Bende küçük olanlardan düşünüyorum yanimda olacak şekilde büyükleri bende sevmiyorum gereksiz gibi geliyor bana hemde çok yer kaplıyorkızlar nasıl bir beşik düşünüyorsunuz? Anne yanı olanlardan tavsiye ediyorlar. 6 ay 1 sene yatar mı içinde bebek? zaten diğer beşiklerde de yatmıyormuş. 6 ay da yanımızda yatsa bazamız var. Sizin de fikrinizi almak istiyorum. Park yatakları sevmiyorum zaten onu koyacak yerimiz yok.
Bnde detaylı ultrason için cuma gitmeyi dusunuyom cinsiyeti çok aşırı mrk ediyom rüyamda bi gün erkek bi gün kız görüyom artık hayirlisi:)))Cinsiyet ile ilgili birsey icin erken dedi. Bebek arkasını dönmüştü fazla yüz vermedi bu gidişimde. 3 hafta sonra kontrole çağırdı o zaman birseyler der artık inşallah.
Ya biraz garip bir soru olacak ama, bugün üstümü değiştirirken, bacaklarımı bir süre almadığımı hatırladım şöyle bir bakayım dedimsaçım kadar uzamışlar yahu! Hayatımda böyle bişey görmedim, utanç verici baya. Hamilelikle alakası var mı bunun?
cok güzel bence..yağız ve eylül cok sevdiğim isimler :)Gunaydinn guzel anne adaylari cinsiyeti ogrenincebizde isim kavgaları başladii kizimin adi eylul nisa
Oglumada esim poyraz yağiz veya poyraz mirza istiyorr nasil sizce
kızlar nasıl bir beşik düşünüyorsunuz? Anne yanı olanlardan tavsiye ediyorlar. 6 ay 1 sene yatar mı içinde bebek? zaten diğer beşiklerde de yatmıyormuş. 6 ay da yanımızda yatsa bazamız var. Sizin de fikrinizi almak istiyorum. Park yatakları sevmiyorum zaten onu koyacak yerimiz yok.
Ya biraz garip bir soru olacak ama, bugün üstümü değiştirirken, bacaklarımı bir süre almadığımı hatırladım şöyle bir bakayım dedimsaçım kadar uzamışlar yahu! Hayatımda böyle bişey görmedim, utanç verici baya. Hamilelikle alakası var mı bunun?
Vay canınaaaa,o günlere gelebilecek miyim acaba???ay kızlar ben çıldırıcam :) ne karnım ne gözüm doymuyor sürekli aklımda yemek , böyle hamurişiler kebaplar falan aklımda çıldırıcam ya
Vay canınaaaa,o günlere gelebilecek miyim acaba???
suranaz .!.:Ense kalınlığı 1.8 çıktı. 10 gün sonra çıkacakmis test sonucu. 35 tl aldılar.
ay gelme niye gelesin şuan kendimi tutmasan zıvanadan çıkmış gibi yerim buda iyi değilki tatlım :) kız gözüm doymuyo gözüm , böyle devam edersem mahvolurum beeennnn :)
ay kızlar ben çıldırıcam :) ne karnım ne gözüm doymuyor sürekli aklımda yemek , böyle hamurişiler kebaplar falan aklımda çıldırıcam ya
Cnm mrb.ne zaman yaptirdin test i. Kac haftsliksin.tahmini tarihlerimiz srninle ayni gun. benim de bugün kontrolün vardi haftaya cagirdi ikili için.11+ 1 gorunuyorum.
Ay ne diyim bilemedimm. Hamile olmanın en keyifli yanı istediğini yiyebilmek derdim. o yüzden kıskandım seni. Ben zevk için yemek yiyen biri olduğumdan yemeği zorla yemek zorunda kalmak tam bir işkence :):) ağız tadıyla iştahla yesem diye bakıyorum böyle. Tabi dikkat etmek lazım. Kendine hakim ol emi. Nutellalara çok dalma,aman allah şeker çıkmasın.
ay gelme niye gelesin şuan kendimi tutmasan zıvanadan çıkmış gibi yerim buda iyi değilki tatlım :) kız gözüm doymuyo gözüm , böyle devam edersem mahvolurum beeennnn :)
tatlıyla hiiiçç aram yok, normaldede yoktur benim. benim zayıf noktam hamur işleri fast foodlar kısırlar patates salataları cipsler tuzlu olan herşey :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?