Biz de bugün oğlumuz olacağını öğrendik. :)
Doktorumuz küçük bir yanılma payı bırakıyorum ama %90 erkek dedi. İkinci oğlumuz geliyor. :)
Hay maşallah topik erkek doldu :)) erkek senesi gerçekten:)
Allahımm banada en hayırlısı ve en sağlıklısından önce ver.... ama sonra bir oğluş ver amin
Iki kizimda kiynasiyodu hissediyodum belki erkek mi dedim bakalim artikDaha kucukmüş annesi birazcık daha geçsin hissedersin
Kızlar 2.li testte anne yaşını dikkate alıyorlar mı?Ayrıca İstanbulda yaptıran varsa ücretler hakkında fikri olan varmı?
Çin takvimi ne diyordu
Selam kızlar. Ben de geldim. @ThankfulNovember davet etti. 6. Doğumum olacak inşallah. Soracağımız birşey olursa seve seve cevaplarım
Ilk oglum sol taraftaydi, soldan yumurtlamistim, buna da doktor erkek dedi bu sag tarafta ve sagdan yumurtladim.Yaa bi benim soruma cevap gelmiyor: bebeğinin cinsiyetini öğrenenler bebekler ne tarafta
Canim benim merhaba günaydın orası normalde de cok pahalı devlet hastahanesi yapıyor.Kanuni sultan süleyman hastahanesi ama 2 li testi 6 haftalıkken yapılıyormuş.4 lu test de 4 aylıkken yapılıyor.İkili test yaptıran ve yaptıracak olan arkadaş lar ücretle ilgili bilgi verebilir misiniz. Ben İstanbul Avrupa yakasında İkitelli de Batı Bahat Hospital Gürkan Bey e gidiyorum. Bakalım ikili test fiyatı çok uçuk mu. Diğer tipiklerde bu konuyla ilgili yazmışlar ama fiyatlar çok uçuk
solda en baştan beri,Yaa bi benim soruma cevap gelmiyor: bebeğinin cinsiyetini öğrenenler bebekler ne tarafta
yok kız ilki oğlan2,5 yaşında buda erkekmiş :) ikiz bana gore değil baş gelemem ben allah isteyene nasip etsin inşallahNe güzel .Allah bağışlasın . İkiz annesi sendin demek topikte :)
Ben bayrampaşada kolan hastanesi var orda dilek hanıma gidiyorum canım bide murat bey çok iyi diyolarsonunda ikamet ettiğim yere yakın birini buldum bişi sorucam cnm bende gokturk te oturuyorum bu ana kdr gaziosmanpaşa avrupa şafak hastanesine gidiyordum doktorun yanlış davranışı yuzunden bıraktım şuan açıkta kaldım nereye gidiyorsun acaba bilgilendirir misin beni
Ben çok kararsizim ya bilmiyorum yaptırmak istemiyorum ama bi de yapalim istiyorum napicam bilmiyorum2li testi yaptırmada kararsız olan yaptırmasam mı acaba diye düşünen var mı
Ben çok kararsizim ya bilmiyorum yaptırmak istemiyorum ama bi de yapalim istiyorum napicam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?