2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim 3 cü yolda Can'ım
Cinsiyetti belli olanlarıda kayıt etsen Can'ım kız ve erkek eşit oranda gibi ama listede kimin kızı olucak yazmıyor
kızım olacak diyene denk gelmedim canım.
sadece ihtimal ya da gönülden geçenlerden bahsediliyor.
eğer belli olan varsa eklerim tabi ki.

Kesin degil canim ben varim ihtimal kz dedi ama kizimin ulturasyonu na 13 hafta 6 gunlukken erkek demislerdi kiz oldu bundada yanilmistir 2 prensesim yanina 1 tanede prens gelir insallah

Kesin degil canim ben varim ihtimal kz dedi ama kizimin ulturasyonu na 13 hafta 6 gunlukken erkek demislerdi kiz oldu bundada yanilmistir 2 prensesim yanina 1 tanede prens gelir insallah
yine de oylamaya göre ekledim, değişen olursa ben de listeden değiştiririm.
Rabbim gönlümüzden geçeni hayırla nasip etsin :)

Kızlar az önce yemek yaptım neden oldu hicbir fikrim yok tadı bozuk gibiydi haliyle yiyemedik.O kadar canim sıkıldı ki,epey bi ağladım.Hicbir sey yapamıyorum eskisi gibi.Eşimle ilgilenemiyorum diye canım çok sıkılıyor.Eşim benim şikayetim yok dese de ben kötü hissediyorum kendimi.Ne zaman düzelir bu psikoloji.Eskiden temizligim,yemegim,pastam,ütüm ne bileyim her sey bi düzen icinde ilerliyordu simdi aksıyor haliyle ve bu cok canımı skıyo.Bebegimi de üzmek istemiyorum ama yemek yapamamak cok sinir bozucu.Ailem de cook uzak.Sürekli annemi özledim diye agliyorum.

Senin mesaji okuyunca rahatladim cnm benim de iki haftadir kahve lekelenme oluyo sik sik peki doktoruna sordun mu cnm neden olabilirmis bu lekelenmeler?

Geçmiş olsun canım.Allah kucağını en kısa zamanda sağlıklı bebişinle doldursun inşallah . Doktorlar nedenini söylüyor mu acaba bebeğini kaybeden annelere
6. Haftada kalp atışını gördüğümüz için sebep söyleyemiyor. Genetik teste de gönderiyor bebeği çünkü dört hafta olmuş öleli. Bir daha istersek eğer o zaman test yapacakmış. Kendini suçlama ya da sebep arama dedi. Allah razı olsun doktorum sayesinde kolay atlattım değilse çok zor bir süreç Allah kimseye yaşatmasın. Bebeklerinizi size bağışlasın inşallah

B Began cancazim listede benim bebisi erkek eklemişsin allah mı öyle yazdırdı ne henüz cinsiyet belli değil bisi demedi doktorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…