cnmevsim harici pek yememeye çalış pembe olanlardan uzak durun dediklerini duymustum haberlerdeydi sanirimPembe olanlar çok lezzetli oluyor diğerlerine göre denediniz mi?
Alerji yapabilir yer fıstığı ise.Kizlar soslu fistik yedim biraz önce bayagi yedim .arada da olsa cips yiyorum.bu gebeligimde canimin cektiginden yiyorum sikinti olurmu bebegime
Başka şeyler yemeyi deneEvet canim hic de tadi yyok ama 1 tane yiyorum gunde
Çoğu arkadaşta bu sorun var. Progestan isimli ilac var. Kimi iciyormerhabalar.....dün akşamdan beri damla damla kanamam var 9.5 haftalığım.tekirdağda yaşıorum ve toplam 2 hastane var fakat doktor yok bugün ....9.5 haftalığım..bu durumu yaşayan varmı
:):):) 1 saatte bir acaba şimdi ne yesem durumundayım valla araları hep meyveyle geçiştirmeye çalışıyorum bu sefer de şeker çıkçak diye korkuyorum her hafta 4 kg mandalina biter mi iki kişilik evde yaTabi canım eminim öylediryoksa öyle çok yediğimizden değil yani Hihi
Okudukça tebessüm ettim gerçekten gün gelince bende bu anı yaşar mıyım diye özenmedim desem yalan olur valla çok tatlısınız ya allah bozmasın :)oğlum gece uyutmadı sabahta erkenden uyanıp başımın üstünde Haka dansı yaptıbabası uyanınca biraz bakar mısın bende az uyuyum yoksa uykusuzluktan bayılacam dedim saolsun tamam dedi bir mutlulukla ayaklarım Toto'ma çarpa çarpa koştum yatak odasına sözüm ona uyucam ya hayatımın en berbat 1 saatiydi anam resmen birbirlerini yediler en son dayanamadım odadan bi çıktım ki birde ne göreyim her yer her yerde evin her köşesi çöplüğe dönmüş kocamın da burnu kanıyor sana ne oldu dedim oğluna sor burnumu ısırdı diye çemkirdi oh olsun demek iyi bakamadın oğluma diye birde üste çıktık bugün öğrendiğim en güzel sonuç Kurban olduğum Allah biz kadınlara boşuna vermemiş annelik vasfını anne çöktü mü ev de çöker doğruymuş helal olsun valla bizlere onların bakamadığı o bir saatte biz hem çocuk bakıyoruz hem evi çekip çeviriyoruz hem yemek yapıyoruz bir kere daha gurur duydum kendimiZle
Cok fazla dikkat et:):):) 1 saatte bir acaba şimdi ne yesem durumundayım valla araları hep meyveyle geçiştirmeye çalışıyorum bu sefer de şeker çıkçak diye korkuyorum her hafta 4 kg mandalina biter mi iki kişilik evde ya
Resmen aynı şeyleri yaşamışızBen ilkinde onu yaşadım yazmıştım burayada fırına ekmek almaya diye çıkıyordum gözümü ambulansta açıyordum yaklaşık ilk 6 ay böyle sürdü çok zayıftım ve sürekli çıkarıp kilo veriyordum sonra kilo almaya başladım bu defada birden aldım o yüzden seni çok iyi anlıyorum vücut direncin düşük olduğu için hamileyken zorlanıyorsun.. Bünyem zayıfken birde bebek senden besleniyor haliyle enerjin düşüyor ..meyveni lütfen ihmal etme birde günde en az iki ceviz iki badem ye olur mu Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah daha kolay atlatırsın
Çok teşekkür ederim inşallah Bebek geldikten sonra burda sende biriktirdiğin güzel anılarını paylaşacaksın arkadaşımOkudukça tebessüm ettim gerçekten gün gelince bende bu anı yaşar mıyım diye özenmedim desem yalan olur valla çok tatlısınız ya allah bozmasın :)
Biliyorum arkadaşım valla benim kız kardeşim tam üç ayda verdi aldığı bütün kiloları ama işte ben hiç uğraşmadım açıkçası 49 kilodan sonra daha iyi hissediyordum kendimi..ama gel gör ki şimdi kilolu hamile kaldım o sorun oldu .. Elimden geldiğince dikkat edecem .. Buarada dışarı tek çıkma zaten ben muhakkak eşimle gidiyordum o Zaman'lar ..sana bi anımı anlatayım da Gül biraz hamileliğimin 4 . Ayıydı sabah pazar çantamızı alıp pazara gittik ..eşim biber seçerken benim bir anda gözlerim karardı bu defa bayılmadım işin tuhafı sadece göremiyordumGüzel anneler bol kahkaha ve muhabbetli bir gün geçirdimarkadaş toplantıları candır can! şuanda çok romantik bir kar yağış var.. Çekirdek ailemle sıcak bir kış akşamı geçiriyoruz biran önce saat 8.30 olsun ve oğlan uyusun diye saati gözlüyoruz
Resmen aynı şeyleri yaşamışızgünde 4-5 kez fenalaşıp her oturduğu yerden gözlerinin önü karararak kalkmak hiç eğlenceli olmuyor. Bu evde olunca yine sıkıntı yok da dışarda korkutuyor aynen dediğin gibi 6.aydan sonra düzeliyorum bende. 55kiloya varınca sıkıntı ortadan kalkıyor Zamanla daha iyi olacak. Elimden geldiğince dikkat ediyorum bakalım.
Gebelikte alınan kilolar aslında kolay verilen kilolar çünkü yerleşmeyen kısa vadede alınan kilo. Tabi buna emzirme dönemi eklendiğinde kilo alış devam ettiğinde o Zaman sıkıntı! Doğumdan sonraki 3-4 ayda 54 kiloya düştüm benim için çok ideal kilo! 6 ay sonra Regl oldum veeee kilolarım yokuş aşaa koştu ve 47 kiloya düştüm
Zor kilo veriyorum diyen arkadaşlar esnek bir diyetle çok rahat kilo verebilirler ama istikrar çok çok önemli! Bacım 30kg aldı ve hepsini verdi ama 1 yılda. Yanı demem o ki kilo işine çok sıkılmayın. Tabi abartmak doğru değil. Zor doğum sezaryen sonrası zor toparlanma falan fistan olabiliyor. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah
Çok teşekkür ederim canım inşallah :) bakalım yarın fikirle dönebilecek miyim :)Çok teşekkür ederim inşallah Bebek geldikten sonra burda sende biriktirdiğin güzel anılarını paylaşacaksın arkadaşımyarın kontrolün varmış güzel haberlerini bekliyoruz umarım cinsiyet içinde azcık ucundan tüyo verir
Allah iyiliğini versinBiliyorum arkadaşım valla benim kız kardeşim tam üç ayda verdi aldığı bütün kiloları ama işte ben hiç uğraşmadım açıkçası 49 kilodan sonra daha iyi hissediyordum kendimi..ama gel gör ki şimdi kilolu hamile kaldım o sorun oldu .. Elimden geldiğince dikkat edecem .. Buarada dışarı tek çıkma zaten ben muhakkak eşimle gidiyordum o Zaman'lar ..sana bi anımı anlatayım da Gül biraz hamileliğimin 4 . Ayıydı sabah pazar çantamızı alıp pazara gittik ..eşim biber seçerken benim bir anda gözlerim karardı bu defa bayılmadım işin tuhafı sadece göremiyordumbir kaç dakka sonra bağırmaya başladım eşime koş koş kör oldum görmüyorum diye zavallım eli ayağı birbirine dolandı o 20 dakka tamam dedim artık göremicem ambulans geldi benim gözler açıldı Ada'm kontrol ediyor sorun yok yüksek ihtimalle gebelikten kaynaklı Dedi eşimde şaşkın şaşkın bana bakıyor bir şey deme mi bekliyor dedim sonunda Aşkın'dan kör etti n beni o günden sonra 9 ayım bitene kadar asla yalnız çıkamadım evden
Ense kalınlığı kaç. ?
Ben ilkinde onu yaşadım yazmıştım burayada fırına ekmek almaya diye çıkıyordum gözümü ambulansta açıyordum yaklaşık ilk 6 ay böyle sürdü çok zayıftım ve sürekli çıkarıp kilo veriyordum sonra kilo almaya başladım bu defada birden aldım o yüzden seni çok iyi anlıyorum vücut direncin düşük olduğu için hamileyken zorlanıyorsun.. Bünyem zayıfken birde bebek senden besleniyor haliyle enerjin düşüyor ..meyveni lütfen ihmal etme birde günde en az iki ceviz iki badem ye olur mu Allah yardımcın olsun arkadaşım inşallah daha kolay atlatırsın
Geçmiş olsun canım normal bir durum kolay mı bir canlı büyütüyoruz içimizdeBen de dün evde bayıldım yaa. İlk defa böyle oldum, lavaboya girdim ellerimi yıkarken eşime seslendim, ben bayılıyorum gel diye, o geldi ve sonrası yok, gözüm kapanmamış ama ben görmedim bir şey, sonra yavaş yavaş kendime geldim, tansiyon falan ölçtük, normal çıktı. Normal o zaman di mi?
acil olarak doktora git ama sakin korkma bende damla damla ne ki hemde bi kotu kanama gecirdim aglaya aglaya gittim dr hemen progestan igne yaptilar ve 4 serum yedim sukur bebegime bsy olmadi sonrasindada adet gunumde yine hafif lekelenmem oldu doktor adet gunlerinde olabilir korkma dedi o yuzden korkma cnm
Çoğu arkadaşta bu sorun var. Progestan isimli ilac var. Kimi iciyor
Kimi fitil olarak kullanıyor. Kimi de ignesini yaptırıyor. Bende de kanama sorunu var. Progestan içiyorum. Biraz hafifletti. Doktora sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?