2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bizde şimdi ikili testten geldik ense kalinligimiz normalmiş kan sonucunu pazartesi öğrencez bir türlü cinsiyet konusunda birşey soyletemedik doktora illa iki hafta sonra diyor :)

Biz de cuma ya da pazartesi ogrenecez hayirlisiyla insallahh
Masallah canm guzel haberlerle geldk cok sukurr.. Goruntu ayni benmkiyle asagi yukari seninki de ters baya inatci bidiklarr..

Canm ben ozel sigortaliym 11 tl odedk demekki 110 tl %10 oduyorm diye hatirliyorm cunku.. Bu kanlari devlette de yaptirabilirsn bence.. Yapiliyor mu tam bilmiyorm ama

Benim ki de 6 cm canım bizimki gösteriyor ama doktor söylemiyor cinsiyeti ya erken diyor illa benimde pazartesi kan sonuçlarım var yine söylemeyecekmis 8 şubatta falan söyleyecekmis 14.haftada ya çok sinir oldum : (

Demir ilacı kabızlık yapıyor dıye bılıyorum aksıne. Magnezyum ıshal yapar. İyi düşün arkadasımm

Aynı demir ilacını ıcıyoruz zor gdyrm tuvalete afedersınızzz

Bırakın eksık kalsın temızlık 12.haftayı atlatın snr yaparsınızz

ben de hastaneye sordum en son gittiğimde tarih alırken sigortam %90 karşılamasına rağmen 58 tl ödeme yapacaksınız dedi. ama bu acıbadem tabi fiyatları saçma sapan yüksek oluyor.

hoş geldin =)

Ben hiç bir ilaç kullanmiyorum.benim gibi kullanmayan var mii ?

Hoş geldin canım. Uzun zamandır ses seda çıkmadı senden. Endişelendik. Ama maaşallah iyisiniz artık hep Türkiye desiniz değil mi? Hangi şehir?
hoşbulduk canım :) evet iyiyim çok şükr artık Türkiyedeyiz şimdilik istanbuldayım ama değişebilr bu drum . eşimin işinden dolayı..

saol canm ümraniye çakmak ERdem hastanesine gittm ama yarın başka br doktora gidicem . ikisi arasında karar vericem :)
aa biliyorum canım her sabah akşam önünden geçerek işe gidiyorum bende oraya gidecektim ama pahalı dediler bende hiç uğramadım halbuki teyzem orda doğum yapmıştı referansım oydu ama 15 sene oldu onun

eylulmasal çok teşekkür ederim canım

gece telaşlanmıştım ama Allah'a şükür tekrar kanama leke görmedim yara olmuş herhalde. Siz siz olun mantar olursanız o tatlı kaşıntıya aldırış edip de kaşımayın.

Allahım bilmez miyim o kaşıntı nasıl bir şey! bende de ilk haftalarda hormon değişikliğinden olmuştu, doktorum 1 litre temiz suya 5-6 damla sirke damlatıp sabah akşam onunla yıkamamı söylemişti, hemen 2 günde geçmişti benim. ilaçsız da geçebiliyormuş, sen de bi doktoruna danış istersen o da belki böyle doğal bir yöntem önerir

doktorlardan güzel haberler alırsın umarım

sütyen sorunu bende de başladı, hiç kilo almamış olmama rağmen (ki bu son griple 3 kilo da verdim üstüne) iç çamaşırlarıma sığmıyorum, biraz daha sabredip hamileler için olanlardan alayım diyorum ama daha şimdiden bu kadar şişersem önümüzdeki aylarda nasıl olacak hiç bilmiyorum o yüzden alsam mı almasam mı karar veremedim

Ben hiç bir ilaç kullanmiyorum.benim gibi kullanmayan var mii ?

ben tek bir tane ilaç içiyorum, o da doktorun önerdiği omega vitamin karışımı bir şey. biraz iştahsızlık yapıyo ama günlük ihtiyacımın tamamını karşılıyomuş, yani hiç bişey yemesem de olur ben şimdi anladım millet nasıl 3 kilo alıp da kocaman bebek doğuruyo, böyle ilaçlar sayesinde zannedersem, iç ilacı bebek büyüsün, sen yemesen de olur

Benim daha 6 şubatı beklemem lazım o da cinsiyeti gösterir mi göstermez mi bilemiyorum Ben hiç bir belirti geçirmiyorum mide bulantısı vb çok şükür ama bu beni düşündürüyo acaba bişey mi oldu flan diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…