- 23 Şubat 2011
- 7.748
- 6.019
- 398
herşey allahtan cnm sabırlar diliyorum sana rabbim şefaatçi etsin inşallah sana
gecmis olsun canim uzuldum yine nasip olur saglikli evlatlat
İkitelliden yetişmeye çalışıcam işteKolan da mı kontrolun , nerde calisiyorsun
İkitelliden yetişmeye çalışıcam işte
Kızlar bu decavit i nasıl içiyonuz bu ne kadar büyük hala bogazim da gitmio Napcaz
Bol bol suyla içiyorum ben hapiçerken zorlanmadığım için zor gelmiyor banaKızlar bu decavit i nasıl içiyonuz bu ne kadar büyük hala bogazim da gitmio Napcaz
İnşallah tospik im iyidir son halini merak ediyorum. Burda talihsiz haberleri duyuncada çok üzülüyorum. Allahım yardımcımız olsun.Haftasonu trafik fln olmaz yetisirsin insallah
Keşke vitamin eksikliği olmasa da içmesem ya çok zor valla :)zaten tedaviden bu yana haplardan biktim
Bnde normal de ilaç içerken zorlanmam ama böylesini ilk defa gördümBol bol suyla içiyorum ben hapiçerken zorlanmadığım için zor gelmiyor bana
İkili test + rubella+ toxoplazma+ ne olduğunu hatırlamadığım birkaç kan analizi hepsi 190 tl tuttu.Kızlar 2.li testte anne yaşını dikkate alıyorlar mı?Ayrıca İstanbulda yaptıran varsa ücretler hakkında fikri olan varmı?
olur.
açayım başlığı. bilgileri verirsiniz :)
İkili test + rubella+ toxoplazma+ ne olduğunu hatırlamadığım birkaç kan analizi hepsi 190 tl tuttu.
Etik Life Tıp Merkezinde.Nerde yaptırdın
Rubella kızamık , toxo da bulaşıcı hastaliklara bakıyorlar bebeğe geçmesin diye . Sen gecirdiklerini biliyorsan sıkıntı yok.
Ben anadolu yakasında özelde 85 tl ye yaptırdım ,evet yaşı dikkate alıyorlarKızlar 2.li testte anne yaşını dikkate alıyorlar mı?Ayrıca İstanbulda yaptıran varsa ücretler hakkında fikri olan varmı?
6 haftalıkken ikili test yapılır mı ki? 12-14 haftalar arası yapılıyor biliyorum ben. Dr beni 13 hafta içinde ende kalınlığı ölçümüne çağırdı. Sonra da test verir. Yani6 hafta şaşırtıcı. 16 hafta mı demek istadin canım?Canim benim merhaba günaydın orası normalde de cok pahalı devlet hastahanesi yapıyor.Kanuni sultan süleyman hastahanesi ama 2 li testi 6 haftalıkken yapılıyormuş.4 lu test de 4 aylıkken yapılıyor.
Selam... Avcılar hospital da hangi doktora gidiyorsunuz ben de oraya gidiyorumEtik Life Tıp Merkezinde.
Biliyorum, geçen hafta kanamam olduğu için doktorum ikili teste ek olarak onları da istedi.
Normalde Acılar Hospital'da takibimi yaptırıyorum, testler için Etik Life'a gittim. Doktorum her iki hastanede de çalışıyor.
Faruk Bey'e devam ediyorum. :)Selam... Avcılar hospital da hangi doktora gidiyorsunuz ben de oraya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?