2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Çok geçmiş olsun herkesi farklı farklı etkiliyor bu hamilelik inşallah sağlıcakla kucagimiza alırız
Gercekten herkez cok farkli seyler yaşıyo ama ben böyle olmak istemiyorum çok zorlaniyorum

Kizlar soslu fistik yedim biraz önce bayagi yedim .arada da olsa cips yiyorum.bu gebeligimde canimin cektiginden yiyorum sikinti olurmu bebegime
Vala bebegine pek sikinti yapmaz yaninda vitaminli yiyosan dogu
mdan sonra sana baya sikinti yapar dogumdan sonra
Bende hep ekmek arasi tuzlu peynir domates yiyorum hala gecmedi tiksinmem oda kabuz yapiyor beni bol su iciyorum ama faa degil

Çok geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin inş. Her vücut farklı tepki veriyor.

bana da göstermeli bak burda bende ikna olmalıyım yaa yoksa inanamamki :) çünkü 3 doktora gittim 3üde haftalığını farklı söyledi hangisine inanayım ki ben şimdi biri kız biri erkek der :)

Canım 2. Gebelikte bile en erken 15-16. Haftalarda hissediliyor hareketler. Bunu tecrübeden söylemiyorum bu genel literatürlerde geçen bir şey. Bebeğin hareketleri dışardan hissedilebilecek güçte değildir henüz. 10lu gramlarda ve mm uzunluğunda parmak boyundan bile küçük bir canlıdan sözediyoruz. Analığın verdiği heyecan heves ve mutlulukla hissettiğini zannedebilirsin. İnşallah gerçek hareketlerinide hissettiğin günleri göreceksin

İlk gebeliğimde 18 haftanın içinde hissetmiştim ama zaten öyle el ayak hareketleriyle deil seğirme şeklinde hissediliyor..sende ilki kaç haftalıktı
Ben baya bi geç hissettim sanırım 22 yada 23 haftalıktım. Bunu dile getirince kendimi odun gibi hissettim birden sanki içimden balık kaymış gibi bir histi ilk hissettiğim. Değişik bir olay ya...

Kizlar soslu fistik yedim biraz önce bayagi yedim .arada da olsa cips yiyorum.bu gebeligimde canimin cektiginden yiyorum sikinti olurmu bebegime
Bende yiyorum açıkcası. İlk hamileliğimde öyle dikkat ettim ki..kendime işgenceden başka bir olay değildi yanı! Can'ım çektiği halde yememek Nasıl kötü bildiğin günah diyorum şimdi. Abartmadıkça arada yiyilebilir

Ayy canım yaaa kıyamam allahım sana güç sabır ve sıhhat versin inşallah. Çok zor Zaman'lar geçiriyorsun. Allah'ın izniyle mucizen seni her kötülükten fenalıktan hastalıktan koruyacak inşallah iyi düşünelim iyi olsun

Ama bunda daha erken hissedersin ikinci gebelikte daha erken hissedilir derler

3 saat aramiz metz de yim ben de maternete ye mi gidiyosun peki sen kontrollere birde alttan muayene bitirdi beni tiksindim sende nasil durumlar
Ya ben daha dün yine alttan muayene oldum lekelenmem oluyordu diye ama geçti şükür.. inan nefret ediyorum artık her gittiğimde muhakkak alttan muayene yapıyorlar en ufak bir şeyde yine alttan bakıyorlar..orda durum Nasıl peki burda özel jinekoloğa gidiliyor ayda bir oda testleri ecographieleri yazıp yolluyor

Ama bunda daha erken hissedersin ikinci gebelikte daha erken hissedilir derler
Sabırsızlıkla bekliyorum inanki. Hamilelik harika bir şey mide muhalefeti geçince tadına doyulmuyor
İştahım düzeldi. Artık güzeeeel güzel yiyorum 1 kilo aldım. Bulantılarım geçti onun yerini ekşime ağrı ve yanma aldı! Sanırım 'bu sefer çok kilo alacam' sözümü yine gerçekleştiremeyecem

1234emremelekpost: 44807166 .!.:
Anlayışın icin teşekkr ederim canm. En yakn zamanda gecer diye bekliyorum bende

Canim yaa gerçekten cok zor .allah yardimcin olsun.vitamin hapi veya surubu kullaniyor musun peki .hastanede birkac gun kalsan serum takviyesi iyi gelir belki vucuduna toparlanirsin biraz olsun.acliktan diğer organların da etkilenmiştir ritm ondan değişmiştir belki Bisey olmaz .gecer canim benim.bazi gebeler cok zor geciriyor ilk haftalari sonra rahat edersin

Aynı dertten bende muzdaribim maalesef ilk gebelikte çok kilo aldım şimdi 64 kiloyum ve hissediyorum çok alacağımı..bunun önüne geçmemiz lazım aslında

Ben yaz sebzesi almıyorum artık. Geçen çeri domates gördüm. Can'ım çekti ama almadım gene de. Hormonlar tedirgin ediyor beni

Aynı dertten bende muzdaribim maalesef ilk gebelikte çok kilo aldım şimdi 64 kiloyum ve hissediyorum çok alacağımı..bunun önüne geçmemiz lazım aslında
Mide için şurup kullanmaya başladım ama mutfaktan salona gelene kadar mide felaketim geri geliyor!
Ben baya zayıfım 49kg zor kilo alıyorum. İlk hamileliğimde 13kg aldım ve fazlasıyla geri verdim ilk aylarım zor geçtiği için düşük kilo sıkıntı yaratıyor gerçekten bence kilonuz hamile kalmak için çok çok ideal!

Ayy çok çok çok geçmiş olsun canım. İşallah çıkmaz kötü birşey. Aç kaldığın için olmuş olabilir belki. Dikkat et kendine. Kuru tuzlu şeyler yemeyi denesen. Mesela benim mideme simit iyi geliyor. Sulu salçalı yağlı yemekler yiyemiyorum ben de.

Sen çok zayıfsın ben ilk ben ilk hamileliğimden önce o kilodaydım ama bir daha dönemedim.. Peki sana sıkıntı yaratan ne şuan kilo mu almak istiyorsun sen

1234emremelek canım mavidenizbebegim güzel bir şey söyledi. Nerdesin nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama kuru simit (susamsız Rize-Trabzon simiti de denir) varsa oralarda mide bulantısına gerçekten iyi geliyor! Kesinlikle yağlı salçalı yeme daha fena yapıyor. Kuru yemiş hiç demiyorum beni kötü yaptı bide çıkarmak çok zor oluyor limonlu mercimek çorbası bana iyi geliyor. Gerçi ne desek için almayacak çok iyi biliyorum Allah sabır versin

Ben İstanbul Avrupa'da yum. Susamsız bulmak zor. Susam kilo aldırır diye mi susamsız dedin Pisikedii susamlı yiyorum ben ama. Yanında da peynir. Sabah kahvaltım bu hep. İlk Zaman'lar zeytin ekmekti. Sonra simit peyniri keşfettim

Sen çok zayıfsın ben ilk ben ilk hamileliğimden önce o kilodaydım ama bir daha dönemedim.. Peki sana sıkıntı yaratan ne şuan kilo mu almak istiyorsun sen
İlk hamileliğimde yine 49 kiloydum 45 kiloya kadar indim düşük tehlikesi yaşadım şükürler olsun kucağıma almak nasip oldu. Vücudum iyice güçsüzleşiyor. Tansiyon şekerim düşüyor bayılıyorum doktora sordum zayıf gebelerde genelde bu durum olur vücut direnci az dedi. 20 kiloya kadar alman normal dedi de.. iindi böyle yazınca biraz gıcıkmış gibi oldu ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…