önce bayagi yedim .arada da olsa cips yiyorum.bu gebeligimde canimin cektiginden yiyorum sikinti olurmu bebegime
Ben normalde cips yemem ama geçen hafta çocuklar yerken acayip koktu burnuma .Eve giderken hemen aldım bir paket oturdum yedim.Sonra hepsini kustum..Cips hep kötü yapar midemi zaten...Ben böyle zararlı şeylerin sürekli olmamak kaydıyla canımız istediğinde yenebilecegini düşünüyorum ...Ara sıra ve az Hamilelik bu insan normalde yemeyecegi şeyi bile canı çekebiliyor .

6 kilo verdim kizlar 9 haftalik olduk ve ben her gece aç. nefes alamıyorum sanki cigerlerim yetmiyo dün gece acile gittik ve kalbimde ritim bozuklugu cikti hemen baska hastaneye sevk ettiler simdilik beklemedeyiz hafta ici kardiyolojiye gidicem insallah bebegim iyidir ama ben hic iyi degilim günlerim cok zor geçiyo

Allah yardımcin olsun...Oğluma hamileyken çok kusardim .2 kere de hastaneye yatırılmistim...13 haftadan sonra iyileşmistim.Umarim senin ki de en kisa zamanda geçer. .her bünye farkli her hamilelik farklı...Ama yaşadığın zorlukları tahmin edebiliyorum...

Çok geçmiş olsun herkesi farklı farklı etkiliyor bu hamilelik inşallah sağlıcakla kucagimiza alırız

Anlayışın icin teşekkr ederim canm. En yakn zamanda gecer diye bekliyorum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…