2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
İlki kaç aylik , sen tahin pekmez bal vs yüklen o tür gıdalara Allah muhafaza yaa kötü böyle bayilmalar..

Ahh keşke bende hissedebilsem..çok istiyorum.. Aslında arada bişiler oluyor ama.. Hissettiğim şey bebiş mi onu kestiremiyorum..

Bebis değildir. Dün aksam arkadasimla görüşüyordum.kadın doğum doktoru ve 16 dan önce mümkün değil dedi

Günaydın
Bebişleri bir hissedebilsek
Günaydın güzel analar. Evet bir hissedebilsek. Akşam babamıza da diyorum niye büyümüyor benişimiz? Sanki 12. Haftada karın büyür müymüş?iş olsun. Sabırsızlanıyor insan işte. (Eşim de bunu fırsat bilip süt içmelisin ki büyüsün diyor.) Sütü normalde de içemiyorum, midemi bulandırıyor. Şimdi bebeğim için katlanıyorum. Her gün içemezsem de 3. Güne muhakkak

Babası bebeğini düşünüyor :) çıktı mı hiç karnın belli oluyor mu

Sen ne iş yapıyorsun :)
Gıda firmasında ön muhasebe bölümündeyim. Bir aile firması karı kocalar zaten patronlarım ama kadın beni delirtiyo bazen sırf o gelmesin diye dua eder oldum sanarsın o hamile başım ağrıyo belim ağrıyo diye bi tripler flan sonrada eve gidiyo allah bana koyuyo yine tabi

Herkese gunaydinlarrr...

Cok gecmss olsunn.. Dikkat et kendine .. Neyse ki sorun olmamsss.. Dr tavsiyelerine uy tabii.. 3 yil olayini bilmiyordum ama baya uzun bi sure bakalm tabi ilkini bi doguralm da

arada bende bir şeyler hissediyor gibiyim sanki

O bana da oluyor arada gobek seyrimesi gibi falan da tabi bu kadr erken hissedemezmisz.. Ama bazen sancisi bile guzel aha diyorm heralde aramizdaki bagi plasentayi cekistiriyor velet saka bi yana benm dr da 19 a anca hissedersn dedi.. Biraz garantici

Ay bugn 14 e giris yaptik bizz aksam yine dr dayiz hareket eder bu sefer biraz daha ins

maşallah büyümüştür şimdi. cinsiyeti de belli olur artık. aslında hissetmek isteğimiz için oluyor o seyirmelerde bence piskolojik yani

Cinsiyeti de müjdelemen dileğiyle haberlerini bekliyoruz

Geçmiş olsun canımm.. Bende hamileliğimin 5. haftasında bayılmıştım.. Bende zayıfım.. Hala kilo da almadım.. Aklım çıkmıştı.. Bildiğin şuurum kapandı hiç bişi hatırlamıyordum.. Ayılırken anladım bayıldığımı.. Şaşırdım kendimi tutamamışım demekki dedim.. Çok korunç bişi seni çok ii anlıyorum.. Ama oluyor aslında bunlar ve çoook ciddi bir durum değil çok şükürki.. Geçmiş olsun tekrar..

geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…