- 12 Temmuz 2013
- 1.108
- 593
- 323
Canim keske ilgili olsa ve guvenebilsem bende özel de degil ücretsiz bi şekilde devlette dogum yapmak isterim ama en yakin ornegim komsum dogumunu devlette yapti bebegin kilosu cok fazlaymis ama buna ragmen yani ultrasondan bakip dikkat etmedikleri icin normal doguma almislar ve dogumda bebegin omzunda kirik mi oluşmuştu tam hatırlamıyorum simdi aylardir bebegin sağlığına kavusmasi icin ugrasiyolar tabi bütün devlet hastaneleri boyle sorumsuz diye bir durum yok ama ben ilgisiz olduklari icin bi turlu gidip muayene dahi olamıyorumAğustos anneleri hepiniz özel de mi doğurmayı düşünüyorsunuz? Bi tek miyim ciddili devlet düşünen hihih
Bi kere gittim çubuk testinden sonra gerçekten bebek var mı yok mu diye o da özele gittim, kalp atışını duydum, ama hala bir kıpırdaması yok yavrunun 12. Hafta doldurdum güya :-(
Canım özel eryaman hastasi dr. Oskar Öğüten. Cok sabirli duzgun herseyi ayrintisina kadar sklmadan anladan on numara bi doktor. Tavsiye ederim :) fiyatlarda cok uygunArkadaslar ankarada iyi bir kadin dogumcu ariyoruz arkadasim icin yeni tasindi ankaraya bilmiyo hic bi yeri yeni hamile o da ankaradan olaniniz varsa yardimci olur musunuz
o biraz da şans canım.Canim keske ilgili olsa ve guvenebilsem bende özel de degil ücretsiz bi şekilde devlette dogum yapmak isterim ama en yakin ornegim komsum dogumunu devlette yapti bebegin kilosu cok fazlaymis ama buna ragmen yani ultrasondan bakip dikkat etmedikleri icin normal doguma almislar ve dogumda bebegin omzunda kirik mi oluşmuştu tam hatırlamıyorum simdi aylardir bebegin sağlığına kavusmasi icin ugrasiyolar tabi bütün devlet hastaneleri boyle sorumsuz diye bir durum yok ama ben ilgisiz olduklari icin bi turlu gidip muayene dahi olamıyorum
Doğru diyosun cnm kesinlikle doktorun ilgisi cok önemli ama ben baska rahatsizliklarimdan bi kac kere devlet hastanesine gittim hic ilgilenmiyorlar ben korkuyorum devletten yao biraz da şans canım.
teyzemin gelini hep özelde takip edildi. doğumu da orda yapmak istedi. meğer çatısı darmış, bebek çıkarken omzu zedelenmiş. doğduğundan beri tedavi görüyor bebeği.
özel hastaneyi, dr u şikayet et dedim ama uğraşmak istemedi sanırım.
ben de korkuyorum. o yüzden hep özele gidiyorum.Doğru diyosun cnm kesinlikle doktorun ilgisi cok önemli ama ben baska rahatsizliklarimdan bi kac kere devlet hastanesine gittim hic ilgilenmiyorlar ben korkuyorum devletten ya
Çok şükür herşey yolunda şimdilik ,hergün bir korku bişey olcakmı ,hergün bir heyecan acaba bugün ne kadar büyüdü diye ,tatlı telaş içindeyiz ,senin nasıl gidiyorNasılsın,nasıl gidiyor
Evet canim hafif segrime cok kucuk daha iyi yaparsin git cok zor tahmin edebiliyorum butun aklina takilani sor dr na rahatliyo insan bideSeğirme gibi dimi. Bende bugun çokhissettim göbeğimin üstü azıcık o izaha paraleliçeride. Ben kustuktan sonra çok kötü oldum. Tansiyonum falan düştü. Sanırım doktora gıdıcem. Hem şikayetimde çok. Şansıma bu akşam kendi doktorum nöbetçi, 9 dan sonra alıyor gıdıcem illa. Gözümünfotosunu atıcam size. Beyaz seri Kısmi benek benek kırmızı. Tek tek iğne batırmışsında kanamışgibi
Evet canim hafif segrime cok kucuk daha iyi yaparsin git cok zor tahmin edebiliyorum butun aklina takilani sor dr na rahatliyo insan bideSeğirme gibi dimi. Bende bugun çokhissettim göbeğimin üstü azıcık o izaha paraleliçeride. Ben kustuktan sonra çok kötü oldum. Tansiyonum falan düştü. Sanırım doktora gıdıcem. Hem şikayetimde çok. Şansıma bu akşam kendi doktorum nöbetçi, 9 dan sonra alıyor gıdıcem illa. Gözümünfotosunu atıcam size. Beyaz seri Kısmi benek benek kırmızı. Tek tek iğne batırmışsında kanamışgibi
Gecmis olsun gittin mi canim dr nee dediEki Görüntüle 1760569 Gözlerim bu halde kızlar.
Ulturason 3 hak var evetcanim ama her ay idrar kan tansiyon seker tiroit ve alttan muayene kalp atisi dinletiyorlar mecburii ulturasyon yasak istesende yasak burdaÇok gitmekte iyi degilde.. olacaksa Allah muhafaza öyle birşey sen kontrole gidersin sonra kaybedersin. Zaten sıkıntılı bir gebeliğin yoksa gitmeyeceksin çok. Bazı Avrupa ülkelerinde ultrason yasakmış ki danimarkadaki arkadaş yazdı 3 hakkımız var diye. Zaten sağlıklı bir gebelikse o bebek doğuyor. Eğer sıkıntı varsa bi anomalisi varsa talihsiz olaylar ne kadar kontrol edilse de yaşanıyor.
@DiaryOfQ
Yalnız değilsin canım bende öyleyim önceden var olan göbeğim sağolsun gayet gergin seninki gibi
o zaman seni topicce alkışlıyoruz
sana gülüyom böle ama başıma gelmez umarım
Bende oyleyim sabah bisey yok akşam olunca kocaman oluyor karnimYanlız olmadığıma sevindim vallahibi an etraftakileri dinleyince bende terslik var dedim . Sabah erken bu göbeğim yarıya iniyor 3 aylık oluyor akşam 5 aylık hihi
Bende bide çok gaz var ya , hep tuvallete koşuyorumsendede varmı ?
o zaman seni topicce alkışlıyoruz
sana gülüyom böle ama başıma gelmez umarım
Hahahaha herkes degisik bi sey soyluyo butun tezleri curutecez az kaldi... Kimine gore eksi yiyom kiz kimine gore guzellestm erkek.. Kimine gore gostermedi kiz kimine gore iri gorunuyo erkek hahaha hayirlisii
Hic bi sey olmaz canm takma kafana.. Cok kilo alma tabi saglikli ol da o buyusun sorun yok
Kiz ben hep eksi yiyom bakalm ne olcazzz
Diyet de yapma tabi ama cok tatli da iyi gelmez canmcim dikkatli ye gene de
Hahahaha degisik bi bakis acisiisuper yaa
Bak şimdi! Önce gönlümü alıp sonra 'koz ovlot oz ovlot' te allam yaşaka bir yana Rabbim gönlünüzdekini hakkımızda hayırlı etsin. O neyi uygun görürse biz ona sevinecez.
Maşallah maşallah. Benimki bunun bi çıt küçüüsenin baya erken büyüdü. Erken gelecek ya acelesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?