Günaydın cnmGünaydın :)
Masallah
Ben de aynı sekildeyim kusmuyorum ama hiç bisey yiyemiyorum ona rağmen 2 kilo almışım Nası oldu anlamadımSıkma Can'ını, baktın ayda çok kilo almaya başlıyorsun. Gidersin diyetisyene. Ben yemediğim halde ve kustuğum halde 2 kilo almışım. Bence bunu vücut yapıyor. Vücut bu dönem onu korumak için yağlanmak istiyor. Ne yediğimizde çok önemli olmayabilir yani.
Gecmiş olsun Can'ım indallah geçer bir an önce sağlıkla.:6 kilo verdim kizlar 9 haftalik olduk ve ben her gece aç.nefes alamıyorum sanki cigerlerim yetmiyo dün gece acile gittik ve kalbimde ritim bozuklugu cikti hemen baska hastaneye sevk ettiler simdilik beklemedeyiz hafta ici kardiyolojiye gidicem insallah bebegim iyidir ama ben hic iyi degilim günlerim cok zor geçiyo
Nasilsiniz neler yapıyorsunuz
Masallah
Ayni canim hem elle bakiliyo hem de bu sefer deyisik bir makine yerlestirdiler bende biktim yapcak bisey yok sali rdv var cuma ecografi bakalim kanamam durdu benim ama cok aywkta kaldim mi sanci var az azYa ben daha dün yine alttan muayene oldum lekelenmem oluyordu diye ama geçti şükür.. inan nefret ediyorum artık her gittiğimde muhakkak alttan muayene yapıyorlar en ufak bir şeyde yine alttan bakıyorlar..orda durum Nasıl peki burda özel jinekoloğa gidiliyor ayda bir oda testleri ecographieleri yazıp yolluyor
Evet canim hic de tadi yyok ama 1 tane yiyorum gundeKış domatesi zararlı. Hormonlu olur
Evet canim hic de tadi yyok ama 1 tane yiyorum gunde
Nabalım iş güç, evi temizledim azıcık. Ocağa yemek koydum. Şimdide öğle uykuma hazırlanıyorum..
Çok saol canım. Yattığı yerden büyümüş kereta.
Ayni canim hem elle bakiliyo hem de bu sefer deyisik bir makine yerlestirdiler bende biktim yapcak bisey yok sali rdv var cuma ecografi bakalim kanamam durdu benim ama cok aywkta kaldim mi sanci var az az
Aynısını bana da yaptılar ve devam Edecekler bu şekilde galiba ..benimde şükür durdu lekelenmem bitti ama ayakta çok kaldım mı sancım çok oluyor dediğin gibi..benim ecografı ayın 1 ine verdiler artık çeker atarsın fotolarınıAyni canim hem elle bakiliyo hem de bu sefer deyisik bir makine yerlestirdiler bende biktim yapcak bisey yok sali rdv var cuma ecografi bakalim kanamam durdu benim ama cok aywkta kaldim mi sanci var az az
Dışarısı çok soğuk. Evde güzel oluyo böyle.Dışarıya çıkan yok galiba :)
Hastanelerin acil bölümünden giriş yapsan kontrol edecek doktor yok mu normalde olması lazım en azından ultrasondan bakılır..lütfen telaş yapma sakin olma çoğumuz bu durumu yaşadık aklına kötü şeyler getirme .. Bu sıralar yoruldun mu ya da ağır iş yaptın mımerhabalar.....dün akşamdan beri damla damla kanamam var 9.5 haftalığım.tekirdağda yaşıorum ve toplam 2 hastane var fakat doktor yok bugün ....9.5 haftalığım..bu durumu yaşayan varmı
Eğer kanama devam eder ya da çoğalırsa muhakkak git zaten acil duruma girer mecbur çağırırlar doktor .. Buaralar dinlenmen lazım en azından şu üç aylık riskli dönemi atlatana kadararadım ikiside yok çok aşırı acil durumda doktor çağırıyoeuz dediler. iş yeri çok yoğun yorucu geçiyor ama ilk defa böle bişe oldu,şaşırdım
acil olarak doktora git ama sakin korkma bende damla damla ne ki hemde bi kotu kanama gecirdim aglaya aglaya gittim dr hemen progestan igne yaptilar ve 4 serum yedim sukur bebegime bsy olmadi sonrasindada adet gunumde yine hafif lekelenmem oldu doktor adet gunlerinde olabilir korkma dedi o yuzden korkma cnmmerhabalar.....dün akşamdan beri damla damla kanamam var 9.5 haftalığım.tekirdağda yaşıorum ve toplam 2 hastane var fakat doktor yok bugün ....9.5 haftalığım..bu durumu yaşayan varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?