ekledim şimdi canım :)
Yetişme dim ki yarım saatle kaçırdım izin vermediler işten bi de trafik olunca kaldım öyle kontrol sürede doldu şimdi muayene parası da vericem
Yetişme dim ki yarım saatle kaçırdım izin vermediler işten bi de trafik olunca kaldım öyle kontrol sürede doldu şimdi muayene parası da vericem
Hım pardon canım ben daha o kadar ilerleyemedim şu sitede ya cahil kaldım valla :) ordan mı bakmıştın o zaman dursun dursun ne olur ne olmaz teşekkür ederim canım benim :))oylamada gördüm sanki ismini. yanlış mı gördüm acaba? :)
Şansıma işte hiç şaşırmadım. Ya göğüslerim çok şişmiş ti benim ama geçti o normale döndü sanki büyüklüğünde sıkıntı yok ama belirtileriniz bu kadar erken geçiyo muKötü olmuş yaa üzüldüm. Dün çok trafik vardi
rica ederim. kesinleşince değiştiririm cinsiyetleri. daha bebişlerimizin isimlerini yazacağız :)Hım pardon canım ben daha o kadar ilerleyemedim şu sitede ya cahil kaldım valla :) ordan mı bakmıştın o zaman dursun dursun ne olur ne olmaz teşekkür ederim canım benim :))
Merhaba Allah kısmet ederse bende ağustos annesiyim;-)benide eklermişsiniz listenize,rica ederim. kesinleşince değiştiririm cinsiyetleri. daha bebişlerimizin isimlerini yazacağız :)
Allah hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Merhaba Allah kısmet ederse bende ağustos annesiyim;-)benide eklermişsiniz listenize,
37 yaşındayım,ilk bebeğim,tüp Bebek'le hamile kaldım,sat:19.11.2015,şuanda 10+6 günlük hamileyim.istanbul.26.08.2016
Birde açılış sorum olacak sizlere,ben tüp bebek doktoruma devam ediyorum 12.haftada yaşımdan da dolayı 2 li 3 lü testler yerine bana a nıft testini önerdi,harmonyharmony yaptırcam gelab düşünüyorum aranızda bu testi yaptıran duyan varmı ?
merhaba canım.
Kizlar ben cok yimeye basladim simdiden 4 kilo dikkat etmeye calisiyorum olmuyor dayanamuyorum gece kac kere yemeye kalktim su iciyorum fayda degil nasil geccek bilmiyorum va r mi benim gibi olaniniz
Birinci 30 ikinci dietle 17 dogumdan sonra hepsi gidiyor ama hamilelikte cok kilo zararli ben biraz tirsmaya basladim 3 kizz napicez bizz 3 damatt hayirli insanlar cikar karsilarinia insallahhBenimlasın Canım:) bende öyleyim . Diğer iki kızımdada böyleydim . Sanırım kız olunca ilk aylardan itibaren iştah artıyor . Ben her ikisinide 24-25 kiloyla bitirdim
Sende öncekilerinde böylemiydin ?
Merhaba Etik Life tıp merkezinde yaptırdım.Günaydın. Hangi hastanede yaptırdın bu testleri. Epey uygunmuş. İstanbul'da çoğu özel hastane sadece ikili teste bile şişirilmiş fiyat veriyo
Benim de sağ kalçama batma oluyor. Özellikle ayakta çok kalırsam bacaklarıma doğru bir Ağrı'yla birlikte kalçamda batma da oluyor. Gebeliğin ilerleyen haftalarında pelvik kemiğinin oynamasından kaynaklanıyormuş ama biz daha yeniyiz. Ben de anlayamadımAsiri kalca agrisi çekiyorum kemiklerim batiyo resmen yasayan varmi benim gibi
Ayy inşallah :)rica ederim. kesinleşince değiştiririm cinsiyetleri. daha bebişlerimizin isimlerini yazacağız :)
Asiri kalca agrisi çekiyorum kemiklerim batiyo resmen yasayan varmi benim gibi
Benim de sağ kalçama batma oluyor. Özellikle ayakta çok kalırsam bacaklarıma doğru bir Ağrı'yla birlikte kalçamda batma da oluyor. Gebeliğin ilerleyen haftalarında pelvik kemiğinin oynamasından kaynaklanıyormuş ama biz daha yeniyiz. Ben de anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?