2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
[QUOTEfQ, post: 44953848, member: 728982"]Geçmiş olsun fena gözüküyor birden mi çıktı yani[/QUOTE]

Cilt kurulugu gibi duruyor canim geçmiş olsun.kiş aylarindayiz bir de .benimde ellerim inustu kasiniyor ttahriş oldu kuruluktan

Ağustos anneleri hepiniz özel de mi doğurmayı düşünüyorsunuz? Bi tek miyim ciddili devlet düşünen hihih
Canim keske ilgili olsa ve guvenebilsem bende özel de degil ücretsiz bi şekilde devlette dogum yapmak isterim ama en yakin ornegim komsum dogumunu devlette yapti bebegin kilosu cok fazlaymis ama buna ragmen yani ultrasondan bakip dikkat etmedikleri icin normal doguma almislar ve dogumda bebegin omzunda kirik mi oluşmuştu tam hatırlamıyorum simdi aylardir bebegin sağlığına kavusmasi icin ugrasiyolar tabi bütün devlet hastaneleri boyle sorumsuz diye bir durum yok ama ben ilgisiz olduklari icin bi turlu gidip muayene dahi olamıyorum

Bi kere gittim çubuk testinden sonra gerçekten bebek var mı yok mu diye o da özele gittim, kalp atışını duydum, ama hala bir kıpırdaması yok yavrunun 12. Hafta doldurdum güya :-(

Maşallah canım ne kadar meraksızsın.Ben kontrole gitmek için gün sayıyorum resmen.Vitaminlerin vücudunun dengesini koruman çok önemli.Çok kustuysan elektrolit değerlerin iyi olmayabilir,bir hekime gitmeni tavsiye ederim.

Devlet hastanelerinde kayıtlı olmaya gerek yok kızlar.Gidiyorsunuz sizden kaç haftalıksınız vs. anamnez denilen geçmiş dolduruluyor kan testleri yapılıyor ,zaten orada ebe doğum yaptırıyor.Ters bir durum olursa da nöbetçi kadın doğum hekimi sezeryana alıyor.Ben hemşireyim takipsiz aniden gelen günde onlarca yüzlerce insan var.

Arkadaslar ankarada iyi bir kadin dogumcu ariyoruz arkadasim icin yeni tasindi ankaraya bilmiyo hic bi yeri yeni hamile o da ankaradan olaniniz varsa yardimci olur musunuz
Canım özel eryaman hastasi dr. Oskar Öğüten. Cok sabirli duzgun herseyi ayrintisina kadar sklmadan anladan on numara bi doktor. Tavsiye ederim :) fiyatlarda cok uygun

o biraz da şans canım.
teyzemin gelini hep özelde takip edildi. doğumu da orda yapmak istedi. meğer çatısı darmış, bebek çıkarken omzu zedelenmiş. doğduğundan beri tedavi görüyor bebeği.
özel hastaneyi, dr u şikayet et dedim ama uğraşmak istemedi sanırım.

Doğru diyosun cnm kesinlikle doktorun ilgisi cok önemli ama ben baska rahatsizliklarimdan bi kac kere devlet hastanesine gittim hic ilgilenmiyorlar ben korkuyorum devletten ya

Doğru diyosun cnm kesinlikle doktorun ilgisi cok önemli ama ben baska rahatsizliklarimdan bi kac kere devlet hastanesine gittim hic ilgilenmiyorlar ben korkuyorum devletten ya
ben de korkuyorum. o yüzden hep özele gidiyorum.
ilk gebeliğimde 4-5 ay dr aradım, buldum da. her iki kızımda da ona gittim. şimdi başka hastaneye geçmiş. yine ona gideceğim takip için.

Bizim kuzumuz gostermediii ama cok saglikliyiz cok sukur bu yeter bize Dr diyo hanginiz inatcii ben de dedm ikimz de e normal o zman bu inat dedi hihi... Valla esim ofluyodu artik orda goremedikce dr sanki dr napsinn.. Acmiyo bacaklarini buyusun azcik daha diyo 16 da gidecez artk nasip utangaç yavrum benimmm...

Evet canim hafif segrime cok kucuk daha iyi yaparsin git cok zor tahmin edebiliyorum butun aklina takilani sor dr na rahatliyo insan bide

Evet canim hafif segrime cok kucuk daha iyi yaparsin git cok zor tahmin edebiliyorum butun aklina takilani sor dr na rahatliyo insan bide

Ulturason 3 hak var evetcanim ama her ay idrar kan tansiyon seker tiroit ve alttan muayene kalp atisi dinletiyorlar mecburii ulturasyon yasak istesende yasak burda

Yalnız değilsin canım bende öyleyim önceden var olan göbeğim sağolsun gayet gergin seninki gibi

Yanlız olmadığıma sevindim vallahi bi an etraftakileri dinleyince bende terslik var dedim . Sabah erken bu göbeğim yarıya iniyor 3 aylık oluyor akşam 5 aylık hihi
Bende bide çok gaz var ya , hep tuvallete koşuyorum sendede varmı ?

Bende oyleyim sabah bisey yok akşam olunca kocaman oluyor karnim

o zaman seni topicce alkışlıyoruz

sana gülüyom böle ama başıma gelmez umarım

İnşallah beter olursun hehehe

Evet ya tatlıya baya bi dikkat etsem artık iyi olur
Normalde hiç sevmezdim Miğdemi bulandırırdı . Biliyormusun. Heleki şerbetli tatlılar ıyyykk yapardım , şimdi içine düşüyorum hayret
Cinsiyet konusundada hurafe işler çok canım
Maksat eğlence. Ama yumoş dönemi öncesi birliktelik kız olma olasılığı fazla olduğuna inanıyorum

Zaten bir kızım 37 haftada diğeri 36 tıda doğdu
Hep erken davrandılar . Doktor bünyen 40 hafta kaldıracak bünye değil demişti.
Muhtemelen buda erkenci olur:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…