2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Canim bide benim 2 ci rdv 4 ayin 2 sinden sonra mecbur biraz 2 ay varr puff

Haklisin canim sukrediyorum ikisinide kiz olmasini cok istedim sukur hamilelikte yapti beni belki boyle ben hic dusunmezdim boylee

Canim bide benim 2 ci rdv 4 ayin 2 sinden sonra mecbur biraz 2 ay varr puff

Niye okadar geç kız . Özel yerler yokmu ? Burda Danimarka'da bütüüün gebelik boyunca sadece 3 kere usg Hakkı'mız var benimde 2 cisi taa 3cü ayın 16 sında ama burda özel klinikler var özel olarak cinsiyet için randevu alınıyor ödemeli tabi . Oray'a gidecem ben ayın 10 da , yani 9 günümüz kaldı inş

Saol canim iste bin sukur gozumu actiniz biraz rahatlattiniz

Hahaah ay nerden taktiniz pipiye hadi hayirlisi amann neresini gosterirse raziyizz..

Anldm canm.. Masallah gayet iyi besleniyo gibisin ama ben de aynilari yiyorm ben kilo aliyorm valla gerci arada cikolata falan kaciriyom tabi

V
Var canim 150 € bende yazik o parayi kizlarima harcamak icin vermiyorum sabretcem artik

V

Var canim 150 € bende yazik o parayi kizlarima harcamak icin vermiyorum sabretcem artik

Hmm anladım Can'ım . Aslında bende bazen iptal etsem hiç öğrenmesem dahamı iyi diyorum bazen. En azından böyle umut var hihihii
Ayy bende delirdim iyice tövbe yarabbim nekadar negatif olmuşum yaa inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…