- 14 Temmuz 2013
- 228
- 66
- 28
Hoşbuldum :) inan 1 haftadır moralim bozulmasın diye girmiyordum internete :) Rabbim korusun inşallah yavrularımızı..Sevindim adina hosgeldin tekrar aramiza
merhaba kızlar haftasonu kontrole gidecem cinsiyetini çok merak ediyorum. inşallah öğreniriz.bugünlerde karın ve mide ağrım çok oluyor büyüdüğü için oluyordur diye düşünüyorum.
çikolata ye mutlaka ultrasona girerken çok faydası oluyor bacağını ayırıp yatıyo çikolatadan sonra :)) hatta bana ebe usg.ye girmeden yarım saat önce verdi ye cinsiyetini görelim dedi direk gördük
Gitti canim hepsi 2 sene emzordim hatta 2 kiloda fazladan verrmistim35 kilo muuu abowww ben 25 aldım diye kafayı yemiştim allahtan kolay kilo alıp kolay kilo veren biriyim yoksa 35 kilo olsam benim boyumda biri için çok fena olurdu :) şaka bir yana hep demişimdir bebeğim sağlıklı olsunda ben 50 kilo alayım önemli değil bi şekilde veririz kiloları allahın izniyle
Oh be işte buGerçekten de bekledim ve mükafatını aldım bugün şükürler olsun :)
benim de ilk hamileliğimde olmuştu ve zencefille rahatlıyordu sadece. Zencefilli şekerler satılıyor eczanede ister onu emin isterseniz zencefil ve limonu kaynatıp için çok rahatlatıyor :)
Eki Görüntüle 1753934 Güne böyle bir manzarayla başlamakgüzel bir hafta olsun inşallah
hayalimsin1 tamam tamam sakinleştim Rabbim gönüllerimizdeki hakkımızda hayırlı kılsın inşallah
Arkadaşlar beni hatırlayanlarınız vardır aranızda. Beta hcg değerlerim çok yavas ilerliyordu hatta 2 günde 5400den 5800'e anca çıkmıştı ve ultrasonda bebek de kalp atışıda yoktu. Doktorlar 2 hafta önce alacaklardı başka başka doktorlara gittim ama hep aynı şey bebek gelişmiyor muhtemelen de gelişmeyecek diyorlardı. En son geçen hafta gittiğim Dr. 1 hafta daha şans verelim dedi. Ben 7 haftalıktım ama kese 4-4,5 haftalıktı. Bugün gittim ve kese 5,5 haftalık olmuş ve miniğimin kalbi de atmaya başlamış :) şuan sata göre 8 haftalık oldum. Anlatıyorum ki eğer birgün bir yakınınızın başına gelirse kan değeri yavaş yükselse de kese 3 hafta geriden gelse de aldırmayıp beklesinler. Dualarınızı eksik etmediğiniz için de çook teşekkür ederim sizlere ☺
12. Haftadayım dr amcamız pipi olduğunu düşündüğü bişeyi gösterdi bizeinanılmaz iştahım açık :) ayrıca 6 kg almışım hiç yemek bişi yemezdim bi anda yemeye başladım doymuyorum
ne guzel bir örneksinn canımm..biz yada dr lar ne derse desin taktir Allah ındır. O ol derse olur. Rabbim meleğini sana bağışlamış maşallahArkadaşlar beni hatırlayanlarınız vardır aranızda. Beta hcg değerlerim çok yavas ilerliyordu hatta 2 günde 5400den 5800'e anca çıkmıştı ve ultrasonda bebek de kalp atışıda yoktu. Doktorlar 2 hafta önce alacaklardı başka başka doktorlara gittim ama hep aynı şey bebek gelişmiyor muhtemelen de gelişmeyecek diyorlardı. En son geçen hafta gittiğim Dr. 1 hafta daha şans verelim dedi. Ben 7 haftalıktım ama kese 4-4,5 haftalıktı. Bugün gittim ve kese 5,5 haftalık olmuş ve miniğimin kalbi de atmaya başlamış :) şuan sata göre 8 haftalık oldum. Anlatıyorum ki eğer birgün bir yakınınızın başına gelirse kan değeri yavaş yükselse de kese 3 hafta geriden gelse de aldırmayıp beklesinler. Dualarınızı eksik etmediğiniz için de çook teşekkür ederim sizlere ☺
çok sevindim canım,Allah tamamına erdirsinÇok şükür bugün kalp atışını duydum miniğimin :) teşekkür ederim :)
benim bebişte 3hafta küçük,adet olacağım gün yumurtamın çatladığını fark etmiştim.sat 8kasımdı dr. 29 kasım olarak değiştirdiArkadaşlar beni hatırlayanlarınız vardır aranızda. Beta hcg değerlerim çok yavas ilerliyordu hatta 2 günde 5400den 5800'e anca çıkmıştı ve ultrasonda bebek de kalp atışıda yoktu. Doktorlar 2 hafta önce alacaklardı başka başka doktorlara gittim ama hep aynı şey bebek gelişmiyor muhtemelen de gelişmeyecek diyorlardı. En son geçen hafta gittiğim Dr. 1 hafta daha şans verelim dedi. Ben 7 haftalıktım ama kese 4-4,5 haftalıktı. Bugün gittim ve kese 5,5 haftalık olmuş ve miniğimin kalbi de atmaya başlamış :) şuan sata göre 8 haftalık oldum. Anlatıyorum ki eğer birgün bir yakınınızın başına gelirse kan değeri yavaş yükselse de kese 3 hafta geriden gelse de aldırmayıp beklesinler. Dualarınızı eksik etmediğiniz için de çook teşekkür ederim sizlere ☺
Hoşbuldum :) inan 1 haftadır moralim bozulmasın diye girmiyordum internete :) Rabbim korusun inşallah yavrularımızı..
Arkadaşlar beni hatırlayanlarınız vardır aranızda. Beta hcg değerlerim çok yavas ilerliyordu hatta 2 günde 5400den 5800'e anca çıkmıştı ve ultrasonda bebek de kalp atışıda yoktu. Doktorlar 2 hafta önce alacaklardı başka başka doktorlara gittim ama hep aynı şey bebek gelişmiyor muhtemelen de gelişmeyecek diyorlardı. En son geçen hafta gittiğim Dr. 1 hafta daha şans verelim dedi. Ben 7 haftalıktım ama kese 4-4,5 haftalıktı. Bugün gittim ve kese 5,5 haftalık olmuş ve miniğimin kalbi de atmaya başlamış :) şuan sata göre 8 haftalık oldum. Anlatıyorum ki eğer birgün bir yakınınızın başına gelirse kan değeri yavaş yükselse de kese 3 hafta geriden gelse de aldırmayıp beklesinler. Dualarınızı eksik etmediğiniz için de çook teşekkür ederim sizlere ☺
Cok sevindim cicegim ,Allah kucagina almayi nasip etsinArkadaşlar beni hatırlayanlarınız vardır aranızda. Beta hcg değerlerim çok yavas ilerliyordu hatta 2 günde 5400den 5800'e anca çıkmıştı ve ultrasonda bebek de kalp atışıda yoktu. Doktorlar 2 hafta önce alacaklardı başka başka doktorlara gittim ama hep aynı şey bebek gelişmiyor muhtemelen de gelişmeyecek diyorlardı. En son geçen hafta gittiğim Dr. 1 hafta daha şans verelim dedi. Ben 7 haftalıktım ama kese 4-4,5 haftalıktı. Bugün gittim ve kese 5,5 haftalık olmuş ve miniğimin kalbi de atmaya başlamış :) şuan sata göre 8 haftalık oldum. Anlatıyorum ki eğer birgün bir yakınınızın başına gelirse kan değeri yavaş yükselse de kese 3 hafta geriden gelse de aldırmayıp beklesinler. Dualarınızı eksik etmediğiniz için de çook teşekkür ederim sizlere ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?