canım şimdi internetten biraz araştırdım da 12.haftada folik asiti bırakıp elevite veya decavite başlanıyormuş. Ama ilk 3 ay folik asit gerekliymiş. 12.haftadan sonra faydası yokmuş.
benim gebelikten önce de hafif göbek vardı yine var. az daha şiş sadece. çok fark göremedim :)
benim ilk hamileliğimde oğlum hep yukarıda top gibi duruyordu.:)
geçmiş olsun canımkızlar az önce doktora göründüm gebelik kolestazı olmuşum. kaşıntılarım ondanmış. ara ara tekrarlarmış. nemlendirici ve 3 gün kullanacağım bir merhem verdi
Canım 12.haftada folik asiti kesim 1 gün decavit bir gün satafer içiyorum ama ikiside çok mide bulandırıyor,gece yatmadan içicem artıkben öyle hatılıyorum canım folik asit belli bir süreden sonra bırakıyorduk diye hatırlıyorum.. ama inanki bende unutmuşum insan herşeyi ne cabuk unutuyormuş şaşıyorum valla :)
Ben 14 haftalığım hala çok aşağıda ilk oluştuğu yerde duruyo yavrucumYa kafayı taktım ben 2 saattir kendimi inceliyorum hiç işim yokmuş gibi. Benim bebek bildiğin yukarı çıkmış ay çok komik
,nasıl farketmedim bu zamana kadar şaşırdım valla. Göbeğimin aşağısına bastırıyorum hiçbişi yok. Ama midemin oraya bastırınca,hobaaaa kıyamet kopuyor. Göbeğimn te içi sızlıyor. Evet benimki yukarı çıkmış,imzamda da dediği gibi yukarıdaysa bir ihtimal erkek bebekten şüphelenebiliriz. 12 hafta ve sonra olanlar göbeğiniz yukarıda mı aşağıda mı mutlaka bilgi bekliyorum. Tahmin yürütelim.
Kızlar doktordan geldim bebisimizi gördüm ama hiç oynamadı doktor çok uğraştı bacak arasını acsin belki cinsiyeti görürüz diye ama olmadı ense kalinligida 1.27 çıktı iyi çıktı herşey bakalım test sonucunda ne cikicak
Teyzelerim buyudum ben 12 haftalik oldim
Ultrasondan bi yarım saat önce çikolata ye o zaman kıpır kıpır oluyor kuzuşlar.Kızlar bugün kontrole gittik kanamam vardı çok şükür iyiydi meleğim. allahım bu kadar uykucu bi bebek olur mu her gittiğim de uyuyor arkadaş yaaa dr oksür dedi oksüruyom hala uyanmio en sonunda başardım meleğim i uyandırmayi iki kıpırdadi ama yine göstermedi bacak arasını yaaa nazli mi olcak ne olacak ya
Merhaba tatlış annecikler,
Benim bu hafta sanki bulantı ve kusmalarım azaldı, devletten randevu almıştım kaçırmışım gününücinsiyeti de zaten devlette söylemiyorlarmış, doğru mu bu???
Devlette dogurmayi mi iistiyorsun?.
Benim sorum şu olacak, devlette doğurmak istiyorsam en az kaç kez devlette kontrole gitmem gerek?
Ya da hiç devlete kontrole gitmesem, 40. Haftamda hastaneye doğumum yaklaştı diye gitsem alırlar mı?
Kafam karışık biraz, tecrübeli annecikler yardımcı olursa sevinirim
grill: 44951418 .!.:Eşim diyor ki inşallah erkek olmaz.
diyorum hayırlı sağlıklı olsun da erkek kız farketmez. yok yok illa kız olacakmış, sanki elimizde :)
bakalım tutacak mı? :)Babalarin icinden geçen tutuyor .eşiniz diyor cinsiyet iiçin .
Saol cnm hepimize maşallahİkinizede maşalahhhhh.
En güzeli o aslında hic kosturmadan yaptırmak bütçede sıkıntı yasamiyorsan oranın Dr iyi duydum özellikle reşat bey peki ne kadar tutuyorduBen de Halkalıdayım. İkitelli'deki Batı Bahat Hastanesi ne gidiyorum. Tahlilleri de orda yaptırdım. Bir ay öncesinde Bahçelievler Aile hastanesine gidiyordum. Hem muayene ücreti benim bütçeme ağır geldi hem de dr sevmemiştim.
Devlet hastanesinde bir akrabam çalışıyor. O da dedi devlet hastanesi takipsiz hastalara direk test yapmıyormuş. Eşim de Oray'a buraya koşuşturmaya gerek yok herşeyi Batı Bahatta yaptıralım diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?