2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar yüzü putur putur sivilcelenen varmi cok kotu oldu yuzum

Ben park yatak alacağım.
Oğlumda ahşap beşik aldık bin pişman oldum.
Ben hiç yanıma almıyorum. Çocuk odasında kanepe var, ilk zamanlar orada ben yattım. Sonra sesi çıkmaya başlayınca herkes kendi yatağına geçti. :)
Bu kez de öyle yapacağım. En baştan ayrı olacak odası.

Kızlar yatak konusunda benim de önerim var size
kullanmadım henüz malum ilk bebişimiz ama çok mantıklı geldi
Montessori yer yatağı ...
Çocuk büyütmede eğitimi konusunda izlediğim ve desteklediğim montessori yer yatağı öneriyor
resim de atabilirim

Baktım şimdi, pek hoşmuş cidden :)
Listeye aldım, değerlendiririz.

Merhaba LCW / DEFACTO hamile tayt yada pantolon aldınız mı ? Memnun musunuz? Mağazalarda bulamadığım için netten sipariş vereceğim ama güvenemedim sizlere sorayım dedim..

[QUOte. tarcin10, post: 44830031, member: 366140"]canım haberler sende iyi misiniz? bebiş nasıl[/QUOTE]

Dr cok bir şey ssöylemedi.uusg yi bile kendine dogruydu.görmedim birşey..haftaya ense kalinligina falan bakar o zaman görürüm ddahanet umarim . saglikli olduğunuduyayim görmesem de olur .haftaya cagirdi test icin .yiene gidecem.sabah heyecanliydim.ben daha fazla cikar haftasi diye umuyirdum canim.ondan aslinda bu tarihe almistim.2 3 gun geride .cinsiyet icin erken dedi ,sordum .bir de yanini içerialniyorlar .kizimda eEsim hep girmişti.değişik yani.

Baktım şimdi, pek hoşmuş cidden :)
Listeye aldım, değerlendiririz.
Forever07 aaa ben bunu hiç bilmiyordum. biraz okudum şimdi montessori felsefesini çok mantıklı geldi.
hatta watsap grubu da var
daha bebişim yokken arkadaşım konuyla baya ilgili eklemişti beni
bebişlerimiz sağlıcakla doğsun sizleri de eklerim kızlar
faydası ve yararı çok gerçekten
yatakları da gayet mantıklı
fiyat sormadım henüz ama dışarda da yaptırabiliriz

bende ilkinde 6 ay odamda park yatak kullandım ve sonra odasına karyolasına geçirdim. ben park yataktan çok memnundum , bu seferde öyle yapıcam

k
Merhaba LCW / DEFACTO hamile tayt yada pantolon aldınız mı ? Memnun musunuz? Mağazalarda bulamadığım için netten sipariş vereceğim ama güvenemedim sizlere sorayım dedim..

ben lcwden sadece bir badi aldım geçen gün normalde m beden giymeme rağmen hamile için yaptıkları m beden daracık hiç kilo almadığım halde rahat edemedim kesinlikle denemeden alma derim canım

:) muhtemelen kat kat fiyat söylerler ama söyle bir inceledim de yapılmayacak bir şey değil. :)
Oğlumun yatağı çileğin kaydıraklı oyun evli modelinden. Bir iki düzenlemeyle onun alt katı bile bu hale getirilebilir.

Bende küçük olanlardan düşünüyorum yanimda olacak şekilde büyükleri bende sevmiyorum gereksiz gibi geliyor bana hemde çok yer kaplıyor
park yatak tavsiye edenler var ama yerim yok ve bebeği tek başına bırakmış gibi geliyo. Vicdanım sızlıyor.

dediğin yatağı merak ettim hemen bakıcam.

aynen tatlım ben de bu sebeple sormadım hiç
yaptırım en güzeli
düştü etti sıkınısı da olmaz hem inşallah
yani bencede öle yap, hem değerlendirmiş olursun

yaptırım en güzeli

yaptırım en güzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…