Canim bide benim 2 ci rdv 4 ayin 2 sinden sonra mecbur biraz 2 ay varr puffSeni okadar çok iyi anlıyorumki iki kız annesi olarak üçüncüyü beklemek hep aynı cinsiyetti doğuracam korkusu .benim doktorum tahmin bile yapmadı . Ben aynı belirtileri yaşıyorum diye yok kesin yine kız diye düşünmekten kendimi bazen bunalıma sokuyorum.sonra tövbe çekip allahım bana ne oluyor , sağlıklı olsun , ya erkek olurda hayırsız olursa diyorum kendimi toparlamaya çalışıyorum , tabi bu yine kısa Zaman alıyor :)))))) yakında netleşsede rahatlasak ya
Haklisin canim sukrediyorum ikisinide kiz olmasini cok istedim sukur hamilelikte yapti beni belki boyle ben hic dusunmezdim boyleeBence de boşuna üzüyorsun canım kendini.
2 kız evladın var diye her zaman Allah'a şükrediyorsun değil mi?
sadece sayısı 3 olacak
yine onlar hasta olsa üzüleceksin, yemeyip onlara yedireceksin, iyi olsunlar gülsünler diye hep onlara gözün gibi bakacaksın.
o yüzden erkek kız diye düşünme, sağlıklı evlatlarım var, Allah evladar hasret bırakmadı diye düşün ve şükret.
Canim bide benim 2 ci rdv 4 ayin 2 sinden sonra mecbur biraz 2 ay varr puff
Maşallah ben de hala tık yokEki Görüntüle 1760277 Kızlar benim göbek davul gibi yaa 5 aylık gibi sizde böylemisiniz?
Saol canim iste bin sukur gozumu actiniz biraz rahatlattinizSelam güzel anneler
Şu cinsiyet tahminlerine pek güvenmeyin bence bugün ki duyduğumdan sonra ben 16. haftaya kadar sormama karar aldım kendimce
Arkadaşa 2'li testte yüzde 70 erkek demişti doktoru ki güvenilir tanınmış doktor
bugün de yüzde yüz kız dedi
Sağlıcakla gelsinlerde inşallah hiçç farketmez cinsiyeti
Erkek diye kız diye üzülenler var yapmayın hatunlar öncelikle sağlıklı olsunlar inşallah
evlat kızı erkeği olmaz derler
Rabbim gönüllerinize göre sağlıcakla versin inşallah
Daha erken boşa üzmeyin kendinizi annecikler bebişlerinizde üzülmesin sonra
Oğlum 30 aylık. Korkutuyor bayılmalar. Tüm gün kendime gelemiyorum toparlanamıyorum. Çarşamba Dr randevum var bakalım zilli napıyor
Elimden geldiğince dikkat ediyorum ama yine oluyor. Kaklar kalkmaz kuru incir kayısı yiyorum istisnasız her gün süt bal yumurta meyve..hayırlısı.
Bugün dr randevunuzda belkide pipi şow vargüzel haberlerle bekliyoruz.
Teşekkürler canım. Bu olay bende sık oluyor maalesefgebelik ilerledikçe kilo aldıkça normale dönüyorum.
Teşekkürler tatlım
Benim 2.çocuğum olacak nasipse. İlkinde de şimdi de kız hevesiyle yola çıktık. Ömrüm ömrü olsun bir oğlum var. Ama kız sevdamız bitmedi! Eşim ilkinde olduğu gibi göbeğimi kızım diye seviyorkızı olanlara hep imrendim..Rabbim sağlıklı ömürler versin hepsine. Demem o ki size o kadar kız yeter! Rabbim kızı olmayanlara hayırlısıyla kız evlatlar versin! İnsanı delirtmeyin ya
Var canim 150 € bende yazik o parayi kizlarima harcamak icin vermiyorum sabretcem artikNiye okadar geç kız . Özel yerler yokmu ? Burda Danimarka'da bütüüün gebelik boyunca sadece 3 kere usg Hakkı'mız var benimde 2 cisi taa 3cü ayın 16 sında ama burda özel klinikler var özel olarak cinsiyet için randevu alınıyor ödemeli tabi . Oray'a gidecem ben ayın 10 da , yani 9 günümüz kaldı inş
Maşallah ben de hala tık yok
Eki Görüntüle 1760277 Kızlar benim göbek davul gibi yaa 5 aylık gibi sizde böylemisiniz?
V
Var canim 150 € bende yazik o parayi kizlarima harcamak icin vermiyorum sabretcem artik
Hihihi benm de cikti ozellikle son bi kac haftadir.. Yani bol giyersen kilo alms gibi ama dar giyibce asagi yukari boyle.. Ya sonlara dogru ne kucukms dicez o zmanlar gobegimz merak etme
ay maşallah benim o kadar değil yaaaEki Görüntüle 1760277 Kızlar benim göbek davul gibi yaa 5 aylık gibi sizde böylemisiniz?
Eki Görüntüle 1760277 Kızlar benim göbek davul gibi yaa 5 aylık gibi sizde böylemisiniz?
Maşallah canım,iç karnın dar demekki,seninki bayağ öne çıkmış. Benim biraz biraz yani. Kilo alınca çıkan göbeğim gibi daha.
ohhh maşallah, darısı başıma :)
ayyy inanmıyorum ne kadar güzel :) benim azıcık su anda =)
hey maşallahEki Görüntüle 1760277 Kızlar benim göbek davul gibi yaa 5 aylık gibi sizde böylemisiniz?
maşallah bebişte kocaman yani
hey maşallah
yok canım hafif göbek var tabi ama öle belirgin değil
gaz sıkıntın var galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?