- 17 Kasım 2015
- 294
- 188
- 18
- 28
Gercekten herkez cok farkli seyler yaşıyo ama ben böyle olmak istemiyorumÇok geçmiş olsun herkesi farklı farklı etkiliyor bu hamilelik inşallah sağlıcakla kucagimiza alırız
3un cu olcak nasip olursa neresindesin peki canim senBnde fransadayım
Amin umarım hayırlısıyla alırız kucağımıza 3 evladın mı var maşallah kuzucuklarına
Vala bebegine pek sikinti yapmaz yaninda vitaminli yiyosan doguKizlar soslu fistik yedim biraz önce bayagi yedim .arada da olsa cips yiyorum.bu gebeligimde canimin cektiginden yiyorum sikinti olurmu bebegime
Bende hep ekmek arasi tuzlu peynir domates yiyorum hala gecmedi tiksinmem oda kabuz yapiyor beni bol su iciyorum ama faa degilBenim de evde misafirlerim var 20 gündür kayınvalidem ve kaynim .Her gün en az 2 çeşit yemek yapıyorum ama yiyemiyorum...Masaya bile oturamiyorum...Ekmek arası domates peynir yedim günlerce sadece...Şimdi de öyle kuru kuru ekmek arası ,meyve kuruyemiş ,falan yiyorum .
Çok geçmiş olsun canım. Allah şifalar versin inş. Her vücut farklı tepki veriyor.6 kilo verdim kizlar 9 haftalik olduk ve ben her gece aç.nefes alamıyorum sanki cigerlerim yetmiyo dün gece acile gittik ve kalbimde ritim bozuklugu cikti hemen baska hastaneye sevk ettiler simdilik beklemedeyiz hafta ici kardiyolojiye gidicem insallah bebegim iyidir ama ben hic iyi degilim günlerim cok zor geçiyo
bana da göstermeli bak burda bende ikna olmalıyım yaayoksa inanamamki :) çünkü 3 doktora gittim 3üde haftalığını farklı söyledi hangisine inanayım ki ben şimdi biri kız biri erkek der :)
Canım 2. Gebelikte bile en erken 15-16. Haftalarda hissediliyor hareketler. Bunu tecrübeden söylemiyorum bu genel literatürlerde geçen bir şey. Bebeğin hareketleri dışardan hissedilebilecek güçte değildir henüz. 10lu gramlarda ve mm uzunluğunda parmak boyundan bile küçük bir canlıdan sözediyoruz. Analığın verdiği heyecan heves ve mutlulukla hissettiğini zannedebilirsin. İnşallah gerçek hareketlerinide hissettiğin günleri göreceksincanım bağırsak hareketini anlayacak yaştayım çok şükür benim bebek ortada olsa tamam derim ama en sağ kasığımın olduğu yerde yani yırt edebileceğim bi yerde ayrıca öyle büyük bi hareket değil ama hisseyiyorsun 12ci haftaya girince ye çikolatını ve bi dene olur mu?
Ben baya bi geç hissettimİlk gebeliğimde 18 haftanın içinde hissetmiştim ama zaten öyle el ayak hareketleriyle deil seğirme şeklinde hissediliyor..sende ilki kaç haftalıktı
Bende yiyorum açıkcası. İlk hamileliğimde öyle dikkat ettim ki..kendime işgenceden başka bir olay değildi yanı! Can'ım çektiği halde yememek Nasıl kötüKizlar soslu fistik yedim biraz önce bayagi yedim .arada da olsa cips yiyorum.bu gebeligimde canimin cektiginden yiyorum sikinti olurmu bebegime
Ayy canım yaaa kıyamam6 kilo verdim kizlar 9 haftalik olduk ve ben her gece aç.nefes alamıyorum sanki cigerlerim yetmiyo dün gece acile gittik ve kalbimde ritim bozuklugu cikti hemen baska hastaneye sevk ettiler simdilik beklemedeyiz hafta ici kardiyolojiye gidicem insallah bebegim iyidir ama ben hic iyi degilim günlerim cok zor geçiyo
Allah bağışlasın hayırlısıyla al kucağına inşallah paris te ya sen3
3un cu olcak nasip olursa neresindesin peki canim sen
Ama bunda daha erken hissedersin ikinci gebelikte daha erken hissedilir derlerCanım 2. Gebelikte bile en erken 15-16. Haftalarda hissediliyor hareketler. Bunu tecrübeden söylemiyorum bu genel literatürlerde geçen bir şey. Bebeğin hareketleri dışardan hissedilebilecek güçte değildir henüz. 10lu gramlarda ve mm uzunluğunda parmak boyundan bile küçük bir canlıdan sözediyoruz. Analığın verdiği heyecan heves ve mutlulukla hissettiğini zannedebilirsin. İnşallah gerçek hareketlerinide hissettiğin günleri göreceksin
Ben baya bi geç hissettimsanırım 22 yada 23 haftalıktım. Bunu dile getirince kendimi odun gibi hissettim birden sanki içimden balık kaymış gibi bir histi ilk hissettiğim. Değişik bir olay ya...
Bende yiyorum açıkcası. İlk hamileliğimde öyle dikkat ettim ki..kendime işgenceden başka bir olay değildi yanı! Can'ım çektiği halde yememek Nasıl kötübildiğin günah diyorum şimdi. Abartmadıkça arada yiyilebilir
Ayy canım yaaa kıyamamallahım sana güç sabır ve sıhhat versin inşallah. Çok zor Zaman'lar geçiriyorsun. Allah'ın izniyle mucizen seni her kötülükten fenalıktan hastalıktan koruyacak inşallah iyi düşünelim iyi olsun
3 saat aramiz metz de yim ben de maternete ye mi gidiyosun peki sen kontrollere birde alttan muayene bitirdi beni tiksindim sende nasil durumlarAllah bağışlasın hayırlısıyla al kucağına inşallah paris te ya sen
Canim benim nasibimiz de varsa olur insallah.Rabbim sana da nasip etsin saglikli hayirli bir erkek evlat .Sor er ya da geç öğrenicez ne de olsa. Hayırlısı inşallah. Şeninde kızın var oğlun olsun inşallah.
Ya ben daha dün yine alttan muayene oldum lekelenmem oluyordu diye ama geçti şükür.. inan nefret ediyorum artık her gittiğimde muhakkak alttan muayene yapıyorlar en ufak bir şeyde yine alttan bakıyorlar..orda durum Nasıl peki burda özel jinekoloğa gidiliyor ayda bir oda testleri ecographieleri yazıp yolluyor3 saat aramiz metz de yim ben de maternete ye mi gidiyosun peki sen kontrollere birde alttan muayene bitirdi beni tiksindim sende nasil durumlar
Sabırsızlıkla bekliyorum inanki. Hamilelik harika bir şeyAma bunda daha erken hissedersin ikinci gebelikte daha erken hissedilir derler
1234emremelekpost: 44807166 .!.:Anlayışın icin teşekkr ederim canm. En yakn zamanda gecer diye bekliyorum bende
Aynı dertten bende muzdaribim maalesef ilk gebelikte çok kilo aldım şimdi 64 kiloyum ve hissediyorum çok alacağımı..bunun önüne geçmemiz lazım aslındaSabırsızlıkla bekliyorum inanki. Hamilelik harika bir şeymide muhalefeti geçince tadına doyulmuyor
İştahım düzeldi. Artık güzeeeel güzel yiyorum1 kilo aldım. Bulantılarım geçti onun yerini ekşime ağrı ve yanma aldı! Sanırım 'bu sefer çok kilo alacam' sözümü yine gerçekleştiremeyecem
Ben yaz sebzesi almıyorum artık. Geçen çeri domates gördüm. Can'ım çekti ama almadım gene de. Hormonlar tedirgin ediyor beniBenim de evde misafirlerim var 20 gündür kayınvalidem ve kaynim .Her gün en az 2 çeşit yemek yapıyorum ama yiyemiyorum...Masaya bile oturamiyorum...Ekmek arası domates peynir yedim günlerce sadece...Şimdi de öyle kuru kuru ekmek arası ,meyve kuruyemiş ,falan yiyorum .
Mide için şurup kullanmaya başladım ama mutfaktan salona gelene kadar mide felaketim geri geliyor!Aynı dertten bende muzdaribim maalesef ilk gebelikte çok kilo aldım şimdi 64 kiloyum ve hissediyorum çok alacağımı..bunun önüne geçmemiz lazım aslında
Ayy çok çok çok geçmiş olsun canım. İşallah çıkmaz kötü birşey. Aç kaldığın için olmuş olabilir belki. Dikkat et kendine. Kuru tuzlu şeyler yemeyi denesen. Mesela benim mideme simit iyi geliyor. Sulu salçalı yağlı yemekler yiyemiyorum ben de.6 kilo verdim kizlar 9 haftalik olduk ve ben her gece aç.nefes alamıyorum sanki cigerlerim yetmiyo dün gece acile gittik ve kalbimde ritim bozuklugu cikti hemen baska hastaneye sevk ettiler simdilik beklemedeyiz hafta ici kardiyolojiye gidicem insallah bebegim iyidir ama ben hic iyi degilim günlerim cok zor geçiyo
Sen çok zayıfsın ben ilk ben ilk hamileliğimden önce o kilodaydım ama bir daha dönemedim.. Peki sana sıkıntı yaratan ne şuan kilo mu almak istiyorsun senMide için şurup kullanmaya başladım ama mutfaktan salona gelene kadar mide felaketim geri geliyor!
Ben baya zayıfım 49kg zor kilo alıyorum. İlk hamileliğimde 13kg aldım ve fazlasıyla geri verdimilk aylarım zor geçtiği için düşük kilo sıkıntı yaratıyor gerçekten bence kilonuz hamile kalmak için çok çok ideal!
Ben İstanbul Avrupa'da yum. Susamsız bulmak zor. Susam kilo aldırır diye mi susamsız dedin1234emremelek canım mavidenizbebegim güzel bir şey söyledi. Nerdesin nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama kuru simit (susamsız Rize-Trabzon simiti de denir) varsa oralarda mide bulantısına gerçekten iyi geliyor! Kesinlikle yağlı salçalı yeme daha fena yapıyor. Kuru yemiş hiç demiyorum beni kötü yaptı bide çıkarmak çok zor oluyor limonlu mercimek çorbası bana iyi geliyor. Gerçi ne desek için almayacak çok iyi biliyorum Allah sabır versin
İlk hamileliğimde yine 49 kiloydum 45 kiloya kadar indim düşük tehlikesi yaşadım şükürler olsun kucağıma almak nasip oldu. Vücudum iyice güçsüzleşiyor. Tansiyon şekerim düşüyor bayılıyorumSen çok zayıfsın ben ilk ben ilk hamileliğimden önce o kilodaydım ama bir daha dönemedim.. Peki sana sıkıntı yaratan ne şuan kilo mu almak istiyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?