- 7 Eylül 2012
- 90
- 32
- 38
ilk bebiş mi ::)İnşallah alsın alsın :)
Şimdi söyle benim sat gerçekte 27.11 ama doktora gittiğimde doktor büyük bu satı 21.11 e alıyorum dedi.. Ultrasonda büyük çıkıo her seferinde..Cnm ben sata gore bugun 9+4 üm ve dogum tarihi 25.08. Senin nasil 8+3 olup 28.08 oluyor anlayamadim. Bu durumda seninde 9+1 olman gerekmez mi Benide doktor ikili test icin 13 subatta cagirdi. Suan 9 haftalik gorunuyorsa 3 hafta sonra oluyor, sikinti olmaz sanirim bu durumda.
tahmini doğum tarihlerimizde aynıymışİnşallah alsın alsın :)
Evet canımilk bebiş mi ::)
rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın inşallah..benimde 4 yaşında oğluşum var bunda kızı çok istiyoruz ve çok umutluyuz inşallah.:)Evet canım
Canim cok sagol icim biraz rahatladi. Bana da progestan magvital ve imom verdi. 3 gun once yine gittim kanama devam ediyor cok sukur bebis saglikli sana da cok gecmis olsun...Canımm üzülme Progestan yada proluton iğne verdi mi yatarak bu ilaçı içerek ve bol su içerek kanama geçiyor benimde var 9. Haftamdan beri ama bebeğim cok sağlıklı maşallah cinsiyetini bile öğrendik ilaca devam ediyorum doktor ev işi yok Dedi yatıyorum öyle 2 hafta sonra gidicez geçer inşallah o Zamana
İnşallah canım doktor söylemedi mi henüz cinsiyet?rabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın inşallah..benimde 4 yaşında oğluşum var bunda kızı çok istiyoruz ve çok umutluyuz inşallah.:)
Cok gecmis olsun canim beni cok korkuttu ve3 gun once gittim kanama devam ediyor dedi 2 hafta yatip dinlendi progestan bana da verdiBanada öyle diyip progestan verdi bugün gittim kes artık çok iyi dedi hiç öyle düşük tehditi var falan demedi
Amin cok tesekkur ederim.Rabbim şifa versin, evladını sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Amin canim sana da saglikli dogum nasip etsin rabbim.Allah bebeğine de sana da sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah.
Kızlar yüzü putur putur sivilcelenen varmi cok kotu oldu yuzum
12. Haftadayım dr amcamız pipi olduğunu düşündüğü bişeyi gösterdi bizekızlar çok iştahlı olmak erkek bebek belirtisiymiş
iştahsızlıkta kız
şu hurafeler tutacak mı meraktayım yav
mesela ayakların çok üşüyorsa erkekmiş
kızda yanarmış ayaklar
bunlar hep bende kız diyor
hayırlısı bakalım
12.haftada 6 kilo fazla değil mi arkadasım
12. Haftadayım dr amcamız pipi olduğunu düşündüğü bişeyi gösterdi bizeinanılmaz iştahım açık :) ayrıca 6 kg almışım hiç yemek bişi yemezdim bi anda yemeye başladım doymuyorum
Canim burada yazan gün tam doğru deil galiba. Bugün 84. Günümdu. Bugün yaptirdimCnm mrb.ne zaman yaptirdin test i. Kac haftsliksin.tahmini tarihlerimiz srninle ayni gun. benim de bugün kontrolün vardi haftaya cagirdi ikili için.11+ 1 gorunuyorum.
Benım de aynı arkadaslar sat 26.10.2015tahmini doğum tarihlerimizde aynıymış
Benım de 5 bucuk yasında oğlum var kız gecse de gonlumden sanırım erkekmış olsun hayırlı evlat olsunnrabbim gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı kılsın inşallah..benimde 4 yaşında oğluşum var bunda kızı çok istiyoruz ve çok umutluyuz inşallah.:)
Evet çok fazla maalesef12.haftada 6 kilo fazla değil mi arkadasım
suranaz .!.:Canim burada yazan gün tam doğru deil galiba. Bugün 84. Günümdu. Bugün yaptirdim
Dikkat et cok fazla kilo alma sağlığın için. Benimde hiç istahim yok hadi hayirlisii
12. Haftadayım dr amcamız pipi olduğunu düşündüğü bişeyi gösterdi bizeinanılmaz iştahım açık :) ayrıca 6 kg almışım hiç yemek bişi yemezdim bi anda yemeye başladım doymuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?