2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Ben de erkek olursa çok üzüleceğim sanırım.Etrafımdaki çoğu insan erkek diyor içten içe üzülüyorum ya
ekteki görüntü ne güzel Rabbim en önemlisi sağlıklı hayırlı bir kız evlat nasip et Allah'ım

Eklentiler

• aa.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 78
maşallah büyümüştür şimdi. cinsiyeti de belli olur artık. aslında hissetmek isteğimiz için oluyor o seyirmelerde bence piskolojik yani

Ayy evet buyuyorlar gunden gune ne guzell valla gosterirse nazli bebisimiz gorecez insallah
Dogru canm olabilir tabi ki.. Istiyorz hareket etmesini sonuctaaa..

Cinsiyeti de müjdelemen dileğiyle haberlerini bekliyoruz

Insallah canm hayirlisi olsn bakalm gosterirse ogreniriz artk

Cinsiyeti bugun öğrenirsin belki ama ben senin bebişi erkek hissettim nedense

Enemmm oyle mi diyosn kizz.. Aslinda gercekten benm icn farketmez tabi kiz hissi vardi arkadaslarin da dedigi gibi belki icten ice istedimizden ama oglus da cok guzel olurrr sadece ogln da esimle ins isim kavgasi etmeyiz diye dua ediyorm sirf bu yuzden de bazn kiz istegi artiyor ama en onemlisi sagligii

kızlar benim kollar eller ve bacaklarda acayip bi kaşıntı var ve vücudum ufak ufak dökmüş. nedendir acaba bileniniz var mı. kaşıntı beni çok rahatsız ediyor

Dr una sordn mu canm.. Normald e az miktarda kasintilar sorun degil hamilelikte bildigm ama alerjik falan bi dueum olmasn sen en azndan ara sor bence en kisa surede

Bende bugün doktordan geldim rahimdeki kanama alanı azalmış çok sevindim Bebek de gayet iyi dedi perşembe 2li testim var inşallah herşey yolunda gider

Gecms olsn canm saglikla devam edersn insallahh

Canım Benim randevu 4 şubatta,doktoru yakaladığım gibi ilk göstereceğim şey o valla, ölüyorum geberiyorum resmen.

kızlar benim kollar eller ve bacaklarda acayip bi kaşıntı var ve vücudum ufak ufak dökmüş. nedendir acaba bileniniz var mı. kaşıntı beni çok rahatsız ediyor

Canım yediğin bir şey de alerji yapmış olabilir. Bana da oldu ilk haftalarda. Ya da bir arkadaşım hamilelik kurdeşeni dökmüştü, bi doktora git bence.

Canım yediğin bir şey de alerji yapmış olabilir. Bana da oldu ilk haftalarda. Ya da bir arkadaşım hamilelik kurdeşeni dökmüştü, bi doktora git bence.
gidecem az önce netten baktım bazılarında hamilelikte hormonlara alerji oluyormuş

Arkadaslar ankarada iyi bir kadin dogumcu ariyoruz arkadasim icin yeni tasindi ankaraya bilmiyo hic bi yeri yeni hamile o da ankaradan olaniniz varsa yardimci olur musunuz

ben de bugün yarın diye diye gidemedim dr a hala. eşim müsait olamadı bir türlü :)
iki kızım var, yine kız istiyorum. eşim de kız olsa keşke diyor.
belki erkek evladın tadını bilmediğimiz içindir :)
hayırla sağlıkla doğsunlar da kız erkek farketmiyor :)

merhabalar iki-üç gün bakmayınca bayağı okunmamış sayfa birikiyor. Geriye dönmek de zor oluyor. Nasılsınız umarım her şey yolunda devam ediyordur. Oğlum grip oldu hafta sonu kuzum da biz de perişan olduk.

günaydın arkadaşlar. 1 haftalık izinden sonra bugün işe başladım çok mutsuzum benim kadar çalışmaktan nefret eden var mıdır
ben varım midem bulanıyor zorla geliyorum daireye hala geçmedi ilk hamilelelğimdede böyle idi 18. haftadan sonra azalmıştı gün sayıyorum iş beni çok yoruyor evde olunca bir parça rahatlıyorum yemek zorla yiyorum baş dönmem oluyor işlerimi yapamıyorum anlamıyorda kimse verdikçe veriolar üstüne sana az verdik rahat edersin diyolar çıldırmak üzereyim:((

Arkadaslar ankarada iyi bir kadin dogumcu ariyoruz arkadasim icin yeni tasindi ankaraya bilmiyo hic bi yeri yeni hamile o da ankaradan olaniniz varsa yardimci olur musunuz

Canım ben Ankara'dayım. Nerde oturuyor arkadaşın? Ben Medical Park hastanesinde Saime Hn. a devam ediyorum. Memnunum, ordaki doktorlar genelde iyi zaten.

aynen öyle. benimde hamile olduğumu bildikleri halde hiç anlayış yokk

Canım ben Ankara'dayım. Nerde oturuyor arkadaşın? Ben Medical Park hastanesinde Saime Hn. a devam ediyorum. Memnunum, ordaki doktorlar genelde iyi zaten.
Cnm onlar golbasina tasindilar bilmiyorum dedigin hastane yakin mi uzak mi oraya ama soylim ben bi tesekkur ederim cnm ilgilendigin icin

Canim ben niye bu kdr taktim bilmiyorum kendime kiziyorum agliyorum ama icimde sevdasi var atamadim cok uzuluyorum sonucta 3 tane kaybettim sukretmem lazim ama bu hamilelik mafetti beni onceden ben hic boyle dusunmezdim saglikli olsun derdim yinede sukrediyorum saglikli hayirlu evlat olsun diyorum iki dk sonra erkek olsun diye dua ediyorum kendimi hic taniyamiyorum keske sormasaydim supesi yordu beni

Günaydınlar. KANUNİ HASTANESİ mi başka yere yönlendiriyor. Sen de Küçük Çekmece desin sanırım. Sen han hangi hastaneye gidiyorsun rutin muayeneye?
Canim ben guneslideyim.Rutin muayenemi güneşli erdem hastahanesinde yaptiriyorum.Ama tahlilleri kanuni de yaptiririyorum.Sen nerdesin nerede yaptiriyorsun tütünleri canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…