çok geçmiş olsun canım sağlıklı huzurlu bir doğum olur umarım sabrın sonu selamet :)Arkadaşlar beni hatırlayanlarınız vardır aranızda. Beta hcg değerlerim çok yavas ilerliyordu hatta 2 günde 5400den 5800'e anca çıkmıştı ve ultrasonda bebek de kalp atışıda yoktu. Doktorlar 2 hafta önce alacaklardı başka başka doktorlara gittim ama hep aynı şey bebek gelişmiyor muhtemelen de gelişmeyecek diyorlardı. En son geçen hafta gittiğim Dr. 1 hafta daha şans verelim dedi. Ben 7 haftalıktım ama kese 4-4,5 haftalıktı. Bugün gittim ve kese 5,5 haftalık olmuş ve miniğimin kalbi de atmaya başlamış :) şuan sata göre 8 haftalık oldum. Anlatıyorum ki eğer birgün bir yakınınızın başına gelirse kan değeri yavaş yükselse de kese 3 hafta geriden gelse de aldırmayıp beklesinler. Dualarınızı eksik etmediğiniz için de çook teşekkür ederim sizlere ☺
bu sene erkek senesi galibaAynı durum bende de var ayaklarım buz gıbı yuzumde sıvılce iştahım hiç yok kusma devamm ortaya karışık oldu benımmm
Amin canım hepimiz inşallah cin takvimi erkek diyor doktoruma çok ısrar ettim sadece yüzde 51 lik söyleyeyim o zaman kıza benzettim çıkıntı çok değil dedi ama bir iki haftaya kesin bisi söyleyeceğim kesin kız demiyorum dedi :)Öncelikle gözünüz aydın
hep böyle güzel sonuçlar alasınız inşallahmaşallah
dün bi arkadaşım doğum yaptı
bebeğin kesedeki yatışına göre doktoru te başlarda demiş ki bu bebek sırtını keseye dayamış, yatışına göre kız demiş
senin de buna göre o zaman erkek demek oluyor
ama nub teorisine göre de kız gibi
gerçi ben pek anlamıyom nub u
bilen varsa yazsın hanımlar
çin takvimi ne diyordu sana baktın mı
İnşallah herşey çok güzel olur canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim Antalyada misinben de yarın kontrole gideceğim, benim hamileliğim bir hayli riskli aslında hem 38 yaşındayım, kiloluyum hem de tip 1 diyabetim var.O yüzden korkarak gidiyorum. mide bulantıları ve yanmalar çok aşırı kusma ara sıra, ama yediklerim mütemadiyen ağzıma geliyor dolayısıyla kilo almadım. ne gaviscon ne zofran mide bulantımı kesmedi. akşamları çok erken uykum geliyor sabaha karşı uyanıyorum. bir de gün boyu iş yerinde olduğumdan akşamları aşırı bunaltı ve şişkinlik hissediyorum bir kaç haftadır şişkinlik hissinden südyen bile takmak istemiyorum. yarın normal doktor konrolüm var cuma günü de antalya üniversitesi perinatoloji bölümünden randevu aldım (riskli gebelik birimi) çok merak ediyorum neler olacak.
Çok sağol denerim canım inş kurtulurum
Cin takviminde bana kız diyor bide rus takvimi var kızlar bende yeni gördüm ona bakın benim rus takvimindede kız gösteriyorAmin canım hepimiz inşallah cin takvimi erkek diyor doktoruma çok ısrar ettim sadece yüzde 51 lik söyleyeyim o zaman kıza benzettim çıkıntı çok değil dedi ama bir iki haftaya kesin bisi söyleyeceğim kesin kız demiyorum dedi :)
çok teşekkür ederim evet antalya'da lara'da oturuyorum doktorum Güray Ünlü. sen?İnşallah herşey çok güzel olur canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim Antalyada misin
maşallahhhh :)Bizde şimdi ikili testten geldik ense kalinligimiz normalmiş kan sonucunu pazartesi öğrencez bir türlü cinsiyet konusunda birşey soyletemedik doktora illa iki hafta sonra diyor :)
Bende konyaaltindayım olimpos hastanesine gidiyorum Mustafa derda kayaçok teşekkür ederim evet antalya'da lara'da oturuyorum doktorum Güray Ünlü. sen?
Teşekkür ederizmaşallahhhh :)
hoşgeldin :)Merhaba hanımlar nasılsınız,kabul ederseniz ben de buradayım.Ağustos annesi olacağım inşallah.10 haftalık olduk çok şükür.Halsizlik,uykusuzluk ve sivilcelerle geçiyor günler...Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah.
hayırlısı yeterki sağlıklı olsunlar.Benım de 5 bucuk yasında oğlum var kız gecse de gonlumden sanırım erkekmış olsun hayırlı evlat olsunn
Çok teşekkür ederiim,hoşbuldumhoşgeldin :)
yok söylemedi geçen perşembe 2 li test için gittim ama pozisyonu uygun değil dedi..1 ay sonra belli olucak inşallah..İnşallah canım doktor söylemedi mi henüz cinsiyet?
Ben yarın öğrenirim diye umut ediyorum
[QUOTE damlaaa007, post: 44845790, member: 723398"]Bizde şimdi ikili testten geldik ense kalinligimiz normalmiş kan sonucunu pazartesi öğrencez bir türlü cinsiyet konusunda birşey soyletemedik doktora illa iki hafta sonra diyor :)
Maaşallah canım ikinize de. Bir sorum olacaktı. Ense kalınlığı normal olunca ikili - dörtlü testleri istiyor mu yine de?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?