2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Eneee uzun zamandr giremiyodum. Cinsiyetler öğrenilmeye başlanmış ya maşallah. Hic bulantisi olmayan ben korkunc bulantilarla mucadele ediyorum. İlk haftalarda aldiğim 3 Kiloyu da verdim kzceler hic uçak yolculuğu yapan var mı aranzda gebelikte

ah cnmmm saol,sabah kalktığımda sesim falan çok kötüydü,şimdi çay içinde biraz kendime geldim. Eşim zarla zorla kestane balı yediriyor. o beni dirençli tutar inş. O halsizlik hiç geçmeyecek gibi,normal düzenim bayağı şaştı. Kar yağınca da iyice eve kapandım,sadce 2 gün uyudum resmen.

ben yapmadım ama subat ayında yapacağım, doktoruma sordum sorun yok yapabilirsin dedi.

cok iyi yapmışşsın bence, ben de tam tersi hiç dinlemedim haftasonu hep dışarlardaydım.. evin hali de cok kötü napıcam bilmiyorum..

arkadaşlar 3 ayımı doldurdum lazere gittim doktorumn kendısı bıle yaptrmıs mahsuru yok dedı.ben de aynen boyle dusunuyorum.bugun de saclarımı boyatmayı planlıyorum.aranızda bu konular hakkında deneyımlerı olanlar var mı

canım herkesin kendi fikri ve tercihi tabi ama
boya dediğimiz kimyasal ki doğal bile olsa boyatamam...
lazer konusunu bilemiyorum, bi arkadaşım hamile olunca bıraktı, ama öneren doktoru da ilk duydum
Allah esirgesin diyelim

benim doktorumda ağda için steril olduğundan emin olduğun sürece sorun yok dedi.. Ama lazeri pek önermiyolar genel olarak canım. Saçlarımı bende boyatmak istiyorum ama yalnızca uçlarını normalde de diplerini boyamıyorum zaten kontrole gidince sorcam doktoruma ama bildiğim kadarıyla belli bir haftadan sonra izin veriyorlar artık boyaya

canım herkesin kendi fikri ve tercihi tabi ama
boya dediğimiz kimyasal ki doğal bile olsa boyatamam...
lazer konusunu bilemiyorum, bi arkadaşım hamile olunca bıraktı, ama öneren doktoru da ilk duydum
Allah esirgesin diyelim
önerme demiyelim 3 ayı doldurunca sıze kalmıs dedı.bence fazla abarmamak ama tabı bakış açısı önemli ilk hamılelıgm oldugu ıcın deneyımlı bırı var mı dıye merak ettım

ben yapmadım ama subat ayında yapacağım, doktoruma sordum sorun yok yapabilirsin dedi.
İlk uçuşta6haftalktı hafif lekelenmem oldu. Simdi randevu aldm gidecem ama acayip kar var galiba ucuş iptal olacak.

Günaydın canım. Çok geçmiş olsun. Dikkat et. Ben de başıma öyle şeyler gelir diye korkuyorum. Hele de eşim gece nöbetindeysen ben yalnız kalıyorum ya

pazartesi ve iş en sevmediklerim ama iyi olmaya çalışıyorum :) sen nasılsın =)

bende aynı şekildeyim iyi olmaya çalışıyorum canım.. hamile hamile p.tesiler iyice sendromluk oluyor sankiii

Günaydın , iyiyim haftasonundan çıkmış bir ev var kara kara düşünüyorum sen nasılsın

Burnumun ucunu dışarıya çıkartmadım haftasonu.. ayrıca paso yattım.. ev işiymiş yemekmiş hak getire.. Ne bulduysak yedik eşimle iyi olmaya çalışıyorum bende canım..
GÜNAYDINNN
Dün evde olunca duramadık temizlik yaptık
iyiyizdir inşallah
sizler nasılsınız

aman dikkat et annesi yorma meleği de kendini de.. Boşver evi bir şekilde düzzene girer

Kızlar günaydın

Bazı arkadaşlar bebişlerinin cinsiyetini öğrenmiş heralde ankette bi 10 kişi var
Diyeceğim şu, ben sabah yüzük testi yaptım cinsiyet için daire çizdi kız demek oluyomuş. Aranızda bu testi yapıpta doğru çıkan var mı?

Merak işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…