- 15 Aralık 2015
- 447
- 682
- 33
- 33
Hayırlı olsun canım kaç haftalik oldun şimdiBenim canim dun belli olddu buyik ihtimal kiz dedi
Benim canim dun belli olddu buyik ihtimal kiz dedi
kızım olacak diyene denk gelmedim canım.Benim 3 cü yolda Can'ım
Cinsiyetti belli olanlarıda kayıt etsen Can'ım kız ve erkek eşit oranda gibi ama listede kimin kızı olucak yazmıyor
12 hafta 5 gun canim ben erkek cok istiyodum 2 kizim var insallah yanilmistir hayirlisi artikHayırlı olsun canım kaç haftalik oldun şimdi
Saol canim eli ayagi duzgun hayirli evlat olsun insallahAmann hayirli olsn insallh
Saol canim eli ayagi duzgun hayirli evlat olsun insallah
Kesin degil canim ben varim ihtimal kz dedi ama kizimin ulturasyonu na 13 hafta 6 gunlukken erkek demislerdi kiz oldu bundada yanilmistir 2 prensesim yanina 1 tanede prens gelir insallahkızım olacak diyene denk gelmedim canım.
sadece ihtimal ya da gönülden geçenlerden bahsediliyor.
eğer belli olan varsa eklerim tabi ki.
yine de oylamaya göre ekledim, değişen olursa ben de listeden değiştiririm.Kesin degil canim ben varim ihtimal kz dedi ama kizimin ulturasyonu na 13 hafta 6 gunlukken erkek demislerdi kiz oldu bundada yanilmistir 2 prensesim yanina 1 tanede prens gelir insallah
çok geçmiş olsun canım.
Amin canımçok geçmiş olsun canım.
inşallah en kısa zamanda yeniden anne olur, kucağına alırsın yavrunu.
Senin mesaji okuyunca rahatladim cnm benim de iki haftadir kahve lekelenme oluyo sik sik peki doktoruna sordun mu cnm neden olabilirmis bu lekelenmeler?Merhabalar,
benim de lekelenmem vardı arkadaşlar, dünden beri biraz artmıştı ama kana dönmemişti. Bugün kontrolüm vardı, çok şükür her şey yolunda. Keseme harika dedi dr maşallah :) bebişim de sağlıklı hamdolsun. Progestana devam.
6. Haftada kalp atışını gördüğümüz için sebep söyleyemiyor. Genetik teste de gönderiyor bebeği çünkü dört hafta olmuş öleli. Bir daha istersek eğer o zaman test yapacakmış. Kendini suçlama ya da sebep arama dedi. Allah razı olsun doktorum sayesinde kolay atlattım değilse çok zor bir süreç Allah kimseye yaşatmasın. Bebeklerinizi size bağışlasın inşallahGeçmiş olsun canım.Allah kucağını en kısa zamanda sağlıklı bebişinle doldursun inşallah . Doktorlar nedenini söylüyor mu acaba bebeğini kaybeden annelere
İnşallah canım Rabbim gönlünden geçeni hayırlısıyla kabul eylesin inşallah12 hafta 5 gun canim ben erkek cok istiyodum 2 kizim var insallah yanilmistir hayirlisi artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?