2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
çok geçmiş olsun canım sağlıklı huzurlu bir doğum olur umarım sabrın sonu selamet :)

Amin canım hepimiz inşallah cin takvimi erkek diyor doktoruma çok ısrar ettim sadece yüzde 51 lik söyleyeyim o zaman kıza benzettim çıkıntı çok değil dedi ama bir iki haftaya kesin bisi söyleyeceğim kesin kız demiyorum dedi :)

ben de yarın kontrole gideceğim, benim hamileliğim bir hayli riskli aslında hem 38 yaşındayım, kiloluyum hem de tip 1 diyabetim var.O yüzden korkarak gidiyorum. mide bulantıları ve yanmalar çok aşırı kusma ara sıra, ama yediklerim mütemadiyen ağzıma geliyor dolayısıyla kilo almadım. ne gaviscon ne zofran mide bulantımı kesmedi. akşamları çok erken uykum geliyor sabaha karşı uyanıyorum. bir de gün boyu iş yerinde olduğumdan akşamları aşırı bunaltı ve şişkinlik hissediyorum bir kaç haftadır şişkinlik hissinden südyen bile takmak istemiyorum. yarın normal doktor konrolüm var cuma günü de antalya üniversitesi perinatoloji bölümünden randevu aldım (riskli gebelik birimi) çok merak ediyorum neler olacak.

İnşallah herşey çok güzel olur canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim Antalyada misin

İkili test yaptıran ve yaptıracak olan arkadaş lar ücretle ilgili bilgi verebilir misiniz. Ben İstanbul Avrupa yakasında İkitelli de Batı Bahat Hospital Gürkan Bey e gidiyorum. Bakalım ikili test fiyatı çok uçuk mu. Diğer tipiklerde bu konuyla ilgili yazmışlar ama fiyatlar çok uçuk

Çok sağol denerim canım inş kurtulurum
Cin takviminde bana kız diyor bide rus takvimi var kızlar bende yeni gördüm ona bakın benim rus takvimindede kız gösteriyortabi yine herşeyin hayirlisini Rabbim bilir

Merhaba hanımlar nasılsınız,kabul ederseniz ben de buradayım.Ağustos annesi olacağım inşallah.10 haftalık olduk çok şükür.Halsizlik,uykusuzluk ve sivilcelerle geçiyor günler...Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah.

hoşgeldin :)

[QUOTE damlaaa007, post: 44845790, member: 723398"]Bizde şimdi ikili testten geldik ense kalinligimiz normalmiş kan sonucunu pazartesi öğrencez bir türlü cinsiyet konusunda birşey soyletemedik doktora illa iki hafta sonra diyor :)[/QUOTE]

Ayy cok seker görünüyor .maşallah kuzuna .
Arkadaşlar sirtini keseye dayamissa kiz mi diyorlar .simdi senin fotodaki gibi mi oluyor .benim foto da boyle Sirti donuk .

Ben 11.haftaya girdim cuma günü doktora gidicem ama hala uyukluyorum sersem gibiyim sadece yemek yapabiliyorum başka bi iş yok

Ayy cok seker görünüyor .maşallah kuzuna .
Arkadaşlar sirtini keseye dayamissa kiz mi diyorlar .simdi senin fotodaki gibi mi oluyor .benim foto da boyle Sirti donuk .[/QUOTE]
Teşekkür ederiz canım valla bende bilmiyorum hiç ya konum la ilgili birşey bende kızlar belki yorum yaparlar diye attım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…