Yok ya orasını daha düşünmedim, ben benimle pek ilgilenilsin taraftarı değilim, benim de huyum bu, hatta keşke kendi kendimize doğursak ne güzel olurdu çok mu hayalciyim yavvyok canım öyle şey olurmu hiç.. öyle birşey demeye tabiki hakları yok, sonuçta başka bir ilde olabilirsin, erken doğum yapıyor olabilirsin..vs vs.. öyle birşey söyleyemezler
ama seni sürekli takip eden bir doktor doğumuna girse daha rahat etmezmisin??
Kesinlikle katılıyorum annem iki çocuk erkek olunca beni de erkek olur diye aldırmak istemiş ve babam çok kesin şekilde kızım olcak benim ben biliyorum demiş ve dediği gibi kuzenimin eşi de eşinin karnını hep paşam diye seviyordu erkek olduğunu öğrendiler:)Babalarin icinden geçen tutuyor .eşiniz diyor cinsiyet iiçin .
CNm yaaa. Normalde düşük tansiyonluyumdur. Hiç tansiyon yükselmesi yaşamadım,kronik bişi yok arada bir düşer sadece. Sen ne düşündünnöğürmenin yarattığı basınçla kılcal damarların çatlamış gibi duruyor, tansiyon problemin varmıydı??
kendi kendine doğurmak biraz zor olabilir tabi..Yok ya orasını daha düşünmedim, ben benimle pek ilgilenilsin taraftarı değilim, benim de huyum bu, hatta keşke kendi kendimize doğursak ne güzel olurdu çok mu hayalciyim yavv
tansiyonu yüksek olanlarda olur genelde böyle şeylerde o yüzden sordum.. çok şiddetli öğürdüysen olabilir önemli birşey olduğunu zannetmiyorum ferah tut içini..CNm yaaa. Normalde düşük tansiyonluyumdur. Hiç tansiyon yükselmesi yaşamadım,kronik bişi yok arada bir düşer sadece. Sen ne düşündünn
Bi kere gittim çubuk testinden sonra gerçekten bebek var mı yok mu diye o da özele gittim, kalp atışını duydum, ama hala bir kıpırdaması yok yavrunun 12. Hafta doldurdum güya :-(kendi kendine doğurmak biraz zor olabilir tabi..
yoksa daha hiç kontrole gitmedinmi??
Anladım cnm. Orda hep yeri var, kusunca belirginleşti. Büyük ihtimal Dediğin gibi. Ama neden sadece orası çok komik. Inş kalmaz. Çil desen değil çünkü.tansiyonu yüksek olanlarda olur genelde böyle şeylerde o yüzden sordum.. çok şiddetli öğürdüysen olabilir önemli birşey olduğunu zannetmiyorum ferah tut içini..
Herkesin kendi tercihi tabi ama. bu haftalar genelde riskli. Bebek kalp atışını durdurmuş olabilir ve hiç belirtisi olmuyor. Allah korusun insani zehirleyen bile duydum. Takip ettirmen gerekir bence.Bi kere gittim çubuk testinden sonra gerçekten bebek var mı yok mu diye o da özele gittim, kalp atışını duydum, ama hala bir kıpırdaması yok yavrunun 12. Hafta doldurdum güya :-(
Demeyin yav ben şoook :-OHerkesin kendi tercihi tabi ama. bu haftalar genelde riskli. Bebek kalp atışını durdurmuş olabilir ve hiç belirtisi olmuyor. Allah korusun insani zehirleyen bile duydum. Takip ettirmen gerekir bence.
Demeyin yav ben şoook :-O
Ay cnm strese sokmak istemem ama. Biz her gün burda Konuşuyoruz. Bayağ Bebeğini kaybeden arkadaşımızda oldu. Geçen biri 14. Haftasında farketmememiş falan. Bizde hep riskteyiz bilmiyoruz nolacağını. Her gün konuşup anlamaya çalışıyoruz. Yakın bir zamanda mutlaka git derim. Allah korusun umarım herşey iyidir.
Nasılsın,nasıl gidiyor
kıpırdama için erken zaten telaş etme.. ama kan tahlillerin, idrar tahlilin, hepatit testi, tiroid testleri bunları yaptırman lazım..geç kalmış değilsin ama bir an önce git.. aslında gittiğin doktorun takibe alması lazımdı, niye yapmamış anlamadım. folik asit kullanıyomusun peki?Bi kere gittim çubuk testinden sonra gerçekten bebek var mı yok mu diye o da özele gittim, kalp atışını duydum, ama hala bir kıpırdaması yok yavrunun 12. Hafta doldurdum güya :-(
Sagol canim. Onu da kullanacam.dokuntulerim cok fazla ama ilacida kullanmam gerek galibageçmiş olsun canım
bebe yağı mı kullansan acaba
kalsa bile güzellik merkezlerinde yok ediyolar o lekeleri, halledilir bir şekildeAnladım cnm. Orda hep yeri var, kusunca belirginleşti. Büyük ihtimal Dediğin gibi. Ama neden sadece orası çok komik. Inş kalmaz. Çil desen değil çünkü.
Yok canim yapmadi ama yarin yaptiracam aklima takildi cunkuo genelde son aylarda olur diye biliyorum ben. geçmiş olsun canım.. başka bişey yapmadı mı doktor. başka bir arkadaşımda olmuştu. ona bi sürü test falan yapmışlardı.
Folik asit vermişti ama benim kusma ve bulantılarım çok ileriydi kullanamadım yarım yamalak belki bi haftadır toplasan tükettiğim, burdan okuduğuma göre 3 aydan sonra gereksizmiş değil mi? Benim de bulantılarım yeni yeni azalıyor.kıpırdama için erken zaten telaş etme.. ama kan tahlillerin, idrar tahlilin, hepatit testi, tiroid testleri bunları yaptırman lazım..geç kalmış değilsin ama bir an önce git.. aslında gittiğin doktorun takibe alması lazımdı, niye yapmamış anlamadım. folik asit kullanıyomusun peki?
12.haftadan sonra multivitamin öneriyorlar, elevit veya decavit diye okudum burada, en azından onlara başlayabilrsin ama tabi kontrole gitmen öncelikli tavsiyem, en kötü aile hekimine başvur, hiç yoktan iyidirFolik asit vermişti ama benim kusma ve bulantılarım çok ileriydi kullanamadım yarım yamalak belki bi haftadır toplasan tükettiğim, burdan okuduğuma göre 3 aydan sonra gereksizmiş değil mi? Benim de bulantılarım yeni yeni azalıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?