Bende 1 ay kadar önce cok az kahve leke olmustu.bizde de kan uyusmazligi var da doktora dedim igne yapicaz ilerde dedi ama hala yapmadık sıkıntı olur mu acaba?Kızlar bide bizde kan uyuşmazligi vardı kanama oldu diye dr anti d aşısını yaptı kan uyuşmazligi iğnesini aman sizdede böyle birşey olursa sizde ihmal etmeyin
3-5 kg değil en az 15 kg vermesi lazım.
Eki Görüntüle 1760277 Kızlar benim göbek davul gibi yaa 5 aylık gibi sizde böylemisiniz?
SSK lı muayene ücreti 45 tl. Reşat beyden randevu almak biraz zormuş. Biz Gürkan beye gidiyoruz, memnunuz da. Aile hastanesinin muayenesi 163 tl idiEn güzeli o aslında hic kosturmadan yaptırmak bütçede sıkıntı yasamiyorsan oranın Dr iyi duydum özellikle reşat bey peki ne kadar tutuyordu
Benim bu gebeligimde yukarda kizimda kasiktaydi tam gecen kadin kalp atisini dinletcek kasigima tuttu ses gelmedi gobegimin izasinda geldi kasikta oldumu kiynasmasini erken hissediyonn vee yazarken bi kiynasma hissettim yukarda sagdan ilkkkkk cok guzel cok gucsuzdu ama bugun cok yoruldum uzandim sirt ustu ben burdayim dediYa kafayı taktım ben 2 saattir kendimi inceliyorum hiç işim yokmuş gibi. Benim bebek bildiğin yukarı çıkmış ay çok komik
,nasıl farketmedim bu zamana kadar şaşırdım valla. Göbeğimin aşağısına bastırıyorum hiçbişi yok. Ama midemin oraya bastırınca,hobaaaa kıyamet kopuyor. Göbeğimn te içi sızlıyor. Evet benimki yukarı çıkmış,imzamda da dediği gibi yukarıdaysa bir ihtimal erkek bebekten şüphelenebiliriz. 12 hafta ve sonra olanlar göbeğiniz yukarıda mı aşağıda mı mutlaka bilgi bekliyorum. Tahmin yürütelim.
Ağustos anneleri hepiniz özel de mi doğurmayı düşünüyorsunuz? Bi tek miyim ciddili devlet düşünen hihih
Ben de her anne gibi normal doğurma taraftarıyım ama özel de doktorlar beklemeye bile dayanamıyorlarmış, devlette ölsen de bakmıyorlarmış, ben de aşırı ilgi görmeden nopnormal doğurmayı hayal kuranlardanım...Bence devlete muayene gidip özelde doğur
Benim bu gebeligimde yukarda kizimda kasiktaydi tam gecen kadin kalp atisini dinletcek kasigima tuttu ses gelmedi gobegimin izasinda geldi kasikta oldumu kiynasmasini erken hissediyonn vee yazarken bi kiynasma hissettim yukarda sagdan ilkkkkk cok guzel cok gucsuzdu ama bugun cok yoruldum uzandim sirt ustu ben burdayim dedi
Geçmiş olsun fena gözüküyor birden mi çıktı yaniEki Görüntüle 1760569 Gözlerim bu halde kızlar.
Evet birden çıktı.Geçmiş olsun fena gözüküyor birden mi çıktı yani
Yok canım ozmn daha küçük şimdiden sonra kanama olursa yaptir dr 12.hafta da olduğu için yaptı ozmn senin ki daha küçüktür kalp atışı bile yoktur ozmn sknti olmuyormuş şimdi büyüdüğü için onemli
hangi ildesin canım? illa devlet diyosan hiç olmazsa eğitim araştırma veya üniversite hastanesine git derim..Ağustos anneleri hepiniz özel de mi doğurmayı düşünüyorsunuz? Bi tek miyim ciddili devlet düşünen hihih
öğürmenin yarattığı basınçla kılcal damarların çatlamış gibi duruyor, tansiyon problemin varmıydı??Eki Görüntüle 1760569 Gözlerim bu halde kızlar.
hangi ildesin canım? illa devlet diyosan hiç olmazsa eğitim araştırma veya üniversite hastanesine git derim..
yok canım öyle şey olurmu hiç.. öyle birşey demeye tabiki hakları yok, sonuçta başka bir ilde olabilirsin, erken doğum yapıyor olabilirsin..vs vs.. öyle birşey söyleyemezlerİstanbul Ümraniye.
ben şunu merak ediyorum devlet hastanesine doğurmaya pat diye gidebilme hakkımız var mı yok mu ? Yani sancılar içindeyken bile siz bizim kayıtlı hastamız değilsiniz diyebilirler mi ben onu öğreneydim iyiydi :-(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?