2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Günaydın kızlaar!

bu sabah çok mutsuz kalktım, gece boyu hep kabus gördüm bi türlü kendime gelemiyorum ufak ufak kendimi toplamaya çalışıyorum ama bakalım nasıl geçecek

bu cumartesi randevum var, bebek ne durumda çok merak ediyorum, hem hastalık geçirdim hem de geçenlerde kayıp çok fena düştüm, aklım hep bebekte acaba iyi midir diye, bu hafta geçmek bilmiyo bi türlü, inşallah hala benimledir

bir de şu zika virüsü müdür nedir çok korkutuyo beni, Almanya'da da görülmüş bu demektir ki bize de gelecek
4 sene durup yüzyılın hamilelerini etkileyen tek salgınında hamile kaldığım için kendimi tebrik ediyorum valla bu yaz bebişler gelene kadar burnumuzdan gelecek anlaşılan, sineklerle köşe kapmaca oynarız artık, Allah cümlemizi korusun

Yaa bi benim soruma cevap gelmiyor :bebeğinin cinsiyetini öğrenenler bebekler ne tarafta

ben daha cinsiyet öğrenmedim, bu haftasonu inşallah ama doktor hep ortadan bakıyo sanki, bu gittiğimde sorayım olmazsa

B Began canım ben de kaybettim bebeği. Listeden çıkarabilirsin.

Çok üzüldüm kızlar, Allah sabır versin tez zamanda sağlıkla yavrularınıza kavuştursun inşallah

Ilk 3 ay için saç boyası ve oje kullanan varmı

saç boyası değil ama arada oje kullanıyorum, doktorum oje ve parfüm kullanabilirsin demişti ama yine de çok abartmıyorum arada sırada sürüyorum

şampuanımı da değiştirdim, nude diye bişey var çok fazla kimyasal yokmuş diye yazıyo üzerinde inanıp aldım ben de inşallah öyledir çünkü her gün yıkanıyorum ben

Arkadaslar hurefe biliyorm ama insan yine de acaba diyor hamilelikte hayvanlara cok bakmamak gerektıgını soyluyorlar böyle bir şey duyan var mı. Bı de suna buna dokunma orasında burasnda leke cıkar muhabbetı var:)

hayvanları bilmiyorum canım ben ama çok inanmasa da annem bi yerde izinsiz avuçlayıp yediğim bişey olursa elimi popoma sürmemi söyledi daha henüz bişeyi avuçlamadım ama olursa bi deneyeceğim

benim de hamilelikten önce çok kaşıntı ve kabartım oluyodu, hindistan cevizi yağı çok iyi geldi bana hala her gün sürüyorum, hatta kocamın egzamasını da geçirdi hiç kalmadı, sen de bi dene istersen ama kaşıntını mutlaka doktoruna da söyle, çok önemli bişey hamilelikte, enzimlerden ya da hormonlardan olabilir kontrol edilmesi gerek, çok geçmiş olsun şimdiden

günaydın arkadaşlar. 1 haftalık izinden sonra bugün işe başladım çok mutsuzum benim kadar çalışmaktan nefret eden var mıdır

beeeennn!! çook zor geliyo işe gelmek sabahları, hiç keyfim ve gücüm yokken amirlere laf anlatmak, işlere yetişmek... yine de ekmek parası buna da şükür deyip geliyorum her sabah, yine de hayırlısıyla bebişi kucaklayıp izne ayrılacağım günü iple çekiyorum

Canım benim hep sol tarafta ağrım oluyordu sola yerleşen bebek kız olur diyorlar ama dr geçen hafta erkeğe benziyor dedi

siyahmiyah ya su salgın beni de çok korkutuyor 2 haftasonra yurtdışına çıkıcam bi de. su sinek kovarları kullansak o da kimyasaldır herhalde

Cinsiyeti bugun öğrenirsin belki ama ben senin bebişi erkek hissettim nedense

Canım cinsiyet konusunda seni anlıyorum çünkü ben çocukluğumdan beri hep bir kız çocuğu hayali kurdum. Ama dr erkeğe benziyor dediği gün eve geldiğimde sürekli ağladım ve sebebini kendime bile itiraf etmeye utandım sonra kabullendim ki cinsiyet erkek gibi dedi diye ağlamıştım sonra vicdan ağır bastı bu kez de bebepim sağlıklıymış sağlıkla hayırla gelsin inşallah diyerek şükredip dua edeceğime benim yaptığıma bak deyip bu sefer yaptığım haksızlığa ağladım :):):):) ama ertesi gün geçti çok şükür şimdiden erkek kıyafetlerine bakmaya başladım ve şimdi kesin erkek dese de nutluyum sıkıntı yok yani hormonlardan falandır sanırım ama geçiyor çok şükür merak etme

siyahmiyah saol canım bilgiler için,hindistan cevizi yağını deneyeceğim,2 haftadır perşembe gününü bekliyoruz,boşu boşuna gitmiyim dedim. Perşembe günü doktoruma da göstereceğim. Beni bitirdi resmen.

Bu arada kızlar,ben hamileliğimiz başından beri erkek hissediyorum. Etrafımdaki herkeste erkek hissettiğini söyledi, benim görümcemin hissiyati çok kuvvetlidir, bana senin kızın olacak dedi. Ben şooook. 4lü arkadaş gurubundan 3 aile aynı dönemlerde habersiz şekilde gebe kaldık. En küçük benim,biri 15 hafta biri 13 hafta bende 12 haftadayım. Hepsi cinsiyeti öğrendi,hepside erkek. Ben yine şooooook. Ay ben erkek bebek delisi oldum,kızım olursa resmen ağlıcam galiba. Noluyo bana yaaaaa,acayip sinir oldum ve kıskandım. Hiç kıskanma huyumda yoktur yani. Hamilelikten duygusal olarak çok kaprisli hala geldim.

İlk hamileliklerde erkek hayali kuran çok azdır. Hep kız hissedilir yada istenir o da neden kızın olsun Süsle Giydir saçını şekillendir é hamile olduğunu öğrendiğinde bebek magzalarina gözün takılınca kiz kıyafetleri çoğunlukta ve çok güzeller için gidiyor tabi.
İlk hamileliğimde kız düşünüyordum bende erkek deyince üzülmedim ama bi garip oluyor insan. Şimdi de kiz olursa uzulecekmisim gibi geliyor.hormonlar insanı dengesiz yapıyor yani. Kız yetiştirmek korumak kollamak sanki daha zormus gibi geliyor yada oğlum var diye mi kız duygusunu hiç yaşamadim diye mi bilmiyorum . Aslında kız da istiyordum ama şimdi erkek istiyorum yaa hamile olduğumu öğrendiğimden beri Allah mübareğinı nasip etsin

Vazelin sürebilirsin

günaydın kızlar..
şu zika virüsünü bende duydum ama içiniz rahat olsun Avrupada görülen vakaların yakın zamanda Amerika kıtasına seyahat ettiği öğrenilmiş, yani henüz avrupada yaygın değil, amerikaya gitmediğiniz sürece sıkıntı yok, hatta linkinide paylaşayım sizinle.. birde ilk 3 aylık dönemde daha çok etkiler bu tür virüsler, hepimiz neredeyse atlattık o dönemi.
https://onedio.com/haber/dunyaya-korku-salan-zika-virusu-hakkinda-bilmeniz-gereken-her-sey-669135

B Began benimde ilk bebeğim olacak kısmetse

Ne kadar doğru diyorsun valla, ama bunu gelde bize anlat, ah şu hormonlar,allah biliyor hamile olmadan önce, bende ne güzel bir kızım olsa diye hayaller kurardım. Şimdi ise ya benim erkek değilse diye endişeli bir bekleyiş içerisindeyim. Aman sağlık olsunda.

Günaydın kızlar, ne zamandır giremiyordum. Özledim burayı valla.

Canım benim o :) Benşm de kaşıntı ve göğüs ucumda kabuklanma başladı. Acaba şu göğüs ucu çatlağı için kremler var ya, onlardan mı alsak? Doktora sormak lazım. Benim randevum 17 sinde, sorucam. Senin randevun ne zaman?

zaten eklemişim canım. 4. sıradasın.

Cnmmm badem Yağı ile çilek yağını karıştırıp çatlak için sürüyorum. Ondan göğüslerde sürüyorum. Anlık geçiyorsonra. Tekrarbaşlıyor. Alerji mi yaşıyorum acaba.

Bence yağlar sana alerji yyapmış canım aaldığın yere bi sor bu konuyu

kızlar benim kollar eller ve bacaklarda acayip bi kaşıntı var ve vücudum ufak ufak dökmüş. nedendir acaba bileniniz var mı. kaşıntı beni çok rahatsız ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…