Cnm onlar golbasina tasindilar bilmiyorum dedigin hastane yakin mi uzak mi oraya ama soylim ben bi tesekkur ederim cnm ilgilendigin icin
sol olunca kız diyolar sanırım :) ben ne tarafta anlamadım ultrasonda kafası sağda bacakları sol tarafımda ne oluyo ozaman acabaMerhaba hanımlar,nasılsınız bebişler nasıl? maşallah cinsiyet ögrenmeler,tahminler başlamış.Cok var bizim daha.Gün geçtikce daha cok merak ediyorum.Rabbim her ikisini de saglikla,hayirli zamanlarda tattirır insallah diyorum.
İki gündündü sanki karnimin solu daha bi dolu gibi.Arada bi sizi oluyo.Sol olunca ne oluyodu :)
Ben de Halkalıdayım. İkitelli'deki Batı Bahat Hastanesi ne gidiyorum. Tahlilleri de orda yaptırdım. Bir ay öncesinde Bahçelievler Aile hastanesine gidiyordum. Hem muayene ücreti benim bütçeme ağır geldi hem de dr sevmemiştim.Canim ben guneslideyim.Rutin muayenemi güneşli erdem hastahanesinde yaptiriyorum.Ama tahlilleri kanuni de yaptiririyorum.Sen nerdesin nerede yaptiriyorsun tütünleri canim
Hadi bakalım hayırlısı :) Ultrasonda ben de ortadan bakıyor gibi hissediyorum da karnimin solu resmen daha dolu gibi geliyor bugünlerde bakalim artik.Hayırlısıyla ögrensek de hazirliklara baslasak yavaştan.Senin bebiş sürpriz yapmak istiyor demek ki :)sol olunca kız diyolar sanırım :) ben ne tarafta anlamadım ultrasonda kafası sağda bacakları sol tarafımda ne oluyo ozaman acaba
Günaydın kızlar, ne zamandır giremiyordum. Özledim burayı valla.
Canım benim o :) Benşm de kaşıntı ve göğüs ucumda kabuklanma başladı. Acaba şu göğüs ucu çatlağı için kremler var ya, onlardan mı alsak? Doktora sormak lazım. Benim randevum 17 sinde, sorucam. Senin randevun ne zaman?
Bence de boşuna üzüyorsun canım kendini.Canim ben niye bu kdr taktim bilmiyorum kendime kiziyorum agliyorum ama icimde sevdasi var atamadim cok uzuluyorum sonucta 3 tane kaybettim sukretmem lazim ama bu hamilelik mafetti beni onceden ben hic boyle dusunmezdim saglikli olsun derdim yinede sukrediyorum saglikli hayirlu evlat olsun diyorum iki dk sonra erkek olsun diye dua ediyorum kendimi hic taniyamiyorum keske sormasaydim supesi yordu beni
Benim bebiş dün süpriz yaptı zaten bana başım ağrıyodu açlıktan sanıyorum yemek yedim yok gecmedi tansiyonunu ölç bi dediler 17 / 4 olmuş ben şok tabi bugün doktor gelmen lazım dedi şimdi nasıl izin alıcam onu düşünüyorum kara kara normalde cumartesi randevumHadi bakalım hayırlısı :) Ultrasonda ben de ortadan bakıyor gibi hissediyorum da karnimin solu resmen daha dolu gibi geliyor bugünlerde bakalim artik.Hayırlısıyla ögrensek de hazirliklara baslasak yavaştan.Senin bebiş sürpriz yapmak istiyor demek ki :)
Kıllarım daha cabuk uzuyor gibi geldi bana.Normalde de kıllı biriyim de iyice hızlandılar
Ya gecmis olsun canim,insallah anlik bi seydir gönlünü ferah tut insalalh güzel güzel bebegini görür mutlu olursun.Benim bebiş dün süpriz yaptı zaten bana başım ağrıyodu açlıktan sanıyorum yemek yedim yok gecmedi tansiyonunu ölç bi dediler 17 / 4 olmuş ben şok tabi bugün doktor gelmen lazım dedi şimdi nasıl izin alıcam onu düşünüyorum kara kara normalde cumartesi randevum
Az biraz da artti sanki.bende pko vardiondan da killiyim hep daha tam gözlemleyemedim.boolca sivilce cikti yüzümde kırmızı kirmizi.cok sinir bozucu.Hızına bişey diyemem de . Artış var mı ona bak
Arkadaslar ankarada iyi bir kadin dogumcu ariyoruz arkadasim icin yeni tasindi ankaraya bilmiyo hic bi yeri yeni hamile o da ankaradan olaniniz varsa yardimci olur musunuz
Canim ben niye bu kdr taktim bilmiyorum kendime kiziyorum agliyorum ama icimde sevdasi var atamadim cok uzuluyorum sonucta 3 tane kaybettim sukretmem lazim ama bu hamilelik mafetti beni onceden ben hic boyle dusunmezdim saglikli olsun derdim yinede sukrediyorum saglikli hayirlu evlat olsun diyorum iki dk sonra erkek olsun diye dua ediyorum kendimi hic taniyamiyorum keske sormasaydim supesi yordu beni
Oğlum 30 aylık. Korkutuyor bayılmalar. Tüm gün kendime gelemiyorum toparlanamıyorum. Çarşamba Dr randevum var bakalım zilli napıyorİlki kaç aylik , sen tahin pekmez bal vs yüklen o tür gıdalara Allah muhafaza yaa kötü böyle bayilmalar..
Elimden geldiğince dikkat ediyorum ama yine oluyor. Kaklar kalkmaz kuru incir kayısı yiyorum istisnasız her gün süt bal yumurta meyve..hayırlısı.Herkese gunaydinlarrr...
Teşekkürler canım. Bu olay bende sık oluyor maalesefGeçmiş olsun canımm.. Bende hamileliğimin 5. haftasında bayılmıştım.. Bende zayıfım.. Hala kilo da almadım.. Aklım çıkmıştı.. Bildiğin şuurum kapandı hiç bişi hatırlamıyordum.. Ayılırken anladım bayıldığımı.. Şaşırdım kendimi tutamamışım demekki dedim.. Çok korunç bişi seni çok ii anlıyorum.. Ama oluyor aslında bunlar ve çoook ciddi bir durum değil çok şükürki.. Geçmiş olsun tekrar..
Teşekkürler tatlımgeçmiş olsun canım
Benim 2.çocuğum olacak nasipse. İlkinde de şimdi de kız hevesiyle yola çıktık. Ömrüm ömrü olsun bir oğlum var. Ama kız sevdamız bitmedi! Eşim ilkinde olduğu gibi göbeğimi kızım diye seviyorben de bugün yarın diye diye gidemedim dr a hala. eşim müsait olamadı bir türlü :)
iki kızım var, yine kız istiyorum. eşim de kız olsa keşke diyor.
belki erkek evladın tadını bilmediğimiz içindir :)
hayırla sağlıkla doğsunlar da kız erkek farketmiyor :)
Hahahha :)Benim 2.çocuğum olacak nasipse. İlkinde de şimdi de kız hevesiyle yola çıktık. Ömrüm ömrü olsun bir oğlum var. Ama kız sevdamız bitmedi! Eşim ilkinde olduğu gibi göbeğimi kızım diye seviyorkızı olanlara hep imrendim..Rabbim sağlıklı ömürler versin hepsine. Demem o ki size o kadar kız yeter! Rabbim kızı olmayanlara hayırlısıyla kız evlatlar versin! İnsanı delirtmeyin ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?