2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
mavidenizbebegim yok yok onun için demedim canım. Susam benim mideme iyi gelmiyor ondan. Mide bulantısını tetikliyor iyice sanki. Bende oğluma hamileyken sadece ekmek zeytin ve bal yiyebiliyordum o da 2-3 lokma ama o bile insana bi güç veriyor.

Aynen öyle. Bir de vitamin takviyesi ayakta tutuyor galiba. Elevit alıyorum ben. Çok kötü kokuyor ama içiyorum nefes almadan.

İlk hamileliğimde çok fenaydım hiç bir şey yiyemedim..su bile içemediğim günler oldu. Gözlerim kapalı yattım kaç günler bu sefer şükürler olsun daha iyi geçiyor. Daha çok çıkardım ama hiç olmazsa az da olsa yiyebildim bu iyi bir şey! Bende decavit alıyorum. Sağlıkla dünyaya gelsinler de..anne olmak evlat kokusu sevgisi hiç bir şeye benzemiyor. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla tattırsın bu güzellikleri

Amin inş. Bir an önce bebeğimin kokusunu almak istiyorum. Sabırsızlanıyorum. Binlerce şükür ki bu duyguyu yaşadık. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Sohbete doyum olmaz. Uyku fena bastırdı. Bu saate iyi ayakta kaldım.
İyi geceler güzel anneler ve melekleri

Ben ilkinde onu yaşadım yazmıştım burayada fırına ekmek almaya diye çıkıyordum gözümü ambulansta açıyordum yaklaşık ilk 6 ay böyle sürdü çok zayıftım ve sürekli çıkarıp kilo veriyordum sonra kilo almaya başladım bu defada birden aldım o yüzden seni çok iyi anlıyorum vücut direncin düşük olduğu için hamileyken zorlanıyorsun.. Bünyem zayıfken birde bebek senden besleniyor haliyle enerjin düşüyor ..meyveni lütfen ihmal etme birde günde en az iki ceviz iki badem ye olur mu Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah daha kolay atlatırsın

Bu mevsimdeki domates hep hormonlu.bu da bebeğe zarar

grill

Canim merhaba benim ismim yok
Yas 30 İstanbul
SAT 02\11\2015
Doğum tarihi 09.08.2016

Herkese günaydın, iyi pazarlar...
Günlerdir okuyorum ama yazamıyorum, 2 haftadır oğlum grip ondan bana geçti mahvolduk tam anlamıyla iyileşemedik, bi de mide bulantısı fenaydık yani... Rabbim tüm hastalara şifa versin sağlıklıyken ne kadar az şükrediyormuşuz...

Ben bu aralar rüyamda hep altın görüyorum kızlar acaba cinsiyetle ilgili bir yorum yapılabilir mi

Bende 2 gundur aynı durumdayım sol taraf belinden batma cekme oluyor otururken yürürken oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…