- 15 Aralık 2015
- 791
- 2.295
- 63
- 40
Veee işte olanlar oldu meyveyi yasakladıAl bendende okadar
Geçmiş olsun canım normal bir durum kolay mı bir canlı büyütüyoruz içimizde
Ben de ikili teste geç gidiyorum cisiyette söyler diye. 13.haftada söylüyomus bi doktor salı günü sansımızı deneyelim
Kan şekerin düşmüştür. Normal. Benim genelde dilim de dolanıyor. Diyene kadar gidiyorumeşim 'kuş kadar olduğun için bildiğin süzülüyorsun' diye kafa buluyor! Şükürler olsun düşüp bir yere çarpmadım hiç inşallah da olmaz öyle aksi bir durum!!! Uyuşma ve karıncalanmayla geliyor benimki anlıyorum hemen bir yere tutunmaya yaslanmaya çalışıyorum öyle bir yer yoksa olduğum yere çöküyorum. Hayırlısıyla bi geçseydi bu durumlar...
Maşallah. Hadi hayırlısı. Güzel haberler bekliyoruz
Hamd olsun iyiyim. Sıcak süte çikolata kaşığı attım mis gibi bir şey oldu keyiften köşelerimi sayamıyorumsen nasılsın?
Çok geçmiş olsun korkma olur mu gayet normal ben ilkinde 6 aya kadar haftada 2 defa rutin olarak bayılıyordum dünyaya iletişimim tamamen kesiliyordu ..öylemi son Zaman'larda Bayılıcam beni tutun diyordum sonrası yok ..öyle korkuyordum ki birşey olur mu bebeğe diye neyseki gelen açıklama içimi rahatlattı.şöyle düşün vücutta yeterli derecede oksijen ve vitamin olmadığında otomatik olarak kapat düğmesine basıp seni bayıltıyor, bayıltıyor ki o anlık yetecek oksijeni bir tek vücudundaki organları çalıştırmak için kullanıyor.. Ki bayılmalar dakikalarda sürmüyor bir en fazla iki dakika ..vücut gerekli oksijeni vücuda depolayınca gözler açılıyor ve hayata kaldığın yerden devam ediyorsun ..
Günaydın canım. Çok geçmiş olsun. Dikkat et. Ben de başıma öyle şeyler gelir diye korkuyorum. Hele de eşim gece nöbetindeysen ben yalnız kalıyorum ya
Ya biraz garip bir soru olacak ama, bugün üstümü değiştirirken, bacaklarımı bir süre almadığımı hatırladım şöyle bir bakayım dedimsaçım kadar uzamışlar yahu! Hayatımda böyle bişey görmedim, utanç verici baya. Hamilelikle alakası var mı bunun?
kızlar çok iştahlı olmak erkek bebek belirtisiymişay gelme niye gelesin şuan kendimi tutmasan zıvanadan çıkmış gibi yerim buda iyi değilki tatlım :) kız gözüm doymuyo gözüm , böyle devam edersem mahvolurum beeennnn :)
Kızlar göğüs hassasiyeti geçen var mı aranızda dün birden geçti istediğim gibi dokunuyorum artık ama erken değil mi daha ya
kızlar çok iştahlı olmak erkek bebek belirtisiymiş
iştahsızlıkta kız
şu hurafeler tutacak mı meraktayım yav
mesela ayakların çok üşüyorsa erkekmiş
kızda yanarmış ayaklar
bunlar hep bende kız diyor
hayırlısı bakalım
memişlerin ucu koyulaştıysa erkek diyor kuzumBenim de geçti canım. Uçları büyümeye ve koyulaşmaya başladı benim.
Ben de çok merak ediyorum bakalım tutacak mı? İlk başta inanılmaz ekşi çekiyordu canım, şimdi tatlı çekiyor
memişlerin ucu koyulaştıysa erkek diyor kuzum
bekliyelim en fazla bir ay daha
görcez bakalım canımcım
ctesi gece rüyamda 3üz kız doğuruyodum
biri sarı biri esmer biri kumral
biyerlerim baya açık kalmış galiba
ben iştahsızım ama çok üşüyorum mesela :)nolucak acabakızlar çok iştahlı olmak erkek bebek belirtisiymiş
iştahsızlıkta kız
kızda yanarmış ayaklar
hayırlısı bakalım
hadi hayırlısı bakalım o tarihe gösterir artık sanırım heralde
Benim ikili taramada göstermedi tam olarak, şubatın 17sinde diğer randevum. Bekleyeceğiz bakalım biz :)
kararsız şuan demek kiben iştahsızım ama çok üşüyorum mesela :)nolucak acaba
Ilk hamileligimde cok fena sivilce ici dolu dolu igrencti dogumdan 1 hafta sonra gecti hic bisey yapmadim dr da gecer demisti kiz mi geliyo ne annenin guzellini alir diyolar bende tuttu bakalim sende tutcak mi neyse ogrenince yazarsinKızlar yüzü putur putur sivilcelenen varmi cok kotu oldu yuzum
oğlan belirtisiymiş
Bende onceden 3 4 ayda hele kisin 6 ayi bulurdu agda 1 ay once ywptim bugun yine bide tuysuzum her ay yapanlar kolay gelsin cok gicik biseyYa biraz garip bir soru olacak ama, bugün üstümü değiştirirken, bacaklarımı bir süre almadığımı hatırladım şöyle bir bakayım dedimsaçım kadar uzamışlar yahu! Hayatımda böyle bişey görmedim, utanç verici baya. Hamilelikle alakası var mı bunun?
Cnm ben sata gore bugun 9+4 üm ve dogum tarihi 25.08. Senin nasil 8+3 olup 28.08 oluyor anlayamadim. Bu durumda seninde 9+1 olman gerekmez mi Benide doktor ikili test icin 13 subatta cagirdi. Suan 9 haftalik gorunuyorsa 3 hafta sonra oluyor, sikinti olmaz sanirim bu durumda.kızlar size bişey sorucam, ben sata göre su an 8+3 üm, ultrosana göre 9 haftalık tam. doktor subat 13 e ikili test için randevu verdi. 15 i gelebilir misin dedi burada olmayacağım dedim o zaman 13 subat dedi. sizce erken mi gitmiş olacağım? kafam karıştı.
Bilmiyorum canm kraker falan yiyorum bende baska bisey yiyemiyorumAyy çok çok çok geçmiş olsun canım. İşallah çıkmaz kötü birşey. Aç kaldığın için olmuş olabilir belki. Dikkat et kendine. Kuru tuzlu şeyler yemeyi denesen. Mesela benim mideme simit iyi geliyor. Sulu salçalı yağlı yemekler yiyemiyorum ben de.
benim yüzümde öyle oldu kavlıyor arada kız annenin güzelliğini alır derler ya bakalım hayırlısıKızlar yüzü putur putur sivilcelenen varmi cok kotu oldu yuzum
Benim iştahım yok ama ayaklarım da üşüyor. Benimki ne o Zamankızlar çok iştahlı olmak erkek bebek belirtisiymiş
iştahsızlıkta kız
kızda yanarmış ayaklar
hayırlısı bakalım
İnşallah alsın alsın :)benim yüzümde öyle oldu kavlıyor arada kız annenin güzelliğini alır derler ya bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?