- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
Gun olarak ben hesaplamadim .Dr un olctugu ne gore 11 +5 misin..bizim Dr 12.haftayi doldurunca yapiyormus ikili testi .Canim burada yazan gün tam doğru deil galiba. Bugün 84. Günümdu. Bugün yaptirdim
Maşallahmemişlerin ucu koyulaştıysa erkek diyor kuzum
bekliyelim en fazla bir ay daha
görcez bakalım canımcım
ctesi gece rüyamda 3üz kız doğuruyodum
biri sarı biri esmer biri kumral
biyerlerim baya açık kalmış galiba
İşte iştahsızlık ta çok iştah ta kötü dikkat edicez artık sağlıklı doğumlar canımDikkat et cok fazla kilo alma sağlığın için. Benimde hiç istahim yok hadi hayirlisii(
Resim nerde merak ettim beyefendiyi :)Kızlaaaar bugün kontrol ve ikili test vardı ama hiç beklemediğim bişey oldu doktorumuz bir anda pipiye bakın pipiye dedisize fotoğraf ta ekliyorum hatta kalemle çizdi etrafını :) gerçi kesin değil önümüzdeki ayki kontrolde net söyleyebilirim dedi ama ben yine de sizinle paylaşmak istedim
Hayırlı evlat olsn benim de gönlümde erkek var. Ama kız olacak hıssedıyorum.olsun o da canım olur:) hayırla kucagna al insallahResim nerde merak ettim beyefendiyi :)
Bende tam tersi biliyorum istahli olunca kiz diye hatta kiz anneleri cok kilo alir diye duydum cevreden dogruluk bilmiyorum kizlarimda kilo aldim bayaakızlar çok iştahlı olmak erkek bebek belirtisiymiş
iştahsızlıkta kız
şu hurafeler tutacak mı meraktayım yav
mesela ayakların çok üşüyorsa erkekmiş
kızda yanarmış ayaklar
bunlar hep bende kız diyor
hayırlısı bakalım
Benim kanamam kendiliginden kesildi hic bosey kullanmadim ben vermedi dr dinlen bol bol gecer insallahCanim cok sagol icim biraz rahatladi. Bana da progestan magvital ve imom verdi. 3 gun once yine gittim kanama devam ediyor cok sukur bebis saglikli sana da cok gecmis olsun...
benim de ilk hamileliğimde olmuştu ve zencefille rahatlıyordu sadece. Zencefilli şekerler satılıyor eczanede ister onu emin isterseniz zencefil ve limonu kaynatıp için çok rahatlatıyor :)Kızlar ya bulantıdan 2 gündür azda olsa kurtuldum gibi ama onun yerine akşam üzeri mideden başlayıp Boğaz'a doğru çıkan tuhaf bir ekşime oluyor ıyyyyykkkk çoook gıcık bişey buuuu
Diğer gebeliklerimde son ayda olmuştu bu , çok erken başladı busefer
Hatirladim canim seni sevindim adina masallah birakmadi annesi seni Allah im ne buyuksun yarabbim iyikide beklemissin canim kalbi ne tuaf durmusmuydu peki durmayla kanama var miydi pekiArkadaşlar beni hatırlayanlarınız vardır aranızda. Beta hcg değerlerim çok yavas ilerliyordu hatta 2 günde 5400den 5800'e anca çıkmıştı ve ultrasonda bebek de kalp atışıda yoktu. Doktorlar 2 hafta önce alacaklardı başka başka doktorlara gittim ama hep aynı şey bebek gelişmiyor muhtemelen de gelişmeyecek diyorlardı. En son geçen hafta gittiğim Dr. 1 hafta daha şans verelim dedi. Ben 7 haftalıktım ama kese 4-4,5 haftalıktı. Bugün gittim ve kese 5,5 haftalık olmuş ve miniğimin kalbi de atmaya başlamış :) şuan sata göre 8 haftalık oldum. Anlatıyorum ki eğer birgün bir yakınınızın başına gelirse kan değeri yavaş yükselse de kese 3 hafta geriden gelse de aldırmayıp beklesinler. Dualarınızı eksik etmediğiniz için de çook teşekkür ederim sizlere ☺
Oğlum da 25 kilo aldım sizin dediğiniz daha doğru olsa gerek :)Bende tam tersi biliyorum istahli olunca kiz diye hatta kiz anneleri cok kilo alir diye duydum cevreden dogruluk bilmiyorum kizlarimda kilo aldim bayaa
Hayır hiç atmadı hatta kese bile minnacıktı olması gerekenden 3 hafta gerideydi. Kahverengi lekelenmelerim oldu. Ama allahın mucizesi doktorların hiç ümit vermediği miniğim ben burdayım dedi bugün şükürler olsun :)Hatirladim canim seni sevindim adina masallah birakmadi annesi seni Allah im ne buyuksun yarabbim iyikide beklemissin canim kalbi ne tuaf durmusmuydu peki durmayla kanama var miydi peki
Gerçekten de bekledim ve mükafatını aldım bugün şükürler olsun :)Sonlandırma bekle. Azda olsa degerde artış var ve bence yavaş gelisiyor
Çok şükür bugün kalp atışını duydum miniğimin :) teşekkür ederim :)gelişmese yükselme olmazdı bence,azda olsa Bi umut var.inş. güzel haberlerini alırız
Sevindim adina hosgeldin tekrar aramizaHayır hiç atmadı hatta kese bile minnacıktı olması gerekenden 3 hafta gerideydi. Kahverengi lekelenmelerim oldu. Ama allahın mucizesi doktorların hiç ümit vermediği miniğim ben burdayım dedi bugün şükürler olsun :)
Oğlum da 25 kilo aldım ben kizimda 35 kilo 2 ci 17 ama hastaneden cikinca hepsi gidiyor ben su topluyorum insallah buda ayni olur hemen gitsin bunda pek istahli degilim kizlara gote daha iyiyim bakalim gonlumuzdeki erkek hayorliysa nasipse sag salim kucama alirim insallah
["kucukmeleklerim, post: 44834062, member: 454586"]Ilk hamileligimde cok fena sivilce ici dolu dolu igrencti dogumdan 1 hafta sonra gecti hic bisey yapmadim dr da gecer demisti kiz mi geliyo ne annenin guzellini alir diyolar bende tuttu bakalim sende tutcak mi neyse ogrenince yazarsin
Amin Allah razı olsun inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimizi :)Z zeynep0726 Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin bir daha da kötü gün göstermesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?