- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.451
- 898
Kızlar günaydın
Bazı arkadaşlar bebişlerinin cinsiyetini öğrenmiş heralde ankette bi 10 kişi var
Diyeceğim şu, ben sabah yüzük testi yaptım cinsiyet için daire çizdi kız demek oluyomuş. Aranızda bu testi yapıpta doğru çıkan var mı?
Merak işte
kız işaretleyenler istek ve his doğrultusuKızlar günaydın
Bazı arkadaşlar bebişlerinin cinsiyetini öğrenmiş heralde ankette bi 10 kişi var
Diyeceğim şu, ben sabah yüzük testi yaptım cinsiyet için daire çizdi kız demek oluyomuş. Aranızda bu testi yapıpta doğru çıkan var mı?
Merak işte
canım senin kontrolün ne zaman yani cinsiyet için gideceğin bi randevun var mı?kız işaretleyenler istek ve his doğrultusu
Nasıl yaptin yüzük testini
O nasıl Oluyor merak ettimKızlar günaydın
Merak işte
girmiyor be kuzum, bi noktadan sonra dayanamıyorumbende aynı şekildeyim iyi olmaya çalışıyorum canım.. hamile hamile p.tesiler iyice sendromluk oluyor sankiii
Burnumun ucunu dışarıya çıkartmadım haftasonu.. ayrıca paso yattım.. ev işiymiş yemekmiş hak getire.. Ne bulduysak yedik eşimleiyi olmaya çalışıyorum bende canım..
aman dikkat et annesi yorma meleği de kendini de.. Boşver evi bir şekilde düzzene girer
kız işaretleyenler istek ve his doğrultusu
Canim cinsiyet konusunda birsey diyo mu dr un:)))Ense kalınlığı 1.8 çıktı. 10 gün sonra çıkacakmis test sonucu. 35 tl aldılar.
canım senin kontrolün ne zaman yani cinsiyet için gideceğin bi randevun var mı?
Cinsiyet ile ilgili birsey icin erken dedi. Bebek arkasını dönmüştü fazla yüz vermedi bu gidişimde. 3 hafta sonra kontrole çağırdı o zaman birseyler der artık inşallah.Canim cinsiyet konusunda birsey diyo mu dr un:)))
Neyin kontrolü bu Can'ım ??
kızlar nasıl bir beşik düşünüyorsunuz? Anne yanı olanlardan tavsiye ediyorlar. 6 ay 1 sene yatar mı içinde bebek? zaten diğer beşiklerde de yatmıyormuş. 6 ay da yanımızda yatsa bazamız var. Sizin de fikrinizi almak istiyorum. Park yatakları sevmiyorum zaten onu koyacak yerimiz yok.
Gunaydinn guzel anne adaylari cinsiyeti ogrenincebizde isim kavgaları başladii kizimin adi eylul nisa
Oglumada esim poyraz yağiz veya poyraz mirza istiyorr nasil sizce
Poyraz ismi tek olunca sert ruzgar anlamina geldigi icin cok hareketli oluyorlarmis ikinci ismi denge amacli koyuyorlarPoyraz güzel ama ağır bir isim.İki isim olunca daha da ağır olmuş sanki
ay hadi inşaAllah kendini saklamazda öğrenirsin cinsiyetini haber verirsin bize de bende her ne kadar önemli değil desemde merak ediyorum ona bişeyler almak istiyorum sırf bu yüzden bebek mağazasına girmedim hamile kaldığımdan beriyarın gideceğim canım 13+1 . Cinsiyette söyler diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?