2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
35 kilo muuu abowww ben 25 aldım diye kafayı yemiştim allahtan kolay kilo alıp kolay kilo veren biriyim yoksa 35 kilo olsam benim boyumda biri için çok fena olurdu :) şaka bir yana hep demişimdir bebeğim sağlıklı olsunda ben 50 kilo alayım önemli değil bi şekilde veririz kiloları allahın izniyle

Gitti canim hepsi 2 sene emzordim hatta 2 kiloda fazladan verrmistim

Kızlar size bir sorum olucak
Bulantıdan kurtuldum dedim ,bugün akşam üstü birden bire çok bulandı , tutamadım çıkardım.
Midenizi bulandırmak istemem ama sormak istiyorum , neden bütün gün limon suyu içmişim gibi ekşi ekşi su geliyor , sadece benmi böyleyim ?
Neden ekşi ? Sizdede böylemi?
Malum diğer gebeliklerimde bu derece bulantılarım olmadı hatta hiç olmamıştı ..

İşte bu çok güzel haber
Tıngır Mıngır Ağır adımlarla keyfini bozmadan gelip yetişiyor hey maşallah ,hantal şeyyyy
Gözün aydın Can'ım çok sevindim
Allah devamına erdirsin inşallah

ne guzel bir örneksinn canımm..biz yada dr lar ne derse desin taktir Allah ındır. O ol derse olur. Rabbim meleğini sana bağışlamış maşallah Allah sağlık şifa versin ..

Kızlar ben 5 gündür ishalim doktor Çarşamba günü demir ilacı gyneferon ve magnezyum ilacı magnorm vermişti ertesi günü kahvaltıdan sonra magnorm akşam yemeğinden önce aç karnına gyneferon içtim ve akşamına krampla birlikte şiddetli ishal oldum 3 gün sonra doktoru aradım demir ilacı yapmıştır dedi bırak magnormda içme decavit iç onu içtim dün ishal hala devam ediyor bugün hiç bir ilaç içmedim hala ishalim ama sadece akşamları korkuyorum bebeğime bişey olucak diye aklıma başka şeyler geliyor Listeria bakterisi falan demir ilacı içip ishal olan varmı başka

benim bebişte 3hafta küçük,adet olacağım gün yumurtamın çatladığını fark etmiştim.sat 8kasımdı dr. 29 kasım olarak değiştirdi

Hoşbuldum :) inan 1 haftadır moralim bozulmasın diye girmiyordum internete :) Rabbim korusun inşallah yavrularımızı..

Yasadiklarini okudum gercekten tebrik ederm sabrinizi azminizi.. Iyi ki hemen umutsuzluga kapilmadinn.. Masallah yavruna gercekten sana kavusmak istiyor annesiii azimli bebisinnn

Bu arada cok sukur benm muayenem basarili gecti.. Bidik 6 cm olmus.. Ense kalinligi faln normal.. Allahima bin sukur ama nasi tembel.. Dr bekledi baya hareket etsn diye cunku bacaklri da capraz yapms uyuyomus bakmaya calisti cinsiyete o yuzden goremedi..gorse hemen soyler benm dr eminim.. Bi ara uyandi az ellerini oynattii geri yatti ayni babasi dedm ben de tembelll.. Allahm hep boyle saglikli guzel haberlerle gelelm ins Kan testi sonucu icn haftaya gidecegm artk hayirlisiyla guzel sonuc alaym da.. bi daha bakarz olmazsa hareket ederse nazli dedi.. Burnunu falan da tam net gormek istiyorm dedi.. Iste boyleee..

günaydınlar, ben dünden beri huzursuzum hormonlarımın etkisiyle vajinal mantar oldum. Oğluma hamileyken de bütün hamileliğim mantarlı geçmişti. Doğumla birlikte mantarım da yok olmuştu şimdi yine hortladı. Dün çok fazla kaşıdım. Gece de iç çamaşırımda bir iki küçük kan lekesi gördüm. Sabaha kadar moralim bozuldu kaşıdığım için mi kanattım yoksa başka bir nedenden mi kan oluştu bilmiyorum. Bugün takip edeceğim inşallah bir daha olmaz.

çok sevindim Allah hayırlısını versin. Bazen çok zorluklarla mücadele edilir ama mükkemmel sonuçlanır. Bazen ise mükemmel giderken her şey tepetaklak olur. Allah hayırlısını bilir olmasını istiyorsa kullarına veriyor.

Cok sevindim cicegim ,Allah kucagina almayi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…