arada bende bir şeyler hissediyor gibiyim sankiAhh keşke bende hissedebilsem..çok istiyorum.. Aslında arada bişiler oluyor ama.. Hissettiğim şey bebiş mi onu kestiremiyorum..
İlki kaç aylik , sen tahin pekmez bal vs yüklen o tür gıdalara Allah muhafaza yaa kötü böyle bayilmalar..Günaydın herkese. Yorucu bir haftasonundan sonra yeni bir haftaya daha merhaba diyoruz. İnşallah çok güzel bir hafta olur.
Herkesler iyidir inşallah. Hasta olanlara acık şifalar diliyorum. Dualarımdasınız
Cmtesi her zamanki gibi fenalaştım ve bayıldım. Abimin evindeydim akılları çıktı tabiri caizseağar topar hastanelere taşıdılar beni. Şükürler olsun yaramaz bi durum yok. İlk çocuktan sonra 3 yıl geçmeyince erken gebelik oluyormuş. Düşük kiloda olan anneler için sıkıntılı bir durum kilo alımına maksimum özen falan fistan bi dünya nasihat ne yalan söyliim bende korktum! Yeniden Dr gidecem bakalım ne dicek
Ahh keşke bende hissedebilsem..çok istiyorum.. Aslında arada bişiler oluyor ama.. Hissettiğim şey bebiş mi onu kestiremiyorum..
devlet hastanesinde faturalandırma da çalışıyorum. maalesef bebek geldikten sonra daha zor olacak. şu yarım gün çalışma olayı iyi olacak gibi
Aynen bende o büyük günü bekliyorum :) yıllık iznim var ama kullanmıyorum o bana ayrı koyuyo zatendoğum yapsam en azından bir süre uzaklaşacam dört gözle bekliyorum
Günaydın güzel analar. Evet bir hissedebilsek. Akşam babamıza da diyorum niye büyümüyor benişimiz? Sanki 12. Haftada karın büyür müymüş?Günaydın
Bebişleri bir hissedebilsek
bende kıyamıyordum ama artık dayanamadım 1 haftama kıydımGünaydınnnn
Aynen bende o büyük günü bekliyorum :) yıllık iznim var ama kullanmıyorum o bana ayrı koyuyo zaten
Günaydınnnn
Aynen bende o büyük günü bekliyorum :) yıllık iznim var ama kullanmıyorum o bana ayrı koyuyo zaten
Günaydın güzel analar. Evet bir hissedebilsek. Akşam babamıza da diyorum niye büyümüyor benişimiz? Sanki 12. Haftada karın büyür müymüş?iş olsun. Sabırsızlanıyor insan işte. (Eşim de bunu fırsat bilip süt içmelisin ki büyüsün diyor.) Sütü normalde de içemiyorum, midemi bulandırıyor. Şimdi bebeğim için katlanıyorum. Her gün içemezsem de 3. Güne muhakkak
Gıda firmasında ön muhasebe bölümündeyim. Bir aile firması karı kocalar zaten patronlarım ama kadın beni delirtiyo bazen sırf o gelmesin diye dua eder oldum sanarsın o hamile başım ağrıyo belim ağrıyo diye bi tripler flanSen ne iş yapıyorsun :)
Günaydın herkese. Yorucu bir haftasonundan sonra yeni bir haftaya daha merhaba diyoruz. İnşallah çok güzel bir hafta olur.
Herkesler iyidir inşallah. Hasta olanlara acık şifalar diliyorum. Dualarımdasınız
Cmtesi her zamanki gibi fenalaştım ve bayıldım. Abimin evindeydim akılları çıktı tabiri caizseağar topar hastanelere taşıdılar beni. Şükürler olsun yaramaz bi durum yok. İlk çocuktan sonra 3 yıl geçmeyince erken gebelik oluyormuş. Düşük kiloda olan anneler için sıkıntılı bir durum kilo alımına maksimum özen falan fistan bi dünya nasihat ne yalan söyliim bende korktum! Yeniden Dr gidecem bakalım ne dicek
arada bende bir şeyler hissediyor gibiyim sanki
bırakma ihtimalim var bakalımBırakmayı düşünmez misin
doktor karın kaslarını çalıştırmayan spor yapabilirsin dedi. yüz bol bol dedi ama zaten gidemiyorum halsizlikten..Sonradan dikkatimi cekti hamileligin ilk aylari spor telikeli aman sakin sadece en fazla 1 saat yuruyus dedi dr um
maşallah büyümüştür şimdi. cinsiyeti de belli olur artık. aslında hissetmek isteğimiz için oluyor o seyirmelerde bence piskolojik yaniHerkese gunaydinlarrr...
Cok gecmss olsunn.. Dikkat et kendine .. Neyse ki sorun olmamsss.. Dr tavsiyelerine uy tabii.. 3 yil olayini bilmiyordum ama baya uzun bi sure bakalm tabi ilkini bi doguralm da
O bana da oluyor arada gobek seyrimesi gibi falan da tabi bu kadr erken hissedemezmisz.. Ama bazen sancisi bile guzel aha diyorm heralde aramizdaki bagi plasentayi cekistiriyor veletsaka bi yana benm dr da 19 a anca hissedersn dedi.. Biraz garantici
Ay bugn 14 e giris yaptik bizzaksam yine dr dayiz hareket eder bu sefer biraz daha ins
Herkese gunaydinlarrr...
Cok gecmss olsunn.. Dikkat et kendine .. Neyse ki sorun olmamsss.. Dr tavsiyelerine uy tabii.. 3 yil olayini bilmiyordum ama baya uzun bi sure bakalm tabi ilkini bi doguralm da
O bana da oluyor arada gobek seyrimesi gibi falan da tabi bu kadr erken hissedemezmisz.. Ama bazen sancisi bile guzel aha diyorm heralde aramizdaki bagi plasentayi cekistiriyor veletsaka bi yana benm dr da 19 a anca hissedersn dedi.. Biraz garantici
Ay bugn 14 e giris yaptik bizzaksam yine dr dayiz hareket eder bu sefer biraz daha ins
bennnn varımmmgünaydın arkadaşlar. 1 haftalık izinden sonra bugün işe başladım çok mutsuzumbenim kadar çalışmaktan nefret eden var mıdır
Günaydın herkese. Yorucu bir haftasonundan sonra yeni bir haftaya daha merhaba diyoruz. İnşallah çok güzel bir hafta olur.
geçmiş olsun canımGünaydın herkese. Yorucu bir haftasonundan sonra yeni bir haftaya daha merhaba diyoruz. İnşallah çok güzel bir hafta olur.
tez zamanda kurtulmamız dileğiylebennnn varımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?