Yaaaaaaa,Kız mı geliyor ne, bende tuzludan tiksindim resmen. Hep gözüm tatlılara erişiyor.
Ben park yatak alacağım.kızlar nasıl bir beşik düşünüyorsunuz? Anne yanı olanlardan tavsiye ediyorlar. 6 ay 1 sene yatar mı içinde bebek? zaten diğer beşiklerde de yatmıyormuş. 6 ay da yanımızda yatsa bazamız var. Sizin de fikrinizi almak istiyorum. Park yatakları sevmiyorum zaten onu koyacak yerimiz yok.
Kızlar yatak konusunda benim de önerim var sizeBen park yatak alacağım.
Oğlumda ahşap beşik aldık bin pişman oldum.
Ben hiç yanıma almıyorum. Çocuk odasında kanepe var, ilk zamanlar orada ben yattım. Sonra sesi çıkmaya başlayınca herkes kendi yatağına geçti. :)
Bu kez de öyle yapacağım. En baştan ayrı olacak odası.
Baktım şimdi, pek hoşmuş cidden :)Kızlar yatak konusunda benim de önerim var size
kullanmadım henüz malum ilk bebişimiz ama çok mantıklı geldi
Montessori yer yatağı ...
Çocuk büyütmede eğitimi konusunda izlediğim ve desteklediğim montessori yer yatağı öneriyor
resim de atabilirim
Baktım şimdi, pek hoşmuş cidden :)
Listeye aldım, değerlendiririz.
hatta watsap grubu da varForever07 aaa ben bunu hiç bilmiyordum. biraz okudum şimdi montessori felsefesini çok mantıklı geldi.
Poyraz ah Poyraz .esiyor lar Poyraz gibi valla...Gunaydinn guzel anne adaylari cinsiyeti ogrenincebizde isim kavgaları başladii kizimin adi eylul nisa
Oglumada esim poyraz yağiz veya poyraz mirza istiyorr nasil sizce
bende ilkinde 6 ay odamda park yatak kullandım ve sonra odasına karyolasına geçirdim. ben park yataktan çok memnundum , bu seferde öyle yapıcamBen park yatak alacağım.
Oğlumda ahşap beşik aldık bin pişman oldum.
Ben hiç yanıma almıyorum. Çocuk odasında kanepe var, ilk zamanlar orada ben yattım. Sonra sesi çıkmaya başlayınca herkes kendi yatağına geçti. :)
Bu kez de öyle yapacağım. En baştan ayrı olacak odası.
Merhaba LCW / DEFACTO hamile tayt yada pantolon aldınız mı ? Memnun musunuz? Mağazalarda bulamadığım için netten sipariş vereceğim ama güvenemedim sizlere sorayım dedim..
:) muhtemelen kat kat fiyat söylerler ama söyle bir inceledim de yapılmayacak bir şey değil. :)hatta watsap grubu da var
daha bebişim yokken arkadaşım konuyla baya ilgili eklemişti beni
bebişlerimiz sağlıcakla doğsun sizleri de eklerim kızlar
faydası ve yararı çok gerçekten
yatakları da gayet mantıklı
fiyat sormadım henüz ama dışarda da yaptırabiliriz
Anne yanı açılır olanlara bi bakim bencede anneye ulaşması konusu çok doğruben anne yanı istiyorum bi tarafında ki parmaklıkların çıkanlarından, pedagoglarda parmaklık olmamalı bebekken, anneye hemen ulaşabilmeli diyor.
park yatak tavsiye edenler var ama yerim yok ve bebeği tek başına bırakmış gibi geliyo. Vicdanım sızlıyor.Bende küçük olanlardan düşünüyorum yanimda olacak şekilde büyükleri bende sevmiyorum gereksiz gibi geliyor bana hemde çok yer kaplıyor
dediğin yatağı merak ettim hemen bakıcam.Kızlar yatak konusunda benim de önerim var size
kullanmadım henüz malum ilk bebişimiz ama çok mantıklı geldi
Montessori yer yatağı ...
Çocuk büyütmede eğitimi konusunda izlediğim ve desteklediğim montessori yer yatağı öneriyor
resim de atabilirim
Kızlar yüzü putur putur sivilcelenen varmi cok kotu oldu yuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?