2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Nasıl yaptin yüzük testini

kız işaretleyenler istek ve his doğrultusu

Nasıl yaptin yüzük testini

Yüzüğe ip bağlayıp karnının üstüne sarkıtıyorsun yüzük hareketlerine bakıyosun benim ki daire Çizdi, ileri geri hareket ederse erkek diyolar.cinsiyeti belli olan biri yapsaydı sonucu değerlendirirdik benim öğrenmeme nerden baksak bir ay var

kızlar nasıl bir beşik düşünüyorsunuz? Anne yanı olanlardan tavsiye ediyorlar. 6 ay 1 sene yatar mı içinde bebek? zaten diğer beşiklerde de yatmıyormuş. 6 ay da yanımızda yatsa bazamız var. Sizin de fikrinizi almak istiyorum. Park yatakları sevmiyorum zaten onu koyacak yerimiz yok.

O nasıl Oluyor merak ettim

girmiyor be kuzum, bi noktadan sonra dayanamıyorum dinlene dinlene yaptım ve bitmedi tabi
sağol tatlımm

kızlar size bişey sorucam, ben sata göre su an 8+3 üm, ultrosana göre 9 haftalık tam. doktor subat 13 e ikili test için randevu verdi. 15 i gelebilir misin dedi burada olmayacağım dedim o zaman 13 subat dedi. sizce erken mi gitmiş olacağım? kafam karıştı.

Neyin kontrolü bu Can'ım ??

Rutin kontrol.. Sanirm ikili tarama da yapar bilemiyormm..

Benm de yatak odasinda yerm dar.. Yatak odama kucuk bir besik almayi dusunuyorm bambular da cok guzel ama sigar mi bilmiyorm en azndan 6 ay bizimle uyumali.. Sonrasi icn oda yapma gibi planim var ama nasipp o zman da buyuyebilen besik alirm baya yatar icinde.. Yatak alincaya dekk.. Belki de fikirler degisir tabi nasip

Gunaydinn guzel anne adaylari cinsiyeti ogrenince bizde isim kavgaları başladii kizimin adi eylul nisa
Oglumada esim poyraz yağiz veya poyraz mirza istiyorr nasil sizce

Kızlar göğüs hassasiyeti geçen var mı aranızda dün birden geçti istediğim gibi dokunuyorum artık ama erken değil mi daha ya

yarın gideceğim canım 13+1 . Cinsiyette söyler diye düşünüyorum
ay hadi inşaAllah kendini saklamazda öğrenirsin cinsiyetini haber verirsin bize de bende her ne kadar önemli değil desemde merak ediyorum ona bişeyler almak istiyorum sırf bu yüzden bebek mağazasına girmedim hamile kaldığımdan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…