2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Yok ya orasını daha düşünmedim, ben benimle pek ilgilenilsin taraftarı değilim, benim de huyum bu, hatta keşke kendi kendimize doğursak ne güzel olurdu çok mu hayalciyim yavv

K
Babalarin icinden geçen tutuyor .eşiniz diyor cinsiyet iiçin .
Kesinlikle katılıyorum annem iki çocuk erkek olunca beni de erkek olur diye aldırmak istemiş ve babam çok kesin şekilde kızım olcak benim ben biliyorum demiş ve dediği gibi kuzenimin eşi de eşinin karnını hep paşam diye seviyordu erkek olduğunu öğrendiler:)

öğürmenin yarattığı basınçla kılcal damarların çatlamış gibi duruyor, tansiyon problemin varmıydı??
CNm yaaa. Normalde düşük tansiyonluyumdur. Hiç tansiyon yükselmesi yaşamadım,kronik bişi yok arada bir düşer sadece. Sen ne düşündünn

Yok ya orasını daha düşünmedim, ben benimle pek ilgilenilsin taraftarı değilim, benim de huyum bu, hatta keşke kendi kendimize doğursak ne güzel olurdu çok mu hayalciyim yavv
kendi kendine doğurmak biraz zor olabilir tabi..
yoksa daha hiç kontrole gitmedinmi??

CNm yaaa. Normalde düşük tansiyonluyumdur. Hiç tansiyon yükselmesi yaşamadım,kronik bişi yok arada bir düşer sadece. Sen ne düşündünn
tansiyonu yüksek olanlarda olur genelde böyle şeylerde o yüzden sordum.. çok şiddetli öğürdüysen olabilir önemli birşey olduğunu zannetmiyorum ferah tut içini..

kendi kendine doğurmak biraz zor olabilir tabi..
yoksa daha hiç kontrole gitmedinmi??
Bi kere gittim çubuk testinden sonra gerçekten bebek var mı yok mu diye o da özele gittim, kalp atışını duydum, ama hala bir kıpırdaması yok yavrunun 12. Hafta doldurdum güya :-(

tansiyonu yüksek olanlarda olur genelde böyle şeylerde o yüzden sordum.. çok şiddetli öğürdüysen olabilir önemli birşey olduğunu zannetmiyorum ferah tut içini..
Anladım cnm. Orda hep yeri var, kusunca belirginleşti. Büyük ihtimal Dediğin gibi. Ama neden sadece orası çok komik. Inş kalmaz. Çil desen değil çünkü.

Bi kere gittim çubuk testinden sonra gerçekten bebek var mı yok mu diye o da özele gittim, kalp atışını duydum, ama hala bir kıpırdaması yok yavrunun 12. Hafta doldurdum güya :-(
Herkesin kendi tercihi tabi ama. bu haftalar genelde riskli. Bebek kalp atışını durdurmuş olabilir ve hiç belirtisi olmuyor. Allah korusun insani zehirleyen bile duydum. Takip ettirmen gerekir bence.

Demeyin yav ben şoook :-O

Ay cnm strese sokmak istemem ama. Biz her gün burda Konuşuyoruz. Bayağ Bebeğini kaybeden arkadaşımızda oldu. Geçen biri 14. Haftasında farketmememiş falan. Bizde hep riskteyiz bilmiyoruz nolacağını. Her gün konuşup anlamaya çalışıyoruz. Yakın bir zamanda mutlaka git derim. Allah korusun umarım herşey iyidir.

Çok gitmekte iyi degilde.. olacaksa Allah muhafaza öyle birşey sen kontrole gidersin sonra kaybedersin. Zaten sıkıntılı bir gebeliğin yoksa gitmeyeceksin çok. Bazı Avrupa ülkelerinde ultrason yasakmış ki danimarkadaki arkadaş yazdı 3 hakkımız var diye. Zaten sağlıklı bir gebelikse o bebek doğuyor. Eğer sıkıntı varsa bi anomalisi varsa talihsiz olaylar ne kadar kontrol edilse de yaşanıyor.

DiaryOfQ

kıpırdama için erken zaten telaş etme.. ama kan tahlillerin, idrar tahlilin, hepatit testi, tiroid testleri bunları yaptırman lazım..geç kalmış değilsin ama bir an önce git.. aslında gittiğin doktorun takibe alması lazımdı, niye yapmamış anlamadım. folik asit kullanıyomusun peki?

Folik asit vermişti ama benim kusma ve bulantılarım çok ileriydi kullanamadım yarım yamalak belki bi haftadır toplasan tükettiğim, burdan okuduğuma göre 3 aydan sonra gereksizmiş değil mi? Benim de bulantılarım yeni yeni azalıyor.

12.haftadan sonra multivitamin öneriyorlar, elevit veya decavit diye okudum burada, en azından onlara başlayabilrsin ama tabi kontrole gitmen öncelikli tavsiyem, en kötü aile hekimine başvur, hiç yoktan iyidir

Kiza007, post: 44954228, member: 723398"]K

Kesinlikle katılıyorum annem iki çocuk erkek olunca beni de erkek olur diye aldırmak istemiş ve babam çok kesin şekilde kızım olcak benim ben biliyorum demiş ve dediği gibi kuzenimin eşi de eşinin karnını hep paşam diye seviyordu erkek olduğunu öğrendiler:)[/QUOTE]

Kizimda esim de kiz olacak bak gorcen diyordu.kiz istiyordu zaten acikca söylüyordu o zaman.ben de beni sevmez kiz olunca diye erkek olsun diyordum içimden:) neyseki öyle olnadi ..kizimi çok sevdim .kizim da bana çok düşkün .hatta şuan baba ya daha çok gitse de rahatsam diyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…