- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
maşallah büyümüştür şimdi. cinsiyeti de belli olur artık. aslında hissetmek isteğimiz için oluyor o seyirmelerde bence piskolojik yani
Cinsiyeti de müjdelemen dileğiyle haberlerini bekliyoruz
Cinsiyeti bugun öğrenirsin belki ama ben senin bebişi erkek hissettim nedense
kızlar benim kollar eller ve bacaklarda acayip bi kaşıntı var ve vücudum ufak ufak dökmüş. nedendir acaba bileniniz var mı. kaşıntı beni çok rahatsız ediyor
Bende bugün doktordan geldim rahimdeki kanama alanı azalmış çok sevindim Bebek de gayet iyi dedi perşembe 2li testim var inşallah herşey yolunda gider
Günaydın kızlar, ne zamandır giremiyordum. Özledim burayı valla.
Canım benim o :) Benşm de kaşıntı ve göğüs ucumda kabuklanma başladı. Acaba şu göğüs ucu çatlağı için kremler var ya, onlardan mı alsak? Doktora sormak lazım. Benim randevum 17 sinde, sorucam. Senin randevun ne zaman?
kızlar benim kollar eller ve bacaklarda acayip bi kaşıntı var ve vücudum ufak ufak dökmüş. nedendir acaba bileniniz var mı. kaşıntı beni çok rahatsız ediyor
gidecem az önce netten baktım bazılarında hamilelikte hormonlara alerji oluyormuşCanım yediğin bir şey de alerji yapmış olabilir. Bana da oldu ilk haftalarda. Ya da bir arkadaşım hamilelik kurdeşeni dökmüştü, bi doktora git bence.
Evet canim yuruyus ve yuzme oneriyorlar ama son aylarda comelme hareketini cok yapiyodum bacak ve kalca icindoktor karın kaslarını çalıştırmayan spor yapabilirsin dedi. yüz bol bol dedi ama zaten gidemiyorum halsizlikten..
ben varım midem bulanıyor zorla geliyorum daireye hala geçmedi ilk hamilelelğimdede böyle idi 18. haftadan sonra azalmıştı gün sayıyorum iş beni çok yoruyor evde olunca bir parça rahatlıyorum yemek zorla yiyorum baş dönmem oluyor işlerimi yapamıyorum anlamıyorda kimse verdikçe veriolar üstüne sana az verdik rahat edersin diyolar çıldırmak üzereyim:günaydın arkadaşlar. 1 haftalık izinden sonra bugün işe başladım çok mutsuzumbenim kadar çalışmaktan nefret eden var mıdır
Arkadaslar ankarada iyi bir kadin dogumcu ariyoruz arkadasim icin yeni tasindi ankaraya bilmiyo hic bi yeri yeni hamile o da ankaradan olaniniz varsa yardimci olur musunuz
aynen öyle. benimde hamile olduğumu bildikleri halde hiç anlayış yokkben varım midem bulanıyor zorla geliyorum daireye hala geçmedi ilk hamilelelğimdede böyle idi 18. haftadan sonra azalmıştı gün sayıyorum iş beni çok yoruyor evde olunca bir parça rahatlıyorum yemek zorla yiyorum baş dönmem oluyor işlerimi yapamıyorum anlamıyorda kimse verdikçe veriolar üstüne sana az verdik rahat edersin diyolar çıldırmak üzereyim:((
Cnm onlar golbasina tasindilar bilmiyorum dedigin hastane yakin mi uzak mi oraya ama soylim ben bi tesekkur ederim cnm ilgilendigin icinCanım ben Ankara'dayım. Nerde oturuyor arkadaşın? Ben Medical Park hastanesinde Saime Hn. a devam ediyorum. Memnunum, ordaki doktorlar genelde iyi zaten.
Canim ben niye bu kdr taktim bilmiyorum kendime kiziyorum agliyorum ama icimde sevdasi var atamadim cok uzuluyorum sonucta 3 tane kaybettim sukretmem lazim ama bu hamilelik mafetti beni onceden ben hic boyle dusunmezdim saglikli olsun derdim yinede sukrediyorum saglikli hayirlu evlat olsun diyorum iki dk sonra erkek olsun diye dua ediyorum kendimi hic taniyamiyorum keske sormasaydim supesi yordu beniben de bugün yarın diye diye gidemedim dr a hala. eşim müsait olamadı bir türlü :)
iki kızım var, yine kız istiyorum. eşim de kız olsa keşke diyor.
belki erkek evladın tadını bilmediğimiz içindir :)
hayırla sağlıkla doğsunlar da kız erkek farketmiyor :)
Günaydın güzel anneler ikili test sonuçlarımı aldım herşey yolunda şükür cinsiyet için yine birşey demedi 15 haftalikken söyleyecekmis 12 gün var bir öğrenemedim:)
İnşallah sen öğrenirsin canım ya ben bir türlü ogrenemiyorum malum :)Oh masallah darisi bugn bize insallahhenee soylemedi mi gene hayirlisi bakalm bize bugn bisey dicek miii
Canim ben guneslideyim.Rutin muayenemi güneşli erdem hastahanesinde yaptiriyorum.Ama tahlilleri kanuni de yaptiririyorum.Sen nerdesin nerede yaptiriyorsun tütünleri canimGünaydınlar. KANUNİ HASTANESİ mi başka yere yönlendiriyor. Sen de Küçük Çekmece desin sanırım. Sen han hangi hastaneye gidiyorsun rutin muayeneye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?