Benim cuma ulturasyon bitane cektiler acil de ama yukleyemedim 14 haftalik olcam tr de olsa cinsiyet soylerler burda sanmiyorum birinci ulturasyon o yuzden napalim beklicez iyi olsunda kuzum sabretcem artikAynısını bana da yaptılar ve devam Edecekler bu şekilde galiba ..benimde şükür durdu lekelenmem bitti ama ayakta çok kaldım mı sancım çok oluyor dediğin gibi..benim ecografı ayın 1 ine verdiler artık çeker atarsın fotolarını
Baska bisey yiyomuyorum hic domates peynirr insallah tiksinmem gecerBaşka şeyler yemeyi dene
Yaz sebzesi kisin hormonlu
Dogumumz aynı gun ben de salı gıdıyorm ıkılı teste sırf cınsıyetı ogrenme olasılıgm artsn dıye gec gıdıyorum senın gıbıGeçmiş olsun canım normal bir durum kolay mı bir canlı büyütüyoruz içimizde
Ben de ikili teste geç gidiyorum cisiyette söyler diye. 13.haftada söylüyomus bi doktor salı günü sansımızı deneyelim
Kesende tam ortada cok güzel duruyor canım. Insallah saglikli bir sekilde alırsın kucağına bebeğiniEki Görüntüle 1753704 Kızlar ben de dün doktora gittim. Kalp atışını dinledik, hersey yolunda dedi doktor. 8 hafta 5 günlük 2cm olmuş dedi 13 şubat'a ikili test için tarih verdi. Ona başka bi doktor bakıyormuş cinsiyeti doktora sorun söylüyor bazen deri
Kan şekerin düşmüştür. Normal. Benim genelde dilim de dolanıyor. Diyene kadar gidiyorumBen de dün evde bayıldım yaa. İlk defa böyle oldum, lavaboya girdim ellerimi yıkarken eşime seslendim, ben bayılıyorum gel diye, o geldi ve sonrası yok, gözüm kapanmamış ama ben görmedim bir şey, sonra yavaş yavaş kendime geldim, tansiyon falan ölçtük, normal çıktı. Normal o zaman di mi?
Maşallah. Hadi hayırlısı. Güzel haberler bekliyoruzEki Görüntüle 1753704 Kızlar ben de dün doktora gittim. Kalp atışını dinledik, hersey yolunda dedi doktor. 8 hafta 5 günlük 2cm olmuş dedi 13 şubat'a ikili test için tarih verdi. Ona başka bi doktor bakıyormuş cinsiyeti doktora sorun söylüyor bazen deri
Hamd olsun iyiyim. Sıcak süte çikolata kaşığı attım mis gibi bir şey oldu keyiften köşelerimi sayamıyorumMerhabaaaa agustos annecikleri nasılsınız? :)
Merhabaaaa agustos annecikleri nasılsınız? :)
Kan şekerin düşmüştür. Normal. Benim genelde dilim de dolanıyor. Diyene kadar gidiyorumeşim 'kuş kadar olduğun için bildiğin süzülüyorsun' diye kafa buluyor! Şükürler olsun düşüp bir yere çarpmadım hiç inşallah da olmaz öyle aksi bir durum!!! Uyuşma ve karıncalanmayla geliyor benimki anlıyorum hemen bir yere tutunmaya yaslanmaya çalışıyorum öyle bir yer yoksa olduğum yere çöküyorum. Hayırlısıyla bi geçseydi bu durumlar...
Maşallah. Hadi hayırlısı. Güzel haberler bekliyoruz
Hamd olsun iyiyim. Sıcak süte çikolata kaşığı attım mis gibi bir şey oldu keyiften köşelerimi sayamıyorumsen nasılsın?
Çok geçmiş olsun korkma olur mu gayet normal ben ilkinde 6 aya kadar haftada 2 defa rutin olarak bayılıyordum dünyaya iletişimim tamamen kesiliyordu ..öylemi son Zaman'larda Bayılıcam beni tutun diyordum sonrası yok ..öyle korkuyordum ki birşey olur mu bebeğe diye neyseki gelen açıklama içimi rahatlattı.şöyle düşün vücutta yeterli derecede oksijen ve vitamin olmadığında otomatik olarak kapat düğmesine basıp seni bayıltıyor, bayıltıyor ki o anlık yetecek oksijeni bir tek vücudundaki organları çalıştırmak için kullanıyor.. Ki bayılmalar dakikalarda sürmüyor bir en fazla iki dakika ..vücut gerekli oksijeni vücuda depolayınca gözler açılıyor ve hayata kaldığın yerden devam ediyorsun ..Ben de dün evde bayıldım yaa. İlk defa böyle oldum, lavaboya girdim ellerimi yıkarken eşime seslendim, ben bayılıyorum gel diye, o geldi ve sonrası yok, gözüm kapanmamış ama ben görmedim bir şey, sonra yavaş yavaş kendime geldim, tansiyon falan ölçtük, normal çıktı. Normal o zaman di mi?
burda çok geç söylüyorlar ben 6 ayda öğrendim cinsiyeti zaten ..şu günleri bi atlatalım da hayırlısıyla artıkBenim cuma ulturasyon bitane cektiler acil de ama yukleyemedim 14 haftalik olcam tr de olsa cinsiyet soylerler burda sanmiyorum birinci ulturasyon o yuzden napalim beklicez iyi olsunda kuzum sabretcem artik
Aynen umarım bundan sonra ki günler daha iyi geçer hepimiz içinAllah iyiliğini versinya böyle anlatınca komik geliyorda o andaki endişe akıllara zarar!! Ya hamilelikte insanın başına gerçekten çok komik şeyler geliyor hamileliğin hormonların verdiği leylalıkla insan mantıklı düşünmekten uzaklaşıyor işte... Her hali güzel yaa
Herkese merhabalar
Bende Allah kısmet ederse Agustos annesi olacagım.Çok şükür bulantı hiç olmadı ana hep midem yanıyor ve ne yesem midemde hazmetmeden öylece kalıyor mideden yana çok dertliyimben hafta işini hala çözemedim 9+2 diyince 10. Haftamıdır? yoksa 9. Haftamıfır kızlar?
Çok teşekkür ederim canım inşallah :) bakalım yarın fikirle dönebilecek miyim :)
Ama ense kalınlığı degerin normal1.83 çıktı ense kalınlığı, bhcg yüksekmiş, ondan risk yüksek çıkmış olabilir dedi doktor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?