aman dikkat et canım sen ne kadar kilo alsan da çocuk aynı doğacak. Ben iş yerine salatalık getirdim şimdi bi tane ondan yiyorm.Kızlaaaar bugün kontrol ve ikili test vardı ama hiç beklemediğim bişey oldu doktorumuz bir anda pipiye bakın pipiye dedisize fotoğraf ta ekliyorum hatta kalemle çizdi etrafını :) gerçi kesin değil önümüzdeki ayki kontrolde net söyleyebilirim dedi ama ben yine de sizinle paylaşmak istedim
Evet çok fazla maalesefben kuş kadar yerdim hatta çevremde hep hasta olucaksın biraz yemek ye derlerdi iştahsızlığım vardı ama hamile kalınca aşırı iştahım açıldı ve ara öğünleri hep meyveyle geçiştirmeye çalıştım şimdi dr meyveyi de yasakladı şeker de çok yaparmış fazla meyve yemek ben haftada 3-4kg mandalina yedim itiraf ediyorum bilemedim tutamadım kendimi Fazla abarttım artık dikkat edicem 52 kgdım şimdi 57 kg 600 gram oldum
pipisi olan hemencik gösteriyor maşaAllah
12. Haftadayım dr amcamız pipi olduğunu düşündüğü bişeyi gösterdi bizeinanılmaz iştahım açık :) ayrıca 6 kg almışım hiç yemek bişi yemezdim bi anda yemeye başladım doymuyorum
henüz kararsız demek ki senin bıdıkBenim iştahım yok ama ayaklarım da üşüyor. Benimki ne o Zaman
ne güzel haber canımArkadaşlar beni hatırlayanlarınız vardır aranızda. Beta hcg değerlerim çok yavas ilerliyordu hatta 2 günde 5400den 5800'e anca çıkmıştı ve ultrasonda bebek de kalp atışıda yoktu. Doktorlar 2 hafta önce alacaklardı başka başka doktorlara gittim ama hep aynı şey bebek gelişmiyor muhtemelen de gelişmeyecek diyorlardı. En son geçen hafta gittiğim Dr. 1 hafta daha şans verelim dedi. Ben 7 haftalıktım ama kese 4-4,5 haftalıktı. Bugün gittim ve kese 5,5 haftalık olmuş ve miniğimin kalbi de atmaya başlamış :) şuan sata göre 8 haftalık oldum. Anlatıyorum ki eğer birgün bir yakınınızın başına gelirse kan değeri yavaş yükselse de kese 3 hafta geriden gelse de aldırmayıp beklesinler. Dualarınızı eksik etmediğiniz için de çook teşekkür ederim sizlere ☺
sana tahmin yapıyorum kuzumBenim iştahım yok ama ayaklarım da üşüyor. Benimki ne o Zaman
Umarım kızmamışındır fazla mı dedıgım için allahtan kılon azmış o acıdan avantajdasın ilerde şeker cıkar meyvayı azaltman ıyu olmuşKızlaaaar bugün kontrol ve ikili test vardı ama hiç beklemediğim bişey oldu doktorumuz bir anda pipiye bakın pipiye dedisize fotoğraf ta ekliyorum hatta kalemle çizdi etrafını :) gerçi kesin değil önümüzdeki ayki kontrolde net söyleyebilirim dedi ama ben yine de sizinle paylaşmak istedim
Evet çok fazla maalesefben kuş kadar yerdim hatta çevremde hep hasta olucaksın biraz yemek ye derlerdi iştahsızlığım vardı ama hamile kalınca aşırı iştahım açıldı ve ara öğünleri hep meyveyle geçiştirmeye çalıştım şimdi dr meyveyi de yasakladı şeker de çok yaparmış fazla meyve yemek ben haftada 3-4kg mandalina yedim itiraf ediyorum bilemedim tutamadım kendimi Fazla abarttım artık dikkat edicem 52 kgdım şimdi 57 kg 600 gram oldum
Aynı durum bende de var ayaklarım buz gıbı yuzumde sıvılce iştahım hiç yok kusma devamm ortaya karışık oldu benımmmsana tahmin yapıyorum kuzum
sonucu beni etikleyerek yaz öğrenince olur mu
senin ki oğlan bence
İnanmıyorum mucızeee allak korusun onuArkadaşlar beni hatırlayanlarınız vardır aranızda. Beta hcg değerlerim çok yavas ilerliyordu hatta 2 günde 5400den 5800'e anca çıkmıştı ve ultrasonda bebek de kalp atışıda yoktu. Doktorlar 2 hafta önce alacaklardı başka başka doktorlara gittim ama hep aynı şey bebek gelişmiyor muhtemelen de gelişmeyecek diyorlardı. En son geçen hafta gittiğim Dr. 1 hafta daha şans verelim dedi. Ben 7 haftalıktım ama kese 4-4,5 haftalıktı. Bugün gittim ve kese 5,5 haftalık olmuş ve miniğimin kalbi de atmaya başlamış :) şuan sata göre 8 haftalık oldum. Anlatıyorum ki eğer birgün bir yakınınızın başına gelirse kan değeri yavaş yükselse de kese 3 hafta geriden gelse de aldırmayıp beklesinler. Dualarınızı eksik etmediğiniz için de çook teşekkür ederim sizlere ☺
Günaydınlar. Çin takvimi de öyle diyor. Benim için cinhiyetin önemi yok. Hatta kıza pembe erkeğe mavi dayatmasını da sevmiyorum ama şimdi tutup erkeğe pembeler giydirsek Ataerkil toplumumuz gülüp dalga geçersana tahmin yapıyorum kuzum
sonucu beni etikleyerek yaz öğrenince olur mu
senin ki oğlan bence
Ben de tam kurtuldum dedım aksamları aynen tarıf ettıgın gıbı oluyorum ılk bebebımde olmamıştı çok kötu oluyorum ne zaman gececek sabırla bekliyorummKızlar size bir sorum olucak
Bulantıdan kurtuldum dedim ,bugün akşam üstü birden bire çok bulandı, tutamadım çıkardım.
Midenizi bulandırmak istemem ama sormak istiyorum , neden bütün gün limon suyu içmişim gibi ekşi ekşi su geliyor , sadece benmi böyleyim ?
Neden ekşi ?Sizdede böylemi?
Malum diğer gebeliklerimde bu derece bulantılarım olmadı hatta hiç olmamıştı ..
Günaydın şekerimGünaydınlar. Çin takvimi de öyle diyor. Benim için cinhiyetin önemi yok. Hatta kıza pembe erkeğe mavi dayatmasını da sevmiyorum ama şimdi tutup erkeğe pembeler giydirsek Ataerkil toplumumuz gülüp dalga geçerAma yine de kıza mavi erkeğe pembe giydiririm arada
Maaşallah canım ikinize de. Bir sorum olacaktı. Ense kalınlığı normal olunca ikili - dörtlü testleri istiyor mu yine de?Bu arada cok sukur benm muayenem basarili gecti.. Bidik 6 cm olmus.. Ense kalinligi faln normal.. Allahima bin sukur ama nasi tembel.. Dr bekledi baya hareket etsn diye cunku bacaklri da capraz yapms uyuyomus bakmaya calisti cinsiyete o yuzden goremedi..gorse hemen soyler benm dr eminim.. Bi ara uyandi az ellerini oynattii geri yatti ayni babasi dedm ben de tembelll.. Allahm hep boyle saglikli guzel haberlerle gelelm ins Kan testi sonucu icn haftaya gidecegm artk hayirlisiyla guzel sonuc alaym da.. bi daha bakarz olmazsa hareket ederse nazli dedi.. Burnunu falan da tam net gormek istiyorm dedi.. Iste boyleee..
Bizde şimdi ikili testten geldik ense kalinligimiz normalmiş kan sonucunu pazartesi öğrencez bir türlü cinsiyet konusunda birşey soyletemedik doktora illa iki hafta sonra diyor :)
Günaydın şekerim
aynen benim içinde öyle, eşim pembe giyiyorsa oğlu neden giymesin
eşim erkek istiyor ilk erkek olsun diyor ama bence kız hissiyatım tabi
öncelikle sağlıklı olsunlar, sağlıcakla doğsunlar da bunlar bizlerin merakı
çin takvimi bana kız diyor bakalım öğrencez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?