Ah su pazartesi zaten ayri bir zor geciyor..Ama yarn kontrol gunum o yuzdennn heyecan daha fazlaaa
Gercekten anlayisli patronlar olsaaa nerdeee...
Aman canm dikkat et hasta olmamaya calis pekmezi meyveyi limonu eksik etme bence.. Ben de olcak gibiydm ama olmadm cok sukurrr..
Bi de ya halsizlik bende de baya oluyo da.. Bi de benm dolgum dustu bi tane, agzimda da bir iki yara cikmisss.. heralde yetmedi aldigm kalsiyumlar demirlerr Allahtan yarn kontrolum doktora danisiciim hepsinii..
günaydın kızlar... Nasılsınız??
Eneee uzun zamandr giremiyodum. Cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış ya maşallah. Hic bulantisi olmayan ben korkunc bulantilarla mucadele ediyorum. İlk haftalarda aldiğim 3 Kiloyu da verdimkzceler hic uçak yolculuğu yapan var mı aranzda gebelikte
pazartesi ve işgünaydın kızlar... Nasılsınız??
cok iyi yapmışşsın bence, ben de tam tersi hiç dinlemedim haftasonu hep dışarlardaydım.. evin hali de cok kötü napıcam bilmiyorum..ah cnmmm saol,sabah kalktığımda sesim falan çok kötüydü,şimdi çay içinde biraz kendime geldim. Eşim zarla zorla kestane balı yediriyor. o beni dirençli tutar inş. O halsizlik hiç geçmeyecek gibi,normal düzenim bayağı şaştı. Kar yağınca da iyice eve kapandım,sadce 2 gün uyudum resmen.
günaydın kızlar... Nasılsınız??
GÜNAYDINNNgünaydın kızlar... Nasılsınız??
canım herkesin kendi fikri ve tercihi tabi amaarkadaşlar 3 ayımı doldurdum lazere gittim doktorumn kendısı bıle yaptrmıs mahsuru yok dedı.ben de aynen boyle dusunuyorum.bugun de saclarımı boyatmayı planlıyorum.aranızda bu konular hakkında deneyımlerı olanlar var mı
arkadaşlar 3 ayımı doldurdum lazere gittim doktorumn kendısı bıle yaptrmıs mahsuru yok dedı.ben de aynen boyle dusunuyorum.bugun de saclarımı boyatmayı planlıyorum.aranızda bu konular hakkında deneyımlerı olanlar var mı
önerme demiyelim 3 ayı doldurunca sıze kalmıs dedı.bence fazla abarmamak ama tabı bakış açısı önemli ilk hamılelıgm oldugu ıcın deneyımlı bırı var mı dıye merak ettımcanım herkesin kendi fikri ve tercihi tabi ama
boya dediğimiz kimyasal ki doğal bile olsa boyatamam...
lazer konusunu bilemiyorum, bi arkadaşım hamile olunca bıraktı, ama öneren doktoru da ilk duydum
Allah esirgesin diyelim
İlk uçuşta6haftalktı hafif lekelenmem oldu. Simdi randevu aldm gidecem ama acayip kar var galiba ucuş iptal olacak.ben yapmadım ama subat ayında yapacağım, doktoruma sordum sorun yok yapabilirsin dedi.
Günaydın canım. Çok geçmiş olsun. Dikkat et. Ben de başıma öyle şeyler gelir diye korkuyorum. Hele de eşim gece nöbetindeysen ben yalnız kalıyorum yaBen de dün evde bayıldım yaa. İlk defa böyle oldum, lavaboya girdim ellerimi yıkarken eşime seslendim, ben bayılıyorum gel diye, o geldi ve sonrası yok, gözüm kapanmamış ama ben görmedim bir şey, sonra yavaş yavaş kendime geldim, tansiyon falan ölçtük, normal çıktı. Normal o zaman di mi?
pazartesi ve işen sevmediklerim ama iyi olmaya çalışıyorum :) sen nasılsın =)
Günaydın , iyiyim haftasonundan çıkmış bir ev var kara kara düşünüyorumsen nasılsın
GÜNAYDINNN
Dün evde olunca duramadık temizlik yaptık
iyiyizdir inşallah
sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?