2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Merhaba hanımlar,nasılsınız bebişler nasıl? maşallah cinsiyet ögrenmeler,tahminler başlamış.Cok var bizim daha.Gün geçtikce daha cok merak ediyorum.Rabbim her ikisini de saglikla,hayirli zamanlarda tattirır insallah diyorum.
İki gündündü sanki karnimin solu daha bi dolu gibi.Arada bi sizi oluyo.Sol olunca ne oluyodu :)

Cnm onlar golbasina tasindilar bilmiyorum dedigin hastane yakin mi uzak mi oraya ama soylim ben bi tesekkur ederim cnm ilgilendigin icin

Dediğim hastane batıkentte canım, arkadaşına uzak olur. Ama onların dolmuş güzergahına yakın Koru ve Akropol hastaneleri var. Bi oraları araştırsın. Akropolda Bülent Alp Aydın vardı, iyi diyorlardı onun için.

sol olunca kız diyolar sanırım :) ben ne tarafta anlamadım ultrasonda kafası sağda bacakları sol tarafımda ne oluyo ozaman acaba

Canim ben guneslideyim.Rutin muayenemi güneşli erdem hastahanesinde yaptiriyorum.Ama tahlilleri kanuni de yaptiririyorum.Sen nerdesin nerede yaptiriyorsun tütünleri canim
Ben de Halkalıdayım. İkitelli'deki Batı Bahat Hastanesi ne gidiyorum. Tahlilleri de orda yaptırdım. Bir ay öncesinde Bahçelievler Aile hastanesine gidiyordum. Hem muayene ücreti benim bütçeme ağır geldi hem de dr sevmemiştim.
Devlet hastanesinde bir akrabam çalışıyor. O da dedi devlet hastanesi takipsiz hastalara direk test yapmıyormuş. Eşim de Oray'a buraya koşuşturmaya gerek yok herşeyi Batı Bahatta yaptıralım diyor.

sol olunca kız diyolar sanırım :) ben ne tarafta anlamadım ultrasonda kafası sağda bacakları sol tarafımda ne oluyo ozaman acaba
Hadi bakalım hayırlısı :) Ultrasonda ben de ortadan bakıyor gibi hissediyorum da karnimin solu resmen daha dolu gibi geliyor bugünlerde bakalim artik.Hayırlısıyla ögrensek de hazirliklara baslasak yavaştan.Senin bebiş sürpriz yapmak istiyor demek ki :)

Bu arada kıllardan da belli oluyor diyorlar.erkekse kıllarda artış oluyormuş. Oğlumda benimde göbeğimde kıllar çıkmisti. Doğumdan sonra döküldü. Normalde kılsız biriyim.

Göğüs ucu kremleri uyarıcı oluyor , erken doğumà sebep olabilir en iyisi doktoruna danışman bence

Bence de boşuna üzüyorsun canım kendini.
2 kız evladın var diye her zaman Allah'a şükrediyorsun değil mi?
sadece sayısı 3 olacak
yine onlar hasta olsa üzüleceksin, yemeyip onlara yedireceksin, iyi olsunlar gülsünler diye hep onlara gözün gibi bakacaksın.
o yüzden erkek kız diye düşünme, sağlıklı evlatlarım var, Allah evladar hasret bırakmadı diye düşün ve şükret.

Kıllarım daha cabuk uzuyor gibi geldi bana.Normalde de kıllı biriyim de iyice hızlandılar

Benim bebiş dün süpriz yaptı zaten bana başım ağrıyodu açlıktan sanıyorum yemek yedim yok gecmedi tansiyonunu ölç bi dediler 17 / 4 olmuş ben şok tabi bugün doktor gelmen lazım dedi şimdi nasıl izin alıcam onu düşünüyorum kara kara normalde cumartesi randevum

Ya gecmis olsun canim,insallah anlik bi seydir gönlünü ferah tut insalalh güzel güzel bebegini görür mutlu olursun.

Hızına bişey diyemem de . Artış var mı ona bak
Az biraz da artti sanki.bende pko vardiondan da killiyim hep daha tam gözlemleyemedim.boolca sivilce cikti yüzümde kırmızı kirmizi.cok sinir bozucu.

Arkadaslar ankarada iyi bir kadin dogumcu ariyoruz arkadasim icin yeni tasindi ankaraya bilmiyo hic bi yeri yeni hamile o da ankaradan olaniniz varsa yardimci olur musunuz

Maddi durumu musaitse koru Hastanesi olabilir. Ayrıca benim doktorum elif terzide çok iyidir Lokman hekimde kendisi ama biraz yoğun en erken 2 ay sonrasına randevu veriyorlar. Düşünürse ilk gebeligim diye aradan aliyorlar

Seni okadar çok iyi anlıyorumki iki kız annesi olarak üçüncüyü beklemek hep aynı cinsiyetti doğuracam korkusu .benim doktorum tahmin bile yapmadı . Ben aynı belirtileri yaşıyorum diye yok kesin yine kız diye düşünmekten kendimi bazen bunalıma sokuyorum. sonra tövbe çekip allahım bana ne oluyor , sağlıklı olsun , ya erkek olurda hayırsız olursa diyorum kendimi toparlamaya çalışıyorum , tabi bu yine kısa Zaman alıyor :)))))) yakında netleşsede rahatlasak ya

Selam güzel anneler
Şu cinsiyet tahminlerine pek güvenmeyin bence bugün ki duyduğumdan sonra ben 16. haftaya kadar sormama karar aldım kendimce
Arkadaşa 2'li testte yüzde 70 erkek demişti doktoru ki güvenilir tanınmış doktor
bugün de yüzde yüz kız dedi
Sağlıcakla gelsinlerde inşallah hiçç farketmez cinsiyeti
Erkek diye kız diye üzülenler var yapmayın hatunlar öncelikle sağlıklı olsunlar inşallah
evlat kızı erkeği olmaz derler
Rabbim gönüllerinize göre sağlıcakla versin inşallah
Daha erken boşa üzmeyin kendinizi annecikler bebişlerinizde üzülmesin sonra

merhaba hamiledaşlarım :)

uzun zamandır uğrayamadım..raporluydum hep okuyup çıktım..dinlenmeye çalışıyorum..

cinsiyetler yavaş yavaş belli oluyor artık çok heyecanlandım hepimizin adına :) ama benim daha çoook var ya

İlki kaç aylik , sen tahin pekmez bal vs yüklen o tür gıdalara Allah muhafaza yaa kötü böyle bayilmalar..
Oğlum 30 aylık. Korkutuyor bayılmalar. Tüm gün kendime gelemiyorum toparlanamıyorum. Çarşamba Dr randevum var bakalım zilli napıyor

Herkese gunaydinlarrr...
Elimden geldiğince dikkat ediyorum ama yine oluyor. Kaklar kalkmaz kuru incir kayısı yiyorum istisnasız her gün süt bal yumurta meyve..hayırlısı.
Bugün dr randevunuzda belkide pipi şow var güzel haberlerle bekliyoruz.

Teşekkürler canım. Bu olay bende sık oluyor maalesef gebelik ilerledikçe kilo aldıkça normale dönüyorum.

geçmiş olsun canım
Teşekkürler tatlım

Benim 2.çocuğum olacak nasipse. İlkinde de şimdi de kız hevesiyle yola çıktık. Ömrüm ömrü olsun bir oğlum var. Ama kız sevdamız bitmedi! Eşim ilkinde olduğu gibi göbeğimi kızım diye seviyor kızı olanlara hep imrendim..Rabbim sağlıklı ömürler versin hepsine. Demem o ki size o kadar kız yeter! Rabbim kızı olmayanlara hayırlısıyla kız evlatlar versin! İnsanı delirtmeyin ya

Hahahha :)
Rabbim herkesin gönlüne göre hayırla versin.
kız evlat öz evlat ondan yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…