2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
2li testi yaptırmada yaptırmasam mı acaba diye düşünen var mı
Beeen,cok kararsızım,yaptırsam ve olumsuz çıksa 9ayı aglayarak üzülerek gecirmek var.Rabbimin emanetini alamam.Diger testi yani o amniyo sıvısını alarak yapilan testi de yapamam sanirim.Ama ikili testi yapip olumlu neticeyi alırsam aklim ve icim rahat edecek biraz daha.Üclüyü,dörtlüyü yapmam böylece diyorum.Bilemiyorum gercekten.

Kızlar ya cahilligime verin ilk gebeligim de bebisin sagda mi solda mi oldugunu nasil anlıyorsunuz.Benim ögrenmeden önce sağ kasigim cook agridi günlerce,batmalar oldu,bacagima vurdu.Sonra bi sola gecti bu batma sonra ortaya.Simdi ben sagdan mi yumurtladim.Benim minik civcivim nerede

Ultrason ile bakilirken anlarsın . Ağrıdan sizidan anlaşılmaz . Ağrılar rahim kendini genişlemeye hazırlıyor hatta genişliyor o yüzden oluyor

Ultrason ile bakilirken anlarsın . Ağrıdan sizidan anlaşılmaz . Ağrılar rahim kendini genişlemeye hazırlıyor hatta genişliyor o yüzden oluyor
Teşekkür ederim,Ultrasonda da ortadan bakıyor gibi geliyor bana.

Kızlar topiğimizin ilk kızçesi geliyor sanırım ama daha kesin değil doktor çıkıntı göremedi kız olabilir emin değilim haftaya tekrar bakıcam dedi bağdaş kurduğu için anlayamadı
Bizimkine de öyle demişti inşallah kızdır.
Bir tane kız var topiğimizde belli olan nickini hatırlayamadım şimdi

[kiana_, post: 44918340, member: 374305"]Bu hafta 2li tarama yaptirdik.cok sukur her sey yolunda. Düzen laboratuvarinda yaptirdim.
Cinsiyeti de ogrendik. O kakar ekşi,tursu yok efendim sivilce de olursa kiz olur falan uydurma.apacik bir erkek geliyor[/QUOTE]

Hayirla uğurla gelsin oğlusun.aç gitmeye gerek var mi kaç haftalıkken 2li yaptırdın tam.iklimi test e cinsiyet belli oluyor mu .

Hayirla uğurla gelsin oğlusun.aç gitmeye gerek var mi kaç haftalıkken 2li yaptırdın tam.iklimi test e cinsiyet belli oluyor mu .[/QUOTE]

Tesekkur ediyorum. Aclik tokluk muhim degil ben aksam is cikisi yaptirdim testi. Gun icinde pek cok sey yedim ictim. Ultrasonda gorundu cinsiyet.test sonra yapildi.2li tarama testi down sendromu kontrolu icin yapiliyor.zaten ultrasonda onemli aciklamalari doktor yapiyor. En azindan bizim doktorumuz cok guzel acikladi her seyi.

Canım ben gönül hanıma gidiyorum oğlumu nisa hastane de doğurmuştum doktorumdan çok memnundum ama ayrıldı o yüzden daha yakın diye avcılar hospital a şimdilik memnunum ben de canım

Merhabalar,
benim de lekelenmem vardı arkadaşlar, dünden beri biraz artmıştı ama kana dönmemişti. Bugün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda. Keseme harika dedi dr maşallah :) bebişim de sağlıklı hamdolsun. Progestana devam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…