Kızlar bu decavit i nasıl içiyonuz bu ne kadar büyük hala bogazim da gitmio Napcaz
Benim kahverengi hala devam ediyor içerde kanama alanı varmış çok sıkıldım artıkHayırlı akşamlar,
kanaması hala devam edenler var mı acaba?
Beeen,cok kararsızım,yaptırsam ve olumsuz çıksa 9ayı aglayarak üzülerek gecirmek var.Rabbimin emanetini alamam.Diger testi yani o amniyo sıvısını alarak yapilan testi de yapamam sanirim.Ama ikili testi yapip olumlu neticeyi alırsam aklim ve icim rahat edecek biraz daha.Üclüyü,dörtlüyü yapmam böylece diyorum.Bilemiyorum gercekten.2li testi yaptırmada yaptırmasam mı acaba diye düşünen var mı
Kızlar ya cahilligime verin ilk gebeligim debebisin sagda mi solda mi oldugunu nasil anlıyorsunuz.Benim ögrenmeden önce sağ kasigim cook agridi günlerce,batmalar oldu,bacagima vurdu.Sonra bi sola gecti bu batma sonra ortaya.Simdi ben sagdan mi yumurtladim.Benim minik civcivim nerede
Teşekkür ederim,Ultrasonda da ortadan bakıyor gibi geliyor bana.Ultrason ile bakilirken anlarsın . Ağrıdan sizidan anlaşılmaz . Ağrılar rahim kendini genişlemeye hazırlıyor hatta genişliyor o yüzden oluyor
Bizimkine de öyle demişti inşallah kızdır.Kızlar topiğimizin ilk kızçesi geliyor sanırım ama daha kesin değildoktor çıkıntı göremedi kız olabilir emin değilim haftaya tekrar bakıcam dedi bağdaş kurduğu için anlayamadı
Bizimkine de öyle demişti inşallah kızdır.
Bir tane kız var topiğimizde belli olannickini hatırlayamadım şimdi
İnşallah canımDemek gözümden kaçmışolsun önce sağlıklı olsun sonra kız olsun inşallahhh
Hayirla uğurla gelsin oğlusun.aç gitmeye gerek var mi kaç haftalıkken 2li yaptırdın tam.iklimi test e cinsiyet belli oluyor mu .
Teşekkür ederim,Ultrasonda da ortadan bakıyor gibi geliyor bana.
[kiana_, post: 44918340, member: 374305"]Bu hafta 2li tarama yaptirdik.cok sukur her sey yolunda. Düzen laboratuvarinda yaptirdim.
Cinsiyeti de ogrendik. O kakar ekşi,tursu yok efendim sivilce de olursa kiz olur falan uydurma.apacik bir erkek geliyor
Kanama degil de cnm coook acik kahve lekelenmem var ve yaklasik 2 haftadir oluyo arada bi kesilio bir iki gun sonra tekrar oluyo
Benim kahverengi hala devam ediyor içerde kanama alanı varmış çok sıkıldım artık
Canım ben gönül hanıma gidiyorum oğlumu nisa hastane de doğurmuştum doktorumdan çok memnundum ama ayrıldı o yüzden daha yakın diye avcılar hospital a şimdilik memnunum ben de canımFaruk Bey'e devam ediyorum. :)
Oğlumda da ona gitmiştim 6 yıl önce, sorunsuz, sıkıntısız, en önemlisi sağlıklı bir doğum oldu. Bu yüzden içim rahat. Başka kimseyi araştırmadan doğrudan ona gittim.
Sizin doktorunuz kim?
Benim canim dun belli olddu buyik ihtimal kiz dediBizimkine de öyle demişti inşallah kızdır.
Bir tane kız var topiğimizde belli olannickini hatırlayamadım şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?