2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Resim nerde merak ettim beyefendiyi :)

Bende tam tersi biliyorum istahli olunca kiz diye hatta kiz anneleri cok kilo alir diye duydum cevreden dogruluk bilmiyorum kizlarimda kilo aldim bayaa

Arkadaşlar beni hatırlayanlarınız vardır aranızda. Beta hcg değerlerim çok yavas ilerliyordu hatta 2 günde 5400den 5800'e anca çıkmıştı ve ultrasonda bebek de kalp atışıda yoktu. Doktorlar 2 hafta önce alacaklardı başka başka doktorlara gittim ama hep aynı şey bebek gelişmiyor muhtemelen de gelişmeyecek diyorlardı. En son geçen hafta gittiğim Dr. 1 hafta daha şans verelim dedi. Ben 7 haftalıktım ama kese 4-4,5 haftalıktı. Bugün gittim ve kese 5,5 haftalık olmuş ve miniğimin kalbi de atmaya başlamış :) şuan sata göre 8 haftalık oldum. Anlatıyorum ki eğer birgün bir yakınınızın başına gelirse kan değeri yavaş yükselse de kese 3 hafta geriden gelse de aldırmayıp beklesinler. Dualarınızı eksik etmediğiniz için de çook teşekkür ederim sizlere ☺

benim de ilk hamileliğimde olmuştu ve zencefille rahatlıyordu sadece. Zencefilli şekerler satılıyor eczanede ister onu emin isterseniz zencefil ve limonu kaynatıp için çok rahatlatıyor :)

merhaba kızlar haftasonu kontrole gidecem cinsiyetini çok merak ediyorum. inşallah öğreniriz. bugünlerde karın ve mide ağrım çok oluyor büyüdüğü için oluyordur diye düşünüyorum

Hatirladim canim seni sevindim adina masallah birakmadi annesi seni Allah im ne buyuksun yarabbim iyikide beklemissin canim kalbi ne tuaf durmusmuydu peki durmayla kanama var miydi peki

Hatirladim canim seni sevindim adina masallah birakmadi annesi seni Allah im ne buyuksun yarabbim iyikide beklemissin canim kalbi ne tuaf durmusmuydu peki durmayla kanama var miydi peki
Hayır hiç atmadı hatta kese bile minnacıktı olması gerekenden 3 hafta gerideydi. Kahverengi lekelenmelerim oldu. Ama allahın mucizesi doktorların hiç ümit vermediği miniğim ben burdayım dedi bugün şükürler olsun :)

Canımm dediğin gibi benim de bu grbeligime yuzumde çok sivilce ve cikti böyle iltihaplı.hamilelikte ndır diye sıkıntıyyapmadım.kimyasalda kullanmadim .şimdiyeni yeni kuruyor lar .biraz olsun rrahatladı yüzüm.ama biranda cçok çıkmış ti 5.6.haftalarda.bakalım benim de kızımmi olacak .ben diyorum esime kız güzelliğini alirmis .ccirkinlestim kız geliyor diyorum.sen böyle diyosan oglandır o diyor .ama sol gogsum de buyudu benim ve daha sıkı .kız belirtilerin hepsi var ben de. [/QUOTE]
Sivilceler sakin kabunu kaldirma benim de kurudu kulak izamda 3 tane kaldirdim leke kaldi oynama fazla dogumdan sonra hemen gecti benim gecer senin ki de olsun napalim cirkinlememizin guzel sebebi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…