2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim cuma ulturasyon bitane cektiler acil de ama yukleyemedim 14 haftalik olcam tr de olsa cinsiyet soylerler burda sanmiyorum birinci ulturasyon o yuzden napalim beklicez iyi olsunda kuzum sabretcem artik

Dogumumz aynı gun ben de salı gıdıyorm ıkılı teste sırf cınsıyetı ogrenme olasılıgm artsn dıye gec gıdıyorum senın gıbı

Kesende tam ortada cok güzel duruyor canım. Insallah saglikli bir sekilde alırsın kucağına bebeğini

Kan şekerin düşmüştür. Normal. Benim genelde dilim de dolanıyor. Diyene kadar gidiyorum eşim 'kuş kadar olduğun için bildiğin süzülüyorsun' diye kafa buluyor! Şükürler olsun düşüp bir yere çarpmadım hiç inşallah da olmaz öyle aksi bir durum!!! Uyuşma ve karıncalanmayla geliyor benimki anlıyorum hemen bir yere tutunmaya yaslanmaya çalışıyorum öyle bir yer yoksa olduğum yere çöküyorum. Hayırlısıyla bi geçseydi bu durumlar...

Maşallah. Hadi hayırlısı. Güzel haberler bekliyoruz

Merhabaaaa agustos annecikleri nasılsınız? :)
Hamd olsun iyiyim. Sıcak süte çikolata kaşığı attım mis gibi bir şey oldu keyiften köşelerimi sayamıyorum sen nasılsın?

Merhabaaaa agustos annecikleri nasılsınız? :)

Yedim yoğurtlu kerevizleri uykum geliyor geceleride dönerken fln bi uyanıyorum bir daha dön dön uyuyamıyorum uykum zaten hafiftir hamileliğimi öğrendiğimden beri hepten bi hafiflesti

Sicak sütle kaşıkta güzel gider afiyet olsun

Çok geçmiş olsun korkma olur mu gayet normal ben ilkinde 6 aya kadar haftada 2 defa rutin olarak bayılıyordum dünyaya iletişimim tamamen kesiliyordu ..öylemi son Zaman'larda Bayılıcam beni tutun diyordum sonrası yok ..öyle korkuyordum ki birşey olur mu bebeğe diye neyseki gelen açıklama içimi rahatlattı.şöyle düşün vücutta yeterli derecede oksijen ve vitamin olmadığında otomatik olarak kapat düğmesine basıp seni bayıltıyor, bayıltıyor ki o anlık yetecek oksijeni bir tek vücudundaki organları çalıştırmak için kullanıyor.. Ki bayılmalar dakikalarda sürmüyor bir en fazla iki dakika ..vücut gerekli oksijeni vücuda depolayınca gözler açılıyor ve hayata kaldığın yerden devam ediyorsun ..

Herkese merhabalar

Bende Allah kısmet ederse Agustos annesi olacagım.Çok şükür bulantı hiç olmadı ana hep midem yanıyor ve ne yesem midemde hazmetmeden öylece kalıyor mideden yana çok dertliyim ben hafta işini hala çözemedim 9+2 diyince 10. Haftamıdır? yoksa 9. Haftamıfır kızlar?

B
Benim cuma ulturasyon bitane cektiler acil de ama yukleyemedim 14 haftalik olcam tr de olsa cinsiyet soylerler burda sanmiyorum birinci ulturasyon o yuzden napalim beklicez iyi olsunda kuzum sabretcem artik
burda çok geç söylüyorlar ben 6 ayda öğrendim cinsiyeti zaten ..şu günleri bi atlatalım da hayırlısıyla artık

Aynen umarım bundan sonra ki günler daha iyi geçer hepimiz için şimdi sırada testler var umarım tüm bebişlerimiz sağlıkla gelir

9+2 deyince 9. Haftanı doldurmussun 10.haftadan da 2 gün almışsin , 10.haftanın içindesin
10.hafta dolunca 10+1 2 3.. şeklinde gidecek

Çok tesekkürler M mertur şimdi anladım.herkes Betahgc degerinden bahsediyor ben bilmiyorum hiçbir ksn testimde onu yapmadılar acaba sonraki haftalarda mı oluyor?

Hamd olsun iyiyim. Sıcak süte çikolata kaşığı attım mis gibi bir şey oldu keyiften köşelerimi sayamıyorum sen nasılsın?[/QUOTE]

Ne ggüzel ben hiç tatlı yiyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…