2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar uyku durumunuz nasıl ?gün içinde uyku bastırıyor ama gece bi uyanıyorum tekrar uyumakta zorlanıyorum. Uykum zaten hafifti , Oğlumda uykusuz bir bebekti 3 yaşına kadar da o kadar çok uyanırdı ki şimdilerde bile 2 3 defa uyanır . Bebise kadar uyku depolamam lazım ama uykum hafiflesti yaa

Biz de bugün oğlumuz olacağını öğrendik. :)
Doktorumuz küçük bir yanılma payı bırakıyorum ama %90 erkek dedi. İkinci oğlumuz geliyor. :)

Hay maşallah topik erkek doldu :)) erkek senesi gerçekten:)
Allahımm banada en hayırlısı ve en sağlıklısından önce ver.... ama sonra bir oğluş ver amin

Kızlar 2.li testte anne yaşını dikkate alıyorlar mı?Ayrıca İstanbulda yaptıran varsa ücretler hakkında fikri olan varmı?

Selam kızlar. Ben de geldim. @ThankfulNovember davet etti. 6. Doğumum olacak inşallah. Soracağımız birşey olursa seve seve cevaplarım

Allah bağışlasın canım öncelikle .Kaçı kız kaçı erkek ? belirtiler kızlarda ve erkeklerde değişik olur teorisi doğrumu??
Mesela kızlar aşağıda olur erkeklerde göbek yukarda olur felan , yada kızda kilo kalçaya oğlanda göbeğe ? Yada ye tatlıyı çıkar hakkıyı ? Ekşiyi Ayşe'yi felan bunlar doğrumu ??

Canim benim merhaba günaydın orası normalde de cok pahalı devlet hastahanesi yapıyor.Kanuni sultan süleyman hastahanesi ama 2 li testi 6 haftalıkken yapılıyormuş.4 lu test de 4 aylıkken yapılıyor.

Ben bayrampaşada kolan hastanesi var orda dilek hanıma gidiyorum canım bide murat bey çok iyi diyolar

Günaydın kızlar benim bugün kontrolüm var iki saat önce işten izin alabilirsem gidicem nasıl oldu tospik merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…