2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
canım şimdi internetten biraz araştırdım da 12.haftada folik asiti bırakıp elevite veya decavite başlanıyormuş. Ama ilk 3 ay folik asit gerekliymiş. 12.haftadan sonra faydası yokmuş.

evet sanki bende 3 aydan sonra bırakmıştık diye hatırlıyorum canım..

e ama bana gecen gittiğimde de decavit verdi o nu bana erkenmi verdi acaba ? ben onuda bi soruyum cuma günü...

gerçi bende içmedim oda ayrı mevzu :)

benim gebelikten önce de hafif göbek vardı yine var. az daha şiş sadece. çok fark göremedim :)

benim baya varya ama mide kısmı gibi geliyor bana çok yiyorum heralde ondan diyorum bebek değil göbek yani

benim ilk hamileliğimde oğlum hep yukarıda top gibi duruyordu.:)

Yaaaaa. Mustela çatlak kremi kullananlar var mı?

Kızlar bu arada biliyorum bu haftalarda bebeği hissetmek zor evet ama ben,göbeğimin üstünde(Zaten yukarı çıkmış) hep seyirme hissediyorum. Deride değil ama derinden geliyor çok belli. Bağırsakların çok üstünde gaz olma ihtimali hiç yok. Ben normalde gaz hareketlerini bile hissedebilen bir insanımdır.

İkili test yaptırdım, cuma günü.. Ama hala cinsiyetini ögrenemedim. Sizlerde ögrenen var mı?

Kızlar doktordan geldim bebisimizi gördüm ama hiç oynamadı doktor çok uğraştı bacak arasını acsin belki cinsiyeti görürüz diye ama olmadı ense kalinligida 1.27 çıktı iyi çıktı herşey bakalım test sonucunda ne cikicak

ben öyle hatılıyorum canım folik asit belli bir süreden sonra bırakıyorduk diye hatırlıyorum.. ama inanki bende unutmuşum insan herşeyi ne cabuk unutuyormuş şaşıyorum valla :)
Canım 12.haftada folik asiti kesim 1 gün decavit bir gün satafer içiyorum ama ikiside çok mide bulandırıyor,gece yatmadan içicem artık

Ben 14 haftalığım hala çok aşağıda ilk oluştuğu yerde duruyo yavrucum

Teyzelerim buyudum ben 12 haftalik oldim

İkinizede maşalahhhhh.

Ultrasondan bi yarım saat önce çikolata ye o zaman kıpır kıpır oluyor kuzuşlar.

Takvim de ne güzel isim önermiş Safiye Sultan Ali Galip :)

Son düzenleme:

ay kızlar çok kötü oldum,yine bütün yediklerimi çıkardım... Ay çok fena oldum. Gözüm altımdaki lekeler tekrar ortaya çıktılar. Kendimi zorlayınca belirginleşiyorlar demekki.

En güzeli o aslında hic kosturmadan yaptırmak bütçede sıkıntı yasamiyorsan oranın Dr iyi duydum özellikle reşat bey peki ne kadar tutuyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…