2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Şimdi söyle benim sat gerçekte 27.11 ama doktora gittiğimde doktor büyük bu satı 21.11 e alıyorum dedi.. Ultrasonda büyük çıkıo her seferinde..

Canim cok sagol icim biraz rahatladi. Bana da progestan magvital ve imom verdi. 3 gun once yine gittim kanama devam ediyor cok sukur bebis saglikli sana da cok gecmis olsun...

rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın inşallah..benimde 4 yaşında oğluşum var bunda kızı çok istiyoruz ve çok umutluyuz inşallah.:)
İnşallah canım doktor söylemedi mi henüz cinsiyet?
Ben yarın öğrenirim diye umut ediyorum

Banada öyle diyip progestan verdi bugün gittim kes artık çok iyi dedi hiç öyle düşük tehditi var falan demedi
Cok gecmis olsun canim beni cok korkuttu ve3 gun once gittim kanama devam ediyor dedi 2 hafta yatip dinlendi progestan bana da verdi

["kucukmeleklerim, post: 44834062, member: 454586"]Ilk hamileligimde cok fena sivilce ici dolu dolu igrencti dogumdan 1 hafta sonra gecti hic bisey yapmadim dr da gecer demisti kiz mi geliyo ne annenin guzellini alir diyolar bende tuttu bakalim sende tutcak mi neyse ogrenince yazarsin[/QUOTE]

Canımm dediğin gibi benim de bu grbeligime yuzumde çok sivilce ve cikti böyle iltihaplı.hamilelikte ndır diye sıkıntıyyapmadım.kimyasalda kullanmadim .şimdiyeni yeni kuruyor lar .biraz olsun rrahatladı yüzüm.ama biranda cçok çıkmış ti 5.6.haftalarda.bakalım benim de kızımmi olacak .ben diyorum esime kız güzelliğini alirmis .ccirkinlestim kız geliyor diyorum.sen böyle diyosan oglandır o diyor .ama sol gogsum de buyudu benim ve daha sıkı .kız belirtilerin hepsi var ben de.

12. Haftadayım dr amcamız pipi olduğunu düşündüğü bişeyi gösterdi bize inanılmaz iştahım açık :) ayrıca 6 kg almışım hiç yemek bişi yemezdim bi anda yemeye başladım doymuyorum

Kızlaaaar bugün kontrol ve ikili test vardı ama hiç beklemediğim bişey oldu doktorumuz bir anda pipiye bakın pipiye dedi size fotoğraf ta ekliyorum hatta kalemle çizdi etrafını :) gerçi kesin değil önümüzdeki ayki kontrolde net söyleyebilirim dedi ama ben yine de sizinle paylaşmak istedim
12.haftada 6 kilo fazla değil mi arkadasım
Evet çok fazla maalesef ben kuş kadar yerdim hatta çevremde hep hasta olucaksın biraz yemek ye derlerdi iştahsızlığım vardı ama hamile kalınca aşırı iştahım açıldı ve ara öğünleri hep meyveyle geçiştirmeye çalıştım şimdi dr meyveyi de yasakladı şeker de çok yaparmış fazla meyve yemek ben haftada 3-4kg mandalina yedim itiraf ediyorum bilemedim tutamadım kendimi Fazla abarttım artık dikkat edicem 52 kgdım şimdi 57 kg 600 gram oldum

12. Haftadayım dr amcamız pipi olduğunu düşündüğü bişeyi gösterdi bize inanılmaz iştahım açık :) ayrıca 6 kg almışım hiç yemek bişi yemezdim bi anda yemeye başladım doymuyorum
Dikkat et cok fazla kilo alma sağlığın için. Benimde hiç istahim yok hadi hayirlisii(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…