- 18 Ağustos 2011
- 11.087
- 6.705
- 448
Bizde şimdi ikili testten geldik ense kalinligimiz normalmiş kan sonucunu pazartesi öğrencez bir türlü cinsiyet konusunda birşey soyletemedik doktora illa iki hafta sonra diyor :)
İkili test yaptıran ve yaptıracak olan arkadaş lar ücretle ilgili bilgi verebilir misiniz. Ben İstanbul Avrupa yakasında İkitelli de Batı Bahat Hospital Gürkan Bey e gidiyorum. Bakalım ikili test fiyatı çok uçuk mu. Diğer tipiklerde bu konuyla ilgili yazmışlar ama fiyatlar çok uçuk
Benim ki de 6 cm canım bizimki gösteriyor ama doktor söylemiyor cinsiyeti ya erken diyor illa benimde pazartesi kan sonuçlarım var yine söylemeyecekmis 8 şubatta falan söyleyecekmis 14.haftada ya çok sinir oldum : (Bu arada cok sukur benm muayenem basarili gecti.. Bidik 6 cm olmus.. Ense kalinligi faln normal.. Allahima bin sukur ama nasi tembel.. Dr bekledi baya hareket etsn diye cunku bacaklri da capraz yapms uyuyomus bakmaya calisti cinsiyete o yuzden goremedi..gorse hemen soyler benm dr eminim.. Bi ara uyandi az ellerini oynattii geri yatti ayni babasi dedm ben de tembelll.. Allahm hep boyle saglikli guzel haberlerle gelelm ins Kan testi sonucu icn haftaya gidecegm artk hayirlisiyla guzel sonuc alaym da.. bi daha bakarz olmazsa hareket ederse nazli dedi.. Burnunu falan da tam net gormek istiyorm dedi.. Iste boyleee..
Demir ilacı kabızlık yapıyor dıye bılıyorum aksıne. Magnezyum ıshal yapar. İyi düşün arkadasımmKızlar ben 5 gündür ishalim doktor Çarşamba günü demir ilacı gyneferon ve magnezyum ilacı magnorm vermişti ertesi günü kahvaltıdan sonra magnorm akşam yemeğinden önce aç karnına gyneferon içtim ve akşamına krampla birlikte şiddetli ishal oldum 3 gün sonra doktoru aradım demir ilacı yapmıştır dedi bırak magnormda içme decavit iç onu içtim dün ishal hala devam ediyor bugün hiç bir ilaç içmedim hala ishalim ama sadece akşamları korkuyorum bebeğime bişey olucak diye aklıma başka şeyler geliyor Listeria bakterisi falan demir ilacı içip ishal olan varmı başka
Aynı demir ilacını ıcıyoruz zor gdyrm tuvalete afedersınızzzKızlar ben 5 gündür ishalim doktor Çarşamba günü demir ilacı gyneferon ve magnezyum ilacı magnorm vermişti ertesi günü kahvaltıdan sonra magnorm akşam yemeğinden önce aç karnına gyneferon içtim ve akşamına krampla birlikte şiddetli ishal oldum 3 gün sonra doktoru aradım demir ilacı yapmıştır dedi bırak magnormda içme decavit iç onu içtim dün ishal hala devam ediyor bugün hiç bir ilaç içmedim hala ishalim ama sadece akşamları korkuyorum bebeğime bişey olucak diye aklıma başka şeyler geliyor Listeria bakterisi falan demir ilacı içip ishal olan varmı başka
Bırakın eksık kalsın temızlık 12.haftayı atlatın snr yaparsınızzGünaydın hanimlar
Bende de oğluma hamileligimde alnımda pitir pitir pürüzlü gibi sivilce gibi şeylerle dolmuştu yine var bence o hamilelikte hormon artışından. Bu arada çokta Kilo almamıştım
Bebişlerinin cinsiyetini öğrenenlerin gözü aydın darısı biz bekleyenlere
Yatak bahsi geçmiş parmaklikli olan modellerinde yani cikabilenleri var. Anne yani yapmak isteyenler bunu bi düşünsün derim. Anne yanı yatak çok güzel ama cok küçük bence 6 ay zor yatar. Benimde yatağımin yanında yer yoktu azıcık dolaba doğru ittik sıkışık oldu ama sığdırdık.
Dün temizlik yaptim bugün çok fena sağ bacağımın üstü sırtım başım ağrıyor. Ve yatılı misafir gelecekmiş aksam ogrendim
İkili test yaptıran ve yaptıracak olan arkadaş lar ücretle ilgili bilgi verebilir misiniz. Ben İstanbul Avrupa yakasında İkitelli de Batı Bahat Hospital Gürkan Bey e gidiyorum. Bakalım ikili test fiyatı çok uçuk mu. Diğer tipiklerde bu konuyla ilgili yazmışlar ama fiyatlar çok uçuk
Merhaba hanımlar nasılsınız,kabul ederseniz ben de buradayım.Ağustos annesi olacağım inşallah.10 haftalık olduk çok şükür.Halsizlik,uykusuzluk ve sivilcelerle geçiyor günler...Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi inşallah.
hoşgeldin tatlımÇok teşekkür ederiim,hoşbuldum
Ben hiç bir ilaç kullanmiyorum.benim gibi kullanmayan var mii ?
saol canm ümraniye çakmak ERdem hastanesine gittm ama yarın başka br doktora gidicem . ikisi arasında karar vericem :)hadi gözünaydın nerdeki hastaneye gittin?
hoşbulduk canım :) evet iyiyim çok şükr artık Türkiyedeyiz şimdilik istanbuldayım ama değişebilr bu drum . eşimin işinden dolayı..Hoş geldin canım. Uzun zamandır ses seda çıkmadı senden. Endişelendik. Ama maaşallah iyisinizartık hep Türkiye desiniz değil mi? Hangi şehir?
aa biliyorum canım her sabah akşam önünden geçerek işe gidiyorum bende oraya gidecektim ama pahalı dediler bende hiç uğramadım halbuki teyzem orda doğum yapmıştı referansım oydu ama 15 sene oldu onunsaol canm ümraniye çakmak ERdem hastanesine gittm ama yarın başka br doktora gidicem . ikisi arasında karar vericem :)
Göstermedi sıpaa yaa :)ThankfulNovember canım naptın öğrendin mi cinsiyetini?
gece telaşlanmıştım ama Allah'a şükür tekrar kanama leke görmedim yara olmuş herhalde. Siz siz olun mantar olursanız o tatlı kaşıntıya aldırış edip de kaşımayın.
ben de yarın kontrole gideceğim, benim hamileliğim bir hayli riskli aslında hem 38 yaşındayım, kiloluyum hem de tip 1 diyabetim var.O yüzden korkarak gidiyorum. mide bulantıları ve yanmalar çok aşırı kusma ara sıra, ama yediklerim mütemadiyen ağzıma geliyor dolayısıyla kilo almadım. ne gaviscon ne zofran mide bulantımı kesmedi. akşamları çok erken uykum geliyor sabaha karşı uyanıyorum. bir de gün boyu iş yerinde olduğumdan akşamları aşırı bunaltı ve şişkinlik hissediyorum bir kaç haftadır şişkinlik hissinden südyen bile takmak istemiyorum. yarın normal doktor konrolüm var cuma günü de antalya üniversitesi perinatoloji bölümünden randevu aldım (riskli gebelik birimi) çok merak ediyorum neler olacak.
maşalllaaahİnatçı sıpa da burdaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?