2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Teşekkür ederim canım, hadi bakalım iyi şanslar :)

İnşallah 6. ayımızda geçmeye başlıyormuş . O günleri görelim inşallah.

Ay ne güzel anlatmışşın canım beniim. Ben de aynen ben gidiyorum dedi ve gittim :) Teşekkür ederim.

Günaydın canım. Çok geçmiş olsun. Dikkat et. Ben de başıma öyle şeyler gelir diye korkuyorum. Hele de eşim gece nöbetindeysen ben yalnız kalıyorum ya

Çok teşekkür ederim canım. Benim eşimin de gece nöbetleri oluyor, aynen ben de yalnız kalıyorum. Allaha emanetiz canım benim.

oğlan belirtisiymiş

ay gelme niye gelesin şuan kendimi tutmasan zıvanadan çıkmış gibi yerim buda iyi değilki tatlım :) kız gözüm doymuyo gözüm , böyle devam edersem mahvolurum beeennnn :)
kızlar çok iştahlı olmak erkek bebek belirtisiymiş
iştahsızlıkta kız
şu hurafeler tutacak mı meraktayım yav
mesela ayakların çok üşüyorsa erkekmiş
kızda yanarmış ayaklar
bunlar hep bende kız diyor
hayırlısı bakalım

Kızlar göğüs hassasiyeti geçen var mı aranızda dün birden geçti istediğim gibi dokunuyorum artık ama erken değil mi daha ya

Benim de geçti canım. Uçları büyümeye ve koyulaşmaya başladı benim.

Ben de çok merak ediyorum bakalım tutacak mı? İlk başta inanılmaz ekşi çekiyordu canım, şimdi tatlı çekiyor

Benim de geçti canım. Uçları büyümeye ve koyulaşmaya başladı benim.

Ben de çok merak ediyorum bakalım tutacak mı? İlk başta inanılmaz ekşi çekiyordu canım, şimdi tatlı çekiyor
memişlerin ucu koyulaştıysa erkek diyor kuzum
bekliyelim en fazla bir ay daha
görcez bakalım canımcım
ctesi gece rüyamda 3üz kız doğuruyodum
biri sarı biri esmer biri kumral
biyerlerim baya açık kalmış galiba

Benim ikili taramada göstermedi tam olarak, şubatın 17sinde diğer randevum. Bekleyeceğiz bakalım biz :)

ben iştahsızım ama çok üşüyorum mesela :)nolucak acaba

Benim ikili taramada göstermedi tam olarak, şubatın 17sinde diğer randevum. Bekleyeceğiz bakalım biz :)
hadi hayırlısı bakalım o tarihe gösterir artık sanırım heralde
hanfendi yada beyfendi göstermek isterlerse
ben iştahsızım ama çok üşüyorum mesela :)nolucak acaba
kararsız şuan demek ki
hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah

Kızlar yüzü putur putur sivilcelenen varmi cok kotu oldu yuzum
Ilk hamileligimde cok fena sivilce ici dolu dolu igrencti dogumdan 1 hafta sonra gecti hic bisey yapmadim dr da gecer demisti kiz mi geliyo ne annenin guzellini alir diyolar bende tuttu bakalim sende tutcak mi neyse ogrenince yazarsin

oğlan belirtisiymiş
Bende onceden 3 4 ayda hele kisin 6 ayi bulurdu agda 1 ay once ywptim bugun yine bide tuysuzum her ay yapanlar kolay gelsin cok gicik bisey

Ayyy yarn rdv kilo sorunu cikmaz bide insallah fazlaysa hemen diyetisyen gonderirler isin yoksa zmn kaybi kizimida kres birakcam 3 yasinda aklim bide onda kalcak

Cnm ben sata gore bugun 9+4 üm ve dogum tarihi 25.08. Senin nasil 8+3 olup 28.08 oluyor anlayamadim. Bu durumda seninde 9+1 olman gerekmez mi Benide doktor ikili test icin 13 subatta cagirdi. Suan 9 haftalik gorunuyorsa 3 hafta sonra oluyor, sikinti olmaz sanirim bu durumda.

Bilmiyorum canm kraker falan yiyorum bende baska bisey yiyemiyorum

Kızlar avent biberonun natural başlıklı olanı mı iyi antikolik mi iyi.Bir de onların başlıkları birbirine uyuyor mu bilgisi olan var mı?

Benim iştahım yok ama ayaklarım da üşüyor. Benimki ne o Zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…