- 13 Temmuz 2011
- 2.151
- 3.451
- 248
Bebis değildir. Dün aksam arkadasimla görüşüyordum.kadın doğum doktoru ve 16 dan önce mümkün değil dedi
aminnn :)tez zamanda kurtulmamız dileğiyle
Yaa bi benim soruma cevap gelmiyor: bebeğinin cinsiyetini öğrenenler bebekler ne tarafta
Ilk 3 ay için saç boyası ve oje kullanan varmı
Arkadaslar hurefe biliyorm ama insan yine de acaba diyor hamilelikte hayvanlara cok bakmamak gerektıgını soyluyorlar böyle bir şey duyan var mı. Bı de suna buna dokunma orasında burasnda leke cıkar muhabbetı var:)
Of kızlar benim göğüslerim çok kötü durumda. Kahverengi kısmında aşırı benek benek şeyler oluştu. Ve onlar o kadar kötü acıyo ve kaşınıyorlar ki. Elleyemediğim içinde krizden geberiyorum. Şimdide çok kötü tahriş olmuş. Kan kabuğu gibi kabuk tutmuş. Naptıysam kaşıntıyıda tahribinde önleyemedim. Aynı durumu yaşayan bir arkadaşım daha vardıebisssss sendin dimi. Kaşıntıya ne çözüm bulabiliriz sizce,
günaydın arkadaşlar. 1 haftalık izinden sonra bugün işe başladım çok mutsuzumbenim kadar çalışmaktan nefret eden var mıdır
doğum yapsam en azından bir süre uzaklaşacam dört gözle bekliyorum
Canım benim hep sol tarafta ağrım oluyordu sola yerleşen bebek kız olur diyorlar ama dr geçen hafta erkeğe benziyor dediGünaydın hanimlar o kadar yorgunum ki yataktan kalkacak takatim yok :/ Dün O kadar Yoruldum Ki Gece 2 de Zor yattim, Yatınca Ağrıdan Yorgunluktan uyuyamadim. Yatmadan önce de tüm yediklerimi fiskiye gibi bi seferde çıkardım
Dün Oğlumda çok zorladı , dışarıda sürekli kucak istedi mecburen aldım o da ağrılara sebep oldu.q
Cinsiyeti belli olan anneler tekrar soruyorum duyun beni huhuuu bebişleriniz ne taraftaaa
Sizde durumlar nasil
Herkese gunaydinlarrr...
Cok gecmss olsunn.. Dikkat et kendine .. Neyse ki sorun olmamsss.. Dr tavsiyelerine uy tabii.. 3 yil olayini bilmiyordum ama baya uzun bi sure bakalm tabi ilkini bi doguralm da
O bana da oluyor arada gobek seyrimesi gibi falan da tabi bu kadr erken hissedemezmisz.. Ama bazen sancisi bile guzel aha diyorm heralde aramizdaki bagi plasentayi cekistiriyor veletsaka bi yana benm dr da 19 a anca hissedersn dedi.. Biraz garantici
Ay bugn 14 e giris yaptik bizzaksam yine dr dayiz hareket eder bu sefer biraz daha ins
Canım cinsiyet konusunda seni anlıyorum çünkü ben çocukluğumdan beri hep bir kız çocuğu hayali kurdum. Ama dr erkeğe benziyor dediği gün eve geldiğimde sürekli ağladım ve sebebini kendime bile itiraf etmeye utandım sonra kabullendim ki cinsiyet erkek gibi dedi diye ağlamıştım sonra vicdan ağır bastı bu kez de bebepim sağlıklıymış sağlıkla hayırla gelsin inşallah diyerek şükredip dua edeceğime benim yaptığıma bak deyip bu sefer yaptığım haksızlığa ağladım :):):):) ama ertesi gün geçti çok şükür şimdiden erkek kıyafetlerine bakmaya başladım ve şimdi kesin erkek dese de nutluyum sıkıntı yok yani hormonlardan falandır sanırım ama geçiyor çok şükür merak etmeGünaydın annelerr!
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim kısçeler, tecrübe çok farklı bişey gerçekten her işin acemiliği pek fena
ben her gün az da olsa bebeği dışarı çıkarmayı planlıyorum,daha önceki doktorum sıkı sıkıya tembihlemişti her gün çıkarmam gerektiğini o yüzden arabası kullanışlı olsun istiyorum ama anlaşılan ilk aylarda kullanılan arabalar sonradan hantal kalıyo, baston olanlar da ilk aylarda kullanılmaya uygun olmuyo, iki araba şart gibi sanki?
bir de araba koltuğu mutlaka bebek arabasıyla uyumlu olsun istiyorum çünkü uyuyan bebeği pusetten kaldırıp arabaya ya da arabadan pusete koymak istemiyorum, hemen tak çıkar olsun diye düşündüm
odasını eğer bi aksilik olmazsa 6. aydan sonra ayırmak istiyorum, kendi odamız çok küçük bi de yazık minicik bebek tüm gece bizim nefesimizle yatmasın, o yüzden yatağını komidinini şimdiden almak istiyorum. aranızda çocuğunun odasına kanepe koyan var mı? biraz büyüyünce oyun oynaması ve oturması için düşündüm hem de 6. aydan sonra gece yanında kalmamız gerekirse bize de yer olur dedim
siz ne dersiniz?
cinsiyeti öğrenen anneler, az da olsa hayal kırıklığı oldu mu sizde? bana doktor erkek derse biraz üzülürmüşüm gibi geliyo, biliyorum önemli olan sağlıklı olması ama yine de gönlümden geçen belli, sonradan insan alışıp benimsiyodur değil mi? hormonlardan mıdır nedir resmen dengem kaçtı benim bu aralar, millet 3. ayda durulur ben resmen coştum, duygular sel olmuş akıyo
Canım benim hep sol tarafta ağrım oluyordu sola yerleşen bebek kız olur diyorlar ama dr geçen hafta erkeğe benziyor dedi
Canım cinsiyet konusunda seni anlıyorum çünkü ben çocukluğumdan beri hep bir kız çocuğu hayali kurdum. Ama dr erkeğe benziyor dediği gün eve geldiğimde sürekli ağladım ve sebebini kendime bile itiraf etmeye utandım sonra kabullendim ki cinsiyet erkek gibi dedi diye ağlamıştım sonra vicdan ağır bastı bu kez de bebepim sağlıklıymış sağlıkla hayırla gelsin inşallah diyerek şükredip dua edeceğime benim yaptığıma bak deyip bu sefer yaptığım haksızlığa ağladım :):):):) ama ertesi gün geçti çok şükür şimdiden erkek kıyafetlerine bakmaya başladım ve şimdi kesin erkek dese de nutluyum sıkıntı yok yani hormonlardan falandır sanırım ama geçiyor çok şükür merak etme
siyahmiyah saol canım bilgiler için,hindistan cevizi yağını deneyeceğim,2 haftadır perşembe gününü bekliyoruz,boşu boşuna gitmiyim dedim. Perşembe günü doktoruma da göstereceğim. Beni bitirdi resmen.
Bu arada kızlar,ben hamileliğimiz başından beri erkek hissediyorum. Etrafımdaki herkeste erkek hissettiğini söyledi, benim görümcemin hissiyati çok kuvvetlidir, bana senin kızın olacak dedi.Ben şooook. 4lü arkadaş gurubundan 3 aile aynı dönemlerde habersiz şekilde gebe kaldık. En küçük benim,biri 15 hafta biri 13 hafta bende 12 haftadayım. Hepsi cinsiyeti öğrendi,hepside erkek. Ben yine şooooook. Ay ben erkek bebek delisi oldum,kızım olursa resmen ağlıcam galiba. Noluyo bana yaaaaa,acayip sinir oldum ve kıskandım. Hiç kıskanma huyumda yoktur yani. Hamilelikten duygusal olarak çok kaprisli hala geldim.
Vazelin sürebilirsinOf kızlar benim göğüslerim çok kötü durumda. Kahverengi kısmında aşırı benek benek şeyler oluştu. Ve onlar o kadar kötü acıyo ve kaşınıyorlar ki. Elleyemediğim içinde krizden geberiyorum. Şimdide çok kötü tahriş olmuş. Kan kabuğu gibi kabuk tutmuş. Naptıysam kaşıntıyıda tahribinde önleyemedim. Aynı durumu yaşayan bir arkadaşım daha vardıebisssss sendin dimi. Kaşıntıya ne çözüm bulabiliriz sizce,
İlk hamileliklerde erkek hayali kuran çok azdır. Hep kız hissedilir yada istenir o da neden kızın olsun Süsle Giydir saçını şekillendir é hamile olduğunu öğrendiğinde bebek magzalarina gözün takılınca kiz kıyafetleri çoğunlukta ve çok güzeller için gidiyor tabi.
İlk hamileliğimde kız düşünüyordum bende erkek deyince üzülmedim ama bi garip oluyor insan. Şimdi de kiz olursa uzulecekmisim gibi geliyor.hormonlar insanı dengesiz yapıyor yani. Kız yetiştirmek korumak kollamak sanki daha zormus gibi geliyor yada oğlum var diye mi kız duygusunu hiç yaşamadim diye mi bilmiyorum . Aslında kız da istiyordum ama şimdi erkek istiyorum yaa hamile olduğumu öğrendiğimden beri Allah mübareğinı nasip etsin
Vazelin iyi gelmedi canım,bu herhalde egzamaya dönüştürdü. Evde ne yağ ne krem bulduysam aralılarla sürdüm. Hiçbiri banamısın demedi.Vazelin sürebilirsin
Of kızlar benim göğüslerim çok kötü durumda. Kahverengi kısmında aşırı benek benek şeyler oluştu. Ve onlar o kadar kötü acıyo ve kaşınıyorlar ki. Elleyemediğim içinde krizden geberiyorum. Şimdide çok kötü tahriş olmuş. Kan kabuğu gibi kabuk tutmuş. Naptıysam kaşıntıyıda tahribinde önleyemedim. Aynı durumu yaşayan bir arkadaşım daha vardıebisssss sendin dimi. Kaşıntıya ne çözüm bulabiliriz sizce,
zaten eklemişim canım. 4. sıradasın.Bebeğini kaybedenleri okudukça çok üzülüyorum benimde 5.haftadan beri kahve ve kırmızı lekelenmelerim kanamalarım çok oldu şu an kahve devam ediyo ve çok korkuyorum kaybetmekten.yarın kontrolüm var umarım bebeğim hala benimledir beni de listeye ekleyebilrsin 26 yaş sat 10.11.2015 B Began istanbul 1.gebelik
Cnmmm badem Yağı ile çilek yağını karıştırıp çatlak için sürüyorum. Ondan göğüslerde sürüyorum. Anlık geçiyorsonra. Tekrarbaşlıyor. Alerji mi yaşıyorum acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?