- 26 Mayıs 2015
- 2.735
- 7.760
- 108
- 36
Yapmaaaa yaaa. Bizim iş yerine takıntılı bir hanfendi var. Beni ojeli görünce hep bana kızdı. Bnde psikolojik olarak çok etkilendim. Gittim 25 liraya küçücük şişede bir oje aldım. Kimyasallar yokmuş diye, şimdi Gönlümce sürüyorumAyyy inanmıyorum bn ojeyi hiç bilmiyordum Hep surdum
çoğu hurafe canım dediğin gibi.Arkadaslar hurefe biliyorm ama insan yine de acaba diyor hamilelikte hayvanlara cok bakmamak gerektıgını soyluyorlar böyle bir şey duyan var mı. Bı de suna buna dokunma orasında burasnda leke cıkar muhabbetı var:)
iki kızım da sezaryenle doğdu. benim için çok farketmedi. ikinci sezaryende özel oda tuttuğum için büyük kızım da benimle hastanede kaldı. onunla ilgilenmekten acılarıma odaklanamadım pek. ama ilk hafta genelde zor geçiyor. acı eşiği yüksek olanlar daha kısa sürede ayaklanıyorlar.3. Çocuğa hamile olan arkadaşlar diğer doğumlariniz normal mi sezeryan mi? Benim ilk çocuğum sezeryan bu da öyle olacak .Biraz korkuyorum 2. Kez ameliyat nasıl olacak diye
korkutucu ama bilmek de iyi gibi, insan daha hazırlıklı oluyor.Aynen bende çok korkuyorum ikinciye sezeryandan puffff
Senin mesaji okuyunca rahatladim cnm benim de iki haftadir kahve lekelenme oluyo sik sik peki doktoruna sordun mu cnm neden olabilirmis bu lekelenmeler?
Maşallah ikinize de
Ayyy o progestan iğrenç bir şeyAcayip sersemlik ve uyku yapıyor. İştahsızlık da. Çok şükür dr değiştirdiğimde yeni dr um. Gerek yok kullanmana dedi. Sana da böyle etkiler yaptı mı
Kizlar ben cok yimeye basladim simdiden 4 kilo dikkat etmeye calisiyorum olmuyor dayanamuyorum gece kac kere yemeye kalktim su iciyorum fayda degil nasil geccek bilmiyorum va r mi benim gibi olaniniz
Asiri kalca agrisi çekiyorum kemiklerim batiyo resmen yasayan varmi benim gibi
Aynen ya keske sormasaydim kafam karistiTabi ki herşeyden önce sağlık ben bebeğimi kız olarak hissediyorum nedense bide 2 kere nuba göre de kız dediler,gönül elbette her ikisinden ister ama kızıma kız kardeş de çok isterim. Seninki de sadece tahmin yürütmüş benim aklımda hiç cinsiyet takıntısı yokken şu benzetme bile etkiledi içten içe keşke direk ilerleyen haftalarda söyleriz deseler ozman yüzde yüz belli oluyor ama bu benzetmeler çok kafa karıştırıyor
Dr yonlendirdi rahim kaslarini guclendiriyoduk internette yazarsan var canim hemen hemen ayni tabi erken dogum falan riski olanlar yapamiyor once dr la gorusun birde bol yuruyusBen de normal istiyorum kısmetse.. Nasıl sporlar yapıyosun? Hamile olduğumu öğrendiğimde spora yazıldık eşimle ama halsizlikten hiç gidemedim daha
Benim tiksinme vardi sukur cabuk bitti gecer yakinda sizindeşu bulantılar da biteydi hayırlısıyla.
sonra cinsiyet belli olsaydı.
hayırlısıyla doğursaydık.
sabredeceğiz tabi en güzel şekilde.
:)
inşallah.Benim tiksinme vardi sukur cabuk bitti gecer yakinda sizinde
Bende kotu oluyodum herseyden ama bu hamilelikte hic kusmadim gecer yakinda benim normalde 14haftalikti 5 gun gec dollen me olmus yarin 13 haftaligiz gecen carsamba bitti yavas yavas simdi cok yagli olmadigi surece iyiyiminşallah.
ne yesem pişman oluyorum.
iyi ki yaz hamilesi değilim. aç kalacakmışım.
sıcak çay buharı bile midemi fena yapıyor.
Agri olmadigi surece korkma canim bebek dusmesi cok kolay olmuyo bana dogummdan zor geldi benimde kanamam oldu kesede yirtiklik var dedi buyudukce gecer dinlen bol bol dedi kanama yok simdi sukur yarin rahatlarsin sende gecen hafta bende oyleydimBebeğini kaybedenleri okudukça çok üzülüyorum benimde 5.haftadan beri kahve ve kırmızı lekelenmelerim kanamalarım çok oldu şu an kahve devam ediyo ve çok korkuyorum kaybetmekten.yarın kontrolüm var umarım bebeğim hala benimledir beni de listeye ekleyebilrsin 26 yaş sat 10.11.2015 B Began istanbul 1.gebelik
Sonradan dikkatimi cekti hamileligin ilk aylari spor telikeli aman sakin sadece en fazla 1 saat yuruyus dedi dr umBen de normal istiyorum kısmetse.. Nasıl sporlar yapıyosun? Hamile olduğumu öğrendiğimde spora yazıldık eşimle ama halsizlikten hiç gidemedim daha
Gobek icin catlamaya crem aldiysan ondan duzenli kullan ben oyle yapiyorum kasima fazla sonra lekeler kalici olabiliyorOf kızlar benim göğüslerim çok kötü durumda. Kahverengi kısmında aşırı benek benek şeyler oluştu. Ve onlar o kadar kötü acıyo ve kaşınıyorlar ki. Elleyemediğim içinde krizden geberiyorum. Şimdide çok kötü tahriş olmuş. Kan kabuğu gibi kabuk tutmuş. Naptıysam kaşıntıyıda tahribinde önleyemedim. Aynı durumu yaşayan bir arkadaşım daha vardıebisssss sendin dimi. Kaşıntıya ne çözüm bulabiliriz sizce,
Birinci 30 ikinci dietle 17 dogumdan sonra hepsi gidiyor ama hamilelikte cok kilo zararli ben biraz tirsmaya basladim 3 kizz napicez bizz 3 damatt hayirli insanlar cikar karsilarinia insallahh
Cnmmm badem Yağı ile çilek yağını karıştırıp çatlak için sürüyorum. Ondan göğüslerde sürüyorum. Anlık geçiyorsonra. Tekrarbaşlıyor. Alerji mi yaşıyorum acaba.Gobek icin catlamaya crem aldiysan ondan duzenli kullan ben oyle yapiyorum kasima fazla sonra lekeler kalici olabiliyor
Tam kesin degil fikrini soyledi dr ama ben guveniyorum kadina tecrubeli biraz hayirlisi benim hic birbine benzemiyor 2 kizimda kusuyodum bunda hic kusmadim tiksindim 1 ci de tursu yedim ikinci tatli bunda tuzlu yedim bide farkli olarak bunda kanamam oldu bebek yukarda kizlar cok asadaydi bide 2 gundur sagda hissediyorum bunu cok farkli bilemiyorumda sobn ayni olarak 2 ci kizimda cok meyve yiyodum bunda da elma cekmisti canim ayy dr beni mafetti keske sormasaydim catlicam meraktanHiç sorma yaa bende 3 ü çok erkek diye umut ediyorum ama aynı belirtileri yaşıyorum sanırım buda kız( hehe ne yapalım artık sağlık olsun inşallah iyi damatlar helal süt emmiş lerine denk geliriz senin kinin cinsiyeti kesinleşti dimi ? Kız yani
Ben bazen soguk suyla masaj yapardim kasinma acisini alirdi o zmn sen dr gorun normalde yaglar etki yapiyor bayaCnmmm badem Yağı ile çilek yağını karıştırıp çatlak için sürüyorum. Ondan göğüslerde sürüyorum. Anlık geçiyorsonra. Tekrarbaşlıyor. Alerji mi yaşıyorum acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?