- 17 Eylül 2015
- 5.268
- 6.092
- 198
Normal hamilelikten . Geçmiş olsunBen de dün evde bayıldım yaa. İlk defa böyle oldum, lavaboya girdim ellerimi yıkarken eşime seslendim, ben bayılıyorum gel diye, o geldi ve sonrası yok, gözüm kapanmamış ama ben görmedim bir şey, sonra yavaş yavaş kendime geldim, tansiyon falan ölçtük, normal çıktı. Normal o zaman di mi?
InşallahBaska bisey yiyomuyorum hic domates peynirr insallah tiksinmem gecer
:):):) 1 saatte bir acaba şimdi ne yesem durumundayım valla araları hep meyveyle geçiştirmeye çalışıyorum bu sefer de şeker çıkçak diye korkuyorum her hafta 4 kg mandalina biter mi iki kişilik evde ya
Ay kızlara, ben bugün hep halsizdim.Uyuyup uyandım sürekli,yataktan çıkmadım desem yeridir. Boğazlarım acımaya başladı herhalde hasta oluyorum. Bugün halsizliğim o yüzden diye düşündüm. Yarın iş var. Evdede hiç bı işimi yapamadım. Bu haftam zor geçicek gibi. Ayılıp bayılanların Allah yardımcısı olsun. Vücut çok dirençsiz kalıyor çok normal bencede. Benımde gün içinde halsizliklerim oluyo, Gözlerimi kapatıp düzenli nefes Alıyorum. Sonra normal devam edebiliyorum. Nefes çok önemli. Derin nefes ALIN mutlaka.
Bana da arkadaşım söyledi güzel oluyor bi dene diye valla fena sevdim! Sütü zaten severim böyle de süper oldu. Sıcak çikolatanın orijinaliSicak sütle kaşıkta güzel gider afiyet olsun
Benim 2. Olmasına rağmen burdaki şu takvim aklımı karıştırıyor her seferinden. Ben normalde 12 hafta 1 günlüğüm (yanı 13.haftanın içindeyim)Herkese merhabalar
Bende Allah kısmet ederse Agustos annesi olacagım.Çok şükür bulantı hiç olmadı ana hep midem yanıyor ve ne yesem midemde hazmetmeden öylece kalıyor mideden yana çok dertliyimben hafta işini hala çözemedim 9+2 diyince 10. Haftamıdır? yoksa 9. Haftamıfır kızlar?
Rabbim sağlıkla ve zamanlıca kusursuz bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Yeni bir Sevda'yla başladık yolculuğa bakalım..Allah yar ve yardımcımız olsunAynen umarım bundan sonra ki günler daha iyi geçer hepimiz içinşimdi sırada testler var umarım tüm bebişlerimiz sağlıkla gelir
Bende yeni başladım. Bazı şeyleri görmeyi geçtim adını bile duymaya tahammül edemiyordum. Zamanla insan düzeliyor ve unutuyorNe ggüzel ben hiç tatlı yiyemiyorum.
Ah su pazartesi zaten ayri bir zor geciyor..Ama yarn kontrol gunum o yuzdennn heyecan daha fazlaaa
Gercekten anlayisli patronlar olsaaa nerdeee...
Aman canm dikkat et hasta olmamaya calis pekmezi meyveyi limonu eksik etme bence.. Ben de olcak gibiydm ama olmadm cok sukurrr..
Bi de ya halsizlik bende de baya oluyo da.. Bi de benm dolgum dustu bi tane, agzimda da bir iki yara cikmisss.. heralde yetmedi aldigm kalsiyumlar demirlerr Allahtan yarn kontrolum doktora danisiciim hepsinii..
Gözümüz aydın. 4 kilo çok diil aslında. 4-5-6 olarak tamamlasan çok ideal olursun haaaHadi bakalım 1 ci trimester bugün toplamda 4 kilo alarak bittibakalım 2 Nasıl geçecek
Bu arada Çarşamba bebişi görücem , Ense kalınlığı ölçümü yapılacak inşallah herşey yolundadır , ve acık ta olsa cinsiyet tahmini yaparlar meraktan ölcem yahu
Seni var ya parçalarım!
Seni var ya parçalarım!Gece gece dediği şeye hele yüreğime indiriyor! Şaka bir yana Rabbim neyi uygun görürse ona sevinecez. Gönlümüz kız istiyor tabi o ayrı
Gözümüz aydın. 4 kilo çok diil aslında. 4-5-6 olarak tamamlasan çok ideal olursun haaacinsiyet olayı hepimizde merak konusu. Sabırsızlıkla günlerin geçmesini belliyorum.
Tabi canım teşekkür ederim sanada şimdiden güzel haberler duymanı diliyorumBizede iyi haberlerini ver benimde 2 hafta sonra ikili taramam. 4 gözle bekliyorum
Kaç Yaşında oglun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?