2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
yavrum sen ne yedin
maşallah diyelim de frenle

Hamur hiç yemiyorum , ekmekte pek kullanmam zaten . Tuzlu yemem.
Ama tatlı pasta aşeriyorum onları yedim yalan yok
3 ay diyet yaptım hamile olduğumu öğrenince bıraktım vucütta zaten şeker baya eksik olmalıki hep onları çekti Can'ım ondan galiba

bebişe yarasın inşallah annesi
tatlısız duramayan ben tatlı yiyemez oldum bulantılardan ne güzel bulantı filan yok yiyosun
ama verdiğin kiloları löp diye aldın bebiş sağolsun
bende doğumdan önce 12 kg verdim, bakalım kaç alıcam..
sonra bi daha ver inşallah tabi
al ver al ver bünyeler şaştı

Ay kızlar bende göbek yok dedim ama,lavobaya gidince ayrıntılı bir bakıyım dedim. Benim alttan göbek yok hepsi yukarı çıkmış,midem normalde belirgindir ama bu göbekle birleşip göğsümün altında koca bir top yapmış. Kalçalarımda ve kasıklarımda hiç bişi yok. Bende diyorum o kadar su içiyorum neden gece wc ye sadece 1 kere çıkıyorum. Benimki demekki yukarı çıktı.

Canım .benim bulantılarım kesileli 10 gün oldu
Ondan öncesinde yediklerimin çoğu çıkıyordu , ona rağmen böyle olup 5 kilo aldım ben

Merak edip kendinimi inceledin hehehe
Boşver ya amann ben çok alsamda hepsi gidiyor 1 yıl içinde allahtan . Senin göbüş yukardaysa erkek derler . Ben pek inanmam ama işte derler

Benim de karnım çıktı ama bu kadar degil.zaten hafif bi ayva göbegim vardi ama bebis belli etti kendini yine de.hele aksamlari 4 aylik gibiyim.sabahlari diniyo,aksam alıp basını gidiyo.eşim de sağolsun epey aldin epey büyüdü diye diye dalga geciyo benimle.1.300 gr.almisim ben de.

Merak edip kendinimi inceledin hehehe
Boşver ya amann ben çok alsamda hepsi gidiyor 1 yıl içinde allahtan . Senin göbüş yukardaysa erkek derler . Ben pek inanmam ama işte derler

Ay erkek dedi yaaaa,yerim yerimmmmm. Benim bel mesafem uzunlamasına kısa biraz,ondan diye düşündüm. Ama az önce erkek demediler bana diye ağlanıyordum. Belirtilerde hep erkek üzerine allahım nabıcam ben yaaa. Erkek annişleri göbekleriniz yukarıda mı aşağıda mı ? Bir resim şov mu yapsak

Merak etme bende aynıyım,ben hiç kilo almadım ona rağmen vucudum değiştiği için,bana şimdiden eşim sen bi dünya oldun yaaa diyip duruyor. Gıcık şey.

Hahahha :)
Rabbim herkesin gönlüne göre hayırla versin.
kız evlat öz evlat ondan yani :)
Bak şimdi! Önce gönlümü alıp sonra 'koz ovlot oz ovlot' te allam ya şaka bir yana Rabbim gönlünüzdekini hakkımızda hayırlı etsin. O neyi uygun görürse biz ona sevinecez.

Eki Görüntüle 1760277 Kızlar benim göbek davul gibi yaa 5 aylık gibi sizde böylemisiniz?
Maşallah maşallah. Benimki bunun bi çıt küçüü senin baya erken büyüdü. Erken gelecek ya acelesi var

cinsiyet konusu kafamda acayip bir şekilde önemsizleşti. Nedendir bilmiyorum ama artık merak bile etmiyorum. Allah sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin ama hamileliğimde hissettiklerim ilk hamileliğimleirebir aynı. Yine erkek olabilir. Bu arada elevit veya decavite ne zaman başlamanız gerektiğini söylüyor doktorlarınız. Ben testler için 13. haftanın sonuna doğru kontrole gitmeyi düşünüyorum. Doktora yazdırmadan kendim başlayabilirim. Hangi haftadan itibaren başlandığını unuttum.

benimde karnım büyüdü kızlar ama midem büyümüş gibi daha çok ya...

ilk oğlumdada böyleydi sanki tam hatırlayamadım ya

cinsiyet tabiki çok önemli değil sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat olsun yeter..

benim bir tane oğluşum var ve yine erkek olursa ona ömür boyu can yoldaşı olur inşallah... kızım olursada değişik olmuş olur her ikisinede razıyım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah..

bana doktorum decavit verdi gecen gittiğimde ama çok midemi bulandırdı içemiyorum bu cuma gidince sorucam bakalım ne yapayım diye

Merak etme bende aynıyım,ben hiç kilo almadım ona rağmen vucudum değiştiği için,bana şimdiden eşim sen bi dünya oldun yaaa diyip duruyor. Gıcık şey.
Onlara da eglence cikti desene O dalga geçtikce ben de o göbek degil bebek ya seninki ne diyorum.Çok da takmıyorum kiloyu simdilik.İnşallah cok almam ama bebegimiz var bizim yani olsun o kadar di mi

Kızlar bebeler bizi ne zaman duymaya başlıyordu? Yoksa başladı mı? Güzel güzel şeyler söylüyorum hep gerçi..
Bugün oğluma benim karnımda bebek var;hani ıngaa diye ağlıyorlar ya öyle Bebek..falan anlatıyorum yok illa benimde karnımda bebek var tutturdu! Annelerin karnında bebek olur hem senin göbeğin yok dedim durdu bi şaşırdı o Zaman popomda var demez mi ya bu çocuklar ne değişik Rabbim hayırlı etsin

Ya zannedersem kız bebeklerinde çabuk şişiyorsun tam emin değilim ama

Hahahaha herkes degisik bi sey soyluyo butun tezleri curutecez az kaldi... Kimine gore eksi yiyom kiz kimine gore guzellestm erkek.. Kimine gore gostermedi kiz kimine gore iri gorunuyo erkek hahaha hayirlisii

Kız neresi güzel ben sonumu düşünemiyorum

Hic bi sey olmaz canm takma kafana.. Cok kilo alma tabi saglikli ol da o buyusun sorun yok

Kiz ben hep eksi yiyom bakalm ne olcazzz
Diyet de yapma tabi ama cok tatli da iyi gelmez canmcim dikkatli ye gene de

Hahahaha degisik bi bakis acisii super yaa

evet aynen ikisi de beni çok mutlu edecek. Erkek olursa iki erkek kardeş birbirlerine arkadaş da olurlar.ya da kız olursa hayatımızda güzel bir değişiklik olur. Ayrıca sürekli arabaları, iş makinelerini (kara,hava,deniz taşıtlarını) görmekten kurtulur biraz da oyuncak bebeklerle evcilik oynarız:)) Yani 9.haftada kullanmaya başladın decaviti o zaman benim bu aralar kullanmaya başlamam gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…