2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
herşey allahtan cnm sabırlar diliyorum sana rabbim şefaatçi etsin inşallah sana

gecmis olsun canim uzuldum yine nasip olur saglikli evlatlat

Kızlar bu decavit i nasıl içiyonuz bu ne kadar büyük hala bogazim da gitmio Napcaz

İkili test + rubella+ toxoplazma+ ne olduğunu hatırlamadığım birkaç kan analizi hepsi 190 tl tuttu.

Nerde yaptırdın
Rubella kızamık , toxo da bulaşıcı hastaliklara bakıyorlar bebeğe geçmesin diye . Sen gecirdiklerini biliyorsan sıkıntı yok.

Nerde yaptırdın
Rubella kızamık , toxo da bulaşıcı hastaliklara bakıyorlar bebeğe geçmesin diye . Sen gecirdiklerini biliyorsan sıkıntı yok.
Etik Life Tıp Merkezinde.
Biliyorum, geçen hafta kanamam olduğu için doktorum ikili teste ek olarak onları da istedi.
Normalde Acılar Hospital'da takibimi yaptırıyorum, testler için Etik Life'a gittim. Doktorum her iki hastanede de çalışıyor.

Canim benim merhaba günaydın orası normalde de cok pahalı devlet hastahanesi yapıyor.Kanuni sultan süleyman hastahanesi ama 2 li testi 6 haftalıkken yapılıyormuş.4 lu test de 4 aylıkken yapılıyor.
6 haftalıkken ikili test yapılır mı ki? 12-14 haftalar arası yapılıyor biliyorum ben. Dr beni 13 hafta içinde ende kalınlığı ölçümüne çağırdı. Sonra da test verir. Yani6 hafta şaşırtıcı. 16 hafta mı demek istadin canım?

Selam... Avcılar hospital da hangi doktora gidiyorsunuz ben de oraya gidiyorum

Selam... Avcılar hospital da hangi doktora gidiyorsunuz ben de oraya gidiyorum
Faruk Bey'e devam ediyorum. :)
Oğlumda da ona gitmiştim 6 yıl önce, sorunsuz, sıkıntısız, en önemlisi sağlıklı bir doğum oldu. Bu yüzden içim rahat. Başka kimseyi araştırmadan doğrudan ona gittim.
Sizin doktorunuz kim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…