2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben de aynı sekildeyim kusmuyorum ama hiç bisey yiyemiyorum ona rağmen 2 kilo almışım Nası oldu anlamadım

Gecmiş olsun Can'ım indallah geçer bir an önce sağlıkla.:

Ayni canim hem elle bakiliyo hem de bu sefer deyisik bir makine yerlestirdiler bende biktim yapcak bisey yok sali rdv var cuma ecografi bakalim kanamam durdu benim ama cok aywkta kaldim mi sanci var az az

Ayni canim hem elle bakiliyo hem de bu sefer deyisik bir makine yerlestirdiler bende biktim yapcak bisey yok sali rdv var cuma ecografi bakalim kanamam durdu benim ama cok aywkta kaldim mi sanci var az az
Aynısını bana da yaptılar ve devam Edecekler bu şekilde galiba ..benimde şükür durdu lekelenmem bitti ama ayakta çok kaldım mı sancım çok oluyor dediğin gibi..benim ecografı ayın 1 ine verdiler artık çeker atarsın fotolarını

Ben de biraz daha geçsin diyordum ama istatistiğe katkım olsun;
Yaş 34, sat 04.11.2015, İstanbul B Began
Bu çarşamba ikili teste giriyorum. 6-7. haftalar arasında lekelenme ve iki kez kanama sorunu yaşadığım için biraz sık muayeneye gitmek zorunda kalmıştım. Şimdi bir sorun yok gibi, sadece kramplar ve ayakta uzun kalmaya bağlı sancılar olabiliyor (öğretmenim). Aynı zamanda çok açık sarı renk bir akıntı buna eşlik ediyor bazen.
Eski pantolonlarımın içine tabi ki olmuyorum ama düğme yerlerini toka ile tutturma çözümünü buldum şimdilik

oğlum gece uyutmadı sabahta erkenden uyanıp başımın üstünde Haka dansı yaptıbabası uyanınca biraz bakar mısın bende az uyuyum yoksa uykusuzluktan bayılacam dedim saolsun tamam dedi bir mutlulukla ayaklarım Toto'ma çarpa çarpa koştum yatak odasına sözüm ona uyucam ya hayatımın en berbat 1 saatiydi anam resmen birbirlerini yediler en son dayanamadım odadan bi çıktım ki birde ne göreyim her yer her yerdeevin her köşesi çöplüğe dönmüş kocamın da burnu kanıyor sana ne oldu dedim oğluna sor burnumu ısırdı diye çemkirdioh olsun demek iyi bakamadın oğluma diye birde üste çıktıkbugün öğrendiğim en güzel sonuç Kurban olduğum Allah biz kadınlara boşuna vermemiş annelik vasfını anne çöktü mü ev de çöker doğruymuş helal olsun valla bizlere onların bakamadığı o bir saatte biz hem çocuk bakıyoruz hem evi çekip çeviriyoruz hem yemek yapıyoruz bir kere daha gurur duydum kendimiZle

merhabalar.....dün akşamdan beri damla damla kanamam var 9.5 haftalığım.tekirdağda yaşıorum ve toplam 2 hastane var fakat doktor yok bugün ....9.5 haftalığım..bu durumu yaşayan varmı

merhabalar.....dün akşamdan beri damla damla kanamam var 9.5 haftalığım.tekirdağda yaşıorum ve toplam 2 hastane var fakat doktor yok bugün ....9.5 haftalığım..bu durumu yaşayan varmı
Hastanelerin acil bölümünden giriş yapsan kontrol edecek doktor yok mu normalde olması lazım en azından ultrasondan bakılır..lütfen telaş yapma sakin olma çoğumuz bu durumu yaşadık aklına kötü şeyler getirme .. Bu sıralar yoruldun mu ya da ağır iş yaptın mı

aradım ikiside yok çok aşırı acil durumda doktor çağırıyoeuz dediler. iş yeri çok yoğun yorucu geçiyor ama ilk defa böle bişe oldu,şaşırdım

aradım ikiside yok çok aşırı acil durumda doktor çağırıyoeuz dediler. iş yeri çok yoğun yorucu geçiyor ama ilk defa böle bişe oldu,şaşırdım
Eğer kanama devam eder ya da çoğalırsa muhakkak git zaten acil duruma girer mecbur çağırırlar doktor .. Buaralar dinlenmen lazım en azından şu üç aylık riskli dönemi atlatana kadar

acil olarak doktora git ama sakin korkma bende damla damla ne ki hemde bi kotu kanama gecirdim aglaya aglaya gittim dr hemen progestan igne yaptilar ve 4 serum yedim sukur bebegime bsy olmadi sonrasindada adet gunumde yine hafif lekelenmem oldu doktor adet gunlerinde olabilir korkma dedi o yuzden korkma cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…