2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bende küçük olanlardan düşünüyorum yanimda olacak şekilde büyükleri bende sevmiyorum gereksiz gibi geliyor bana hemde çok yer kaplıyor

Cinsiyet ile ilgili birsey icin erken dedi. Bebek arkasını dönmüştü fazla yüz vermedi bu gidişimde. 3 hafta sonra kontrole çağırdı o zaman birseyler der artık inşallah.
Bnde detaylı ultrason için cuma gitmeyi dusunuyom cinsiyeti çok aşırı mrk ediyom rüyamda bi gün erkek bi gün kız görüyom artık hayirlisi:)))

Merhaba kızlar,
Yarın misafirlerim var. Bugün evimi topluyorum. Eskiden yorulmazmışım meğersem :)))
Bir iş yapıyorum sonra dinleniyorum, bir iş daha sonra tekrar istirahat :)
Allah yardımcımız olsun.
Mide bulantılarım olmasına rağmen artık daha çabuk acıkmaya başladım...

Ya biraz garip bir soru olacak ama, bugün üstümü değiştirirken, bacaklarımı bir süre almadığımı hatırladım şöyle bir bakayım dedim saçım kadar uzamışlar yahu! Hayatımda böyle bişey görmedim, utanç verici baya. Hamilelikle alakası var mı bunun?

evet tatlım var haddinden fazla uzuyorlar

ben anne yanı istiyorum bi tarafında ki parmaklıkların çıkanlarından, pedagoglarda parmaklık olmamalı bebekken, anneye hemen ulaşabilmeli diyor.

Evet var,benimde lazerle heryerim bitmiş olmasına rağmen,orman gibi oldum bir anda,mebcur jilete devam nabıcam .

saçlarımı bile kestirdim bu yüzdenio kadar hızlı büyüyorki kıllar anlatamammm.

Ben isim bir türlü bulamıyorum. Eşime hangi ismi söylesem ıyyy,öğğğğ diyor. Ne yapıcamızı bilemedim, Şuan bir demir ismine sıcak bakıyoruz gibi. Kız olursa benim idil çok hoşuma gidiyor.

suranaz .!.:
Ense kalınlığı 1.8 çıktı. 10 gün sonra çıkacakmis test sonucu. 35 tl aldılar.

Cnm mrb.ne zaman yaptirdin test i. Kac haftsliksin.tahmini tarihlerimiz srninle ayni gun. benim de bugün kontrolün vardi haftaya cagirdi ikili için.11+ 1 gorunuyorum.

ay gelme niye gelesin şuan kendimi tutmasan zıvanadan çıkmış gibi yerim buda iyi değilki tatlım :) kız gözüm doymuyo gözüm , böyle devam edersem mahvolurum beeennnn :)

Ay ne diyim bilemedimm. Hamile olmanın en keyifli yanı istediğini yiyebilmek derdim. o yüzden kıskandım seni. Ben zevk için yemek yiyen biri olduğumdan yemeği zorla yemek zorunda kalmak tam bir işkence :):) ağız tadıyla iştahla yesem diye bakıyorum böyle. Tabi dikkat etmek lazım. Kendine hakim ol emi. Nutellalara çok dalma,aman allah şeker çıkmasın.

tatlıyla hiiiçç aram yok, normaldede yoktur benim. benim zayıf noktam hamur işleri fast foodlar kısırlar patates salataları cipsler tuzlu olan herşey :)

benim iştahım yok kızlar.. zorla yemek yiyorum desem yeridir.. Ne yemek yapasın ne yiyesim geliyor.. Kilo vermekten korkuyorum.. Hiç kilo almadım da zaten.. Ama meyvemi kuruyemişimi yiyorum kızlar..

Kizlar bu gun 13 +3 gunluguz benim tiksinmem biraz azaldi sanki sadece cok yerdem bulaniyo biraz bende korkuyorum biyandan su an hamilelikle bi hissiyatim yok kiynasmiyo da daha azicik gobegimin ustu sisti biraz tmm yarin rdv var kalp atisini bir duysam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…