2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kızlar akıntıyla beraber icinde kan geldi sizce bişe olurmu normal mi sonra bida gelmedi

Kızlar akıntıyla beraber icinde kan geldi sizce bişe olurmu normal mi sonra bida gelmedi
Normal benim Bu haftaya kadar hep oldu normal akıntı içinde geliyor büyük ihtimal bu aralar kendini biraz yormuşsun birde Bebek yerine otururken bu şekilde oluyor için rahat olsun

Ben kimyasal içermeyen bir oje aldım,onu kullanıyorum.diğerleri yınede bence riskli. Kimyasal formaldehit var çünkü oda tırnaktan sürekli emiliyo. Ha saç boyası ha oje aynı etkisi.

Normal benim Bu haftaya kadar hep oldu normal akıntı içinde geliyor büyük ihtimal bu aralar kendini biraz yormuşsun birde Bebek yerine otururken bu şekilde oluyor için rahat olsun
Sağolun kızlar içim biraz rahat etti bi daha gelmez ins salı günü kontrole giderim

Arkadaslar hurefe biliyorm ama insan yine de acaba diyor hamilelikte hayvanlara cok bakmamak gerektıgını soyluyorlar böyle bir şey duyan var mı. Bı de suna buna dokunma orasında burasnda leke cıkar muhabbetı var:)

3. Çocuğa hamile olan arkadaşlar diğer doğumlariniz normal mi sezeryan mi? Benim ilk çocuğum sezeryan bu da öyle olacak .Biraz korkuyorum 2. Kez ameliyat nasıl olacak diye

Canım doktor sana yüzde fln verdi mi? Çünkü özellikle kız demek için biraz erken sanki.
Yani soyle normalde kesinlikle soylememiz gerekiyo dedi bir fikrim var dedi bende ben cok bebegimi kaybettim onemli olan sagligi deyince zizi gormuyorum kiz benim fikrim dedi ama dr taniyorum baya tecrubeli diger kizimda da o bilmisti tabi bu kdr erken degildi acikcasi tabi saglikli olmasi onceligim biraz da uzuldum cunku 3 tane yeter diyoruz erkek olmasini isterdim Allah buyuk belli olmaz 20 haftalik ken bir digerr rdv hayirlisi

3. Çocuğa hamile olan arkadaşlar diğer doğumlariniz normal mi sezeryan mi? Benim ilk çocuğum sezeryan bu da öyle olacak .Biraz korkuyorum 2. Kez ameliyat nasıl olacak diye
Kizlar ikisini cok kolay normal dogurdum 6 aydan itibaren sporlarini yapiyorum kaslarimi guclebdiriyorum cok kolay oluyor tavsiye ederim

Benden de geldi ama kahverengi akıntı da oluyodu.doktorum progestan verdi 5 gün sürdü şimdi iyiyim çok şükür sende akıntını takip et inşallah bi daha olmaz canım..

Tabi ki herşeyden önce sağlık ben bebeğimi kız olarak hissediyorum nedense bide 2 kere nuba göre de kız dediler,gönül elbette her ikisinden ister ama kızıma kız kardeş de çok isterim. Seninki de sadece tahmin yürütmüş benim aklımda hiç cinsiyet takıntısı yokken şu benzetme bile etkiledi içten içe keşke direk ilerleyen haftalarda söyleriz deseler ozman yüzde yüz belli oluyor ama bu benzetmeler çok kafa karıştırıyor

Kizlar ikisini cok kolay normal dogurdum 6 aydan itibaren sporlarini yapiyorum kaslarimi guclebdiriyorum cok kolay oluyor tavsiye ederim
Ben de normal istiyorum kısmetse.. Nasıl sporlar yapıyosun? Hamile olduğumu öğrendiğimde spora yazıldık eşimle ama halsizlikten hiç gidemedim daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…