2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Normal hamilelikten . Geçmiş olsun

Ay kızlara, ben bugün hep halsizdim.Uyuyup uyandım sürekli,yataktan çıkmadım desem yeridir. Boğazlarım acımaya başladı herhalde hasta oluyorum. Bugün halsizliğim o yüzden diye düşündüm. Yarın iş var. Evdede hiç bı işimi yapamadım. Bu haftam zor geçicek gibi. Ayılıp bayılanların Allah yardımcısı olsun. Vücut çok dirençsiz kalıyor çok normal bencede. Benımde gün içinde halsizliklerim oluyo, Gözlerimi kapatıp düzenli nefes Alıyorum. Sonra normal devam edebiliyorum. Nefes çok önemli. Derin nefes ALIN mutlaka.

Çok tesekkürler M mertur şimdi anladım.herkes Betahgc degerinden bahsediyor ben bilmiyorum hiçbir ksn testimde onu yapmadılar acaba sonraki haftalarda mı oluyor?

Bhcg hamileliğin ilk zamnlarinda hamileliği anlamak için bakılıyor. Hamileliğin başlarında kandaki değeri yükselir, 16.haftadan sonra düşmeye başlar yani senin için gerekli tahlil değil

M mertur çok tesekkürler benim 2. Hamilelik ama ilkinde bınların hiçbiri yapılmadı detaylı ultrason ve şeker yüklemesi hariç hiçbir test yapılmadı çok şükür 4 yaşında bir oglum var.Bunu da merak ediyoruz 1 aya ögreniriz kızmı erkek mi

Ah su pazartesi zaten ayri bir zor geciyor.. Ama yarn kontrol gunum o yuzdennn heyecan daha fazlaaa
Gercekten anlayisli patronlar olsaaa nerdeee...
Aman canm dikkat et hasta olmamaya calis pekmezi meyveyi limonu eksik etme bence.. Ben de olcak gibiydm ama olmadm cok sukurrr..

Bi de ya halsizlik bende de baya oluyo da.. Bi de benm dolgum dustu bi tane, agzimda da bir iki yara cikmisss.. heralde yetmedi aldigm kalsiyumlar demirlerr Allahtan yarn kontrolum doktora danisiciim hepsinii..

Hadi bakalım 1 ci trimester bugün toplamda 4 kilo alarak bitti bakalım 2 Nasıl geçecek
Bu arada Çarşamba bebişi görücem , Ense kalınlığı ölçümü yapılacak inşallah herşey yolundadır , ve acık ta olsa cinsiyet tahmini yaparlar meraktan ölcem yahu

Sicak sütle kaşıkta güzel gider afiyet olsun
Bana da arkadaşım söyledi güzel oluyor bi dene diye valla fena sevdim! Sütü zaten severim böyle de süper oldu. Sıcak çikolatanın orijinali

Kızlar böyle güzel şeyler yapanlar paylaşsın yahu. Akıl akıldan üstündür

Benim 2. Olmasına rağmen burdaki şu takvim aklımı karıştırıyor her seferinden. Ben normalde 12 hafta 1 günlüğüm (yanı 13.haftanın içindeyim)

Aynen umarım bundan sonra ki günler daha iyi geçer hepimiz için şimdi sırada testler var umarım tüm bebişlerimiz sağlıkla gelir
Rabbim sağlıkla ve zamanlıca kusursuz bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Yeni bir Sevda'yla başladık yolculuğa bakalım..Allah yar ve yardımcımız olsun

Ne ggüzel ben hiç tatlı yiyemiyorum.
Bende yeni başladım. Bazı şeyleri görmeyi geçtim adını bile duymaya tahammül edemiyordum. Zamanla insan düzeliyor ve unutuyor
Yaşasın yemek yemek dicem de biri sanki şuanda midemi cimcikliyor her seferinde aynı olmak zorunda sanki! İlk hamileliğimde de bulantılarım geçti böyle bide yanması ekşimesi ağrısı bilmem nesi başladı! Bi şöyle ağız tadıyla yiyemedim! Yiyebilen yesin! Helali hoş olsun!

Neyin kontrolü bu Can'ım ??

Gözümüz aydın. 4 kilo çok diil aslında. 4-5-6 olarak tamamlasan çok ideal olursun haaa cinsiyet olayı hepimizde merak konusu. Sabırsızlıkla günlerin geçmesini belliyorum.

Seni var ya parçalarım! Gece gece dediği şeye hele yüreğime indiriyor! Şaka bir yana Rabbim neyi uygun görürse ona sevinecez. Gönlümüz kız istiyor tabi o ayrı

Kız ne vuruyon neyapim içime öyle doğdu . Doğru çıkacak diye bişey yok iki arkadaşıma tahmin yaptım biri doğru çıktı diğeri yanlış . Allah bilir tabikide
O duyguyu çok iyi biliyorum inşallah kızçen olur inşallah , benimde iki kız haliyle erkek istiyorum

Gözümüz aydın. 4 kilo çok diil aslında. 4-5-6 olarak tamamlasan çok ideal olursun haaa cinsiyet olayı hepimizde merak konusu. Sabırsızlıkla günlerin geçmesini belliyorum.

Sence öylemi , nebilim bana çok geldi sanki
Ben toplam 24 kilo felan alıyorum genelde , bakalım inşallah bu az olur busefer

Canım hepimiz bazen bazı gerçekleri unutuyoruz. Rabbim Nasıl uygun gördüyse öyle oluyor. Biz istediğimiz kadar plan yapalım. Rabbim sana 2.çocuğu bu Zaman yazmış. Üzülmekte kafana takmakta sonucunu düşünmekte çok haklısın. Rabbim yardım edecektir inşallah.
Oğlun kaç aylık? Doğumdan sonra 10 ay yanlarında olacaksan çok güzel. Ayrıca büyüğünü kreşe vermek bana çok mantıklı geldi.[/QUOTE]

Kaç Yaşında oglun

rüzgar şuanda 22 aylık, işte bebiş doğduğunda 2,5 yaşında olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…