2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Bebeğini kaybeden anneler için çok üzüldüm. Umarım tez zamanda sağlıklı gebeliğiniz olurda, kucağınıza alırsınız.

Sabırlar dilerim. Umarım en uygun zamanda sağlıkla bir bebeğin gelir dünyaya.

İkili test + rubella+ toxoplazma+ ne olduğunu hatırlamadığım birkaç kan analizi hepsi 190 tl tuttu.
Günaydın. Hangi hastanede yaptırdın bu testleri. Epey uygunmuş. İstanbul'da çoğu özel hastane sadece ikili teste bile şişirilmiş fiyat veriyo

Maşallah ikinize de
Ayyy o progestan iğrenç bir şey Acayip sersemlik ve uyku yapıyor. İştahsızlık da. Çok şükür dr değiştirdiğimde yeni dr um. Gerek yok kullanmana dedi. Sana da böyle etkiler yaptı mı

Herkese günaydın
Eşimi işe yolculadım ben de birazcık daha yatayım

Kizlar ben cok yimeye basladim simdiden 4 kilo dikkat etmeye calisiyorum olmuyor dayanamuyorum gece kac kere yemeye kalktim su iciyorum fayda degil nasil geccek bilmiyorum va r mi benim gibi olaniniz

Kizlar ben cok yimeye basladim simdiden 4 kilo dikkat etmeye calisiyorum olmuyor dayanamuyorum gece kac kere yemeye kalktim su iciyorum fayda degil nasil geccek bilmiyorum va r mi benim gibi olaniniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…