2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Pembe olanlar çok lezzetli oluyor diğerlerine göre denediniz mi?
cnmevsim harici pek yememeye çalış pembe olanlardan uzak durun dediklerini duymustum haberlerdeydi sanirim

Merhabalar sevgili anneler ve taze anne adayları benimde bugünüm evde geçiyor rahatsızlığı olan arkadaşlara acil şifalar dilerim ... ben ilk haftalarıma göre biraz daha iyiyim bulantılar konusunda ama çok yorgunum baldırlarımda karıncalanma şeklinde kasılmalar ve sağ kasığımda hala ağrım oluyor inşallah bir an evvel enerjilerimizi toparlarız ... ben de arada paketli ürünlerden az da olsa yiyorum çok az amma bu bile pişman ediyor beni ... tabiki en büyük heyecanım cinsiyeeeeeeeeeettttttttt :)

merhabalar.....dün akşamdan beri damla damla kanamam var 9.5 haftalığım.tekirdağda yaşıorum ve toplam 2 hastane var fakat doktor yok bugün ....9.5 haftalığım..bu durumu yaşayan varmı
Çoğu arkadaşta bu sorun var. Progestan isimli ilac var. Kimi iciyor
Kimi fitil olarak kullanıyor. Kimi de ignesini yaptırıyor. Bende de kanama sorunu var. Progestan içiyorum. Biraz hafifletti. Doktora sorun

Tabi canım eminim öyledir yoksa öyle çok yediğimizden değil yani Hihi
:):):) 1 saatte bir acaba şimdi ne yesem durumundayım valla araları hep meyveyle geçiştirmeye çalışıyorum bu sefer de şeker çıkçak diye korkuyorum her hafta 4 kg mandalina biter mi iki kişilik evde ya

Okudukça tebessüm ettim gerçekten gün gelince bende bu anı yaşar mıyım diye özenmedim desem yalan olur valla çok tatlısınız ya allah bozmasın :)

Yarın sabah koştura koştura doktora gidiyorum kızlar ikili test var umarım herşey iyi çıkar cinsiyet için de içimde ki merakı durduramıyorum ne yazık ki amma velakin zaten doktorum da soylemeyecegini dile getirdi bir umut işte tabiki en başta sağlıklı hayırlı bir evlat olsun yeter herkese sağlıklı bebisler:)

Güzel anneler bol kahkaha ve muhabbetli bir gün geçirdim arkadaş toplantıları candır can! şuanda çok romantik bir kar yağış var.. Çekirdek ailemle sıcak bir kış akşamı geçiriyoruz biran önce saat 8.30 olsun ve oğlan uyusun diye saati gözlüyoruz
Resmen aynı şeyleri yaşamışız günde 4-5 kez fenalaşıp her oturduğu yerden gözlerinin önü karararak kalkmak hiç eğlenceli olmuyor. Bu evde olunca yine sıkıntı yok da dışarda korkutuyor aynen dediğin gibi 6.aydan sonra düzeliyorum bende. 55kiloya varınca sıkıntı ortadan kalkıyor Zamanla daha iyi olacak. Elimden geldiğince dikkat ediyorum bakalım.

Gebelikte alınan kilolar aslında kolay verilen kilolar çünkü yerleşmeyen kısa vadede alınan kilo. Tabi buna emzirme dönemi eklendiğinde kilo alış devam ettiğinde o Zaman sıkıntı! Doğumdan sonraki 3-4 ayda 54 kiloya düştüm benim için çok ideal kilo! 6 ay sonra Regl oldum veeee kilolarım yokuş aşaa koştu ve 47 kiloya düştüm
Zor kilo veriyorum diyen arkadaşlar esnek bir diyetle çok rahat kilo verebilirler ama istikrar çok çok önemli! Bacım 30kg aldı ve hepsini verdi ama 1 yılda. Yanı demem o ki kilo işine çok sıkılmayın. Tabi abartmak doğru değil. Zor doğum sezaryen sonrası zor toparlanma falan fistan olabiliyor. Rabbim evlatlarımızı sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah

Okudukça tebessüm ettim gerçekten gün gelince bende bu anı yaşar mıyım diye özenmedim desem yalan olur valla çok tatlısınız ya allah bozmasın :)
Çok teşekkür ederim inşallah Bebek geldikten sonra burda sende biriktirdiğin güzel anılarını paylaşacaksın arkadaşımyarın kontrolün varmış güzel haberlerini bekliyoruz umarım cinsiyet içinde azcık ucundan tüyo verir

Biliyorum arkadaşım valla benim kız kardeşim tam üç ayda verdi aldığı bütün kiloları ama işte ben hiç uğraşmadım açıkçası 49 kilodan sonra daha iyi hissediyordum kendimi..ama gel gör ki şimdi kilolu hamile kaldım o sorun oldu .. Elimden geldiğince dikkat edecem .. Buarada dışarı tek çıkma zaten ben muhakkak eşimle gidiyordum o Zaman'lar ..sana bi anımı anlatayım da Gül biraz hamileliğimin 4 . Ayıydı sabah pazar çantamızı alıp pazara gittik ..eşim biber seçerken benim bir anda gözlerim karardı bu defa bayılmadım işin tuhafı sadece göremiyordum bir kaç dakka sonra bağırmaya başladım eşime koş koş kör oldum görmüyorum diye zavallım eli ayağı birbirine dolandı o 20 dakka tamam dedim artık göremicem ambulans geldi benim gözler açıldı Ada'm kontrol ediyor sorun yok yüksek ihtimalle gebelikten kaynaklı Dedi eşimde şaşkın şaşkın bana bakıyor bir şey deme mi bekliyor dedim sonunda Aşkın'dan kör etti n beni o günden sonra 9 ayım bitene kadar asla yalnız çıkamadım evden

Çok teşekkür ederim canım inşallah :) bakalım yarın fikirle dönebilecek miyim :)

Allah iyiliğini versin ya böyle anlatınca komik geliyorda o andaki endişe akıllara zarar!! Ya hamilelikte insanın başına gerçekten çok komik şeyler geliyor hamileliğin hormonların verdiği leylalıkla insan mantıklı düşünmekten uzaklaşıyor işte... Her hali güzel yaa

Ben de dün evde bayıldım yaa. İlk defa böyle oldum, lavaboya girdim ellerimi yıkarken eşime seslendim, ben bayılıyorum gel diye, o geldi ve sonrası yok, gözüm kapanmamış ama ben görmedim bir şey, sonra yavaş yavaş kendime geldim, tansiyon falan ölçtük, normal çıktı. Normal o zaman di mi?

Geçmiş olsun canım normal bir durum kolay mı bir canlı büyütüyoruz içimizde
Ben de ikili teste geç gidiyorum cisiyette söyler diye. 13.haftada söylüyomus bi doktor salı günü sansımızı deneyelim

Çoğu arkadaşta bu sorun var. Progestan isimli ilac var. Kimi iciyor
Kimi fitil olarak kullanıyor. Kimi de ignesini yaptırıyor. Bende de kanama sorunu var. Progestan içiyorum. Biraz hafifletti. Doktora sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…