Günaydın kızlar benim bugün kontrolüm var iki saat önce işten izin alabilirsem gidicem nasıl oldu tospik merak ediyorum
Ilk oglum sol taraftaydi, soldan yumurtlamistim, buna da doktor erkek dedi bu sag tarafta ve sagdan yumurtladim.
solda en baştan beri,
Günaydın kızlar.yaklaşık iki ay önce burada umutla başlayan yolculuğum dün itibariyle sonlanmış bulunmakta.12. Haftada maalesef oğlumun kalbi durdu.rabbim bize kavuşmadan ayrılık yazmış
Bana nasip olmadı umarım siz sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alırsınız.Allaha emanet.
Aynen bende hani diyorum ki nede gelirse başla göz üstüne Allah korusun bisey de olsa zaten aldirmam ama bide icim rahat etmiyor sen ne düşünüyor sunBen yaptirmamaya daha yakınım. Sen ?
evet canım ben, rendevuyu aldım ama halen kararsızım...2li testi yaptırmada kararsız olan yaptırmasam mı acaba diye düşünen var mı
Aynen bende hani diyorum ki nede gelirse başla göz üstüne Allah korusun bisey de olsa zaten aldirmam ama bide icim rahat etmiyor sen ne düşünüyor sun
Allah sabır versin canım, emaneti almış rabbimiz.. İnşallah yeniden sağlıklı güzel hayırlı bir gebelik nasip olur, sende Allah'a emanetsin, kısa sürede toparlarsın inşallah
Bu hafta 2li tarama yaptirdik.cok sukur her sey yolunda. Düzen laboratuvarinda yaptirdim.
Cinsiyeti de ogrendik. O kakar ekşi,tursu yok efendim sivilce de olursa kiz olur falan uydurma.apacik bir erkek geliyor
Haklisin canım valla ne bileyim çok stresli bi dönem hani amniyo yu yaparmiyim hiç bilmiyorum ki büyük ihtimalle yapamam yanı en iyisi Allaha teslim olup beklemek yanı Rabbim bize sağlıkla kucagimiza almayı nasip etsin... Bende hep etrafımdan aynı uyarıları duyuyorum ama ne bileyim ya en azından doktora gidince biraz olsun içim rahat ediyor hep acaba kalbimi durdu acaba gelişim mi durdu diye düşünmekten deli oluyorum bana kalsa haftada bir gidicem yaniAynen dediğin gibi düşünüyorum. Allah korusun Allah korusun kötü birşey söylese amniyo yaptıracak misin mesela ben yaptırmak istemem. Hem acılı hem tehlikeli ve testlerde %100 doğru değil. Hadi onu da yaptırdın sonucu ne olacak o yüzden bilmemek en iyisi ve hep duyduğum sonuç kötüydü çocuk sağlıklı .Rabbim göstermesin sağlıklı sıhhatli kucağımiza alalım benim eşim doktor o zaten hiç gerek yok diyor ,istersem yaptırmayı birsey demez hatta çok sık kontrolü bile ultrason zarar verebilir görüşünde. Gerçi bende çok sık gitme taraftarı degilim,ilk hamileliğimde de çok gitmedim. Daha 2 defa gittim mesela ki ilkinde de gitmeyecektim otobüs yolculuğu yapıcam diye apar topar randevu ayarladim o sıralar burda hep kötü haberler vardı banada bir korku geldi o yüzden gittim yoksa direk 12 haftalıkken gitmeyi planliyordum
:) şimdilik düşünmüyorum canım. Sonrasını Allah bilirMaşallah , düşünür musun bundan sonra da
olur.
3 erkek 2 kız canım. Ben sadece tatlı eksi olayıyla farkediyorum. Onun dışında vücudumdaki değişiklikleri pek bilmiyorum. Yani genelde tatlıyı cok severim zaten ama mesela şu an tatlı görünce midem bulanıyor. Yani tahminim kız olduğu yönünde. 1 Şubat randevum var. Dr söylerse yazarım burda da.Allah bağışlasın canım öncelikle .Kaçı kız kaçı erkek ? belirtiler kızlarda ve erkeklerde değişik olur teorisi doğrumu??
Mesela kızlar aşağıda olur erkeklerde göbek yukarda olur felan , yada kızda kilo kalçaya oğlanda göbeğe ? Yada ye tatlıyı çıkar hakkıyı ? Ekşiyi Ayşe'yi felan bunlar doğrumu ??
Ben de aynı sekildeyim gündüz hep uykum var gecede uyuyorum ama tuvalete bi kalkıyorum sonra uyuyamıyorum don donKızlar uyku durumunuz nasıl ?gün içinde uyku bastırıyor ama gece bi uyanıyorum tekrar uyumakta zorlanıyorum. Uykum zaten hafifti , Oğlumda uykusuz bir bebekti 3 yaşına kadar da o kadar çok uyanırdı ki şimdilerde bile 2 3 defa uyanır . Bebise kadar uyku depolamam lazım ama uykum hafiflesti yaa
Günaydın güzel anneler
Ben de aynı sekildeyim gündüz hep uykum var gecede uyuyorum ama tuvalete bi kalkıyorum sonra uyuyamıyorum don don
Kanama degil de cnm coook acik kahve lekelenmem var ve yaklasik 2 haftadir oluyo arada bi kesilio bir iki gun sonra tekrar oluyoHayırlı akşamlar,
kanaması hala devam edenler var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?