2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
B Began ben de baskı yapıyorum,ben doğurana kadar sen de zayifla diye.Üc bes kilo verse yeterönce kendi kilolarina baksinlar canim
Kızlar bide bizde kan uyuşmazligi vardı kanama oldu diye dr anti d aşısını yaptı kan uyuşmazligi iğnesini aman sizdede böyle birşey olursa sizde ihmal etmeyin
Bende 1 ay kadar önce cok az kahve leke olmustu.bizde de kan uyusmazligi var da doktora dedim igne yapicaz ilerde dedi ama hala yapmadık sıkıntı olur mu acaba?

İlaç mevzusu acılmisken ben de sorayim.benim folik asitim üc gün sonra bitiyor.Daha 11.haftadayiz,kontrolüme de var daha. 12.haftada ilac degisimi oluyor sanirim.Ben bu bir hafta folik asiti kullanmasam bir sorun olur mu?

3-5 kg değil en az 15 kg vermesi lazım.
ben hamile kalmadan önce 10 kg vermiştim, bana bir şey diyemedi :)

En güzeli o aslında hic kosturmadan yaptırmak bütçede sıkıntı yasamiyorsan oranın Dr iyi duydum özellikle reşat bey peki ne kadar tutuyordu
SSK lı muayene ücreti 45 tl. Reşat beyden randevu almak biraz zormuş. Biz Gürkan beye gidiyoruz, memnunuz da. Aile hastanesinin muayenesi 163 tl idi aradaki 118 tl farkla tahlillerimi yaptırırım en azından

Ağustos anneleri hepiniz özel de mi doğurmayı düşünüyorsunuz? Bi tek miyim ciddili devlet düşünen hihih

Benim bu gebeligimde yukarda kizimda kasiktaydi tam gecen kadin kalp atisini dinletcek kasigima tuttu ses gelmedi gobegimin izasinda geldi kasikta oldumu kiynasmasini erken hissediyonn vee yazarken bi kiynasma hissettim yukarda sagdan ilkkkkk cok guzel cok gucsuzdu ama bugun cok yoruldum uzandim sirt ustu ben burdayim dedi

Seğirme gibi dimi. Bende bugun çokhissettim göbeğimin üstü azıcık o izaha paraleliçeride. Ben kustuktan sonra çok kötü oldum. Tansiyonum falan düştü. Sanırım doktora gıdıcem. Hem şikayetimde çok. Şansıma bu akşam kendi doktorum nöbetçi, 9 dan sonra alıyor gıdıcem illa. Gözümünfotosunu atıcam size. Beyaz seri Kısmi benek benek kırmızı. Tek tek iğne batırmışsında kanamışgibi

buda benim bebikiiimm cinsiyeti söylemedi yaaa bende dedim ki ne tarafta peki sağ mı sol mu dedi ki niye ona göre cinsiyet tahminimi yapıcaksın :)

Eklentiler

• 12648173_1640623129493385_1523196554_n.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 65
Yok canım ozmn daha küçük şimdiden sonra kanama olursa yaptir dr 12.hafta da olduğu için yaptı ozmn senin ki daha küçüktür kalp atışı bile yoktur ozmn sknti olmuyormuş şimdi büyüdüğü için onemli

Ağustos anneleri hepiniz özel de mi doğurmayı düşünüyorsunuz? Bi tek miyim ciddili devlet düşünen hihih
hangi ildesin canım? illa devlet diyosan hiç olmazsa eğitim araştırma veya üniversite hastanesine git derim..

hangi ildesin canım? illa devlet diyosan hiç olmazsa eğitim araştırma veya üniversite hastanesine git derim..

İstanbul Ümraniye.

ben şunu merak ediyorum devlet hastanesine doğurmaya pat diye gidebilme hakkımız var mı yok mu ? Yani sancılar içindeyken bile siz bizim kayıtlı hastamız değilsiniz diyebilirler mi ben onu öğreneydim iyiydi :-(

yok canım öyle şey olurmu hiç.. öyle birşey demeye tabiki hakları yok, sonuçta başka bir ilde olabilirsin, erken doğum yapıyor olabilirsin..vs vs.. öyle birşey söyleyemezler
ama seni sürekli takip eden bir doktor doğumuna girse daha rahat etmezmisin??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…