2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
aman dikkat et canım sen ne kadar kilo alsan da çocuk aynı doğacak. Ben iş yerine salatalık getirdim şimdi bi tane ondan yiyorm.

12. Haftadayım dr amcamız pipi olduğunu düşündüğü bişeyi gösterdi bize inanılmaz iştahım açık :) ayrıca 6 kg almışım hiç yemek bişi yemezdim bi anda yemeye başladım doymuyorum
pipisi olan hemencik gösteriyor maşaAllah hadi hayırlısı olsun afiyetler olsun canım, ama dikkat derim

Günaydın hanimlar
Bende de oğluma hamileligimde alnımda pitir pitir pürüzlü gibi sivilce gibi şeylerle dolmuştu yine var bence o hamilelikte hormon artışından. Bu arada çokta Kilo almamıştım
Bebişlerinin cinsiyetini öğrenenlerin gözü aydın darısı biz bekleyenlere

Yatak bahsi geçmiş parmaklikli olan modellerinde yani cikabilenleri var. Anne yani yapmak isteyenler bunu bi düşünsün derim. Anne yanı yatak çok güzel ama cok küçük bence 6 ay zor yatar. Benimde yatağımin yanında yer yoktu azıcık dolaba doğru ittik sıkışık oldu ama sığdırdık.

Dün temizlik yaptim bugün çok fena sağ bacağımın üstü sırtım başım ağrıyor. Ve yatılı misafir gelecekmiş aksam ogrendim

ne güzel haber canım
hamd olsun rabbimize, sağlıcakla kucağına almak nasip olur inşallah

Umarım kızmamışındır fazla mı dedıgım için allahtan kılon azmış o acıdan avantajdasın ilerde şeker cıkar meyvayı azaltman ıyu olmuş

Kızlar selam!

Yine ortalardan kayboldum ama bu sefer isteyerek olmadı, çok fena grip oldum 10 gündür raporlu yatıyorum evde

İlaç da içemeyince resmen süründüm, ilk günler çok kötüydü çok ateşlendim ama şükür bebişime bişey olmadı.

İkili testlerimiz de temiz geldi çok şükür, heyecanla 6 Şubatı bekliyorum, doktor cinsiyetini söyleyecek

Bana erkek gibi geliyor ama bilemiyorum, gönlümden hep kız istemiştim ama kısmet tabii bu işler, Allah sağlıklı, uzun ömürlü, hayırlı mutlu bir evlat olmasını nasip etsin, gerisi çok da önemli değil.

Geçmişi henüz okuyamadım, hepiniz iyisinizdir umarım
Haftanız çoook güzel geçsin, bebişlerimiz güzelce gelişip serpilsin, bulantılarımız yorgunluklarımız bitsin bu haftaa

İnanmıyorum mucızeee allak korusun onu

sana tahmin yapıyorum kuzum
sonucu beni etikleyerek yaz öğrenince olur mu
senin ki oğlan bence
Günaydınlar. Çin takvimi de öyle diyor. Benim için cinhiyetin önemi yok. Hatta kıza pembe erkeğe mavi dayatmasını da sevmiyorum ama şimdi tutup erkeğe pembeler giydirsek Ataerkil toplumumuz gülüp dalga geçer Ama yine de kıza mavi erkeğe pembe giydiririm arada

gece telaşlanmıştım ama Allah'a şükür tekrar kanama leke görmedim yara olmuş herhalde. Siz siz olun mantar olursanız o tatlı kaşıntıya aldırış edip de kaşımayın.

Ben de tam kurtuldum dedım aksamları aynen tarıf ettıgın gıbı oluyorum ılk bebebımde olmamıştı çok kötu oluyorum ne zaman gececek sabırla bekliyorumm

Günaydın şekerim
aynen benim içinde öyle, eşim pembe giyiyorsa oğlu neden giymesin
eşim erkek istiyor ilk erkek olsun diyor ama bence kız hissiyatım tabi
öncelikle sağlıklı olsunlar, sağlıcakla doğsunlar da bunlar bizlerin merakı
çin takvimi bana kız diyor bakalım öğrencez

Maaşallah canım ikinize de. Bir sorum olacaktı. Ense kalınlığı normal olunca ikili - dörtlü testleri istiyor mu yine de?

Bizde şimdi ikili testten geldik ense kalinligimiz normalmiş kan sonucunu pazartesi öğrencez bir türlü cinsiyet konusunda birşey soyletemedik doktora illa iki hafta sonra diyor :)

Öncelikle gözünüz aydın
hep böyle güzel sonuçlar alasınız inşallah maşallah
dün bi arkadaşım doğum yaptı
bebeğin kesedeki yatışına göre doktoru te başlarda demiş ki bu bebek sırtını keseye dayamış, yatışına göre kız demiş
senin de buna göre o zaman erkek demek oluyor
ama nub teorisine göre de kız gibi
gerçi ben pek anlamıyom nub u
bilen varsa yazsın hanımlar
çin takvimi ne diyordu sana baktın mı

Aynen canım sağlıklı olsunlar da. Bütün dileğim bu. Bakalım Çin takvimi genelde doğru çıkıyor. Bekleyip göreceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…