2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391

Ya Can'ım bunlara bakarsan benimde bu çok farklı diğerlerinden 1 Cide hiç ama hiç bulantım olmadı . Hep yoğurtlu şeyler yedim . 2 Cide 2 hafta bulantım oldu ama hafif hiç çıkarmadım yani ve çok aşermedim ne ekşi ne tatlı normaldim.
Bunda şimdikinde 2 buçuk ay hep kustum çok kötü bulandı içim,9-10 gündür geçti,enazından çıkarmıyorum artık arada olsada hala. Müthiş uyku halleri .et yemeğini seviyorum ve bol bol tatlı, pasta , çikolata , bu yüzdende şişiyorum .: 4-5 gün önce usg ye girdim cinsiyetti söylemedi ,kendin tahminde bulun istersen dedi , ben bu haftada söyleyemem dedi . . bacak arasına verdi aleti arasında çıkıntı felan görmedim ben kendim ,ne bilim

Kizlar bu arda iki gundur sag tarafta hissediyom dr da bi ihtimql kiz dedi artik hangi tarafta oldunu merak edenler vardi

Nasıl anlıyorsunuz ya sağ sol diye , ben neden anlamıyorum 3 olmasına rağmen , sadece usg gittiğimde 2 defa ikisindede kadın hep sağda gibi çevirdi aleti arada tam ortaya getiriyordu . Nerde benimki şimdi ? Nasıl hissediliyorki bu haftalarda ??

Ayni olmuyor farkli farkli iste saglikli gelsinler de napalim

Sag tarafim dolu ddolu geliyor 2 gundur bide kraplar oldu biraz benim ikonci 2 aylikken kasigimda kayiyodu cok asadaydi bunu daha yeni yeni iste

Yok canim bana Dr oyle dedi cok şaşırdım bende üst üste sordum hatta 4 aylığı bekliyorum bende hayırlısı canim zaten 2 li test için de orada yapmiyorlarmis seni başka hastahaneye yönlendiriyor.Devlet hastahanesi başından atıyor işte

Canim ilk bebeğimiz.. :)

Bence bir dermatolog à git. Benim ilk hamileliğimde yaz döneminde kabarma olmuştu. Artık ne kadar canim yanıyorsa gece gündüz soğuk su ile duş alırdım o anlık rahatlama sonra feci bir kaşıntı kabarma. Sonra dermatolog alkollü karışım yazdı , ne zaman kaşıntı artsa gece gündüz karnıma göğsüme gazlı bezı o karışım ile ıslatıp sarardım. 3 4 ay nerdeyse böyle geçti

Bende Oğlumda hep yoğurtlu biber yerdim. Bulantım kusmam çoktu. 8.ayımda canim cok fena baklava istemisti
Hamileliğin başında tatlı için kız, tuzlu için erkek diyorlar.
Ayrıca canın çektiği şeylere vücudun ihtiyacı var ondan çekiyor da diyorlar.
Yani binbir çeşit söylenti var.boooşver canın çekeni ye gitsin kilolar veriliyor. İlaçlardan ziyade yemek daha iyi bence . Ayrıca bir iki haftaya kesin öğrenirsin

Og oh negüzel. Sorun yok o zaman

Günaydın herkese. Yorucu bir haftasonundan sonra yeni bir haftaya daha merhaba diyoruz. İnşallah çok güzel bir hafta olur.
Herkesler iyidir inşallah. Hasta olanlara acık şifalar diliyorum. Dualarımdasınız
Cmtesi her zamanki gibi fenalaştım ve bayıldım. Abimin evindeydim akılları çıktı tabiri caizse ağar topar hastanelere taşıdılar beni. Şükürler olsun yaramaz bi durum yok. İlk çocuktan sonra 3 yıl geçmeyince erken gebelik oluyormuş. Düşük kiloda olan anneler için sıkıntılı bir durum kilo alımına maksimum özen falan fistan bi dünya nasihat ne yalan söyliim bende korktum! Yeniden Dr gidecem bakalım ne dicek

günaydın arkadaşlar. 1 haftalık izinden sonra bugün işe başladım çok mutsuzum benim kadar çalışmaktan nefret eden var mıdır

Allah kolaylık versin çalışmak çok zor .anne olduktan sonra hele hiç güzel degil Nerde calisiyorsun ne iş yapıyorsun

Günaydınlar. KANUNİ HASTANESİ mi başka yere yönlendiriyor. Sen de Küçük Çekmece desin sanırım. Sen han hangi hastaneye gidiyorsun rutin muayeneye?

Allah kolaylık versin çalışmak çok zor .anne olduktan sonra hele hiç güzel degil Nerde calisiyorsun ne iş yapıyorsun
devlet hastanesinde faturalandırma da çalışıyorum. maalesef bebek geldikten sonra daha zor olacak. şu yarım gün çalışma olayı iyi olacak gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…