2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
oylamada gördüm sanki ismini. yanlış mı gördüm acaba? :)
Hım pardon canım ben daha o kadar ilerleyemedim şu sitede ya cahil kaldım valla :) ordan mı bakmıştın o zaman dursun dursun ne olur ne olmaz teşekkür ederim canım benim :))

Kötü olmuş yaa üzüldüm. Dün çok trafik vardi
Şansıma işte hiç şaşırmadım. Ya göğüslerim çok şişmiş ti benim ama geçti o normale döndü sanki büyüklüğünde sıkıntı yok ama belirtileriniz bu kadar erken geçiyo mu

Hım pardon canım ben daha o kadar ilerleyemedim şu sitede ya cahil kaldım valla :) ordan mı bakmıştın o zaman dursun dursun ne olur ne olmaz teşekkür ederim canım benim :))
rica ederim. kesinleşince değiştiririm cinsiyetleri. daha bebişlerimizin isimlerini yazacağız :)

rica ederim. kesinleşince değiştiririm cinsiyetleri. daha bebişlerimizin isimlerini yazacağız :)
Merhaba Allah kısmet ederse bende ağustos annesiyim;-)benide eklermişsiniz listenize,
37 yaşındayım,ilk bebeğim,tüp Bebek'le hamile kaldım,sat:19.11.2015,şuanda 10+6 günlük hamileyim.istanbul.26.08.2016
Birde açılış sorum olacak sizlere,ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum 12.haftada yaşımdan da dolayı 2 li 3 lü testler yerine bana a nıft testini önerdi,harmonyharmony yaptırcam gelab düşünüyorum aranızda bu testi yaptıran duyan varmı ?

Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
o testleri hiç yaptırmadığım için bilgim yok maalesef.
yaptıran arkadaşlar varsa yazarlar.
ekledim canım :)

Kizlar ben cok yimeye basladim simdiden 4 kilo dikkat etmeye calisiyorum olmuyor dayanamuyorum gece kac kere yemeye kalktim su iciyorum fayda degil nasil geccek bilmiyorum va r mi benim gibi olaniniz

Benimlasın Canım :) bende öyleyim . Diğer iki kızımdada böyleydim . Sanırım kız olunca ilk aylardan itibaren iştah artıyor . Ben her ikisinide 24-25 kiloyla bitirdim
Sende öncekilerinde böylemiydin ?

Benimlasın Canım :) bende öyleyim . Diğer iki kızımdada böyleydim . Sanırım kız olunca ilk aylardan itibaren iştah artıyor . Ben her ikisinide 24-25 kiloyla bitirdim
Sende öncekilerinde böylemiydin ?
Birinci 30 ikinci dietle 17 dogumdan sonra hepsi gidiyor ama hamilelikte cok kilo zararli ben biraz tirsmaya basladim 3 kizz napicez bizz 3 damatt hayirli insanlar cikar karsilarinia insallahh

Asiri kalca agrisi çekiyorum kemiklerim batiyo resmen yasayan varmi benim gibi
Benim de sağ kalçama batma oluyor. Özellikle ayakta çok kalırsam bacaklarıma doğru bir Ağrı'yla birlikte kalçamda batma da oluyor. Gebeliğin ilerleyen haftalarında pelvik kemiğinin oynamasından kaynaklanıyormuş ama biz daha yeniyiz. Ben de anlayamadım

Asiri kalca agrisi çekiyorum kemiklerim batiyo resmen yasayan varmi benim gibi

Benimde sağ kalcamda içerden bi ağrı var daha önce 5. 6. Ayda başlamıştı bu sefer çok erken basladi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…